دادگاه طبری نشان داد که رسیدگی به پروندههای مرتبط با فساد، در حوزه شوآف باقی نمانده است
محمدعلی ابطحی در گفتوگو با ایلنا با بیان اینکه برگزاری دادگاه محاکمه معاون اجرایی سابق حوزه ریاست قوه قضاییه از جمله کارهای بزرگی بود که اجرای آن کمتر تصور میشد، گفت: اینگونه تصور میشد که این دادگاه به دلیل اینکه جزئی از خود قوه قضاییه بوده است، در پیچ و خم تعارفات و ارتباطات قرار بگیرد و به طور کلی برگزار نشود.
وی افزود: به قوه قضاییه تبریک میگویم که بدون تبعیض، قضایای مربوط به پروندههای فساد را رسیدگی و پیگیری میکند و در حوزه تبلیغات و شوآف باقی نمانده است.
این فعال سیاسی اصلاحطلب با بیان اینکه پیگیری برگزاری دادگاه معاون اجرایی سابق حوزه ریاست قوه قضاییه، نشانه بسیار خوبی برای ارزیابی عملکرد قوه قضاییه است، گفت: موضوع فقط فسادهای اقتصادی معاون اجرایی سابق حوزه ریاست قوه قضاییه نیست، موضوع اصلی این است که وقتی فردی در جایگاه معاونت اجرایی حوزه ریاست قوه قضاییه با آن قدرت قرار میگیرد و خطاهایی از او سر میزند، اعتماد بسیاری از افراد جامعه را از بین میبرد. https://eitaa.com/e_beman
اصلاحطلبی ژن نیست
محمد قوچانی، سردبیر روزنامه سازندگی و عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی
دوستان اصلاحطلب ما میگویند دیگر نامزد اجارهای نمیخواهیم. حال آنکه به باور من آقای روحانی از خیلی از اصلاحطلبها اصلاحطلبتر است. اصلاحطلبی ژن نیست. افکار آقای روحانی در سیاست خارجی، سیاست داخلی، اقتصاد و در مسائل فرهنگی و اجتماعی بسیار بازتر از بسیاری از دوستان اصلاحطلب است.
خاتمی فقط رهبر حزب اتحاد ملت نیست رهبر کل اصلاحطلبان است.
انتخابات ریاست جمهوری برای ما ایدهآل است که ما بتوانیم فردی مانند آقای جهانگیری یا آقای محسن هاشمی را نامزد کنیم و طیف مقابلمان هم آنقدر عاقل باشد که لاریجانی را نامزد کند. اگر این اتفاق بیفتد یک رقابت هدفمند در کشور رخ میدهد.
من اصلاً با حوزه خصوصی آقای نجفی کاری ندارم اما معتقدم اثری که تراژدی آقای نجفی بر رأی مردم در انتخابات مجلس گذاشت، از اثر بنزین کمتر نبود. https://eitaa.com/e_beman
اندر مصائب وسطماندن/ ایستاده در غبار
شرق نوشت: سیاستمدارانی که در مقاطعی در وسط بازی سیاست ایستادند، بازی را باختهاند. چه جایگاهی فراجناحی برای خود برگزیده باشند چه ادعای جریان سوم کرده باشند. وسطایستادن لزوما به معنای میانهروی نیست، بلکه مشخصکردن جایگاه خود در یکی از دو قطب راست و چپ سیاست ایران است. حتی سیاستمداران میانهرو هم تا زمانی که مشخصا به یکی از دو جناح متعلق نبودند، اقبالی در سیاست نداشتهاند. حسن روحانی اگرچه در جریان اعتدال تعریف میشود اما تازمانیکه مرزهایش را با یک قطب سیاست ایران مشخص نکرد، از سوی قطب دیگر پذیرفته نشد. جایگاه فراجناحی صرفا متعلق به رهبری است و یک سیاستمدار عرصه اجرا تا این لحظه هرگاه تکلیفش را با خودش در رابطه با دو جناح مشخص نکرده، باخته است. https://eitaa.com/e_beman
قاليباف گفته در 1400 كانديدا نميشود
فريدون عباسي، نماينده كازرون مصاحبه اي با روزنامه ايران داشته كه در ادامه بخش هايي از آن آمده است:
اطلاق كليدواژه «احمدينژادي» به جمع و گروهي از نمايندگان مجلس كار درستي نيست. برخي از آقاي احمدينژاد موجودي با چهره نامناسب ساختهاند و بعد به ديگران هم ميگويند احمدينژادي تا مردم را بترسانند. احمدينژاد فردي فهيم و تحصيلكرده است و خدماتي داشته و البته اشتباهاتي. مثل شخص من كه در روزهاي مديريتم، اشتباهاتي داشتهام. «احمدينژاد» يك ايدئولوژي نيست، او يك شخص است و گروهي نيز در دولتش با او همكاري داشتند. آيا با افرادي كه با آقاي خاتمي كار كردند، ميگوييد «خاتميچي»؟ طبيعتا خير!
برخلاف تصور بسياري از افراد، تعداد مديران دولتهاي نهم و دهم حاضر در مجلس زياد نيست. حدود 20 نفر از مقامات اين دولتها كه سابقه حضور و فعاليت در سطح وزير، معاون وزير يا استاندار در دولتهاي نهم و دهم را داشتند در مجلس يازدهم حاضرند.
راي آقاي قاليباف به عقيده من نشانگر طيف فكري مجلس يازدهم است؛ بدين معنا كه حتي مستقلان و اصلاحطلبان مجلس هم ترجيح دادهاند در اين دوره به آقاي قاليباف راي دهند كه نشانگر اتفاقنظر در مجلس و كشور است.
شنيدهام كه آقاي قاليباف در جلسه فراكسيون رسما اعلام كرده كه در انتخابات رياستجمهوري 1400 كانديدا نخواهد شد. ولي اگر اين كار را هم انجام دهد، شخصا آن را نقد نميكنم. اگر آقاي قاليباف احساس ميكند در مقام رياستجمهوري ميتواند بهتر فعاليت كند و صندلياش را عوض كند. https://eitaa.com/e_beman
پیش بینی صادق زیباکلام از آینده سیاست در ایران
صادق زیباکلام، فعال سیاسی اصلاحطلب به برنا گفت: سالهاست عملاً بُعد نظارتی مجلس کمرنگتر شده و امروز که ما در خرداد ۹۹ هستیم، اساسا چیزی به نام بُعد نظارتی مجلس وجود ندارد. به این معنا که مجلس عملا برابر سیاستهای مهم اعم از اقتصادی، خارجی، هستهای هیچ کاره است. لذا بُعد نظارتی مجلس و پاسخگوطلب بودن مجلس سالهاست که از بین رفته است.
زیباکلام در خصوص حضور اکثریتی اصولگرایان در مجلس یازدهم تصریح کرد: مجلس یازدهم تحت نفوذ جریانات تندرو قرار گرفته است، سال دیگر این اتفاق برای قوه مجریه می افتد و تعداد قابل توجهی از مردم به خصوص اقشار و لایههای تحصیلکرده و شهرنشین در انتخابات شرکت نمیکنند، همچون انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفندماه سال گذشته. در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده فقط طرفداران تندروها در انتخابات شرکت میکنند، بنابراین رئیس جمهور آینده هم یا احمدینژاد خواهد بود یا یک فردی مثل سعید جلیلی.
زیباکلام خاطرنشان کرد: از آن طرف چه جوبایدن باشد چه ترامپ، جریانات داخلی در انتخابات سال آینده به سمت نرمش قهرمانانه خواهند رفت https://eitaa.com/e_beman
قوچانی: دیگر با توسل به سلبریتیها نتیجه نمیگیریم
محمد قوچانی، عضو شورای مرکزی کارگزاران سازندگی گفته است: «به پای صندوق آوردن مردمی که اصلاحطلبان آنها را از صندوق ناامید کردند کار خیلی سختی است. ما میدانستیم که رأی نمیآوریم. فقط حلقه اتصال را با حاکمیت حفظ کردیم تا این حلقه وجود داشته باشد. باید دوباره پایگاه اجتماعیمان را پیدا کنیم و بدانیم که دیگر با توسل به سلبریتیها یا دوقطبیسازی بد و خوب نتیجه نمیگیریم. باید خودمان را به مردم ثابت کنیم و با فساد از هر نوع در جریان خودمان مقابله کنیم. من اصلاً با حوزه خصوصی آقای نجفی کاری ندارم اما معتقدم اثری که تراژدی آقای نجفی بر رأی مردم در انتخابات مجلس گذاشت، از اثر بنزین کمتر نبود.»
برداشت غلط از موفقیت نفتکشها
روزنامه اعتماد در مطلبی نوشت: «از آغاز بارگیری محموله بنزین در سواحل ایران تا رسیدن نفتکشهای حامل بنزین به سواحل ونزوئلا و تخلیه آن، شاهد تهدیدهای فراوانی از سوی رژیم تروریستی امریکا بودیم. بسیاری از تحلیلگران و صاحبنظران، برخورد نظامی امریکا یا توقیف نفتکشها و حداقل جلوگیری از رسیدن نفتکشها به مقصد و بازگرداندن آنها به سواحل ایران را پیشبینی میکردند، ولی درنهایت امر، نفتکشها بدون مشکل خاصی به مقصد رسیدند که تحقیر امریکا را به دنبال داشت. انسجام و هماهنگیهای داخلی در کنار اقدام هر یک از مراکز داخلی بر اساس شرح وظایف خود و خودداری از دخالتهای بیمورد در وظایف مراکز دیگر، این موفقیت را رقم زد. اگر چنین رویکردی را در زمینههای مختلف دیگر چون برجام و CFT، FATF و ... داشتیم، امروز شاهد تروریسم اقتصادی امریکا، بیعملی اروپا و نتیجتاً درد و رنج فراوان مردم کشورمان بهویژه در زمان پاندمی کرونا نبودیم». علت اصلی ارسال موفقیتآمیز نفتکشهای حامل بنزین از ایران به ونزوئلا، «اقتدار» و مواجهه شدن با آمریکا از موضع قدرت بود. آمریکا در پی آن بود تا در حرکت نفتکشها اخلال ایجاد کند و حتیالمقدور این اقدام ایران را ناکام بگذارد، اما تجربه توقیف نفتکش انگلیسی در ماههای گذشته در کنار موشکباران عینالاسد و همچنین پرتاب موفقیتآمیز اولین ماهواره نظامی ایران به فضا، مانع از گستاخی آمریکا شد. در سوی مقابل، آنچه موجب شکست برجام بود، رویکرد منفعلانه و حقارت آمیز وزارت خارجه در مقابل عهدشکنیهای طرف غربی بود.
فرایند تولید موشک در ایران، غیراقتصادی است!
«عباس عبدی» فعال سیاسی اصلاحطلب که در دوره دولت اصلاحات به دلیل فروش اطلاعات به بیگانگان محکوم شده بود، در یادداشتی در روزنامه اعتماد با عنوان «تفاوت موشک و خودرو» نوشت: «زیان انباشته خودروسازها در سال ۹۸ به ۴۷ هزار میلیارد تومان رسید...آنان که میخواهند بدانند چرا موشک ساخته میشود ولی خودروی ما بیکیفیت است، باید توجه کنند که مسئله ساخت و دانش فنی فقط جزی از فرآیند تولید یک کالا است، فرآیندی که در موشکسازی وجود ندارد. موشک بازار ندارد، دلال ندارد، متقاضی ندارد، قیمتگذاری ندارد، هیئتمدیرههای رانتی ندارد، دهها شرکت اقماری ندارد، هزینه تولید برایش مهم نیست، سهامدار ندارد، شرکتهای تودرتو ندارد، رقیب ندارد و... یکی از اینها برای توجیه تفاوت میان موشک و خودرو کافی است، چه رسد به اینکه این تفاوتها ده تا باشند!». عبدی مدعی شده است که در صنعت ساخت موشک، رقیب وجود ندارد. این ادعا در حالی است که جوانان غیور و متخصص حوزه دفاعی و نظامی کشورمان در رقابتیترین شرایط ممکن، در حال فعالیت و تولید هستند و فضای رقابتی آن، تهدیدات و هماوردی با نیروهای مسلح فرامنطقهای است که جدیدترین و بهترین سامانههای آفندی و پدافندی جهان را در اختیار دارند. لازم به ذکر است که بودجه نظامی ایران در مقایسه با کشورهای منطقه در کمترین مقدار قرار دارد، اما بیشترین بازده و نتیجه را داشته است.
تحلیل وراهبرد ویژه روزانه خود را از این کانال دریافت نمایید👇👇
https://sapp.ir/joingroup/AVMTvQRZfJCn87Ilr1FaKm93
✔️🍃
🍃
•[ #نڪته_گرام 👌 ]•
💵 این #اسکناس_۲۰_دلاری
آمریکا را بهم ريخت❗️
🔹مغازه دار با پلیس تماس گرفت که
#جرج_فلوید اسکناس جعلی پرداخت
کرده است؛ پلیس سر رسید و او را به
وحشيانه ترین شکل، کشت. بعدا معلوم
شد که آن اسکناس جعلی نبود و مغازه
دار خلاف واقع گفته است.
♨️اما #افول_آمریکا فقط به یک
اسکناس ۲۰ دلاری نیاز داشت!
☝️اکنون آمریکا با همان ۲۰ دلاری، در آتش
خشم و عصبانيت مردمش تاوان میدهد!
.
.
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
🍃
✔️🍃