واقعیت عراق
«الحیات» چاپ لندن که به دربار سعودی وابسته است، با عصبانیت از وحدت ایران و عراق نوشت: «سردار سلیمانی همزمان با زمینهسازیها برای تشکیل ائتلاف بزرگ، به عراق آمد و به نجف رفت. پس از آن، برای شرکت در سلسله دیدارهایی با رهبران کردی و سنی به اربیل رفت.» این روزنامه در ادامه آورد: «کردها این روزها به ایران نزدیک شدهاند که شاید پیامد همهپرسی در مورد جدایی باشد. از آن زمان، حزب دموکرات کردستان به رهبری بارزانی درصدد گسترش روابط خود با تهران بوده است. از این رو، بارها بارزانی به استقبال سلیمانی رفت.»
https://eitaa.com/e_beman
درگیری یک فرقه جدید
در پی بازداشت چند نفر از احمد البصریها در تربت حیدریه، تعدادی از پیروان این گروه در تجمعی با مأموران درگیر شدند. امام جمعه تربت حیدریه با بیان اینکه یکی از بدعتهای جدید انگلیس، رژیم صهیونیستی و کشورهای مرتجع عرب مسئله یمانی است، اظهار داشت: «دستگاه قضایی باید با این افراد با نگاه خروج از دین و ارتداد نگاه کند و نگاه خود را فراتر از یک اغتشاش خیابانی به پیش ببرد.» حجتالاسلام عصمتی گفت: «هدف از ایجاد این فرقههای اختلافاندازی بین مسلمانان است.»
https://eitaa.com/e_beman
نکته:
هر شب خاطرات خود را مینوشت، اما برگه آخر دفترش جمعبندی را اینگونه نوشت: خوشحالم که تمام شب صدای خرخر شوهرم را میشنوم، این یعنی او زنده است! خوشحالم که دخترم همیشه از شستن ظرفها شاکی است، این یعنی او در خانه است و در خیابانها پرسه نمیزند! خوشحالم که مالیات میپردازم، این یعنی شغل و درآمدی دارم و بیکار نیستم! خوشحالم که لباسهایم کمی برایم تنگ شدهاند، این یعنی غذای کافی برای خوردن دارم! خوشحالم که در پایان روز از خستگی از پا میافتم، این یعنی توان سخت کار کردن را دارم! خوشحالم که باید زمین را بشویم و پنجرهها را تمیز کنم، این یعنی من خانهای دارم! خوشحالم که گاهی اوقات بیمار میشوم، این یعنی به یاد آورم که بیشتر اوقات سالم هستم! خوشحالم که خرید هدایای سال، جیبم را خالی میکند، این یعنی عزیزانی دارم که میتوانم برایشان هدیه بخرم! خوشحالم که هر روز صبح باید با زنگ ساعت بیدار شوم، این یعنی من هنوز زندهام.
نظر: امروزه عدهای بابت حضور در نظام اسلامی و برخورداری از نعمت امنیت نه تنها شکر زبانی بجا نمیآورند و علیه نظام سمپاشی میکنند؛ بلکه به صورت عملی مسیر امنیت و شکر را در اختیار دشمن قرار میدهند.
https://eitaa.com/e_beman
▼ حرف روز
سکههای مسی!
این روزها مس را به جای طلا میفروشند. یک چوپان از طریق پیامک صدها دکتر و مهندس را فریب میدهد. ماجرای این کلاهبرداری با ارسال یک پیامک آغاز میشود؛ پیامکهایی که لحنی عوامانه و روستایی دارد و خبر از یافتن کوزهای از سکههای طلا توسط یک چوپان کمسواد میدهد و دست بر قضا مالباختگان به عنوان خوششانسترین آدمهایی که این پیامک به آنها ارسال شده، انتخاب میشوند. این سکههای تقلبی که برخی از افراد برای آنها از صدها میلیون تومان پول خود میگذرند، از سیمهای برق سرقت شده ساخته میشود. در آخرین مورد از کلاهبرداری سکههای تقلبی، کلاهبرداران توانستند در ازای سکههای بیارزش، 146 میلیون تومان کلاهبرداری کنند.
این ماجرای چند ساله مردم زودباور در عالم سیاست به شیوه بزرگتری در جریان است. در موضوع مذاکره با آمریکا و اعتماد به این کشور و مسئولان آن اکنون همه مردم جهان به دروغگو بودن آمریکا اذعان میکنند. البته اصلاحطلبان هم این قضیه را باور کردهاند. از یک سو آقای ظریف که روزی میگفت امضای جان کری تضمین است، امروز از اشتباه خود در اعتماد به آمریکا سخن میگوید، از سوی دیگر آقای روحانی آمریکا را مزاحم برجام خطاب میکند. حسین مرعشی سخنگوی کارگزاران که از سینهچاکان برجام بود هم گفته است؛ «ما در مقابل افرادی که در ایران میگفتند نمیتوان به غرب اعتماد کرد دیگر حرفی برای گفتن نداریم و این فرو ریختن ساختار سیاسی دولت است.» هنوز ماجرای بینتیجه بودن مذاکره با آمریکا برای برخی از مردم به باور تبدیل نشده است و در آینده ممکن است آمریکا با سکههای مسی مردم را تحت تأثیر قرار دهد؛ البته در این میان برخی از افراد، افکار عمومی را به فعالیتهایی مشغول میکنند که از حقیقت مالباختگی خود با لحن ساده پیامهای دروغین با خبر نشوند. رئیس سازمان انرژی اتمی به تازگی اظهاراتی داشته که تعجببرانگیز است: یک نفر به من بگوید آخر ما با برجام چه چیزی را از دست دادهایم؟ در عرض مدت کوتاهی ۳۰ هزار سانتریفیوژ به شما میدهم؛ میخواهید چکارش کنید؟ تولید ۴ درصد کنیم، بعدش چه؟ میگویند در رآکتور سیمان ریختهایم؛ این رآکتور اصلاً کار نمیکرد و در حال ساخت بود!
این اظهارات، پیامها و پیامدهای خطرناکی دارد و میتواند با ایجاد اشتباه تحلیلی، آمریکا را به گرفتن امتیازات بیشتر از ایران تحریک کند.
https://eitaa.com/e_beman
تهدید اعتماد عمومی
زدن چوب حراج به دریای خزر و واگذاری آن به روسیه، اجاره دریای جنوب و غارت منابع آن، صادرات آب آشامیدنی ایرانیان به کشورهای همسایه در حالی که مردم جنوب با مشکل بیآبی مواجه هستند، فروش برق به کشورهای همسایه به جای تأمین برق کشور و در تازهترین نمونه نیز بحث سوءاستفاده جنسی در شهر مشهد و استان خوزستان تنها بخشی از بمباران خبری دروغ، خلاف واقع و اغراقآمیز است که رسانههای ضد انقلاب از شبکههای ماهوارهای «بیبیسی فارسی»، «صدای آمریکا» و «من و تو» تا کانالهای تلگرامی و... دنبال میکنند و در کمال تعجب و تأسف در داخل کشور هم از سوی برخی از رسانهها و اشخاص معروف به سلبریتی دنبال میشود! اخباری که باید آنها را قطعههای جورچینی دانست که کنار هم قرار گرفتن آنها، قرار است نقشه دشمن را کامل کند، نقشهای که هدف بسیار واضح و مشخص آن تهدید و از بین بردن اعتماد مردم، خدشه وارد کردن به استقلال کشور در ذهن مردم به مثابه یکی از مهمترین مؤلفههای قدرت جمهوری اسلامی و ایجاد حس به تاراج رفتن ایران است، موضوعاتی که همگی در نهایت یک نتیجه مشترک دارند و آن ناامید کردن مردم از آینده است! اما مشکل آنجاست که در این میان میتوان به جامعه حق داد که این دروغها برایش شبهه ایجاد کند و حتی برخی از اینها را بپذیرد، وقتی جریان رسانهای انقلابی و مسئولان مربوط در هر یک از این حوزهها به موقع وارد عمل نمیشوند و در مقابل این تردیدافکنیها توضیح نمیدهند، سکوت میکنند و از کنار این اخبار به سادگی عبور میکنند! اتفاقی که بیتردید میتواند در درازمدت آسیبهای جدی فراوانی به اعتماد عمومی وارد کند؛ اعتمادی که از دست رفتن آن نیز هزینههای گزافی را به کشور تحمیل خواهد کرد.
https://eitaa.com/e_beman
4ـ اعتراض یک روزنامه اصلاحطلب به فراکسیون امید
روزنامه همدلی در مطلبی نوشت: «روزی نیست که از خانه ملت عکس، خبر و حاشیهای بیرون نیاید که موجب آزردگی و گاه، زهرخند افکار عمومی نشود و بهصورت دائم اظهارنظرهایی بیرون نیاید که تنها سرشکستگی برای مردم باقی بگذارد. یکی از نمونههای بارز این فَشَلی و بیبرنامگی به وضوح در عملکرد «فراکسیون امید» دیده میشود که این روزها بیشتر به فراکسیونی «ناامید» شباهت دارد. این فراکسیون با اینکه فراکسیون اکثریت است، اما کاملاً منفعل و بیبرنامه عمل میکند و سرلیست آن هم برخلاف انتظارها، عموماً در سکوتی معنادار بهسر میبرد و صدای همه حامیان خود را که با «تَکرار میکنم» به آنها رأی دادهاند نیز درآورده است.»
https://eitaa.com/e_beman
سیدمحمود علوی گفت: تیم نظامی وارداتی گروهک تروریستی که با هدف اجرای اقدامات خرابکارانه و تروریستی وارد کشور شده بود، شناسایی و پیش از هر نوع اقدام خرابکارانه منهدم شد. در درگیری مسلحانه با این تیم تروریستی، دو نفر از اعضای آن به هلاکت رسیدند و دو نفر دیگر نیز دستگیر شدند.
https://eitaa.com/e_beman
◄ سیدمصطفی میرسلیم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره استیضاح وزیر اقتصاد و مطالبه تغییر وزرای اقتصادی دولت، گفت: «من شخصاً به آقای روحانی پیشنهاد دادم قبل از اینکه مردم اعتماد خود را به شما از دست بدهند، تغییری در هیئت وزیران بهوجود بیاورید، در غیر این صورت مجلس اقدام خواهد کرد.» وی افزود: «به ایشان گفتم دیدید که وزیر کار برکنار شد، ممکن است باز هم از این دست اقدامات پیش بیاید؛ لذا خودتان ابتکار عمل را به دست بگیرید که اینگونه موجهتر است و این واقعیتهایی است که وجود دارد.»
https://eitaa.com/e_beman
📍راه سوم به جای عزل روحانی
یا در جا زدن اقتصادی و مدیریتی دولت
✍محمد ایمانی
🔸طبق ماده ۲۱۳ آییننامه مجلس، چنانچه اکثریت نمایندگان حاضر در جلسه از پاسخ رییسجمهور به سوال قانع نشده باشند و موضوع مورد سوال نقض قانون یا استنکاف از قانون محسوب شود، آن سوال به قوه قضاییه ارسال میشود.
🔹اصل ۸۹ قانون اساسی: اگر یک سوم نمایندگان مجلس، رییس جمهور رادر مدیریت قوه مجریه و اداره امور اجرایی استیضاح کنند، باید ظرف مدت یک ماه در مجلس حاضر و توضیح دهد. در صورتی که دو سوم نمایندگان به عدم کفایت رییس جمهور رأی دادند مراتب جهت اجرای بند ده اصل 110 به اطلاع مقام رهبری میرسد
🔸اصل 110 قانون اساسی:
وظایف و اختیارات رهبر: ... 10 - عزل رئیس جمهور با در نظر گرفتن مصالح کشور پس از حکم دیوان عالی کشور به تخلف وی از وظایف قانونی، یا رای مجلس شورای اسلامی به عدم کفایت وی بر اساس اصل89.
🔹تبعات پنج سال سوء مدیریت دولت آشکار شده. روحانی نتوانست اکثریت مجلس را که همواره حامی اش بوده اند، قانع کند. نمایندگان از پنج سوال، فقط در یک مورد قانع شدند. آنها 2 وزیر را استیضاح کرده و در پی استیضاح 2 وزیر دیگرند. روحانی از هدایت، مشورت و حمایت رهبری برای اصلاح مسیر مدد بگیرد
🔸همان قدر که برکناری رئیس جمهور در شرایط فعلی به صلاح نیست، درجا زدن او و دولتش نیز خسارت است. چاره چیست؟ اقدام کم هزینه و پر عایدی، اصرار و پیگیری و مطالبه عمومی و مجلس و رسانه ها برای کنار گذاشتن راهبرد عقیم #نگاه_به_خارج و بازگشت به نسخه عملیاتی #اقتصاد_مقاومتی است.
🔹اقتصاد مقاومتی یعنی کاهش وابستگی به خام فروشی نفت، ناامید شدن از غرب، مهار سیلاب نقدینگی 1600 هزار میلیارد تومانی و هدایت آن از سوداگری و سفته بازی به سمت تولید (مسکن، پتروشیمی و ...)، شفافیت معاملات، تاکید بر درآمد مالیاتی دولت، و پرهزینه کردن سوداگری کاذب، رانت خواری و فساد.
https://eitaa.com/e_beman
✖️ نه بزرگ مجلس به حرفهای تکراری روحانی
▪️ وکلای ملت در مجلس شورای اسلامی از پاسخهای حسن روحانی به ۵ سوال مطرح شده در صحن قانع نشدند.
▪️پس از پایان سخنرانی روحانی و طبق آئین نامه، از نمایندگان رای گیری به عمل آمد که طبق آرای اعلام شده، فقط درباره یک سوال و آن هم فقط با ۱ رای بیشتر، نمایندگان اعلام رضایت داشتند و پاسخ های روحانی به ۴ سوال دیگر را قانع کننده ندانستند.
▪️بر اساس قانون اساسی و در پی عدم قانع شدن نمایندگان، سوالات مطرح شده به قوهقضاییه ارجاع خواهد شد و پس از آن نتایج بررسی قوهقضاییه بار دیگر به مجلس ارجاع میشود و مجلس در این باره تصمیمگیری میکند.
https://eitaa.com/e_beman