eitaa logo
انقلابی بمانیم ثامن الائمه
10.1هزار دنبال‌کننده
16هزار عکس
887 ویدیو
2.5هزار فایل
ارتباط باما @e_beman 09151564390 https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0 🚨 گروه اندیشه ورزان خراسان رضوی وابسته به ڪانال نخبگانی انقلابے بمانیم ثامن‌الائمه(👇) 🆔 eitaa.com/joinchat/1422655548C96e48cff85
مشاهده در ایتا
دانلود
تاریخ اسلام سید محمد حسین مرکبی 🌹 اسلام در آفریقا (بخش سوم): ⚔ حضور استعمارگران و نقش آنها در مبارزه با اسلام: با ورود استعمارگران غربی، مسلمانان آفریقا حرکت های مقاومت ضد استعماری تشکیل دادند که نقش خوبی در انتشار اسلام داشت. ⚔ استعمارگران هم سیاست تضعیف اسلام را در پیش گرفتند. زبان عربی را تضعیف کردند و نهضت تبلیغی مسیحی را در سراسر آفریقا به راه انداختند. مسلمانان در این دوره متحمل رنج های فراوانی شدند. دوران استعمار در آفریقا با دو پدیده همراه شد: فراهم شدن بسترهای لازم برای تبلیغ منظم مسیحیت و به حاشیه راندن مؤسسات اسلامی و پیدایش یک طبقه از روشنفکران مسیحی صاحب قدرت مسلط بر ساختارهای حکومتی و اقتصادی. استعمار توانست در بیشتر کشورهای آفریقایی بین مردم شکاف مسیحی – مسلمان ایجاد کند و طبقه ای جدید از مسلمانانی را به وجود بیاورد که متأثر از افکار غرب بودند. در زمانی که کشورهای آفریقایی مستقل شدند همین طبقه حاکمیت امور را در دست گرفت و میراث دار استعمار شد. ⚔ تبلیغات مسیحی به قدری در آفریقا رواج یافت که تعداد زیادی از بومیان و حتی مسلمانان را همراه کرد. استعمار با پوشش مؤسسات امداد رسانی و مسیحی با ایجاد تفرقه میان مسلمین، جنگ های داخلی به راه انداخت و موجب آوارگی میلیون ها انسان شد.
با سلام و تحیت خدمت اساتید گرانقدر :سوال و جواب های زیر ویژه شما تحلیل گران محترم تهیه و ارائه می گردد👇👇👇 https://eitaa.com/e_beman "انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
👈👈شبکه ماهواره‌اي و همچنين در شبکه‌هاي اجتماعي در فضاي مجازي سپاه متهم است که پول‌هاي ملت ايران را در کشورهايي چون سوريه و عراق هزينه مي‌کند و اگر اين پول‌ها در ايران هزينه مي‌شد، اکنون ملت ايران چنين مشکلات اقتصادي را نداشت، پاسخ چيست؟ ✍✍اين نوع تبليغات که در حجم وسيع در حال انجام است يک دروغ بزرگ بيش نيست. آنان اين دروغ بزرگ را مي‌گويند و به شکل‌هاي مختلف آن را تکرار مي‌کنند، تا شايد بتوانند نظام اسلامي را تحت فشار افکار عمومي در داخل ايران، وادار به عقب نشيني از سياست‌هاي منطقه ‌اي‌اش کنند. همه مي دانند که تروريسم در منطقه دست پرورده آمريکايي ها و متحدين آنان از قبيل صهيونيست‌ها و سعودي‌ها است آنان از طريق جنگ نيابتي به دنبال شکست مقاومت و مقابله با جمهوري اسلامي بودند که ناکام ماندند. براي اثبات دروغ بودن اين حرف ها، توجه به نکات زير کفايت مي‌کند: الف) حضور ايران به صورت مستشاري در عراق و سوريه از طريق سپاه، با هدف تامين منافع ملي و در صدر اين منافع امنيت ملي ايران انجام گرفت. اگر اين حضور در سال‌هاي اخير نبود، اکنون چه بسا شهرهايي از ايران به مراتب ويران‌تر از شهرهاي سوريه و عراق شده بود و از اين امنيت مطلوب هم خبري نبود. ب) ايران هيچ پولي در عراق که کشوري داراي درآمد نفتي است، خرج نکرده و دولت عراق تامين کننده تمامي هزينه‌هاي برقراري امنيت در کشور بوده است. ج) حجم هزينه‌هاي ايران در منطقه براي تامين امنيت ملي و مقابله با توطئه هاي دشمنان يک رقم بسيار ناچيز است. اگر بخواهيم اين رقم ناچيز را تصور کنيم کافي است به دو عدد توجه شود آقاي ترامپ با صراحت گفت: آمريکا طي 17 سال گذشته (از سال 1380 تا 1397) هفت هزار ميليارد دلار در جنگ‌هاي خاورميانه هزينه کرده و به هيچ چيزي دست نيافته است. طبق آمار رسمي دولت ايران، درآمد ارزي جمهوري اسلامي در اين سال‌ها حدود 1250 ميليارد دلار بوده است. به عبارتي درآمد کل دولت ايران در 17 سال، حدود يک ششم پولي بوده که آمريکايي‌ها در اين منطقه براي سلطه بر ملت ما هزينه کرده‌اند. از اين رقم معمولاً ساليانه کمتر از چهاردرصد به بودجه دفاعي کشور اختصاص يافته است و از اين بودجه دفاعي، رقم ناچيزي به تامين امنيت در منطقه تعلق گرفته است با يک حساب سرانگشتي مي‌توان گفت، در برابر هر چند صد دلاري که آمريکايي ها در اين منطقه خرج کردند تا ايران را نابود سازند، جمهوري اسلامي يک دلار هزينه کرده و دشمن را ناکام نموده است. https://eitaa.com/e_beman "انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
👈👈برخي معتقدند انحراف احمدي‌نژاد ابعاد فکري پيدا کرده و مي‌تواند منشاء رفتارهاي خطرناکي شود آيا اين ادعا واقعيت دارد؟ 1. دفاع برخي از جواناني که انقلاب اسلامي را با احمدي نژاد شناخته اند بيانگر باور اعتقادي آن ها به صحت روش و اتقان انديشه هاي او مي باشد. اعتماد يک سويه و بيش از حد اين گروه به وي مي تواند زمينه هاي ايجاد فرقه هاي انحرافي شبيه فرقان، مجاهدين خلق(منافقين) و ... را بيانجامد. 2. گذشته برخي از فرقه هاي انحرافي نشان مي دهد که تقابل آن ها با نظام اسلامي از باورهاي غلط و برداشت هاي نادرست نشات گرفته است. 3. شواهد و قرائني وجود دارد که نشان مي دهد برخي از حاميان فکري احمدي نژاد مترصد دست زدن به رفتارهاي خشونت آميز و حذف فيزيکي مخالفان خويش بوده اند. https://eitaa.com/e_beman "انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
🔴آداب عزاداری صحیح ‌ رهبرانقلاب: توصیه‌ی من به عزاداران این است که موجبات ناراحتی مردم را فراهم نکنند؛ این توصیه‌ را بارها کردیم. بعضی‌ها شنیده شده سینه‌زنی می‌کنند پشت بلندگو؛ اگر بناست از بلندگو پخش بشود باید در بین مستمعین پخش بشود. در خیابان، در پشت بام، در محله که مستمعی ندارد این گوینده. رهبر انقلاب: بیرون مجلس ساعت‌های دیروقتِ شب مردم را اذیت کردن، یک بیمار را از خواب انداختن، این با هیچ منطق اسلامی و حسینی تطبیق نمیکند. شنیدیم بعضی میگویند به ایشان مراجعه میشود که ما اذیت میشویم، میگویند کسی که از صدای نوحه‌خوانی اذیت میشود بگذار اذیت بشود؛ نه، چنین چیزی نیست. https://eitaa.com/e_beman
جنگ شناختی مکمل جنگ اقتصادی جوان: جنگ شناختی (Cognitive warfare) به معنای هدف قرار دادن قوه شناخت عموم مردم و نخبگان جامعه هدف با تغییر هنجارها، ارزش‌ها، باورها، نگرش‌ها و رفتار‌ها از طریق مدیریت ادراک و برداشت است. این نوع جنگ شکل تکامل یافته تر، پیشرفته‌تر، عمیق‌تر و وسیع‌تر جنگ روانی است که مبتنی بر جامعه شبکه‌ای (با زیرساخت رسانه‌های نوین) بوده و با مدیریت ادراک و برداشت انجام می‌گیرد. تغییر نگرش در جامعه کشور هدف، اختلال و خطا در دستگاه محاسبات تصمیم گیران، اثربخش نمودن جنگ اطلاعاتی، ایجاد گسست عاطفی-ادراکی بین توده‌ها و نخبگان با حاکمیت و نهایتاً تضعیف و زوال سرمایه اجتماعی برخی کارویژه‌های جنگ شناختی هستند. دشمن در جنگ شناختی، سه نقطه آماج اصلی را هدف قرار می‌دهد: ۱- ایده اصلی نظام: «اسلام ناب» و «ولایت مطلقه فقیه» (هسته اصلی و مرکزی گفتمان انقلاب اسلامی) ۲- ساختار نظام: مجموعه نهادها، ارکان و دستگاه‌های برآمده از ایده اصلی که مجموعه حکومت را شکل داده است. ۳- کارکرد نظام: نتایج حاصله از عملکرد اجزای ساختار نظام که در واقع، نشان دهنده خروجی ساختار بوده و کارآمدی یا ناکارآمدی آن را نشان می‌دهد. در نهایت هدف از این تهاجم، مشروعیت زدایی، اعتبارزدایی، اعتمادزدایی، قداست زدایی، ناامیدسازی و ناکارآمدنمایی است که در نهایت دشمن امیدوار است سبب رویگردانی اجتماعی و از بین رفتن سرمایه اجتماعی نظام شود. در واقع آنچه باعث نتیجه بخشی جنگ اقتصادی می‌شود، اثربخشی جنگ شناختی است.
مرد روزهای سخت عراق خراسان: آیت ا... العظمی سیستانی با ارائه نظر خود درباره نخست وزیر آینده عراق نشان داد مرد روزهای سخت و بحرانی عراق است و تنها کسی است که در شرایط فعلی کشور، مردم می توانند روی او حساب کنند:«مرجعیت موافق انتخاب نخست وزیر از میان سیاستمدارانی که در سال های گذشته بخشی از سلطه بوده اند – چه وابسته به یک حزب و چه مستقل – نیست.
نبرد با دشمن فرضی در سرمای سیبری ایران: بزرگ‌ترین مانور نظامی روسیه از زمان جنگ سرد، به این جهت حائز اهمیت است؛ که چین نیز در آن حضور ارند. زیرا حضور چین در آن نشانگر دوستی رو به پیشرفت این دو قدرت آسیایی است. این مانور یک هفته‌ای، فرصت مغتنمی را برای پوتین و شی جین‌پینگ رئیس‌جمهوری چین فراهم آورده تا بر سر مسائل مختلفی با یکدیگر به گفت‌و‌گو بنشینند.
▼ حرف روز عصبانیت از پیگیری مطالبات مردم! در روزهایی که مردم به دلیل وضعیت بد اقتصادی و بی‌عملی مسئولان مربوطه، روزهای سختی را پشت سر می‌گذرانند، علی مطهری باز هم در اقدامی که تنها از فردی مانند وی برمی‌آید، نمایندگان ملت در مجلس خبرگان را به دلیل پیگیری مطالبات مردم مورد حمله قرار داد! بر اساس آنچه در رسانه‌ها منتشر شده، مطهری در بیانیه‌ای مدعی شد، مجلس خبرگان به کلی از مسیر قانونی خود خارج شده و وارد حوزه اختیارات مجلس و دولت شده است. وی در ادامه ورود به موضوع بازار ارز و سکه را غیر مرتبط با وظایف این مجلس دانسته و گفته بود حال که مجلس خبرگان به وظیفه اصلی خود نمی‌پردازد، بهتر است از برگزاری اجلاس‌های خود که موجب استهلاک بیت‌المال است، صرف نظر کند! برای پاسخ به این ادعاها ضروری است، به نکات ذیل توجه شود: 1ـ بیشتر نمایندگان مجلس خبرگان رهبری جزء علمای ذی‌نفوذ و محبوب بلاد کشور بوده و همواره محل رجوع مردم برای پیگیری مشکلات و مصائب آنها هستند. برخی از آنها در قامت ائمه جمعه استان‌ها و شهرها و برخی دیگر هم به علت داشتن پایگاه مردمی مورد احترام مردم بوده و هستند. حال آقای مطهری باید پاسخ دهند چرا به‌ جای تقدیر از این بزرگان که مطالبات مردم را به گوش مسئولان رسانده‌اند، این‌چنین برآشفته شده و با لحن توهین‌آمیز با خبرگان منتخب ملت صحبت می‌کنند؟! 2ـ این نماینده مجلس که نگران بیت‌المال شده، آیا در طول دوره نمایندگی خود این تذکر را به خود و دیگر نمایندگان همسو با خود داده است؟ بر اساس آنچه رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفته، هر دقیقه اداره مجلس بیش از 300 میلیون تومان هزینه دارد. آیا آقای مطهری تاکنون نسبت به هدررفت این پول ملت از سوی نمایندگان همسو با خود در مجلس، سینه چاک کرده و فریادی زده است؟ 3ـ اما مهم‌ترین مسئله در بیانیه مطهری، ادعای ورود مجلس خبرگان به حوزه اختیارات مجلس و دولت است؛ این ادعا اشکالات متعددی از جنبه حقوقی دارد و حتی با فرض پذیرش این ادعای نماینده حامی دولت، باید پس از بهم ریختن بازار در کشور، وی به منزله نماینده مردم در مجلس مطالبات اقتصادی مردم را از مسئولان دولت پیگیری کرده باشد؛ اما با مرور مواضع ایشان در این مدت، همه نوع موضع‌گیری پیدا می‌شود به جز پیگیری مطالبات اقتصادی!
▼ گزارش روز مسیر مخالف امام(ره) پس از آنکه عماد بهاور، عضو سازمان منحله نهضت آزادی به عضویت شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان درآمد و در همین ستون به این موضوع اشاره شد، ناصر قوامی، رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس ششم درباره علت این عضویت گفت: «نهضت آزادی را اصلاح‌طلب واقعی در کشور می‌دانم.» وی در پاسخ به این پرسش که آیا اصلاح‌طلبان با پذیرش یک عضو نهضت آزادی در جمع خود از مواضع و سیاست‌های پیشین خود نسبت به این سازمان منحله گذشته‌اند، تصریح کرد: «اصلاح‌طلبان هیچ‌وقت مخالف نهضت آزادی نبودند.» وی خاطرنشان کرد: «سیاست جبهه ملی و نهضت آزادی سیاست خوبی بود و اگر از آنها استفاده می‌کردیم، کشور دچار این مشکلات نمی‌شد و مشکلات امروز به خاطر این مسائلی است که مطرح شده است. متأسفانه جریان تندرو در کشور طوری عمل کرد که نتوانستیم از ظرفیت این افراد استفاده کنیم.» نماینده اصلاح‌طلب مجلس ششم درباره این موضوع که امام(ره) نهضت آزادی را هم‌تراز با منافقین می‌دانستند، گفت: «نه، چنین چیزی نیست. اینها را شما از کجا می‌آورید. شما دارید حرف‌های امام را جعل می‌کنید... هرچه که امام گفتند وحی منزل نیست...» ادعای قوامی درباره نهضت آزادی در حالی است که نظر صریح امام(ره) درباره انحرافات این فرقه کاملاً مشخص است و در اسناد نیز به صراحت آمده است. اینکه حضرت امام خمینی(ره) 10 سال پس از استعفای دولت موقت در نامه‌ای به آیت‌الله منتظری به مخالفتش با نخست‌وزیری بازرگان اشاره می‌کنند و می‌نویسند: «... والله قسم، من با نخست‌وزیری بازرگان مخالف بودم، ولی او را هم آدم خوبی می‌دانستم...» نشان از عمق اشتباهاتی دارد که دولت موقت و به ویژه مهدی بازرگان در اوایل انقلاب مرتکب شدند؛ اما انحرافات نهضت آزادی به حدی می‌رسد که سیدعلی‌اکبر محتشمی‌پور، وزیر کشور وقت، در تاریخ ۱۹ بهمن ۱۳۶۶، نامه‌ای درباره نهضت آزادی و سوابق ارتباطات آنها با سفارت آمریکا و خیانت‌های آنان طی دوران جنگ علیه رزمندگان اسلام، به امام خمینی(ره) می‌نویسد و از ایشان درباره صلاحیت آنان برای کاندیداتوری مجلس و فعالیت‌های سیاسی استعلام می‌کند. امام(ره) نیز در تاریخ ۳۰ بهمن ۱۳۶۶، پاسخ محتشمی‌پور را می‌دهد و می‌نویسد: «اعضای نهضت به اصطلاح آزادی صلاحیت برای هیچ امری از امور دولتی یا قانون‌گذاری یا قضایی را ندارند و ضرر آنها به اعتبار آنکه متظاهر به اسلام هستند و با این حربه جوانان عزیز ما را منحرف خواهند کرد و نیز با دخالت بی‌مورد در تفسیر قرآن کریم و احادیث شریفه و تأویل‌های جاهلانه موجب فساد عظیم ممکن است بشوند، از ضرر گروهک‌های دیگر حتی منافقین‌ـ این فرزندان عزیز مهندس بازرگان‌ـ بیشتر و بالاتر است.»