مسئولان جمهوری اسلامی اگر بفکر ایجاد حکومت جهانی حضرت حجت نباشند، خائن و خطرسازند حتی اگر به مردم خدمت کنند.
صحیفه امام جلد ۲۱ صفحه ۱۰۷ و ۱۰۸ https://eitaa.com/e_beman
امروز غرب و شرق به خوبی می دانند که تنها نیرویی که می تواند آنان را از صحنه خارج کند، اسلام است. آنها در این ده سال انقلاب اسلامی ایران ضربات سختی از اسلام خورده اند و تصمیم گرفته اند که به هر وسیلۀ ممکن آن را در ایران که مرکز اسلام ناب محمدی است نابود کنند. اگر بتوانند با نیروی نظامی، اگر نشد، با نشر فرهنگ مبتذل خود و بیگانه کردن ملت از اسلام و فرهنگ ملی خویش و اگر هیچ کدام از اینها نشد، ایادی خودفروختۀ خود از منافقین و لیبرالها و بی دینها را که کشتن روحانیون و افراد بیگناه برایشان چون آب خوردن است و در منازل و مراکز ادارات نفوذ می دهند که شاید به مقاصد شوم خود برسند و نفوذی ها بارها اعلام کرده اند که حرف خود را از دهان ساده اندیشان موجّه می زنند.
مسئولان ما باید بدانند که انقلاب ما محدود به ایران نیست. انقلاب مردم ایران نقطۀ شروع انقلاب بزرگ جهان اسلام به پرچمداری حضرت حجت ـ ارواحنافداه ـ است که خداوند بر همۀ مسلمانان و جهانیان منت نهد و ظهور و فرجش را در عصر حاضر قرار دهد. مسائل اقتصادی و مادی اگر لحظه ای مسئولین را از وظیفه ای که بر عهده دارند منصرف کند، خطری بزرگ و خیانتی سهمگین را به دنبال دارد. باید دولت جمهوری اسلامی تمامی سعی و توان خود را در ادارۀ هر چه بهتر مردم بنماید، ولی این بدان معنا نیست که آنها را از اهداف عظیم انقلاب که ایجاد حکومت جهانی اسلام است منصرف کند.
امروز با جمود و سکون و سکوت باید مبارزه کرد و شور و حال حرکت انقلاب را پا برجا داشت. من باز می گویم همۀ مسئولان نظام و مردم ایران باید بدانند که غرب و شرق تا شما را از هویت اسلامی تان ـ به خیال خام خودشان ـ بیرون نبرند، آرام نخواهند نشست. نه از ارتباط با متجاوزان خشنود شوید و نه از قطع ارتباط با آنان رنجور، همیشه با بصیرت و باچشمانی باز به دشمنان خیره شوید و آنان را آرام نگذارید که اگر آرام گذارید، لحظه ای آرامتان نمی گذارند.
🍀برگی از #نهج_البلاغه
🍀#خطبه_ی ۴
🍀ویژگیهای #اهل_بیت
💕امیرمومنان فرمودند:💕
✅أقَمْتُ لَكُمْ عَلَي سَنَنِ الْحَقِّ فِي جَوَادِّ الْمَضَلَّةِ حَيْثُ تَلْتَقُونَ وَ لَا دَلِيلَ وَ تَحْتَفِرُونَ وَ لَا تُمِيهُونَ الْيَوْمَ أُنْطِقُ لَكُمُ الْعَجْمَاءَ ذَاتَ الْبَيَانِ عَزَبَ رَأْيُ امْرِئٍ تَخَلَّفَ عَنِّي مَا شَكَكْتُ فِي الْحَقِّ ....
✅من براي واداشتن شما به #راههاي حق، كه در ميان جاده هاي گمراه كننده بود بپا خاستم در حالي كه سرگردان بوديد،
✅و راهنمايي نداشتيد، به دنبال رهبر و راهنما بوديد اما او را نمي يافتيد،
✅ از روزي كه حق به من نشان داده شد، هرگز در آن شك و ترديد نكردم،
✅ كناره گيري من چونان حضرت موسي (ع) برابر ساحران است كه بر خويش بيمناك نبود،
✅#ترس او براي اين بود كه مبادا جاهلان پيروز گردند و دولت گمراهان حاكم گردد،
✅امروز ما و شما بر سر دوراهي حق و باطل قرار داريم،
✅#آن_كس_كه_به_وجود_آب_اطمينان_دارد_تشنه_نمي_ماند.
✅تدوین:مرتضوی نژاد
https://eitaa.com/e_beman
برگی از #تاریخ اسلام
سید محمد حسین مرکبی
🌹تمدن پویا و استوار - قسمت دوم
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
🌱سلمان، بصیر و ساده زیست :
از شاگردان بسیار برحسته این تمدن ، سلمان بود، مردی با اراده و آشنا به دین و سیاست:
هنگامی که فرماندار مدائن بود در پاسخ نامه خلیفه دوم نوشت:
⚜« نوشته بودى که چرا حقوقم را در راه زندگىم مصرف نمى کنم،(ساده زیستم) ... گمان مى برى با این روش ، حکومت را خوار می کنم و خود را ضعیف نشان مى دهم و مردم از من نمى ترسند.
خوارى در اطاعت پروردگار، برایم محبوب تر از نافرمانى او است. پیامبر (ص) با (وجود داشتن) نبوت، به مردم نزدیک مى شد و با آن ها انس مى گرفت، غذاى خشن مى خورد و لباس خشن مى پوشید و مردم از سیاه و سفید، عرب و عجم، قریش و غیر قریش، در برابرش یکسان بودند.
🌱پیامبر (ص) فرمود:
هرکس به هفت نفر مسلمان حکومت کند، ولى عدالت را رعایت نکند، در حالى خداوند را ملاقات مى کند که مشمول خشم اوست .
⚜من به (مدائن) نیامدم که مردم را زیر فشار سیاست قرار دهم ، بلکه آمده ام با راهنمایى آن ها، حدود الهى را برپا دارم .(1)
🌱مى گویى خود را خوار ساخته ام، کاش در این حکومت برترى جویى نکنم و سالم بمانم؛
خداوند در قرآن مى فرماید : این سراى آخرت (بهشت) را تنها براى کسانى قرار مى دهیم که اراده برترى جویى وفساد در زمین را ندارند (2).
1- طبرسی، 1386: 66
2- سوره مبارکه قصص، آیه 83
⚜🌱⚜🌱⚜🌱
بر گرفته از مقاله: مدیریت سیاسی سلمان فارسی
https://eitaa.com/e_beman
روزمان رابا #قرآن آغازکنیم
🌹چگونه میتوان به آرمانها انقلاب در 5 دهه آینده دست یافت؟
« فَإِذا فَرَغتَ فَانصَب» (سوره مبارکه الشرح آیه ۷)
«پس هنگامی که از کار مهمّی فارغ میشوی به مهم دیگری بپرداز.»
🌹پیامها:
1- انسان باید بعد از فارغ شدن از هر كار و مسئولیّتى، آماده پذیرش مسئولیّت دیگر و تلاش و كوشش دیگر باشد. «فاذا فرغت فانصب»
2- تلاشها باید جهت الهى داشته باشد. «الى ربّك فارغب»
3— براى توجه به خداوند باید نهایت تلاش را بكار برد. «فانصب - الى ربك فارغب»
4- پیمودن راه خدا باید عاشقانه و با رغبت باشد. «الى ربّك فارغب
🌺🌻🌺
🌟🌙پاسخ:
«هر کسی که در بنای ایران جدید که زیر پرچم اسلام، این کشور دارد حرکت میکند و به آرمانها نزدیک میشود، سهمی دارد، وجودش ارزشمند است. هر کسی این سهمش مؤثرتر است، یا همراه با خطرهای بیشتر است، یا جزو پیشروان قافله است، سهمش از این افتخارات و این سرافرازیها از دیگران بیشتر است. هیچ وقت هم نباید خسته بشویم. شنفتید آیهی قرآن را «فاذا فرغت فانصب»؛ وقتی از کار فراغت پیدا کردی، یعنی کارت تمام شد، تازه قامت راست کن، یعنی شروع کن به کار بعدی؛ توقف وجود ندارد. «فاذا فرغت فانصب. و الی ربّک فارغب»؛ با هر حرکت خوبی که به سمت آرمانهای پذیرفته شده و اعلام شدهی اسلام حرکت کنید، این، رغبت الیاللّه است.»
🌸🌼🌸
منبع: بیانات رهبر معظم انقلاب، ۱۳۹۱/۰۶/۲۸
تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
اصلاحیه و پوزش :
بابت خبری که در کانال بارگذاری شد در مورد حناچی شهردار تهران از مخاطبان عذر خواهی می شود
خبر اظهارات حناچی در مورد واردات متخصص از خارج از کشور صحت دارد
https://eitaa.com/e_beman
حرف روز
آدرس غلط درباره فتنه 88!
علی شکوریراد، دبیر کل حزب اتحاد ملت در افتتاحیه کنگره چهارم این حزب که روز گذشته (جمعه 25 آبان) برگزار شد، مدعی شد: «در حالی که اصلاحطلبان پس از جان به در بردن از توطئه حذف یکپارچه آنان از صحنه سیاسی در جریان انتخابات سال ۸۸، توانسته بودند در انتخابات ۹۲، ۹۴ و ۹۶ پیروزیهای بزرگی کسب کنند و گامهای بزرگی بردارند، یکباره همه کاسهها و کوزهها بر سر آنها شکسته شد و به دلیل کوتاهی دولت در تحقق برخی وعدهها و ناکامی در بهرهگیری از برجام پس از روی کار آمدن دونالد ترامپ، جریان اصلاحطلبی زیر سؤال برده شد.» در این باره لازم است برخی نکات بیان شود؛ از جمله اینکه شرح دبیر کل حزب اتحاد ملت از ماجرای مربوط به فتنه 88 در حقیقت جعل و تحریفی تاریخی است! تاریخ انقلاب اسلامی هرگز از یاد نخواهد برد، مدعیانی که بیش از دیگران در مدح و فضیلت آزادی و دموکراسی فریاد میزدند؛ اما در سال 88 نه تنها نتیجه انتخابات را نپذیرفتند، بلکه سازوکارهای قانونی را برای حل مسائل پیشآمده یکسره نفی کردند و لشکرکشی خیابانی را در پیش گرفتند و نصایح و رهنمودهای چهرههای دلسوز انقلاب و کشور را برای عمل در چارچوب قانون نادیده گرفتند و متأسفانه شد آنچه نباید میشد.
اما ادعای آقای شکوریراد، بخش دومی هم دارد و آن، تلاش این جریان برای کنار کشیدن خود از نقشی که در مشکلات معیشتی کنونی متوجه آنان است. اساساً در وضعیت کنونی، تفکیک بین دولت و جریان اصلاحات نه امکانپذیر است و نه مطابق با واقعیت. واقعیت این است که جریان اصلاحات در تأسیس، ساخت و استمرار این دولت چه از نظر حضور نیروهای سیاسیشان در همه بخشهای تصمیمساز و تصمیمگیر و چه از نظر سایه انداختن تفکر و تئوریهای حاکم بر تصمیمات و راهبردهای دولت فعلی، نه تنها راهش جدا نیست، بلکه در وسط میدان است؛ اما واقعیت دیگری نیز وجود دارد که دبیر کل حزب اتحاد ملت مایل نیست درباره آن سخنی بگوید و آن، اینکه اعضای حزب اتحاد ملت چون خود را در فضای انتخاباتهای پیشرو میبینند، خوش ندارند از منظر افکار عمومی پیامدهای بدکارکردی و ناکارآمدیهای دولت کنونی، دامن آنان را نیز بگیرد؛ از این رو سیاست جدایی از دولت را تبلیغ میکنند!
https://eitaa.com/e_beman
▼ گزارش روز
تعلل بیدلیل!
«اروپاییها مرتباً بیانیههایی صادر کردهاند و خود را در تعامل و تقویت رابطه با جمهوری اسلامی نشان دادهاند! ما باید در ارتباط با اروپا واقعبین باشیم و بر اساس واقعیت تصمیم بگیریم. اروپا در کنار میل ارتباط با ما، روابطی دیرینه و تنگاتنگ با آمریکا دارد. آمریکا منافع سرشاری برای اروپا دارد. رفتار اروپا با ایران به معنی میل به دوری از آمریکا نیست و این نکته باید به صورت پیشفرض پذیرفته شود. برخی از کشورهای اروپایی رابطه خود با ایران را تحت تأثیر ارتباط با آمریکا میبینند و به همین خاطر است که شاهد رفتار دوگانهای هستیم و مشاهده میکنیم سیاستهای اعلانی آنها با رفتار حقیقی این کشورها تفاوت دارد.» این جملات را روزنامه اصلاحطلب «ابتکار» نوشته است، جملاتی که در هفتههای اخیر میتوان مشابه آن را در دیگر رسانههای حامی برجام و تعامل با غرب نیز مشاهده کرد و از زبان چهرههای شاخص این جریان شنید و خواند تا پس از شکست برجام و اثبات دروغ بودن همه آن بزک کردنهای آمریکا و مشخص شدن آنکه سیاست جمهوری اسلامی در برابر این کشور در سالهای پس از انقلاب دقیق و هوشمندانه بوده است، اکنون با عملکرد اروپاییها، این واقعیت نیز روشن میشود که نمیتوان برای پیشرفت کشور به بیرون مرزها دل بست. خواه به آمریکا با آن سابقه و عملکرد، خواه به اروپا با لفاظیها و وعده و وعیدها و بیانیهبازیهایی که دارد! اما آنچه در این میان تعجببرانگیز است و باید از دستگاهها و مسئولان مربوطه به ویژه در دستگاه دیپلماسی کشور پرسیده شود، این است که چرا با وجود اذعان و اعتراف همه جریانهای سیاسی و صاحبنظران حتی پروپاقرصترین مدافعان همکاری با غرب به لزوم توجه به ظرفیتهای داخلی برای حل مشکلات اقتصادی، شاهد تغییر سیاستگذاریها یا حداقل ارسال پیامهای جدی و عملیاتی به طرفهای غربی نیستیم و همچنان اجازه وقتکشی به طرف مقابل داده میشود؟!
https://eitaa.com/e_beman