سوژه:
ریشه¬های اعتراض در فرانسه و پیامدها و پیام¬های آشوب¬های اخیر پاریس با توجه به رشد ملی¬گرایی و فقیرشدن جامعه اروپا
اهمیت:
- افزایش نشانه¬های افول لیبرال سرمایه¬داری و واردشدن اروپا به فاز بحران¬های اجتماعی و تأثیر این موضوع بر کاستن از اقتدار نظام سلطه؛
مؤلفه¬های اساسی بحث:
- تبیین ریشه¬های اعتراضات اخیر با توجه به اعتقاد معترضان به ناکامی دولت مکرون در حمایت از طبقات پایین جامعه، افزایش مالیات¬ها و بهای سوخت؛
-تأمل در ریشه¬های اعتراض به¬معنای درگیرشدن اروپا با عناصر اصلی اقتدار و نقش مبنایی انرژی در افزایش بحران در این قاره؛
- تأمل در خواسته¬های معترضان پاریس و پیام¬های آن مبنی بر شکننده بودن جوامع غربی در مقابل افزایش کم قیمت¬ها و خروش سریع آن¬ها نشانه¬ای از فقدان تحمل و مقاومت در برابر مشکلات و پیامدهای راهبردی این کم¬تحمّلی بر کاهش ضریب امنیت ملی و واردشدن به منازعات خیابانی؛
- تأکید بر چشم¬داشت دائمی غرب به منابع انرژی منطقه خاورمیانه و توجه به مواضع ترامپ در این موضوع به¬منزله بیان صریح خواسته¬های غرب در حوزه انرژی؛
- تأکید بر راهبردی بودن موفقیّت جمهوری اسلامی ایران در دفاع از منابع انرژی کشور با توجه به عدم قطع نیاز دنیا به این نوع انرژی؛
- توجه به خودجوش بودن اعتراضات اخیر فرانسه و عدم نقش¬آفرینی اتحادیه¬ها و پیام این موضوع مبنی بر رشد هرج¬ومرج و ملی¬گرایی در جوامع غربی؛
ملاحظات اساسی بحث:
- رشد ملی¬گرایی و واردشدن اروپا به بحران¬های اجتماعی موضوعی بعید نیست و حتی اندیشمندان اروپایی در تلاشندتا به-گونه¬ای از اسلام اروپایی برای آرام¬سازی جوامع خود استفاده کنند و از جمله هابرماس بر ضرورت پرورش نسخه اسلام اروپایی اشاره دارد. در این وضعیت نباید دچار خوشبینی شد و مشکلات کشور را به¬فراموشی سپرد. هراندازه جامعه اسلامی ایران آباد و زیبا باشد، الگوگیری جهانیان از آن افزایش می¬یابد.
- سیاستمداران اروپایی البته بی¬توجه به اندرزهای روشنفکران همواره راه جنگ و رقابت¬های تسلیحاتی در جوامع جهان سوم را ترجیح داده¬اند.
(به اهتمام کارشناسان کانال انقلابی بمانیم ثامن الائمه)
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
🌹رويکردهاي سپاه نسبت به اغتشاش و آشوب چیست؟
رويکردهاي سپاه در وضعیت کنوني کشور با توجه به نقشههاي جديد دشمن با هدف ايجاد اغتشاش و آشوب در کشور در بستر نارضايتيهاي مردم به دلیل مشکلات اقتصادي و وجود پارهاي از مفاسد چيست؟ کشور و انقلاب در چهلمين سال عمر جمهوري اسلامي در وضعیت خطير و حساسي قرار گرفته است. دشمنان با محوريت آمريکا قصد دارند به بهانههاي واهي، شديدترين تحريمها را عليه جمهوري اسلامي اعمال کرده، با عمليات رواني و فشارهاي عملي، نارضايتي در کشور را به اوج رسانده و به زعم خود ايران را به آشوب بکشانند. در چنين وضعیتی ميتوان عمدهترين رويکردهاي سپاه را در موارد زير برشمرد: الفـ کمک به همه دستگاهها، به ویژه دولت براي مقابله با تحريمها و حل مشکلات اقتصادي کشور. بـ کمک به همه دستگاهها، به ویژه قوه قضائیه براي مبارزه با فساد و مفسدان؛ جـ جهاد اقتصادي و محروميتزدايي و کمک به اقشار آسيبپذير؛ دـ همراهي با مطالبات بحق مردم از طريق مطالبهگري از دستگاهها؛ هـ رصد دقيق تحرکات دشمن و جريان ضد انقلاب و کمک به همه دستگاههاي متولي برقراري نظم و امنيت در کشور؛ وـ بصيرتافزايي و روشنگري نسبت به نقشههاي دشمن؛ زـ شتاببخشي در انجام پروژههاي ملي مؤثر در تحقق اقتصاد مقاومتي؛ حـ رصد دقيق تحرکات دشمن در منطقه و تقويت اقتدار دفاعي در همافزايي با ديگر نيروهاي مسلح؛ طـ تقويت همه مؤلفههاي انسجامبخشي داخلي و خنثيسازي ترفندهاي تفرقهافکنانه دشمن.
https://eitaa.com/e_beman
▼ حرف روز
انقلابيگري در بيعت با ولي
شانزدهم آذر سرآغاز تثبيت حرکت جنبش دانشجويي در ريل انقلابيگري و مبارزه با استعمار و استبداد است. درست در فردای پيروزي کودتاي انگليسيـ آمريکايي 28 مرداد 1332 که فصل حاکميت مطلق استبداد و سرکوبي مبارزان و انقلابيون و آزاديخواهان فرا رسيده بود، اين دانشگاه و جنبش دانشجويي بود که پرچم مبارزه با استبداد و استعمار را در دست گرفت و براي احقاق حقوق ملت ايستاد و ريخته شدن خون سه دانشجو، خط سرخي بود که جنبش دانشجويي را در در دوران ستمشاهي در خط استکبارستيزي قرار داد.
جنبش دانشجويي پس از پيروزي انقلاب اسلامي با تحول و تعالي عميقي مواجه شد و انقلاب اسلامي آرمانها و فرصتهايي را پيش روي اين جريان قرار داد که پيش از آن فرصت ظهور و بروز آن فراهم نبود. سرآغاز حرکت جديد جنبش دانشجويي را ميتوان در ماجراي تسخير لانه جاسوسي مشاهده کرد که رهبر بزرگ نهضت ملت ايران آن را «انقلاب دوم؛ انقلابي بزرگتر از انقلاب اول» ناميد!
در عصر حاضر و در پايان دهه چهارم انقلاب اسلامي، عنصر مقوم و حياتبخش هويت دانشجويي، عنصر «انقلابيگري» است. انقلابيگري قرار نيست تنها در سطح شعار دادن تقليل يابد؛ بلکه تحقق عيني و عملي آمال انقلابيون واقعيتي است که تنها از طريق تشکيل حکومت اسلامي ممکن خواهد شد و نظام اسلامي ساختاري است که از تعين روحيه انقلابي حاصل آمده است. با اين نگاه تلاش براي حفظ نظام اسلامي مادامي که هدف آن اقامه همه آرمانهاي الهيـ انساني است، خود عين انقلابيگري و مهمترين آن است.
پرچم انقلابيگري در نظام اسلامي در اختيار راهبر و حکيمي است که هم با شاخصههاي انقلابيگري آشنا است و هم با حکمت و مصلحت امور را در طول سه دهه اخير تدبير کرده است. اگر يکي از شاخصههاي انقلابيگري فسادستيزي و مطالبه عدالت باشد، رهبر حکيم انقلاب به خوبي ميدانند که اين مهم با توجه به چه اقتضائاتي ممکن خواهد شد و افراطيگري در اين مسير بستر را براي بهرهبرداري چه کساني فراهم خواهد آورد.
از این رو جنبش دانشجويي که آرمانخواهي و انقلابيگري را سرلوحه فعاليتهاي خود قرار داده است، بايد بداند بدون تبعيت از رهبر معظم انقلاب در مسير انحراف و انحطاط قرار خواهد گرفت، هرچند در دستانش پرچم عدالتخواهي را برافراشته باشد؛ «الْمُتَقَدِّمُ لَهُمْ مارِقٌ، وَالْمُتَاَخِّرُ عَنْهُمْ زاهِقٌ وَاللّازِمُ لَهُمْ لاحِقٌ».
https://eitaa.com/e_beman
▼ گزارش روز
رویکرد مبارک
دروغ بزرگ تقلب و فتنهای که به تعبیر رهبر معظم انقلاب کشور را تا لبه پرتگاه برد! اما در مقابل نظام اسلامی از همان فردای انتخابات، از همان روزهای دعوت مردم به کف خیابان از سوی بازندگان انتخابات و اجرای مو به موی سناریوی انقلاب مخملین از سوی جریانهای خاص، رویکرد مدارا و نصیحت را در پیش گرفت، از افزایش ظرفیتهای قانونی برای بررسی اعتراض نامزدههای بازنده، از جلسه شخص رهبر معظم انقلاب با نمایندگان کاندیداها و مدارا با مردمی که با فریب رسانهای به کف خیابان کشانده شده بودند تا مرور زمان همه حقایق را هویدا کند و کار به 16 آذر، عاشورای 88 و شبیهسازی انقلابهای منطقه در ایران برسد و مردم خود با حماسه 9 دی فتنه را در هم بشکنند. اما گویا برخی از اصحاب فتنه با مدارای نظام و با سوءاستفاده از گذر زمان و احتمالاً کمرنگ شدن برخی از زوایای حوادث آن سال امر برایشان مشتبه شده و گمان میکنند پس از حدود یک دهه میتوانند دروغهای بزرگ آن سال را تکرار کنند! چنانکه محمدرضا خاتمی، از فعالان سیاسی اصلاحطلب به تازگی در مصاحبهای اینترنتی و در پاسخ به پرسشی درباره انتخابات ۸۸ مدعی شده بود، در ستاد انتخابات وزارت کشور و در زمان تجمیع و اعلام آرای نهایی انتخابات، تعداد ۸ میلیون رأی به آرای احمدینژاد اضافه شده است؛ البته همانند همان یک دهه پیش هیچ سندی برای حرفهایش ارائه نکرد! اما در این میان یک اتفاق مبارک و در خور ستایش رخ داد و آن، عبارت است از آنکه قوه قضائیه این چهره سیاسی را برای ارائه مستندات خود درباره این ادعا به دادستانی احضار کرده است. طبق قاعده جدید قوه قضائیه، مقرر شده است چنانچه افراد حقیقی یا حقوقی ادعاها یا اتهامزنیهایی را متوجه دیگران کنند، باید ظرف مدت 10 روز، اسناد و مدارک خود را ارائه کنند که این امر میتواند کمک شایانی به جلوگیری از اظهارات خلاف واقع از سوی افراد و چهرههای سیاسی کند و حاشیهسازیها و فضاسازیهای دروغین را کاهش دهد.
https://eitaa.com/e_beman
▼ اخبار ویژه
بزرگنمایی تحریمها!
محمدباقر نوبخت با حضور در جمع نمایندگان معلولان(در روز گرامیداشت معلولان) در اظهاراتی عجیب در پاسخ به کاهش بودجه معلولان در سال ۹۸ گفت: «امسال فروش نفت ایران نسبت به سال گذشته از دو و نیم میلیون بشکه در روز به یک میلیون بشکه کاهش پیدا کرده است.» وی همچنین اضافه کرد: «بودجه نیروهای مسلح و همچنین سپاه نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد کاهش پیدا کرده است. گندمکاران و معلمان و بازنشستگان نیز نسبت به بودجه پیشبینی شده سال آینده معترضند؛ اما واقعیت این است که منابع محدود است.» که بلافاصله، رسانههای فارسیزبان ضد انقلاب، همچون بیبیسی فارسی، صدای آمریکا و رادیو فردا، این آمار عجیب را به نقل از رئیس سازمان برنامه و بودجه تیتر کردند. مشخص نیست چرا برخی از چهرههای دولتی در روزهای اخیر در اظهاراتشان سعی در بزرگنمایی تحریمها و پیوند دادن آن با برخی مشکلات و ضعفها دارند!
https://eitaa.com/e_beman
برخی حقوقهای بالای ۲۰ میلیون مالیات پرداخت نمیکنند!
مؤید حسینیصدر، مشاور رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: بناست در سال ۹۸ افزایش درآمدهای دولت از طریق افزایش درآمدهای مالیاتی صورت گیرد؛ البته این امر به معنای افزایش مالیات برای مودیانی که عملکرد مالیاتی شفاف دارند، نیست. وی افزود: حدود ۳۰ درصد از فعالیتهای اقتصادی کشور از مالیات معاف هستند که ما معتقدیم این معافیتها باید یک سقف مشخص داشته باشد؛ چراکه برخی افراد با حقوقهای بالای ۲۰ میلیون تومان مالیات پرداخت نمیکنند؛ همچنین بنگاههای اقتصادی که معاف از مالیات هستند، به یک بحث جدی مالیاتی در کشور تبدیل شدهاند.
https://eitaa.com/e_beman
◄ محمدباقر قالیباف، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع فعالان فرهنگی استان کرمان گفت: امروز جمهوری اسلامی گرفتار دو لبه قیچی تند تحجر و لیبرالیسم است که دارند ریشه اسلام را میزنند. وی افزود: آن روزی که پشت میز مذاکره نشستیم، اگر میدانستیم مذاکره نوعی مبارزه برای رسیدن به پیروزی است، امروز دچار مشکلات نمیشدیم و مجبور نبودند حل مشکلات اقتصادی را سیاسی جلوه دهند تا عیب خود را بپوشانند.
https://eitaa.com/e_beman
◄ محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار سفیر آلمان اظهار داشت: اگر اروپا نتواند استقلال خودش را در برابر آمریکا نشان دهد، آینده تاریکی در انتظار اروپاست. وی ادامه داد: اکنون چند ماه است که به دنبال ایجاد کانال مالی هستند؛ اما برخی کشورها در اتحادیه اروپا همکاری مناسبی ندارند. رضایی تصریح کرد: ما در ایران صبر زیادی از خود نشان دادهایم؛ اما اگر همکاری نشود، اوضاع برمیگردد.
https://eitaa.com/e_beman
◄ عبدالعلی علیعسگری، رئیس سازمان صداوسیما گفت: از حدود ۲۲۰ نیرویی که باید بازنشسته میشدند، ۲۰۰ نفر تاکنون بازنشسته شدهاند و الباقی بهتدریج بازنشسته خواهند شد؛ به طور قطعی تا ۲۲ بهمن به تیم موجود دست نخواهیم زد و پس از این زمان بهتدریج و با دقت افراد جایگزین را مشخص خواهیم کرد.
https://eitaa.com/e_beman
◄ بهروز نعمتی، عضو هیئترئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به اعلام خبری مبنی بر افزایش قیمت بنزین تا پنج هزار تومان، گفت: افزایش قیمت بنزین به هیچ وجه در برنامههای دولت و مجلس قرار ندارد و افزایش قیمت آن کذب است.
https://eitaa.com/e_beman
◄ «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا در هشداری آشکار به چین، خود را «مرد تعرفه» خواند و تأکید کرد، چنانچه چین با تغییری اساسی در زمینه تجاری موافقت نکند، در افزایش تعرفه بر کالاهای چینی تردیدی به دل راه نخواهد داد.
https://eitaa.com/e_beman
◄ «محمدجواد ابطحی» عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی گفت: شش نفر از امضاکنندگان طرح استیضاح محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه امضای خود را پس گرفتند و این استیضاح حتماً از حد نصاب میافتد.
https://eitaa.com/e_beman