روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✳️👇نهم دی ماه 88 ؛حضور ملیونها انسان مومن در دفاع از اسلام و انقلاب « ضربَهْ علیٍّ یَومَ الخَنْدَقِ أفضلُ مِن عِبادَهْ الثَّقَلَیْن » بود
[سوره الأحزاب (33): آيه 25]
وَ رَدَّ اللَّهُ الَّذِينَ كَفَرُوا بِغَيْظِهِمْ لَمْ يَنالُوا خَيْراً وَ كَفَى اللَّهُ الْمُؤْمِنِينَ الْقِتالَ وَ كانَ اللَّهُ قَوِيًّا عَزِيزاً (25)
و خداوند كسانى را كه كفر ورزيدند با دلى پر از خشم برگرداند، بدون آن كه هيچ خيرى (پيروزى و غنيمتى) به دست آورند، و خداوند مؤمنان را از جنگ بى نياز ساخت (و آنان را پيروز كرد)، و خداوند، تواناى شكستناپذير است.
🌻👇نكتهها:
در جنگ احزاب، همين كه حضرت على عليه السلام «عَمرو بن عَبد ودّ»، پهلوان نامى عرب را كه از خندق گذشت به قتل رساند، آنها حساب كار خود را كرده، باز گشتند.
👇✅پيام:
مومنین از تهدیدهای خطرناک ؛ فرصت میسازند. خداوند در قرآن کریم و درباره شجاعت و ضربت بهنگامی که حیدر کرار (ع) به پهلوان عربدهجوی جبهه احزاب در جنگ خندق زد، تصریح میکند که مومنان از جنگ بینیاز شدند: «وَ رَدَّ الله الَّذِينَ كَفَرُوا بِغَيْظِهِمْ لَمْ يَنَالُوا خَيْرًا وَكَفَى الله الْمُؤْمِنِينَ الْقِتَالَ وَكَانَ اللَه قَوِيًّا عَزِيزا. و خداوند آنان را که کفر ورزیدند، با غیظ و خشم و بیآنکه به عایدی و خیری برسند، برگرداند و مؤمنان را از جنگ بینیاز کرد و خدا همواره نیرومند شکستناپذیر است». (آیه 25 سوره احزاب).
حکمت داشت که پیامبر اعظم (ص) پس از آن ضربت بهنگام و فیصلهبخش فرمود «ضربَهْ علیٍّ یَومَ الخَنْدَقِ أفضلُ مِن عِبادَهْ الثَّقَلَیْن. ضربت علی در جنگ خندق، از عبادت جنّ و انس برتر است».
✳️تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
فتنه از عراق تا ایران در ۱۴ اپیزود
اپیزود ۱:
فسادها و تبعیضها در بدنه نظام سیاسی و اقتصادی عراق، مردم را به خیابان کشانده است. مردم خواستار اصلاح هستند؛ اما زمزمههایی مبنی بر مطالبه برای استعفای نخستوزیر مطرح است! مرجعیت عراق با معرتضان همراه است و مطالباتشان را حق میداند.
اپیزود ۲:
اعتراضات عراق به خشونتهای خیابانی کشیده شده است. بعضی گروههای شیعهی سیاسی هدف اصلی حملات هستند. یکی از فرماندهان حشدالشعبی توسط معترضان به شهادت می رسد و مزار شهید حکیم مورد بی حرمتی قرار میگیرد. کنسولگری ایران در نجف و کربلا به آتش کشیده میشود!
اپیزود ۳:
اردوغان در مصاحبهای خبر از انتقال آشوبهای عراق و لبنان به ایران میدهد تا مقامات ایرانی را از وقوع یک سلسله آشوبهای خیابانی خبر دهد. منبع خبر اردوغان، سرویس اطلاعاتی ترکیه است که از رصد تحرکات سفارتهای غربی در منطقه به دست آمده است! دستگاههای اطلاعتی چند کشور دیگر هم چنین اخباری را به ایران منتقل میکنند!
اپیزود ۴:
بعضی گروههای شیعی به حمایت از معترضان خیابانی پرداختند، خشونتها بالاست و پسر نوجوان ۱۶ سالهای به نام هیثم توسط معترضان درست وسط یک خیابان دار زده و سپس سرش بریده میشود! با تحریک آمریکاییها احساسات ضد ایرانی در عراق افزایش پیدا کرده و جریانات شیعی موثر در دفع فتنه داعش، مورد تخریب روانی شدید قرار میگیرند! نخست وزیر عراق استعفا داد!
اپیزود ۵:
تصمیم دولت ایران مبنی بر افزایش قیمت سوخت، جرقهای است بر فتنهای که اردوغان یک هفته قبل هشدارش را داده بود. خیابانهای چند شهر ایران چند روز پر التهاب را پشت سر میگذرانند و صحنههای جنگهای شهری در بغداد و نجف و کربلا در شیراز و اصفهان و شهریار تکرار میشود! آمریکاییها به اهداف اولیه خود رسیدهاند!
اپیزود ۶:
سفارت چهار هزار نفره آمریکاییها در بغداد از وضعیت عراق خشنود بود و وزیر خارجه ی آمریکا از اوضاع ایران. آمریکاییها و انگلیسیها نمی توانند رضایت خود و حمایت خود از آشوبگران کف خیابان را پنهان کنند. ایران هم مانند عراق شده است فقط یک مرحله عقبتر!
اپیزود ۷ :
رهبر ایران از مردم میخواهد به تصمیم سران قوا اعتماد کنند. حمایت رهبری از دولت برای خیلیها ثقیل است، حتی دوستداران ایشان! رسانههای بیگانه سعی در دو قطبی سازی بین مرجعیت عراق و رهبری ایران در نوع مواجهه با اعتراضات خیابانی دارند و اقدام آیت الله خامنهای را خلاف منافع مردم جلوه میدهند!
ادامه در پست بعد
🔹🔸"محمد حسینزاده"
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا
فتنه از عراق تا ایران در ۱۴ اپیزود
ادامه از پست قبل
اپیزود ۸:
با جدی شدن اغتشاشات ایران؛ ۷۷ نفر از اصلاحطلبان خواستار مذاکره با ترامپ میشوند. تئوری پردازان اصلاحطلب نظریه استعفای دولت را مطرح کردند و برگزاری همزمان انتخابات مجلس و ریاستجمهوری را راه حل برون رفت از مشکلات میدانند!
اپیزود ۹:
رییسجمهور عراق هم استعفا میدهد! به هم ریختگی خیابانها به بدنهی نظام سیاسی هم نفوذ کرده است. آنارشیسم اجتماعی کف خیابان حالا نظام سیاسی را هم آشفته کرده است! کلاف سر در گُم نظام سیاسی عراق در کنار زمزمه شکلگیری دوباره داعش؛ زنگ خطر را برای از هم پاشیده شدن کشور به صدا در میآورد. توصیههای مرجعیت هم برای کاهش خشونت دیگر اثری ندارد!
اپیزود ۱۰:
حکمت تذکر رهبری ایران برای مردم کمکم نمایان میشود. رهبری با حمایت از دولت از فتنهی ایجاد خلا در حاکمیت و هرج و مرج سیاسی و سرایت آن به امنیت کشور جلوگیری میکند! گفته میشود خاتمی که خود در بروز فتنه ۸۸ نقش کلیدی داشته است از رهبری بابت حمایت از دولت وابسته به خود تشکر کرده است!
اپیزود ۱۱:
تمام جریان رسانهای غرب مردم ایران را به شورش علیه حاکمیت در ۵ دی دعوت می کنند. همگرایی عجیب بین اروپا و آمریکا در سناریو ایجاد آشوب در ایران و حمایت از پهلوی و رجوی، یک انتحار سیاسی بزرگ برای اروپاست! پنج دی بدون هیچ حادثهای سپری میشود و آبروی رفتهی رسانههای غربی به جوی برنخواهد گشت!
اپیزود ۱۲:
خلا سیاسی در عراق، هرج و مرج در کف خیابان، عدم توجه به دلسوزیهای مرجعیت؛ وحدت و انسجام ملی عراق را دچار خدشه جدی کرده! آمریکا رسما مقرهای حشدالشعبی را هدف قرار میدهد. نقض حاکمیت عراق به راحتی رقم میخورد و نظام سیاسی از هم پاشیده توان دفاع از کشور خود ندارد! خطر بیخ گوش عراقیهاست! داعش و پدر نامشروع داعش برای روزهای آتی نقشهها دارند!
اپیزود ۱۳( اپیزودی که آمریکاییها دوست داشتند):
ایران مطابق با قوارهی فروپاشی عراق پیش نرفته است. روحانی باید مجبور به استعفا میشد تا در روزهای پایانی مجلس، دو قوه مجریه و مقننه دچار خلا در تصمیمگیری میشدند! هرج مرج در خیابان با استعفای رییسجمهور به یک جنگ تمام عیار تبدیل میشد! آن وقت ایران هم مانند عراق در برابر تجاوز نظامی هم بیتوان بود!
اپیزود ۱۳ (اپیزودیی که رهبری و مردم رقم زدند):
مردم با حضور در میدان دفاع از حاکمیت، قانون و امنیت؛ آشوبگران را به حاشیه رانده و پروژه ۵ دی را خنثی کردند! غربیها در حالی که از شکست پروژه آشوب خود دچار اختلال محاسباتی شدند با شُک رزمایش مشترک دریایی ایران، چین و روسیه مواجه شدند!
اپیزود ۱۴:
نقش سیاسی و اجتماعی ولایت فقیه در حفظ تمامیت ارضی کشور و امنیت و ثبات کشور در طول این چهل سال بارها در حوادث مختلف خود را نشان داده است! حوادثی که هر یک به تنهایی میتوانسته است یک کشور را به زمین بزند!
🔹🔸"محمد حسینزاده"
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا
▼ حرف روز✅🌻🌼
در ادلب چه میگذرد؟
فرماندهی کل ارتش سوریه با اعلام آزادی بیش از ۴۰ روستا و شهرک به مساحت ۳۲۰ کیلومترمربع در مناطق شرق و جنوب شرق استان ادلب، بر ادامه عملیات نیروهای ارتش سوریه برای پاکسازی این استان از وجود تروریستها تأکید کرد. آنگونه که از شواهد میدانی برمیآید، عملیات ارتش سوریه که از ۲۵ آذر ماه شروع شد، همانند عملیات قبلی در آزادسازی خان شیخون، محدود و مقطعی نیست و سوریه عزم خود را برای ادامه پیشروی در ادلب جزم کرده است.
تمرکز اصلی ارتش سوریه بر محور سنجارـ معرة النعمان است که پس از سیطره بر بزرگراه ام ۵ (محور شمال جنوب سوریه)، قصد دارد به سمت شهر راهبردی معرة النعمان و اریحا و مناطق جنوبی شهر ادلب و در شمال به سوی سراقب و مناطق جنوب غرب حلب حرکت کند.
راهبرد نظامی ارتش سوریه در آزادسازی ادلب، محاصره شهرهای مهم از همه سو و وادار کردن تروریستها به فرار یا تسلیم و آزادسازی بدون تلفات آنهاست؛ به همین دلیل ترکیه که به ادلب بسیار حساس است، دست به دامان روسیه شد تا مانع پیشروی ارتش سوریه در این منطقه شود؛ اما روسیه با وجود ملاحظاتی که نسبت به ترکیه دارد، حامی ارتش سوریه است؛ به ویژه آنکه آنکارا نسبت به تعهدات خود درباره آتشبس در ادلب از سوی گروههای تروریستی پایبند نبوده است.
آمریکا نیز با تمسک به مسائل انسانی (آوارگی و کشته شدن شهروندان) ابراز نگرانی کرده و از سوریه، روسیه و ایران خواسته است عملیات ادلب را متوقف کند.
در واقع، سوریه قصد دارد تکلیف ادلب را به عنوان آخرین دژ گروههای تروریستی با محوریت جماعت تحریر الشام (جبهه النصره سابق) یکسره کند. این به معنای پایان پرونده تروریسم در سوریه و سیطره دولت بر باقیمانده مناطق راهبردی در شمال غرب این کشور است. بنابراین نگرانی جبهه ضدسوری قابل درک است، زیرا شاهد شکست نهایی خود در سوریه خواهد بود.
با توجه به عزم دولت سوریه و آمادگی ارتش و متحدانش برای آزادسازی ادلب، به نظر میرسد ترکیه در نهایت ناچار به همراهی با روسیه شود، به ویژه آنکه روابط آنکاراـ واشنگتن دچار تیرگی شده است؛ از این رو عملیاتها در ادلب تداوم یافته و با وجود برخی پیچیدگیها و دشواریهای میدانی، در آینده نه چندان دور شاهد آزادسازی این استان خواهیم بود.
▼ گزارش روز🔰🌻🌼
الآن دیگه وقت مذاکره است!
«علی بیگدلی» فعال سیاسی اصلاحطلب در مصاحبه با روزنامه «آرمان» با تأکید بر ضرورت مذاکره با آمریکا در پاسخ به این پرسش که «چه عواملی میتوانند سببساز موفقیت در حوزه سیاست خارجی شوند؟» گفته است: «آمریکا پیشتر خواستههای بیمنطق خود را مطرح کرده و گفته که از ایران چه میخواهد. به نظر من این روزها که اوضاع در سوریه، عراق، لبنان و یمن چندان خوب نیست، فرصت خوبی برای ما فراهم است که بتوانیم در برخی سیاستهای منطقهای تجدیدنظر کرده و شرایط را برای آغاز مسیر جدید و نتیجهمحور فراهم کنیم. وقتی در کانون نفوذ ما در منطقه مشکلات تا این اندازه جدی است و افکار عمومی آن کشورها ایران را به عنوان مقصر میشناسند، ما میتوانیم با به وجود آوردن تغییراتی در سیاستهایمان راه را باز کنیم.» جدای از این نکته که منطق این توصیه تا چه حد سست است، نکته جالب اینجاست که اگر رسانههای اصلاحطلب را در دوران ریاستجمهوری «دونالد ترامپ» در آمریکا مرور کنیم، با توصیهای جالب روبهرو خواهیم شد و آن، اینکه «الآن وقت مذاکره است»! این رسانهها در همان ماههای ابتدای حضور ترامپ و اظهارات ضد ایرانیاش اعلام کردند او فردی تاجرمسلک است و الآن وقت مذاکره با آمریکا و حل متناقضات برای همیشه است! چندی پس از خروج ترامپ از برجام و نمایش اختلاف اروپا و آمریکا باز این رسانهها اعلام کردند الآن وقت مذاکره است؛ چون آمریکا تنها مانده است. موضعگیریهایی که در مواقع متعدد دیگری نیز تکرار شد و این جریان به بهانههای گوناگون مذاکره را تجویز کرد! اما یکی از جالبترین این پیشنهادها پیوند زدن مذاکره به دو شرایط کاملاً متضاد در منطقه است. رسانههای اصلاحطلب پس از پیروزیهای گسترده محور مقاومت در منطقه نوشتند، حالا که دست برتر در منطقه را داریم وقت مذاکره با ترامپ است و در کمال تعجب حالا نیز که شرایط منطقه کمی تغییر کرده است و شاهد برخی ناآرامیها در منطقه هستیم، باز هم میگویند الآن وقت مذاکره است! موضوعی که نشان میدهد گویا مذاکره با آمریکا برای این جریان هدف است و اوضاع مختلف تنها وسیلهای برای توجیه تحقق آن!
▼ اخبار ویژه🔰🌻🌼🌼
برنامهریزی سفارتخانههای خارجی برای اغتشاش!
در نشست مشترک چند سفارتخانه خارجی در تهران که با محوریت «مک رابرت ایر» سفیر انگلیس در ایران برگزار شد، مطرح شده است که اولاً، حوادث اخیر نتوانسته از حد یک اعتراض و اغتشاش بالاتر رود، فقط یک اعتراض بوده و به شورش تبدیل نشده و عوامل حکومت ایران توانستهاند آن را کنترل کرده و جمع کنند و اگر شورشی مانند 88 شکل گرفته بود، هشت ماه طول میکشید. ثانیاً، دانشجویان و کارگران به این شورش نپیوستند. ثالثاً، جمهوری اسلامی ایران در شهرهای بزرگ قدرت کنترل بیشتری دارد؛ از این رو از این پس باید روی شهرهای کوچک کار کنیم! این نوع طرحریزیها نشان میدهد هم مردم باید نسبت به توطئههای دشمنان هوشیار باشند و هم دستگاههای امنیتی تحرکات عوامل ضد انقلاب در هر نقطه از کشور را زیر نظر بگیرند و اجازه پیادهسازی نقشههای دشمن را ندهند.
اخبارویژه🔰🌻🌼🌼
◄ در نشست اخیر جریانهای اصلاحطلب ضمن ابراز نگرانی از احتمال ورود نیروهای انقلابی به مجلس، گفته شده است ما باید نسبت به تشکیل مجلس انقلابی هراس اجتماعی ایجاد کنیم. پروژه ترس بزرگ از به قدرت رسیدن انقلابیون را عملیاتی کرده و اینگونه القا کنیم که شکلگیری مجلس انقلابی خطر جنگ، خطر تحریم، خطر حذف اینترنت و خطر حجاب اجباری در پی خواهد داشت!
چه کسانی یارانه معیشتی نمیگیرند؟🔰🌻🌼
وضعیت بیش از دو میلیون و هفتصد هزار تقاضا برای دریافت یارانه معیشتی در حال بررسی است. شاغلان در مناصبی، چون وکالت، پزشکی و هیئت علمی دانشگاهها، مدیران کل و بالاتر، فرماندهان و مناصب بالاتر و اصناف ممتاز و درجه یک و بازرگانان مشمول این یارانه نمیشوند. در عین حال خانوارهایی که بیش از سه سفر خارجی غیر زیارتی دارند و مالکان خودروهای سواری به ارزش ۳ میلیارد ریال و خودروهای عمومی به ارزش ۴ میلیارد ریال از این دایره بیرون قرار میگیرند. کارفرمایان با بیش از سه بیمهپرداز، خانوارهایی که ارزش ملک آنها در تهران و کلانشهرها ۱۲ میلیارد ریال و سایر شهرها ۹ میلیارد ریال باشد و گیرندگان تسهیلات بانکی به ارزش مجموع ۳ میلیارد ریال و خانوارهایی با درآمد بالاتر از حد تعیین شده، نمیتوانند از این یارانه بهره گیرند.
🔰🌻🌼ـ مردم صندوق رأی را به اعتراضهای خیابانی ترجیح میدهند
«عباس سلیمینمین» روزنامهنگار و تحلیلگر سیاسی گفت: همواره چنین بوده که مردم صندوق رأی را به اعتراضهای خیابانی ترجیح دادهاند. مردم فرصت انتخابات را از دست نمیدهند. در واقع همیشه تغییرات اینگونه صورت گرفته است. الآن هم گاهی مردم به صورت غضبآلود وارد صحنه میشوند؛ اما بلافاصله به این نتیجه میرسند که این نوع بیان خواستهها پیامدهای جانبی زیادی دارد. وی در ادامه خاطرنشان کرد: درست است که مردم گاهی عصبانی میشوند و واکنش شتابزدهای نشان میدهند؛ اما در جمعبندی به این نتیجه میرسند که انتخابات بهترین ابزار بیان نظرات است و تالی فاسد آن هم اندک است.