◄ جایگزینی برای نژاد خارجی مرغ/ «محمدحسین بنابازی» معاون پژوهش، فناوری و انتقال یافتههای مؤسسه تحقیقات علوم دامی گفت: «تا پایان سال ۹۹ بین ۴۰ تا ۴۵ درصد مرغ اجداد و ۲۵ تا ۳۰ درصد مرغ مادر ایرانی جایگزین سویههای (گونههای) خارجی شد». مرغ نژاد ایرانی دارای دوره پرورش کوتاه، پایین بودن هزینه خوراک، ضریب تبدیل بالا، چربی کم، کاهش باقیمانده دارویی و دریافت نوبتهای واکسیناسیون کمتر و طعم و مزه بهتر است. به گفته مسئولان وزارت جهاد کشاورزی تا دو سال آینده تمام مرغ گوشتی تولیدشده در کشور از مرغ با نژاد ایرانی خواهد بود. https://eitaa.com/e_beman
" 5 اردیبهشت یادآور
شکست آمریکا در طبس "
بعداز پیروزی انقلاب اسلامی ، آمریکا با از دست دادن پایگاههای رسمی خود در کشور ایران ، سعی کرد از طریق سفارت خود ، علیه انقلاب توطئه کند و آن را مرکزی برای ایجاد بلوا و آشوب و ناامنی در مناطق مرزی ایران همانند خوزستان ، کردستان و...نماید .
اما تسخیر سفارت آمریکا توسط دانشجویان در 13 آبان 1358 بازتاب وسیعی در ایران و جهان به دنبال داشت و استقبالی که توده های مردم انقلابی ایران از این اقدام دانشجویان به عمل آوردند آنقدر وسیع و گسترده بود که بعد از پیروزی انقلاب سابقه نداشته است و به روند تحولات سیاسی اجتماعی بعد از انقلاب سرعتی بی سابقه و انقلابی بخشید ، به همین علت نیز این حرکت مردم « انقلاب دوم » نامیده شد .
وقتی آمریکا از حل بحران گروگانگیری از طریق مسالمت آمیز و مذاکرات سیاسی ناامید شد ، تصمیم به اجرای یک طرح نجات و در پوشش آن ، براندازی نظام جمهوری اسلامی گرفت و با یک برنامه دقیق و از پیش تنظیم شده ، در تاریخ 5 اردیبهشت 1359 با هشت هلیکوپتر و همینطور سه هواپیمای نظامی c- 130 به خاک ایران تجاوز کرد ، اما در همان قدم های اول با از دست دادن هلیکوپترها و یک هواپیما و نه نظامی ، شکست مفتضحانه ای را بر شکست های قبلی خود افزود .
تردیدی نیست شکست آمریکا در صحرای طبس ، یک معجزه بود و امدادهای الهی در آن تاریکی شب ، وقتی همه نیروهای مسلمان انقلابی در خواب بودند ، به یاری ملت ایران آمد و با شن های روان ، سیستم پیچیده نظامی را از کار انداخت و بار دیگر داستان عام الفیل را در اذهان زنده کرد .
در این رابطه اقدام خیانت آمیز بنی صدر در مقام ریاست جمهوری و فرماندهی کل قوا بسیار قابل توجه است که دستور بمباران هلیکوپترهای بر جای مانده و محو اسناد سری و مهم موجود در آنها را صادر کرد .
لازم به ذکر است بحران گروگانگیری سرانجام پس از 444 روز با مذاکره بین ایران و آمریکا به پایان رسید و دولت آمریکا در این مذاکرات وعده داده بود، که در مقابل آزادی تمامی گروگانها دیگر در مسائل ایران دخالت نکند ، بعد از این مذاکرات گروگانها آزاد شدند اما آمریکا مثل همیشه به وعده خود عمل نکرده ؟!وتوطئه ها و دخالت های شیطان بزرگ آمریکا در مسائل ایران ، از آن روز تا به امروز، به شکل های گوناگونی استمرار داشته است .
نکته آخر اینکه مدتی بعد شکست آمریکا در صحرای طبس آقای « ادواردو آنیلی » در آمریکا به بازدید از یک کارخانه هلیکوپتر سازی رفته و ژنرال های ارتش آمریکا برایش در باره هلیکوپترها توضیح می دهند. در این بازدید به هلیکوپتری می رسند که در باره آن می گویند ، این هلیکوپتر تمام فناوری برتر جهان را در خود دارد و از همان هلیکوپترهایی است که در طبس به کار رفته است ، ادواردو می پرسد : اما این هلیکوپترهای آمریکایی که در طبس شکست خورده اند؟ و آن ژنرال آمریکایی در پاسخ می گوید؛ خدای آنها از هلیکوپترهای ما قوی تر بوده است . بعدها ادواردو به یکی از دوستان ایرانی اش گفته بود که با تمام مصائبی که به من وارد می شود ، هر از چندگاهی چنین جمله هایی مرا سر حال می آورد .
لازم به ذکر است ادواردو آنیلی بعدها شیعه می شود و چندین بار به ایران سفر کرده و با امام خمینی و مقام معظم رهبری دیدار داشته و به زیارت امام رضا نیز رفته است .
حسن بلباسی
📖🍃
🍃
•[ #سیر_مطالعاتے 📚 ]•
🔹یک عامل دیگر از عوامل هضم
جبههی خودی و سایش آن، کشیده
شدن پای عناصر این جبهه به دعواهای
خطی است که در برههای از زمان، در
این کشور واقعاً فاجعه آفرید. ناگهان
بین سیاسیون، نماینگان مجلس و برخی
دیگر از مسئولین، دعواهایی بروز کرد
که اصل آن دعواها موجّه نبود.
🔹هر دو خط، بلاشک، در حدی جرم
داشتند. هر دو خط، هم آدمهای بسیار
خوب داشتند، هم آدمهای ناباب داشتند،
هم آدمهای متوسط داشتند.
#استاد_سید_علی_خامنه_ای
#کتاب_دغدغههای_فرهنگی /منبع
#کتاب_سوم #فصل_ششم
#تهدیدات_درونی
.
.
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.ir/e_beman
🆔 T.me/e_beman
🍃
📖🍃
🍃🌷🍃 ﷽ 🍃🌷🍃
🍃 بصائر علوی
🍃حق و باطل در کلام امیرمومنان
#قسمت_شانزدهم
🔰ب)حق وباطل از جنبه ی مادی
🔰 5⃣ _موانع شناخت حق
🎀 ۸_ اکتفا به شنیده ها و عدم برخورد مستقیم با واقعیات
🌹 #امیرمومنان فرمودند:
🍃 آگاه باشید که میان حق و باطل فاصله ای نیست مگر به قدر چهار انگشت. وقتی معنای این سخن را از امام (ع) پرسیدند، حضرت انگشتهای خود را به هم چسباند و بین گوش و چشمش قرار داد و فرمود باطل آن است که بگویی شنیدم و حق آن است که بگویی دیدم. #خطبه125
🍃 همچنین امام (ع) به مالک اشتر تأکید می کند مبادا خویشتن را از رعیت پنهان کنی، زیرا رو نشان ندادن حکمرانان به رعیت اطلاع بر آنچه را که از آن غایب بوده اند میسر نمی کند و در نتیجه حق به باطل آمیخته می گردد.( #نامه53)
🎀 ۹_ شخصیت پرستی
یکی از علل حیرت انسان در تشخیص حق از باطل این است که به جای محک زدن افراد با حق، حق را با افراد محک می زند و این امر مانع بزرگی بر سر راه شناخت حق است.
🍃چنانکه امام (ع) خطاب به حارث بن حوط او را متوجه سرگردانی و حیرتش که نتیجه شخصیت پرستی او بود نمود #حکمت262
📒 #نهج_البلاغه
↩️ ادامه دارد
✅ تدوین: مرتضوی نژاد
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
🍃
🌷🍃
انقلابی بمانیم ثامن الائمه
📌🍃 🍃 •[ #اطلاعیه | #نشست_تخصصے_بصیرتے ]• 📢 #دومین نشست تخصصی بصیرتی مجازی ویژه اساتید و هادیان سیا
✅☝️✅☝️✅☝️✅☝️✅☝️✅
🔴 #هماڪنون در حال #برگزاری است🔴
لینک گروه(جهت حضور در نشست بصیرتی👇):
https://eitaa.com/joinchat/1422655548C96e48cff85
🍃
.
انقلابی بمانیم ثامن الائمه
📌🍃 🍃 •[ #اطلاعیه | #نشست_تخصصے_بصیرتے ]• 📢 #دومین نشست تخصصی بصیرتی مجازی ویژه اساتید و هادیان سیا
.
.
.
⁉️🍃
🍃
#نظرسنجی
بسمه تعالے/ ضمن قدردانی از همراهی و
مشارڪت در نشستهای بصیرتی مجازی
(گروه اندیشه ورزان خراسان رضوی در
پیامرسان ایتا)، لطفا با کلیک بر روی لینک
زیر در نظرسنجی شرکت کنید:
🆔 EitaaBot.ir/poll/avwp
🔴 #دکتر_سعیدی
🎤 #کارشناس_عالی_مسائل_ایران
🗞 #نشست_بصیرتے_مجازے(2)
#احوالات_اردوگاه_جریانهای_سیاسی
♻️ #موضوع_داخلی
لینک گروه(شروع نشست مذکور
در گروه سنجاق شده است):
https://eitaa.com/joinchat/1422655548C96e48cff85
🍃
✍🍃
برگی از تاریخ اسلام
امام علی(ع) و تساوی نژادها🔻
🔸من یک مسلمان ایرانی بودم در کنار حضرت علی(ع) با جمعی دیگر نشسته ، به سخن ایشان گوش می دادیم، یا سؤال می کردیم .
🌀یک آقایی که آدم مرفهی بود و هیکل چاقی داشت، وارد جمع ما شد، خواست بنشیند اما نزدیک امام جای خالی نبود، بخاطر غرورش ناراحت شد ، به امام گفت: چرا این همه سرخپوست اطراف تو را گرفته و بین ما و تو فاصله انداخته اند.(1)
🔸او بر خلاف دیدگاه اسلام، هنوزهم به نژاد خود می بالید، و ناراحت بود که چرا امام علی(ع) با غیر عرب ها اینقدر خودمانی می شود.
🔹انتظار داشت چون در میان قبیله اش صاحب نفوذ است، همه جا برایش جا باز کنند و بگویند بفرمایید آقای محترم!
🔸آنروز امام به حرف او بهایی ندادند و با کنایه فرمودند: چه كسى مرا بر اين آدم هاى چاق و فربه يارى مى دهد؟
💥اما چند سال بیشتر نگذشت ، ما دیدیم بعد از ترور امام، معاویه که تعصب نژادی داشت با نیرنگ بر سر کار آمد و این افراد ثروتمند و قدرتمند، اطرافش را گرفتند و ما را از حکومت و قدرت کاملا دور کرده و تا توانستند منزوی کردند.
1- کتاب نقش ائمّه در احياء دين ج 14 علاّمه عسگرى
🔹💠🔹💠🔹
تدوین: س.م.ح.مرکبی
روزمان رابا #قرآن آغاز کنیم
🔰👇تحقیر امریکا درطبس ثمره مقاومت ملتی مومن به خدا
یا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اذْكُرُوا نِعْمَةَ اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ جَاءتْكُمْ جُنُودٌ فَأَرْسَلْنَا عَلَيْهِمْ رِيحاً وَجُنُوداً لَّمْ تَرَوْهَا وَكَانَ اللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيراً (احزاب/9)
اى كسانى كه ايمان آورده ايد! نعمت خدا را بر خود به ياد آوريد، آن گاه كه (دشمنان شما در قالب) لشكريانى به[قصد نابودی شما] سراغتان آمدند، ولى ما (براى دفاع از شما) تند بادى (سخت) و لشكريانى كه آنها را نمى ديديد بر آنان فرستاديم، (و بدين وسيله دشمنان را قلع و قمع كرديم)، و خداوند به آنچه انجام مى دهيد بيناست
🌼👇 شرط دريافت امدادهاى الهى، ايمان و تلاش است. «يا ايها الّذين آمنوا اذكروا نعمة اللّه» (مسلمانان آماده ى دفاع شدند، خندق كندند و سپس يارى شدند.)
- ياد نعمت ها، مورد سفارش خداوند است. «اذكروا نعمة اللّه» ياد امدادهاى الهى، روحيّه ى رزمندگان را بالا مى برد.
- انسان در معرض فراموشى نعمت است و به تذكّر نياز دارد. «اذكروا نعمة اللّه»
- پاسخ جنود را بايد با جنود داد. «جاءتكم جنودٌ - فارسلنا ... جنوداً»
- پيروزى ها را از خدا بدانيم.«فارسلنا عليهم»
- با اراده خداوند بادها هم سرباز مى شوند. «فارسلنا عليهم ريحاً»
- فرشتگان، هم به مؤمنان دعا مى كنند و هم آنان را بشارت و امداد مى دهند. «فارسلنا - جنودا»
- اگر خداوند ببيند كه ما به وظيفه ى خود عمل مى كنيم، امدادهاى خود را بر ما نازل مى كند. «كان اللّه بما تعملون بصيراً
✍️تدوین : رجبعلی بازیاد
توحید ایمانیست، آگاهانه، همراه با تعهد، تعهدش از تعهد همهی مبانی اعتقادیِ مذهبی و غیرمذهبی، سنگین تر است و قاطع تر و جامع تر و شامل تر است.
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#جلسه_سیزدهم
آمده ام که نیایم!
اگر بشنوید کسی به تنهایی مدعی انجام دادن کاری است که جمیع دوستان و همفکرانش طی حدود سه دهه از عهده آن بر نیامده اند حتما تعجب خواهید کرد.
تعجب شما احتمالا بیشتر خواهد شد اگر بدانید این شخص برای انجام این کار لازم است به جایی و کسانی مراجعه کند که پیشتر صلاحیت و درستکاری شان را زیر سوال برده و آنجا/آنها را فاقد مشروعیت دانسته است.
و باز در شگفت می مانید از اینکه کسی برای انجام این کارها لازم باشد در جایگاهی کسی قرار بگیرد که از نظر او هیچکاره است!
بله تعحب آور است ، اما کسی هست که علیرغم شگفت آور بودن این کارها، از نظر من و شما، مبادرت به انجام آن کرده است: آقای مصطفی تاجزاده با صدور بیانیه ای رسما برای انتخابات ریاست جمهوری اعلام نامزدی کرد !
حسین شریعتمداری: صداوسیما سخنان روحانی را نقد کند!
حسین شریعتمداری مدیر مسئول کیهان در این روزنامه نوشت: «اگرچه آقای روحانی، طی نزدیک به ۸ سال گذشته اظهارات ضد و نقیض قابل ملاحظهای داشتهاند ولی این روزها و در حالی که به نقطه پایان دوران ریاست جمهوری خود نزدیک میشوند، برخی از اظهاراتشان بهگونهای تعجبآور با آنچه از یک رئیسجمهور انتظار میرود فاصله دارد. ایشان به ناهنجاریهایی حمله میکنند که خود عامل و بانی آن بودهاند و از دستاوردهایی سخن میگویند که وجود خارجی ندارند! و به پیشرفتها و موفقیتهایی در دولت خود اشاره میکنند که با آمار و ارقام رسمی تفاوت آشکار دارند!
قالیباف با کمپین رئیسی همکاری میکند
مجتبی توانگر نماینده تهران در گفتوگو با ایسنا، درباره میزان توجه کمپینهای انتخاباتی و کاندیداها به مسایل اقتصادی گفت: به جز برخی افراد که مشخص است جزو گزینههای اصلی انتخابات نیستند و بعضا حرفها و مواضع اقتصادی مطرح میکنند که چندان قابل تامل هم نیست، هنوز شاهد توجه کمپینهای انتخاباتی به مسائل اقتصادی نیستیم. دلیلش هم این است که فعلا تکلیف گزینههای اصلی مشخص نیست. چه در سمت اصولگرایان و چه در سطح اصلاحطلبان و چه مدعیان اعتدال؛ مشخص نیست کدام یک از چهرههای اصلی مطرح میآیند؟ لذا در چنین شرایطی اصلا بحثی درباره مسائل اقتصادی شکل نمیگیرد.
وی افزود: از سال ۱۳۹۷ تا اواسط ۱۳۹۹ یک تیم اقتصادی جوان در کنار آقای دکتر قالیباف فارغ از قوه اجرایی، تقنینی و قضایی، برنامههای جامعی را برای تحول اقتصادی کشور آماده کرده بودند که بخشی از آن در مجلس پیگیری شده و میشود لیکن بخش مربوط به اجرا به دلیل اینکه ایشان قصد رقابت با آقای رئیسی را ندارند کاملا اعلام آمادگی کردهاند که برنامه و تیمشان در اختیار آقای رئیسی باشد تا بتوان شاهد اتفاقات خوب اقتصادی در دولت آینده باشیم.
واکنش جالب به دعوت نامه نمایندگان برای رئیسی
عبدالله گنجی مدیرمسئول روزنامه اصوگرای جوان در واکنش به این دعوت نامه در توییتی نوشت: «٢٢٠نماینده محترم مجلس که از جناب رئیسی درخواست حضور در انتخابات کرده اند حتما دلسوزانه است.اما نگاه فرامتی به درخواست خود نداشته اند.در نظام پارلمانی چنین امری معقول است اما در نظام ریاستی این سؤال طرح می شود که با فرض پیروزی،فردای انتخابات چگونه می خواهند بر دولت نظارت کنند؟»
نفوذی وابسته به سعودی در وزارت خارجه!
انتشار مصاحبه محرمانه وزیر خارجه کشورمان در رسانه سعودی ایران اینترنشنال، حکایت از نفوذ سازمانیافته در دستگاه دیپلماسی کشور دارد. درهرحال این شکست امنیتی برای دولت که به قول برخی از کاربران شبکههای اجتماعی میتواند سوژه ساخت سریال ضد جاسوسی گاندو ۳ باشد، حاوی نکات جالبی است؛ ظریف در این فایل میگوید؛ شهید سرافراز حاج قاسم سلیمانی به او اجازه نداده است که میدان مبارزه با داعش را فدای دیپلماسی کند. این اعتراف جالب از سوی ظریف به این معناست که اگر حاج قاسم سلیمانی میدان را هم مانند عرصه دیپلماسی به دولت واگذار میکرد، احتمالاً همانطور که هنوز برجام بعد از هزاران بار نقض و رفتوبرگشت همچنان در وین در دست مذاکرههای نافرجام است، میدان مبارزه با داعش نیز باید همچنان بعد از سالها ادامه پیدا میکرد. ظریف همچنین ادعا میکند که برای برخی عملیاتهای مهم نظامی به او از قبل اطلاعاتی داده نشده است. فارغ از اینکه این ادعا چقدر راست یا دروغ است، باید این سؤال را پرسید که چرا باید به وزارت خارجهای که یک فایل صوتی محرمانه در آن قابل حفاظت نیست، اعتماد کرد
جزئیات نشست کمیسیون امنیت ملی با عراقچی
نایبرئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اذعان داشت: «به گفته عراقچی، تحریمها به دو بخش تقسیم شدهاند، تحریمهایی که جنبه عمومی دارند و تحریمهایی که جنبه خاص دارند. تحریمهایی که جنبه عمومی دارند شامل تحریمهای هوایی، دریایی، بانکی و بیمهای هستند؛ تحریمهای خاص شامل تحریم افراد و اشخاص است. در دور سوم مذاکرات قرار است درباره عملیاتی شدن نحوه برداشته شدن تحریمها بحث و گفتوگو شود. آمریکا و ۱+۴ پذیرفتهاند که تحریمهایی که جنبه عمومی دارند بهطور کامل لغو شوند». عراقچی همچنین مدعی شده است که راستی آزمایی برداشته شدن تحریمها زمانبر نیست! در همین زمینه، ذوالنور، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفته است: «حرفهایی که زده میشود که اگر به برجام برگردند ما هم یکروزه به تعهدات برجامی برمیگردیم، خلاف قانون است. در قانون گفتهشده اگر طرفهای برجامی به تعهدات خود عمل کردند، کمیسیون امنیت ملی راستی آزمایی کند، سپس در صحن مجلس تصمیم بگیرند که آیا به دولت اختیار بازگشت به برجام بدهد یا خیر. این تهمتی بیش نیست که جریان انقلاب مخالف لغو تحریمهاست، اما خواسته این جریان لغو واقعی تحریمها و نه فریب دادن مردم است. همه ابزار را از شما گرفتند و تحریمی هم لغو نشد، ما میگوییم ذلت و خواری برای مردم به بار نیاورید
فرافکنی از جنس «جمهوریت» عوامفریب
«رسول منتجب نیا» دبیر کل فعلی حزب اصلاحطلب جمهوریت مدعی بحرانی بودن فضای کشور شده و درعینحال اصلاحطلبان را اهل اصلاح و اصولگرایان را حافظ شرایط موجود معرفی کرده است. نکته جالب اینجاست که همین شرایط ناگوار موجود ساختهوپرداخته دست دولت موردحمایت اصلاحطلبان است که اصلاحطلبان طلبکارانه خود را منتقد وضع کشور و اهل اصلاحات میدانند ولی در عمل برای تمدید آن در حال تقلا هستند. گفتنی است منتجب نیا صاحب نظریه «اگر روحانی پیروز نمیشد، معلوم نبود چه بلایی سر ایران میآمد» است ولی این روزها و در آستانه انتخابات ریاست جمهوری که مردم از عملکرد دولت فعلی ناراضی هستند، او تلاش میکند مسبب وضع موجود را اصولگرایان معرفی کند و جریان اصلاحطلب را منجی ملت. منتجب نیا میگوید: «اصلاحطلبان بار بسیار سنگینی بر دوش دارند، زیرا از یکسو اصلاحطلبان از نظام و انقلاب حمایت میکنند، از سوی دیگر انتقادات اساسی به روند اداره کشور و عملکرد مسئولان دارند. اصولگرایان هرگز ادعای اصلاح نداشته و ندارند. نوعاً از وضعیت موجود راضی بوده، بلکه آن را بهترین گزینه میدانند
چارهاندیشی بههنگام
این روزها خبرهای متعددی از کاهش ۵۰ درصدی بارشها در سال آبی جاری (مهرماه ۱۳۹۹ تا آخر شهریور ۱۴۰۰) میرسد. تازهترین پیشبینی پژوهشکده اقلیمشناسی نشان میدهد، بارش سال آبی جاری تا پایان فروردینماه ۴۳ درصد نسبت به دوره مشابه بلندمدت و 54.7 درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته است و هیچیک از استانهای کشور طی این دوره بارش، بیش از میانگین سالانه را دریافت نکردهاند. همچنین حجم آب موجود در مخازن سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تاکنون به رقم ۲۹ میلیارد و ۶۷ میلیون مترمکعب رسیده در حالی است که پارسال و در همین بازه زمانی ۳۶ میلیارد و ۸۳ میلیون مترمکعب آب در مخازن سدها وجود داشت که کاهش ۱۹ درصدی را نشان میدهد.
نکات تحلیلی: 1- بهترین روش برای برونرفت از این وضعیت، لزوم صرفهجویی و مدیریت مصرف ۱۰ درصدی و رعایت سرانه مصرف آب است. با توجه به کاهش چشمگیر بارندگیها، رعایت سرانه در بین شهروندان تهرانی میتواند جلوی کمآبی را بگیرد؛ بهطور مثال سرانه مصرف آب شرب در شهر تهران ۲۴۰ لیتر در شبانهروز به ازای هر نفر است که با توجه به سرانه ۱۷۰ لیتری در کل کشور، تهرانیها 70 لیتر بیشتر از سرانه کشور مصرف میکنند. 2- عدم رعایت سرانه و مصرف بهینه آب، برداشت از منابع زیرزمینی را افزایش میدهد و این به معنای استفاده از ذخایر آب نسلهای آینده است و مضاف بر آن، کیفیت آب آشامیدنی نیز پایین میآید. 3- با توجه به حجم آب پشت سدها، نیروگاههای برقآبی امسال بهجای ۹ هزار و ۳۰۰ مگاوات رقمی بیش از پنج هزار مگاوات انرژی تولید نخواهند کرد. کاهش 4300 مگاواتی تولید برق، از هماکنون هشدار خاموشیهای ناخواسته در تابستان امسال را میدهد.
نکته راهبردی: با توجه به کاهش نزولات جوی و ایجاد پدیده خشکسالی، مسئولان کشوری و استانی باید قبل از بروز مشکلات بعدی و وقوع نارضایتیها، برنامهریزی مناسب داشته باشند. میبایست با آموزش و تبلیغات، در اقدامی پیشدستانه، این باور و سازگاری در بین مردم ایجاد شود که خشکسالی پدیدهای است که با جغرافیای ایران گرهخورده و یکی از محدودیتهای تاریخی و بلندمدت برای ما به شمار میرود. در کنار آموزش و تبلیغات، میتوان با بکارگیری توان شرکتهای دانشبنیان، مدلهای متنوع کاهنده مصرف را طراحی و عملیاتی کرد تا با بهرهوری در این بخش، بتوان با وضعیت کمآبی در کشور کنار آمد. سهلانگاری و صبر تا زمان وقوع اتفاقاتی همچون جیرهبندی آب و یا خاموشیهای مکرر در تابستان گرم، اقدامی دیرهنگام است؛ الآن وقت چارهاندیشی است. (نویسنده: علی قاسمی
پاتک آمریکا به ترکیه
رئیسجمهور آمریکا دو روز پیش طی بیانیهای کشتار ارامنه توسط امپراتوری عثمانی در بحبوحه جنگ جهانی اول را نسلکشی اعلام کرد؛ اقدامی که به مذاق مسئولین ترکیه خوش نیامد.
گزارههای خبری: 1- توسط روسای جمهور سابق آمریکا با این موضوع محتاطانه برخورد کرده و از لفظ کشتار استفاده نکرده بودند. 2- این اقدام بایدن بیشتر یک اقدام نمادین بود؛ زیرا وی سال گذشته در جریان مبارزات انتخاباتی خود وعده داده بود که از تلاشهای صورتگرفته برای به رسمیت شناختن این کشتار بهعنوان نسلکشی حمایت خواهد کرد. 3- ترکیه نیز این قضیه را پذیرفته که تعداد زیادی از ارامنه در جریان جنگ جهانی اول توسط نیروهای عثمانی کشته شدهاند، ولی مسئله نسلکشی و کشتار سیستماتیک ارامنه را رد کرده است.
گزارههای تحلیلی: 1- ترکیه همپیمان آمریکا در پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) است و از این منظر اهمیت استراتژیکی برای واشنگتن دارد؛ از بعد دیگر معمولاً روسای جمهور دموکرات آمریکا رابطه یکدست و یکنواختی با ترکیه برقرار نمیکنند. دلیل این امر به دو عامل برمیگردد: الف) قوت یابی ترکیه طی سالهای گذشته و به هم زدن استراتژی توازن قوای منطقهای؛ ب) راهبرد دموکراتها مبنی بر تجزیه کشورهای منطقه بهویژه ترکیه. گرچه این امر بهصراحت اعلام نمیشود، اما رویکرد تجزیه کشورهای منطقه بر اساس طرح «یینون» که ترکیه را هم دربرمیگیرد، در ذهن آمریکاییها صرفنظر از دموکرات یا جمهوریخواه وجود دارد. 2- در مقطع فعلی، ترکیه روابط گستردهای در ابعاد مختلف بهویژه نظامی با روسیه برقرار کرده است؛ خرید اس۴۰۰ و همکاریهای منطقهای بهویژه در پرونده سوریه. این اقدامات، خوشآیند آمریکا نیست؛ زیرا رویکرد ترکیه، منجر به نفوذ بیشتر روسیه در منطقه شده است. در دوران ترامپ، ترکیه آزادی عمل بیشتری در بسط سیاست همکاری با روسیه داشت، اما وقوع تنشهای گسترده بین دولت بایدن با کرملین بر مناسبات حسنه اردوغان با پوتین نیز سایه انداخته است؛ درنتیجه، اقدام اخیر بایدن در به رسمیت شناختن نسلکشی ارمنیها در 1915 میلادی، میتواند یک هشدار و فشار به ترکیه برای کاهش مناسبات با روسیه تعبیر شود. 3- این اقدام یک هشدار دیگر در سطوح منطقهای برای ترکیه است. این هشدار که ترکیه در مسائل منطقهای باید یک بازیگر تابع باشد نه مستقل. درواقع بایدن با به رسمیت شناختن کشتار ارامنه، این پیام را به ترکیه داده که در برابر اقدامات آتی آنکارا، در مسائل منطقهای کوتاه نخواهد آمد و رویکردش بهمراتب سختتر خواهد شد. (نویسنده: محمدرضا فرهادی
⏳🍃
🍃
•[ #در_راه_تمدن_بزرگ_اسلامے 💡 ]•
🎙/ امام خامنهای(حفظهالله):
♦️هر مسلمانی، در هر نقطهای از عالم،
در هر سطحی یک خدمتی به افراد، به
انسانها، به بشریّت بکند، این یقیناً ثواب
دارد، ارزش دارد و انشاءالله خدای متعال
اجر میدهد، لکن در جمهوری اسلامی فقط
این نیست؛ خدمت کردن در جمهوری اسلامی
علاوهی بر این، یک نکتهی بسیار مهمّ دیگری
دارد و آن، این است که خدمت شما، حرکت
شما و کار شما کمک میکند به رونمایی از
الگویی که اسلام برای جامعهسازی و برای
مدیریّت جامعه دارد نشان میدهد؛
این خیلی مهم است.
📆تاریخ: 1399/06/02
#تمدن_نوین_اسلامی
.
.
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.ir/e_beman
🆔 T.me/e_beman
🍃
⏳🍃