تحریم «استقبال از رئیسجمهور» از سوی ستاد انتخاباتی
رئیس ستاد انتخاباتی حجتالاسلام حسن روحانی در آذربایجان غربی، استقبال از رئیسجمهور در سفر به این استان را تحریم کرد! حمید صداقتپیشه در بیانیهای با اشاره به وعدههای انتخاباتی آقای روحانی و تأکید بر محقق نشدن آن با انتقاد از عملکرد دولت و وجود مشکلات اقتصادی، مینویسد: در قبال همه بیتوجهیها و عدم انجام وعدهها و تعهدات، این جانب به عنوان رئیس ستاد مرکزی انتخاباتی شما در استان آذربایجان غربی از حضور و سخنرانی در مراسم استقبال معذور خواهم بود؛ چرا که هنوز تکلیف آن وعدهها در پیشگاه آن خیل عظیم اهل استان روشن نشده و همچنان تحقق آن تعهدات، مهمترین مطالبات ایشان است. در چنین شرایط و وضعیتی، معتقد به این هستم که تکرار مکررات در جلسهای محدود، دردی از مردم را درمان نخواهد کرد.»
اروپا به دنبال روی میز آوردن مسئله موشکی است
روزنامه اصلاحطلب «شرق» در مطلبی نوشت: «این روزها جامعه اروپایی در پی یافتن مکانی است تا سازمان اداری سازوکار موسوم به «گذرگاه ویژه مالی» (spv) را در آنجا مستقر کند. تاکنون سه کشور اروپایی امضاکننده برجام، آلمان، بریتانیا و فرانسه نشان دادهاند تمایلی به میزبانی ندارند. اینکه چرا سه کشور اصلی جامعه اروپایی از رفتن زیر بار مسئولیت میزبانی شانه خالی کردهاند، محل سؤال است؛ اما میتوان احتمال داد اروپا درصدد است با نگاهی فرابرجامی همه مسائلی که با ایران دارد، مانند مباحث و موضوعات حقوق بشر، موشکی و حضور در منطقه به ویژه سوریه را روی میز بگذارد و درباره آنها با تهران وارد مذاکره شود و متناسب با نتایج به دست آمده، الگوی رفتاری نهایی خود را تنظیم کند.»
◄ طبق تحلیل دادههای شرکت ردیابی نفتکش «کلیپر دیتا»، سعودیها نفت کمتری را برای کشتیهایی که به سوی آمریکا رهسپار شدند، بارگیری کردند. تخمین میزان نفت بارگیری شده طبق این دادهها نشان میدهد، واردات نفت خام سعودی از سوی آمریکا، به کمترین میزان تاریخ خود خواهد رسید. فرستادن نفت کمتر به آمریکا به معنای این است که میزان ذخایر نفت خام آمریکا به زودی افت خواهد کرد و این موضوع قیمتها را بالا خواهد برد.
◄ یک مقام آگاه درباره راهاندازی سامانه پیامرسان مالی جایگزین سوئیفت، اظهار داشت: بانکهای خارجی در حال اتصال هستند و دانه دانه به این سامانه جایگزین متصل میشوند. وی در پاسخ به این پرسش که این سامانه در چارچوب سپام است، گفت: بله البته بستر فقط سپام نیست و بانک مرکزی در حال ایجاد بسترهای جدید است و حتی با برخی بانکها، کانالهای متفاوت دیگری راهاندازی میشود.
◄ «برهم صالح» رئیسجمهور عراق در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: «ما و ایران را روابط تاریخی و ریشهدار اجتماعی و فرهنگی به هم پیوند میدهد. با جدیت برای تقویت روابط و همکاریهای اقتصادی دو کشور تلاش میکنیم.»
🌹بازتولید نگاه قجری برای مدیریت شهری
دکتر یدالله جوانی
در پاسخ به شهردار جدید تهران در استدلال خود برای استفاده از کارشناسان و مدیران خارجی در اداره کلانشهر تهران باید گفت:
۱ـ آیا اداره کلانشهر تهران سختتر است یا اداره جنگ هشت سالهای که بر ملت ایران در دهه شصت تحمیل شد؟
۲ـ آیا اداره کلانشهر تهران سختتر است، یا خنثیسازی توطئههای دشمن طی چهل سال گذشته و از جمله توطئه گروههای تروریستیـ تکفیری که قصد سوریسازی ایران را داشتند؟
۳ـ در دورههای گذشته، تهران چگونه اداره شده است؟
۴ـ در حوزه ورزش، موفقیتها عمدتاً در کدام حوزهها بوده است؟ حوزههایی که از مربی خارجی با صرف میلیاردها پول برخوردار بوده، یا حوزههایی که از مربیان دلسوز داخلی استفاده شده است؟
به نظر میرسد، آقایان نباید «ناتوانی» و «نمیتوانیم» خود را به دیگر آحاد ملت و به ویژه جوانان انقلابی و مدیران با تفکر و رویکرد جهادی تعمیم بدهند. رفتن به سمت استفاده از کارشناسان و مدیران خارجی برای مدیریت شهری، یک نوع ارتجاع خطرناک است و معنایی جز بازتولید تفکر و نگاه قجری برای اداره کشور ندارد. انقلاب اسلامی این نوع تفکر و نگاهها را به تاریخ سپرده، هرگز اجازه بازتولید آن را نمیدهد.
https://eitaa.com/e_beman
🌹وحدت همچنان نیاز زمانه
مهدی سعیدی
وحدت در سطح جهان اسلام سطح عالي وحدتي است که براي امروز جامعه اسلامي به آن نيازمنديم؛ اما نبايد فراموش کرد که در سطح داخل کشور و تعاملات گروههاي گوناگون اجتماعیـ سياسي داخلي نيز نيازمند وحدت هستیم. محور اين وحدت نيز بايد آرمانهاي اسلام و انقلاب، رهنمودهاي حضرت امام(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامي، قانون اساسي و منافع ملي باشد. براي مناقشات و رقابتهاي سياسي بايد حدودي را مشخص و در چارچوب آن رقابت کرد و حاصل رقابتها بايد ارتقا و کارآمدي باشد، نه کاستن از همگرايي و افزايش کدورتها و صرف بيهوده توان و انرژي افکار عمومي. به تعبير رهبر حکيم انقلاب اسلامي، «منظور ما از وحدت چيست؟ يعني همه مردم يكسان فكر كنند؟ نه. يعني همه مردم يك نوع سليقه سياسي داشته باشند؟ نه. يعني همه مردم يك چيز را، يك شخص را، يك شخصيت را، يك جناح را، يك گروه را بخواهند؟ نه؛ معناي وحدت اينها نيست. وحدت مردم، يعني نبودن تفرقه و نفاق و درگيري و كشمكش.»
https://eitaa.com/e_beman
🌹القای غلط!
نکته: کشاورز فقیری بزغالهای را از شهر خرید. همانطور که با بزغاله به سمت روستای خود باز میگشت، تعدادی از اوباش شهر با یک نقشه درصدد برآمدند بز را از او بگیرند. یکی از آن اوباش جلوی او آمد و گفت: «چرا این سگ را بر روی شانههایت حمل میکنی؟»
مرد روستایی خندید و گفت: «دیوانه شدهای؟ این سگ نیست! این بز است.»
ولگرد گفت: «نه اشتباه میکنی، این یک سگ است و اگر با این حیوان بر روی دوش وارد روستا شوی، مردم فکر میکنند که دیوانه شدهای.» در پیچ بعدی اوباش دوم وارد عمل شدند و دوباره سخنان دوست اوباش خود را تکرار کردند. آن مرد همانطور که داشت به سمت روستای خود برمیگشت، نفر سوم را دید که گفت: «سلام، این سگ را از کجا خریدهای؟»
مرد روستایی دیگر شهامت نداشت تا بگوید این یک بز است. برای همین گفت: «آن را از شهر خریدهام.»
اوباش چهارم از راه رسید و به مرد روستایی گفت: «عجیب است! من تا به حال کسی را ندیدهام که سگ را بر روی دوش خود حمل کند.»
مرد روستایی اطراف را نگاه کرد و دید کسی نیست. بز را که فکر میکرد دیگر سگ است، آنجا رها کرد و به روستا برگشت.
نظر: در سالهای اخیر، با افزایش شبکههای ماهوارهای و نفوذ شبکههای اجتماعی در میان خانوادهها شاهد افزایش روندهای ضد اخلاقی در جامعه هستیم. این شبکهها در جدیدترین اقدامات خود از خانوادهها میخواهند فیلمهای ازدواج خود را منتشر کنند تا اجنبیها درباره آنها قضاوت کرده و لایک دریافت کنند. همین موضوع سبب میشود خانوادهها برای راضی کردن طرف غربی یا مالکان شبکههای اجتماعی و ماهوارهای دست به هر اقدامی حتی به قیمت از دست دادن حیا و منزلت اجتماعی بزنند. واژههایی مانند دهاتی و عقب مانده آثاری به مراتب خطرناکتر از چاقو و تفنگ در حیازدایی از جامعه دارند.
مراقب باشیم با همین خندیدنها به رفتارهای اصولی و القای اصول غلط به جای آن عقبگردهای خطرناک در زندگی نداشته باشیم.
https://eitaa.com/e_beman
🍀برگی از #نهج_البلاغه
🍀#خطبه ی ۷۵
🍀دفاع از خود
💕امیرمومنان فرمودند:💕
✅أ وَ لَمْ يَنْهَ بَنِي أُمَيَّةَ عِلْمُهَا بِي عَنْ قَرْفِي أَ وَ مَا وَزَعَ الْجُهَّالَ سَابِقَتِي عَنْ تُهَمَتِي وَ .....
✅آيا شناختي كه بني اميه از روحيات من دارند آنان را از عيبجوئي بر من باز نمي دارد؟
✅و آيا سوابق مبارزات من نادانان را بر سر جاي خود نمي نشاند ؛كه به من تهمت نزنند؟
✅ آنچه خدا آنان را بدان پند داد از بيان من رساتر است.
✅من #مارقين (از دين خارج شدگان) را با حجت و برهان مغلوب مي كنم
✅ و دشمن #ناكثين (پيمان شكنان) و ترديد دارندگان در اسلام مي باشم،
✅تدوین:مرتضوی نژاد
https://eitaa.com/e_beman
برگی از #تاریخ اسلام
سید محمد حسین مرکبی
🌹تمدن پویا و استوار – قسمت پنجم
اولین نسل تربیت یافته:
/*/*/*/*/🌷/*/*/*/*/
🌱بسیاری از مدعیان خودسازی، وقتی به تربیت فرزند می رسند پایشان می لنگد
ولی اولین فرزند این مکتب ، فاطمه(س) به محض اطلاع از فقر شدید یک مستمند، بهترین لباس خود را به او می دهد.
🔹روزی دیگر وقتی چیز با ارزشی در خانه برای انفاق پیدا نمی کند، دست رد به سینه فقیر نمی زند و گردنبند خودرا پیشکش می کند.
🔸این مکتب ، بر نوه ها هم اثر گذاشته و در یک اقدام ایثارگرانه تمامی این خانواده به هنگام روزه، سهمیه افطار خود را سه روز پیاپی بنا به تشخیص ضرورت به مستمندان می دهند!
🌱اصلا این ها زندگی شان بوی شخصی نمی دهد، به دستور خدا کار می کنند و زندگی را وقف مردم کرده اند.
🔹در خانواده نمونه ای که این مکتب ارائه کرده، اتفاقات ایثارگرانه بطور مکرر دیده شده، که بعضی از آنها حتی با عقل ما پیروان هم جور در نمی آید، مثل ایثار نصف دارائی خود به نیازمندان‼️
🔸راستی چطور ممکن است فرزند بزرگترین حاکم قدرتمند آن روز در سرزمین حجاز ، مخارج عروسیش چیزی در حدود قیمت یک زره و یک شتر باشد که داماد خانواده به این امر اختصاص داده .
نکته:
🌱این نمونه ها نشان از قدرت معنوی شگفت این تمدن است، بطوری که هر یک از تربیت یافتگان آن می توانند الگویی برای بشر بوده و هدایت مردم در لحظات سخت و پر پیچ و خم تاریخ را به عهده گیرند.
https://eitaa.com/e_beman
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹انتفاضه موشکی حماس چگونه جنگ دو روزه را به نفع خود تمام کرد
[سوره العنكبوت (29): آيه 41]
مَثَلُ الَّذِينَ اتَّخَذُوا مِنْ دُونِ اللَّهِ أَوْلِياءَ كَمَثَلِ الْعَنْكَبُوتِ اتَّخَذَتْ بَيْتاً وَ إِنَّ أَوْهَنَ الْبُيُوتِ لَبَيْتُ الْعَنْكَبُوتِ (41)
مَثَلِ كسانى كه غير خدا را سرپرست خود برگزيدند، همانند مَثَل عنكبوت است كه (براى خود) خانهاى ساخته و البتّه سست ترين خانه ها خانه عنكبوت است
🌹پيامها:
1- خانه عنکبوت بهترين مثال برای سنگ دلانی که در خانه عنکبوتی مینشینند نقشه ترور مجاهدان فی سبیل الله را میکشند. «كَمَثَلِ الْعَنْكَبُوتِ»
2- بناى این انسانهای سنگ دل و لجوج ، مانند خانه عنكبوت سست و بىاساس است. «مَثَلُ الَّذِينَ ... كَمَثَلِ الْعَنْكَبُوتِ» ...
3- عنكبوت، در عالم خود خيال مىكند كه خانه دارد و خانهاش در برابر حوادث مقاوم است انسان سنگ دل نيز به چنين توهّمى دچار است. «أَوْهَنَ الْبُيُوتِ»
4- ولايت الهى، بنيانى مرصوص و بنايى آهنين دارد، «كَأَنَّهُمْ بُنْيانٌ مَرْصُوصٌ» امّا ولايت غير خدا، بسيار سست است. «أَوْهَنَ الْبُيُوتِ»
تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman