روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹اعتماد به شیاطین،آنهم شیطان اکبر؛ وکسی که با اصل وجود شما مخالف است، خطای بزرگی است
[سوره النور (24): آيه 39]
وَ الَّذِينَ كَفَرُوا أَعْمالُهُمْ كَسَرابٍ بِقِيعَةٍ يَحْسَبُهُ الظَّمْآنُ ماءً حَتَّى إِذا جاءَهُ لَمْ يَجِدْهُ شَيْئاً (39)
اعمال كسانى كه كافر شدند همچون سرابى در بيابان است كه تشنه آن را آب مىپندارد، (امّا) همين كه به سراغ آن آمد آن را چيزى نيافت.
❎نكتهها:
كلمه «قيعة» به معناى زمين مسطح و بزرگ است و «ظمآن» كسى را مىگويند كه عطشش زياد باشد. كلمه «وفى» به معناى پاداش و كيفر كامل و بدون كم و كاست است.
🌹پيامها
1⃣ شرط قبولى عمل، داشتن ايمان است و سعادت انسان نيز در گرو ايمان است.«وَ الَّذِينَ كَفَرُوا أَعْمالُهُمْ كَسَرابٍ» (كفر سبب حبط و پوچى عمل است)
2⃣ اعمال كفّار فريبنده است. «كَسَرابٍ» ... به انگيزهها بنگريد، نه به جلوهها و ظاهر تلاشها.
3⃣ قيامت، روزِ بُروز حقايق است. «لَمْ يَجِدْهُ شَيْئاً وَ وَجَدَ اللَّهَ عِنْدَهُ»
4⃣ سعادتخواهى، در فطرت همه انسانها وجود دارد و انگيزهى تمام حركتها رسيدن به خير است لكن تفاوت در واقعبينى و خيالگرايى است.
🌹🌹بیانات امام خامنه ای در دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی ارتش ۱۳۹۵/۱۱/۱۹
خب، این نقش امید و توکّل به خدای متعال است که رزق لایُحتسب به دنبال میآورد؛ این کجا است؟ آنوقتی که انسان در ذیل توکّل به خدا و امید به خدای متعال، عقلانیّت را به کار ببرد. اگر عکس شد، نه؛ اگر چنانچه ما خواستیم عقلانیّت را در سایهی اعتماد به شیطانها به کار بگیریم، آنجا جور دیگری خواهد شد. آیهی قرآن در سورهی مبارکهی نور میفرماید که «اَعمالُهُم کَسَرابٍ بِقیعَةٍ یَحسَبُهُ الظَّمئانُ مآءً»؛ مثل سراب، انسان تشنه، زمین خشک را از دور [شبیه] آب میبیند؛ بعد که نزدیک میشود، میبیند «لَم یَجِدهُ شَیئًا وَ وَجَدَ اللهَ عِندَه»، میبیند هیچ چیز نیست. امید بستن به شیطانها این است؛ امید بستن به قدرتهای مادّی و شیطانی این است. عقلانیّت و تدبیر و کارکرد عاقلانه در مسائل مختلف -در دیپلماسی، در مسائل کشوری، در ادارهی داخل کشور، در تجهیزات، در علم، در صنعت و در غیره- کار لازمی است، امّا اعتماد به شیاطین، اعتماد به آن کسی که با اصل وجود شما مخالف است، خطای بزرگی است. به آن قدرتی که اصل وجود جمهوری اسلامی را، اصل قدرت گرفتن اسلام را نمیتواند تحمّل بکند و نمیتواند بپذیرد، نمیشود اعتماد کرد؛ به او نمیشود امید داشت؛ کَسَرابٍ بِقیعَةٍ یَحسَبُهُ الظَّمئانُ ماءً، این همان سراب است؛ به خدا اگر توکّل کردید، رزق لایُحتسب وجود دارد؛ به شیطان اگر اعتماد کردیم، «کَسَرابٍ بِقیعَةٍ یَحسَبُهُ الظَّمئانُ ماءً» است؛ این حرفی است که یکایک من و شما بایستی همیشه در ذهنمان باشد؛ یکایک ملّت ایران باید در ذهنشان باشد. تلاش کنید، کار کنید، ابتکار به خرج بدهید، نیروی حقیقی خداداد خودتان را به صحنه بیاورید، به میدان بیاورید، با توکّل به خدا، با امید به کمک الهی، آنوقت خدا کمک خواهد کرد. امّا اگر چنانچه نشستید به انتظار اینکه شیطان -آن هم شیطان اکبر- بیاید کمک کند، آنوقت همان «کَسَرابٍ بِقیعَةٍ یَحسَبُهُ الظَّمئانُ ماءً» خواهد بود، خیری از او به ما نمیرسد.
🌹🌹تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/enghelabybemanym
taaseman13951123.mp3
701.1K
آیه 118 ال عمران استاد مهرجردیhttps://eitaa.com/enghelabybemanym
🍀برگی از #نهج_البلاغه
🍀#از خوی روباه صفتی دشمن غافل شو
َ لَکِنِ الْحَذَرَ کُلَّ الْحَذَرِ مِنْ عَدُوِّکَ بَعْدَ صُلْحِهِ فَإِنَّ الْعَدُوَّ رُبَّمَا قَارَبَ لِیَتَغَفَّلَ فَخُذْ بِالْحَزْمِ وَ اتَّهِمْ فِی ذَلِکَ حُسْنَ الظَّنِّ.
«نهج البلاغه، نامه 53»
☀️لکن زنهار ،زنهار ،از دشمن خود پس ازآشتی کردن ،
زیرا گاهی دشمن نزدیک میشود ،تا غافلگیر کند
☀️پس دوراندیش باش
وحسن ظن خودرا متهم کن
✨#به دشمن سوءظن داشته باش✨
.....پس خیانت و فریب در عهدوپیمان راه ندارد
☀️مبادا قراردای را امضا کنی که در آن برای #دغلکاری و #فریب راههایی وجود دارد
✨✨✨رهبر انقلاب:
☀️ مسئولین کشور در امتحان بزرگی هستند:
☀️ آیا #عزت_ملت را حفظ خواهند کرد یا نه؟/
☀️ گفته میشود با 3کشور اروپایی ادامه میدهیم.
☀️من به این 3کشور هم #اعتماد ندارم؛ به اینها هم اعتماد نکنید.
☀️ اگر میخواهید قرارداد بگذارید، تضمین عملی بگیریم وَالّا اینها همان کار آمریکا را خواهند کرد.
☀️اگر نتوانستید تضمین قطعی بگیرید، دیگر نمیشود برجام را ادامه داد.
http://eitaa.com/enghelabybemanym
هدایت شده از تبادلات اسلامی
🇮🇷 تبادلات کانالهای اسلامی و انقلابی
🆔 eitaa.com/joinchat/1423179776Cb7cf3ba248
--------------🇮🇷------------
🔴شرح و تفسیر زیارت عاشورا
♦️ eitaa.com/joinchat/3805675522C83b7fa74b6
--------------🇮🇷------------
💠قلب، مبنای روانشناسی اسلامی
eitaa.com/joinchat/1423114240Cda8c51c471
--------------🇮🇷------------
💠کانال تخصصی مبارزه با هوای نفس
eitaa.com/joinchat/1422786560C0dde5b1f72
--------------🇮🇷------------
💠کانال جامع سبک زندگی شُـــღَـــدایی
eitaa.com/joinchat/3293511681C7110ce4664
--------------🇮🇷------------
💠تلنــــــگر مــذهبـــی
eitaa.com/joinchat/1740898305C1b457154a7
--------------🇮🇷------------
💠اولین لینکدونی- مذهبی- ایتا
eitaa.com/joinchat/1769144320C6c3affceb1
--------------🇮🇷------------
💠راهحل ساده درمان سیاتیک.طب اسلامی
eitaa.com/joinchat/3966566400Cbc94d00418
--------------🇮🇷------------
💠انقلابی
https://eitaa.com/enghelabybemanym
--------------🇮🇷------------
💠کانال رسمی پاسخگویی به شبهات و شایعات
eitaa.com/joinchat/1402208256Cb57404510b
--------------🇮🇷------------
دکتر سراج
🔴پیام واضح ایران به اسرائیل🔴
🔷محاسبات واشنگتن و تلآویو از جنگ ادراکی با تهران چه بود؟ چرا به موازات اقدامات تهاجمی آمریکا علیه ایران، اسرائیل نیز سیاست افزایش تنش نظامی در سوریه را اتخاذ کرد؟
🔷مقامات آمریکا و اسرائیل با این ادراک و محاسبه که ایران در مواجه با اقدامات تهاجمی ترامپ در برجام، امکان پاسخ متقابل به سیاست افزایش تنش نظامی در سوریه را ندارد، عملیات علیه اهداف ایرانی در سوریه را آغاز کردند. از منظر صهیونیستها، سیاست افزایش تنش نظامی علیه ایران میبایست از بازگشایی جبهه سوم مقاومت علیه اسرائیل در سوریه جلوگیری کرده و با همافزایی اقدامات ترامپ در برجام، زمینهساز عقبنشینی ایران از سوریه و منطقه گردد. در چنین شرایطی، پاسخ ایران به نبرد محاسباتی و جنگ ادراکی آمریکا و اسرائیل کاملا هوشمندانه، قاطع و بهنگام بود.
🔷انتخاب منطقه جولان و اهداف مورد آماج قرار گرفته، پیام لازم را به طرف اسرائیلی منتقل کرد. در این ارتباط لیبرمن، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، اظهار داشت : «ما خواهان افزایش تنش نیستیم...امیدواریم این فصل از تقابل پایان یافته باشد.»
⁉️چرا به اروپا بدبینیم ؟
🔹بخشی از بدبینی به اروپا در مسئله هسته ای ، حاصل یک نگاه واقعگرایانه به عرصه بین الملل است . اروپایی ها نشان داده اند که دنبال روی آمریکا هستند از سویی با توجه به تراز بالای تجاری اشان با آمریکا حاضر نیستند بخاطر ایران فشار و تحریم ِ آمریکا را بپذیرند
🔸اما علت اصلی بدبینی به اروپا حاصل از یک تجربه تاریخی است . ما در دولت ِ اصلاحات سه بار با اروپایی ها مذاکره کرده ایم :
1⃣ _ اواخر مهرماه ۸۲ وزرای خارجه انگلیس ، فرانسه و آلمان در سعدآباد مذاکره کردند و ایران علاوه بر پذیرش پروتکل الحاقی ، غنی سازی خود را تعلیق نمود
2⃣ _ اما اروپایی ها به این اندازه هم راضی نشدند و در بروکسل امتیازات بالاتری را گرفتند . بر اساس توافق نامه ی بروکسل در بهمن ۸۲ ، ایران پذیرفت که ساخت قطعات و مونتاژ سانتریفیوژها را تعلیق کند.
3⃣ _ لقمه های چرب در توافقنامه ی بروکسل ، اروپایی ها را بر آن داشت تا گام را فراتر بنهند . آنها در توافق پاریس (در آبان ۸۳) خواستار تعلیق تأسیسات هسته ای ایران و مجتمع UCF اصفهان شدند که البته دولت ِ اصلاحات هم آن را پذیرفت
🐍 اما اروپایی های ِ طماع و مطیع آمریکا در سال ۸۴ درخواستشان یک چیز بود : "تعلیق همیشگی تاسیسات و فعالیت های هسته ای " . آن موقع بود که رهبری دستور از سرگیری تاسیسات و فعالیت های هسته را دادند و برخلاف نظر اروپا و آمریکا ، فعالیتها و تاسیسات هسته ای شروع به فعالیت مجدد نمود . پس بدبینی ایران به اروپا یک توهم نیست بلکه تجربه ای است که میخواهد "دو بار از یک سوراخ گزیده نشود" .
ربیعی
☝️#رهبر_ایران ؛ #قهرمان چالش طلبی آمریکا
👌#نرمش_قهرمانانه یعنی قهرمانی که با لحاظ اولویت هایی چون لزوم #اتحاد مردم و حفظ اوجب واجبات یعنی #نظام_اسلامی ، بطور موقت ، تن به نرمش می دهد ؛ به امید تحقق اهداف بالاتر و والاتر👌
👈در مقطعی در اوایل دهه 90 و با افزایش فشار های اقتصادی و معیشتی و پر رنگ شدن حاشیه های دولت مردان و نیز به حاشیه رفتن اولویت های رهبری به خصوص در اقتصاد مقاومتی و و عدم حساسیت بر نفوذ و دشمنی دشمن و از طرف دیگر تجمیل و بزک کردن او در رسانه ها و مطبوعات خاص و ...همه و همه دست به دست هم داد تا در انتخاب لبِ مرزی 92، جناب آقای روحانی با دولت تدبیر و امید و نمایش کلید ،#مذاکره با #کدخدا را بعنوان مطالبه عمومی و شاه کلید جهش اقتصادی و معیشتی، جا انداخت و با 50.7 درصد رییس جمهور قانونی ایران شد .
👈رهبری انقلاب با تعبیر #نرمش_قهرمانانه ، بدون دراُفتادن مستقیم و وحدت شکن با نظر اکثریت، و با هدف حفظ بنیان مرصوص، اجازه مذاکره فقط در موضوع هسته ای و با هدف رفع احتمالی تحریم های ظالمانه را به این دولت دادند و همگان را به تماشای یک #عبرت#پر_هزینه و #تجربه_سنگین به نام #برجام دعوت نمودند و مانند امام راحل ؛ هیچگاه پشت تیم مذاکره کننده را خالی نکردند و تا جایی که گوش شنوایی بود و وجدان بیداری ؛ نصیحت کردند و توصیه داشتند.
👈اما ظاهرا برجامی که از دیگ پلوی فرنگی مآبان و غرب گرایان بیرون آمده بود ، میرفت تا شیخ فضل الله های زمانه را بدار بکشد و نصر الله ها و انصارالله ها و حاج قاسم ها را از پشت خیمه ابوسفیانیان برگرداند.
👈اما تدابیر رهبری معظم انقلاب و حضور توأم با #بصیرت مردم و هوشیاری بازوان نظامی و اطلاعاتی نظام، مانع #استحاله مسیر انقلاب تا به اکنون شده است.
👈با اقدام ترامپ به پاره کردن #برجام ، می توان جامعه ایرانی را با این سوال مواجه کرد که آیا هنوز هم در دشمنی دشمن و سوء نیت او به ملت ایران شک هست یا نه؟ و از جواب های مردم ، هماهنگی و یکدلی و اتحاد در برابر آمریکا و صهیونیسم یهودی ، مسیحی ، و مسلمان را دریافت نمود.
👈این همان نتیجه ای بود که رهبری انقلاب با #نرمش_قهرمانانه بدنبالش بودند و اکنون با هزینه زمانی و مالی فراوان بدست آمده است . 👈اگر این نتیجه پاس داشته نشود و با ساده لوحی در آغوش اذناب آمریکا #عزت_فروشی کنیم،آنگاه با تحمیل برجام های منطقه ای ، موشکی و حقوق بشری ، دیدن رقص گرگ ها پای چوبه دارها و پهن شدن فرش قرمز برای رضاخان ها دور ار ذهن نیست...
آری #هزینه_سازش خیلی بیشتر از #هزینه_چالش است...
فَاستقِم کَما اُمِرت...
💫#محمد_بهزاد
نیویورک تایمز به نقل از یک منبع آگاه:
🔹ترامپ در این نامهها از دو کشور عربی خواسته که بیشتر هزینههای ائتلافی که جهت مقابله با نفوذ ایران در منطقه تشکیل شده را بپردازند.
🔹بعد از آنکه ترامپ جواب کشورهای عربی به نامه اول را دریافت کرد، حدود یک هفته قبل نامه دومی برای تاکید بر مواضعش به متحدان خود در منطقه ارسال نمود.
🔹یک مقام دولتی آمریکا همچنین به روزنامه واشنگتن پست گفت که نامه اول حدود دو هفته قبل ارسال شده است.
🔹«تئودور کاراسیک» مشاور ارشد یک اندیشکده آمریکایی تاکید کرد اینکه رهبر ایران توانسته متن نامه را مطالعه کند، مسئله بسیار مهمی است زیرا در آن نکات مهمی درباره اینکه ایران با چه اقداماتی از سوی آمریکا روبهرو خواهد شد، آمده است.
https://eitaa.com/enghelabybemanym
💢 نشریه آمریکایی "واشنگتن فری بیکن" از توزیع یک گزارش سه صفحهای بین اعضای شورای امنیت ملی کاخ سفید خبر داد که محتوای آن، استراتژی #تغییر_نظام در ایران است.
🔸استراتژی مدنظر این طرح آن است که دولت ترامپ از طریق تمرکز بر ایجاد شکاف عمیق بین مردم ایران با حاکمیت، فعالانه در زمینه کمک به #براندازی نظام فعالیت کند.
🔸در این طرح که توسط اندیشکده آمریکایی "گروه مطالعات امنیتی" که پیوندهای نزدیکی با مقامهای ارشد شورای امنیت ملی کاخ سفید دارد، به طور صریح بر "تغییر نظام" در ایران تاکید میکند.
http://freebeacon.com/national-security/white-house-examining-plan-spark-regime-change-iran/
https://eitaa.com/enghelabybemanym
💢 وزیر دفاع اسرائیل از #بشار_اسد خواست که "از شر نیروهای ایرانی در سوریه رها شود". او همچنین از تاکید حسن #روحانی مبنی بر اینکه "تنش جدید نمی خواهیم" استقبال کرد.https://eitaa.com/enghelabybemanym
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹ساده انديشى دربارهى دشمنى كه اگر چيره شود مراعات هيچ مسألهاى را نمىكند، گناه است
[سوره التوبة (9): آيه 8]
كَيْفَ وَ إِنْ يَظْهَرُوا عَلَيْكُمْ لا يَرْقُبُوا فِيكُمْ إِلاًّ وَ لا ذِمَّةً يُرْضُونَكُمْ بِأَفْواهِهِمْ وَ تَأْبى قُلُوبُهُمْ وَ أَكْثَرُهُمْ فاسِقُونَ (8)
چگونه (مىتوان با آنان پيمانى داشت) در حالى كه اگر بر شما دست يابند، هيچ خويشاوندى و پيمانى را دربارهى شما مراعات نمىكنند. شما را با زبانِ (نرم) خويش راضى مىكنند، ولى دلهايشان پذيرا نيست و بيشترشان فاسق و (پيمان شكن) اند.
🌹🌹نكتهها:
1- «ال»، به معناى خويشاوندى، همسايگى و روابط عاطفى و انسانى و عرفى است. «ذِمَّةً»، به معناى عهد و پيمانى است كه وفاى به آن لازم است و اگر نقض شود، مردم، عهدشكن را مذمت مىكنند.
2- اين آيات نيز دليل فرمان سختگيرى نسبت به پيمان شكنان مشرك است.
🌹🌹پيام ها:
1⃣ عمق كينهى دشمن را هنگام قدرتش بايد شناسايى كرد، نه هنگام ضعف او.«إِنْ يَظْهَرُوا عَلَيْكُمْ»
2⃣ سكوت و سادهانديشى دربارهى دشمنى كه اگر چيره شود مراعات هيچ مسألهاى را نمىكند، گناه است. «لا يَرْقُبُوا فِيكُمْ إِلًّا وَ لا ذِمَّةً»
3⃣ مشركان، نه مراعات مسائل عاطفى و همسايگى را مىكنند، نه به پيمانها و تعهّدات احترام مىگذارند. «إِلًّا وَ لا ذِمَّةً»
4⃣ ظاهرسازى و بازىهاى سياسى و تبليغاتى دشمنان، ما را فريب ندهد.«يُرْضُونَكُمْ بِأَفْواهِهِمْ وَ تَأْبى قُلُوبُهُمْ»
5⃣ پيمان شكنى، نفاق، تظاهر و سياستبازى، فسق است. «تَأْبى قُلُوبُهُمْ وَ أَكْثَرُهُمْ فاسِقُونَ»
6⃣ اكثريّت مشركان فاسقند، ولى افراد سالم هم ميانشان پيدا مىشود. «أَكْثَرُهُمْ فاسِقُونَ» (در نسبت دادنها، انصاف داشته باشيم)
🌹🌹🌹🌹بیانات امام خامنه ای در دانشگاه فرهنگیان۱۳۹۷/۰۲/۱۹
حالا گفته میشود که برجام را میخواهیم با این سه کشور اروپایی ادامه بدهیم؛ من به این سه کشور هم اعتماد ندارم. من میگویم به اینها هم اعتماد نکنید؛ [اگر] میخواهید قرارداد بگذارید، تضمین به دست بیاورید -تضمین واقعی، تضمین عملی- وَالّا فردا اینها هم همان کاری را خواهند کرد که آمریکا کرد، [امّا] به یک شیوهی دیگر. روشهای سیاسی و دیپلماسی، روشهای ویژهای است؛ گاهی لبخند میزنند و در حال لبخند، خنجر را تا دسته در سینهی انسان فرو میکنند؛ دیپلماسی این است دیگر؛ با اخلاق خوش، با تعریف و تمجید که «بله شما خیلی خوبید، شما آقایید، ما میدانیم شما قرارداد را به هم نمیزنید،»! اگر چنانچه توانستید تضمین از آنها بگیرید بهطوری که بشود اعتماد کرد، خب اشکالی ندارد، حرکتتان را ادامه بدهید؛ اگر نتوانید چنین تضمین قطعیای را بگیرید -که بنده هم بسیار بعید میدانم که بتوانید تضمین بگیرید- آنوقت دیگر نمیشود اینجوری حرکت کرد و اینجوری ادامه داد
🌹تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/enghelabybemanym
دکتر سراج
🔴اهمیت راهبردی عملیات جولان🔴
🔷با تحمیل یک ماه انتظار کُشنده و آمادهباش نظامی-امنیتیِ فرساینده به اسرائیل، عملیات جولان با غافلگیری اطلاعاتی کامل انجام شد. اهمیت راهبردی و پیامهای این عملیات چه بود؟
♦️اهمیت راهبردی عملیات نظامی در جولان
1⃣پاسخ به سیاست افزایش تنش نظامی در سوریه
2⃣به چالش کشده شدن برتری اطلاعاتی اسرائیل
3⃣تغییر وضعیت نظامی سوریه از دفاع به تهاجم
4⃣تحقیر تواناییهای پدافند هوایی اسرائیل
5⃣امکان بازگشایی جبهه سوم در برابر اسرائیل
6⃣شکسته شدن هیمنه نظامی رژیم صهیونیستی
🔷گشوده شدن آتش در جبهه جولان، آنهم پس از 44 سال، سیگنالهای یک پیام راهبردی به اسرائیل بود؛ بدین ترتیب که سیاست افزایش تنش نظامی در سوریه، از یک سو منجر به گشوده شدن جبهه سوم مقاومت در سوریه میگردد و از سوی دیگر، ناامن سازی فضای هوایی اسرائیل را به دنبال خواهد داشت. بنابراین پس از عملیات در جولان، مقامات صهیونیستی چارهای جز تجدید نظر در محاسبات راهبردی نخواهند داشت.https://eitaa.com/enghelabybemanym
حرف روز
عبرت برجامی
هرچند آمریکا پیش از خروج از برجام، به طرق گوناگون،
روح و جسم آن را لگدمال کرده بود و در عمل، پیش از
خروج نیز تعهدی به اجرای برجام نداشت؛ اما اعلام رسمی
خروج این کشور از برجام به معنای پایان حیات برجام تلقی
می شود. بنابراین، در این وضعیت اعتماد به کشورهای
اروپایی برای ادامه برجام، سرابی بیش نیست؛ زیرا
کشورهایی که در روزگار حیات برجام با حضور آمریکا، از
ترس این کشور، تعهد چندانی به اجرای برجام نداشتند،
اکنون و با خروج آمریکا از برجام، به مراتب بیشتر از گذشته
نسبت به اجرا نکردن برجام مصمم هستند. افزون بر این،
تحریم های مالی، بانکی و تحریم نفت، مهم ترین تحریم های
ضد ایرانی هستند که آمریکا در قالب تحریم های ثانویه علیه
کشورمان اعمال کرده است و با برگشت تحریم های آمریکا،
این تحریم ها مجدد علیه کشورمان اعمال خواهد شد؛ یعنی
مهم ترین هدف کشورمان از برجام که رفع تحریم های مذکور
بود، با پایبندی آمریکا به برجام محقق می شد و حال بودن
یا نبودن اتحادیه اروپا تأثیری بر این تحریم ها ندارد. بنابراین،
اکنون در شرایطی که برجام و امیدها و توقعات شکل گرفته
پیرامون آن به خط پایان خود رسیده است، مسئولان و
تصمیم سازان و تصمیم گیران اقتصادی کشور باید نهایت
دقت و حساسیت را در روی آوردن به استعدادها و
ظرفیت های درونی برای مقابله با شرایط تحریمی پیش رو به
کار بندند. در واقع، با بازگشت تحریم های فلج کننده و ضد
ایرانی آمریکا، نباید تصور کرد که دست ما برای مقابله و
خنثی سازی این تحریم ها یا کاهش اثرات آنها بر حیات
اقتصادی کشور بسته است. واقعیت آن است که کشور از
ظرفیت های بالقوه فراوانی، چون خیل جوانان متخصص و
متعهد به سرنوشت کشور، مزیت نسبی در تولید برخی
کالاها و محصولات، تنوع اقلیمی و آب وهوایی، موقعیت
کریدوری و راهبردی در تولید و انتقال انرژی، همسایگی با
حدود 75 کشور با جمعیتی نزدیک به 066 میلیون نفر،
داشتن توانایی های راهبردی مانند دانش های راهبردی و...
برخوردار است و در وضعیت کنونی که با وحشی گری های
آمریکا، برجام نقش بر آب شده است، باید با قطع امید از
بیرون، اعتماد به این ظرفیت ها و شکوفایی آنها، برای حل
مشکلات اقتصادی کشور تلاش کرد. به عبارت دیگر، تجربه
پنج سال گذشته کشور نشان داد، نگاه به بیرون سراب بوده
و حلّال مشکلات کشور نیست و باید در این نوع نگاه، به طور
اساسی تجدیدنظر کرد.http://eitaa.com/enghelabybemanym
♦️سردبیر نشریه هاآرتص: برای من سخت است که باور کنم این واکنش (حمله موشکی به جولان) انتقام ایران بود که منتظرش بودیم
🔹ایران انتقام سخت تری خواهد گرفت.http://eitaa.com/enghelabybemanym
«برجام بدون امريکا» چگونه؟
جوان: آیا پدیده جدید «برجام بدون امریکا» اساساً شدنی است؟ در اروپا و در چین، چندان مایهای برای ایستادن مقابل امریکا دیده نمیشود.. امروز اروپاییان ترجیح میدهند در کنار امریکا به تخریب روانی برجام و گرفتن امتیازهای بیشتر با برجامهای مکمل کمک کنند و برای معاهدهای که امضا کردهاند، اشک نمیریزند. یک روز قبل از آنکه روحانی پیشنهاد تأمین خواستههای برجامی ایران را به اروپا بدهد، اروپا تکلیفش را با چنین پیشنهادی یکسره کرد. از جمله وزیر خارجه سابق آلمان در گفتوگو با اشپیگل اینگونه ایرانیها را از «برجام بدون امریکا» ترساند: «اگر امریکا از برنامه جامع اقدام مشترک خارج شود، دیگر هیچ کشوری در ایران سرمایهگذاری نخواهد کرد و دولت روحانی تحت فشار قرار میگیرد و ایران هم برنامه هستهای خود را از سر میگیرد. در نتیجه امریکا و اسرائیل را بر آن خواهد داشت که با اقدام نظامی به این وضعیت واکنش نشان دهند وخطر بروز جنگهای 30 ساله وجود دارد. »واضح است که روی این سخن با ایران است، اگرچه ظاهراً هشدار به امریکا درباره خروج از برجام به حساب میآید.http://eitaa.com/enghelabybemanym
باید موقتا تمام نظارتهای آژانس را تعلیق کنیم
میزان: محمد جواد لاریجانی در گفتوگو با میزان در رابطه با خروج آمریکا از برجام گفت: اولین نکته مهم این است که با خروج آمریکا از برجام، به طور رسمی این نقض عهد اتفاق افتاد، اگرچه که قبلا عملا آمریکا از آن خارج شده بود.دبیر ستاد حقوق بشر اظهار کرد: نکته دوم این است که منافع مهمی که ما در برجام همیشه مورد تهدید داشتیم مربوط به تحریمهای ثانویه آمریکا بوده است. چون ما نه چندان مشتاق بودیم و نه چندان سابقه داشت که به غیر از مسائلی همچون موضوع هواپیما با خود آمریکا معامله کنیم. تحریمهای ثانویه همیشه کشورهای دیگر را که چه در داخل برجام بودند یعنی کشورهای ۵+۱ و چه آنهایی که بیرون از برجام بودند، در معامله با ایران مورد تنبیه قرار میداد؛ لذا بانکهای اروپایی عمدتا با ایران کارنمی کردند. حتی در شرایطی که آمریکا از برجام هم خارج نشده بود، کمپانیهای خارجی نیز با ایران بسیار محتاطانه و با قدمهای کوچک کار میکردند، بنابراین مسئله تحریمهای ثانویه یک نقطه کلیدی است.لاریجانی تصریح کرد: باید موقتا تمام سیستمهای نظارت آژانس اتمی، اعم از نیروی انسانی و همچنین امکانات الکترونیک را تعلیق کنیم.به نظر من آمریکاییها به علت اینکه از برجام خارج شدند، دیگر حق ندارند سیستم ماشه را بکار ببرند. این سیستم براساس قرائت متنیِ برجام، مربوط به هریک از کشورهایی است که در برجام تعهد دارند. آمریکا که خارج شده اگر بخواهد تحریمهای سابق شورای امنیت را احیا کند، باید یک طرحی را به شورای امنیت رسما بیاورد که میخواهد تمام تحریمهای سابق برگردد؛ البته این طرح باید آنجا بررسی و تصویب شود. مکانیزم ماشه به نظر من از اختیارات آمریکا خارج شده است.http://eitaa.com/enghelabybemanym
سراسیمگی نتانیاهو از ضرب شست جولان
کیهان: «ضربه قاطع» به حساسترین موقعیتهای نظامی رژیم صهیونیستی پس از چند هفته که فرماندهان این رژیم وقوع آن را قطعی و عنقریب تلقی میکردند و برای ممانعت از آن همه ظرفیتهای سیاسی، اطلاعاتی و نظامی خود را وارد کار کرده بودند، وارد شد و به انتظارها خاتمه داد. در این میان، ضربه آنقدر سنگین بود که «نتانیاهو» گمان کرد این همان حمله نهایی است که رهبران مقاومت از آن سخن گفتهاند، از این رو سراسیمه متوجه مسکو، لندن، برن، پاریس و واشنگتن شد تا به هر قیمتی شده، جنگ را متوقف نمایند. اظهارات «لیبرمن» که جنگطلبترین چهره اسرائیلی به حساب میآید به عنوان «وزیر جنگ» در یک کنفرانس امنیتی- لحظاتی پس از پایان عملیات روز پنجشنبه جبهه مقاومت- عمق هراس و اضطراب اسرائیل را برملا کرد: «امیدوارم این فصل به پایان رسیده باشد» و سخنگوی ارتش اسرائیل هم ساعتی پس از پایان عملیات سنگین جبهه مقاومت گفت: «ما برای تشدید اقدامات نظامی علیه ایران تلاش نمیکنیم».http://eitaa.com/enghelabybemanym
جنگ اقتصادی» ابعاد و ماهیت
فرهیختگان: آمریکا امروز سه هدف کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت را در دستورکار خود قرار داده است.اهداف کوتاهمدت: ایجاد اختلال در سیستم اقتصادی کشور و مختل کردن زندگی مردم اهداف میانمدت: ناکارآمد نشان دادن حاکمیت و ایجاد شکاف میان مردم و مسئولان و ناامید کردن مردم از نظام اسلامی اهداف بلندمدت: «تغییر رفتار جمهوری اسلامی ایران» در مسائلی که با استکبار جهانی چالش دارد.اما سازوکار ایجاد شکاف بین امکانات و انتظارات درباره جمهوری اسلامی ایران مهمترین قسمت اجرای این پروژه است؛ به این منظور ضربه زدن به اقتصاد جمهوری اسلامی بهوسیله اهرمهای فشار داخلی و خارجی و ناتوان نشان دادن نظام از تامین مطالبات معیشتی مردم در کنار پروپاگاندا و جنگ روانی و تبلیغی برای نامطلوب جلوه دادن وضعیت موجود و دامن زدن به انتظارات و خواستهها و ناامید کردن مردم از نظام، گامهایی است که آمریکا برای رسیدن به نتیجه مدنظر خود مبنیبر جنبشسازی و ایجاد نافرمانی مدنی برمیدارد.http://eitaa.com/enghelabybemanym
http://eitaa.com/enghelabybemanym
این کانال را به دوستانتان معرفی کنید
خط حزب الله
🌹چرا نمیتوان به سه کشور اروپایی اعتماد کرد؟
رهبر انقلاب در دیدار روز گذشتهی خود در دانشگاه فرهنگیان، با بیان اینکه به اروپاییها هم نمیتوان اعتماد کرد فرمودند: «گفته میشود که برجام را میخواهیم با این سه کشور اروپایی ادامه بدهیم؛ من به این سه کشور هم اعتماد ندارم. من میگویم به اینها هم اعتماد نکنید؛ [اگر] میخواهید قرارداد بگذارید، تضمین به دست بیاورید -تضمین واقعی، تضمین عملی- وَالّا فردا اینها هم همان کاری را خواهند کرد که آمریکا کرد، [امّا] به یک شیوهی دیگر.» شاید برای برخی این سؤال پیش بیاید که چرا نمیتوان به اروپاییها هم اعتماد کرد؟ در زیر، مبتنی بر بیانات رهبر انقلاب، چرایی این موضوع مورد بررسی قرار گرفته است؟
این توطئهها از دوران پیروزی انقلاب شدت گرفت
توطئهی علیه دنیای اسلام و این منطقهی بالخصوص، جدید نیست؛ از سالها قبل... این منطقه دستخوش فشارهای فراوان قدرتهای مستکبر بوده؛ حالا یک روز انگلیس بود، یک روز آمریکا است، یک روزی در یک دوره فرانسه بود... لکن این فشارها و این برنامهریزیها و این توطئهها از دوران پیروزی انقلاب اسلامی در ایران شدّت پیدا کرد.(۱۳۹۴/۰۵/۲۶)
میخواستند انقلاب را نابود کنند
میخواستند انقلاب را نابود کنند. آمریکا و اروپای قدرتمند... یعنی انگلیس، یعنی فرانسه، یعنی آلمان، یعنی ایتالیا... یکسره همه پشت سر صدّام قرار گرفتند و هرچه توانستند به او کمک کردند.(۱۳۹۶/۱۲/۱۹) همین کشور فرانسه در وسط جنگ، پیشرفتهترین هواپیماها و بالگردهای خودش را داد به عراق؛ همین کشور آلمان، موادّ شیمیایی و سمّی را در اختیار رژیم صدّام گذاشت.(۱۳۹۶/۱۲/۱۹)
بازی کردن نقش پلیس بد در مذاکرات برجام
جمهوری اسلامی نسبت به فرانسه چه ستیزهگریای کرده؟... دیدید در قضیهی هستهای که فرانسویها نقش پلیس بد را اجرا کردند -البتّه مدیریت برنامه با آمریکاییها بود، معلوم بود لکن در قضیهی هستهای بدترین موضع را فرانسویها [گرفتند] - ما با فرانسویها چهکار کرده بودیم؟ ستیزهگری کرده بودیم؟(۱۳۹۵/۰۴/۱۲)
خواستند سیلی بزنند، اما سیلی سختتری خوردند
یک روزی یکی از دولتهای اروپائی نسبت به جمهوری اسلامی اظهار علاقه و ارتباط و اینها میکرد؛ همان دولت سر قضیهی قهوهخانهی میکونوس دادگاه تشکیل داد، مسئولین درجهی یک کشور را در آن دادگاه متهم کرد! دولتهای اروپائی با آنها همدست شدند، همهشان سفرای خود را از تهران فراخوانی کردند؛ اینها که یادمان نرفته. خواستند سیلی بزنند، البته سیلی سختتری خوردند. ۱۶/۵/۹۰
خباثتها از جانب آمریکا و سه کشور اروپایی است
طرف مقابل ما همهی دنیا هم نیستند، به این هم توجّه بشود. گاهی در تعبیرات آدم میشنود ــ من گله هم کردم ــ از بعضی از دوستان که میگویند جامعهی بینالمللی! جامعهی بینالمللی را آنها میگویند، جامعهی بینالمللیای در مقابل ما نیست؛ یک آمریکا و سه کشور اروپایی؛ همین. آنهایی که در این مسئله دارند با ملّت ایران لجبازی و کجتابی و بدعهدی و خباثت میکنند، یکی آمریکا است، یکی [هم] سه کشور اروپایی؛ کس دیگری در مقابل ما نیست.(۱۳۹۴/۰۱/۲۰)
اوّلین تحریمها علیه ایران از طرف آمریکا و اروپا بود
اوّلین تحریمها، اوّلین حملهها، اوّلین خیانتها، اوّلین جاسوسیها، اوّلین نفوذهای امنیتی، اوّلین تهاجمات وسیع و همهجانبهی تبلیغاتی علیه انقلاب اسلامی از طرف غربیها شد دیگر؛ از طرف آمریکا و از طرف اروپا.(۱۳۹۵/۰۴/۱۲)
آمریکا تحریم کرد، اروپا هم تبعیت کرد
با اروپا هم ما مشکلی نداریم، اروپاییها با ما مشکل ایجاد کردهاند... اروپاییها تبعیت از سیاست آمریکا کردند؛ او ما را تحریم کرد، اینها هم تبعیت کردند؛ او علیه ما تبلیغات کرد، اینها هم تبعیت کردند... در قضایای مختلف، اروپاییها بودند که ابتدای به دشمنی کردند.(۱۳۹۴/۱۲/۲۰)
https://eitaa.com/enghelabybemanym
دکتر سراج
🔴جولان، شکست بزرگ اسرائیل🔴
🔷چرا عملیات علیه اسرائیل در جبهه جولان، تنها یک شکست نظامی نیست و باید آن را شکستی بزرگ و مهلک برای این رژیم جعلی دانست؟
🔷پس از عملیات اسرائیل علیه مستشاران ایرانی در فرودگاه t4 مقامات اسرائیل برای ممانعت از اقدام متقابل ایران، به رایزنی دیپلماتیک روی آورند و پس از واسطههای اروپایی، نتانیاهو شخصا به دیدار پوتین رفت. از این منظر عملیات جولان، «شکست دیپلماتیک» اسرائیل بود. غافلگیری در برابر حمله و «شکست اطلاعاتی» دومین شکست این رژیم ننگین بود. «شکست در نبرد هوایی» و انهدام کامل و گسترده اهداف مورد آماج را باید سومین شکست رژیم صهیونیستی دانست. چهارمین شکست اسرائیل در عملیات جولان، «شکست هیمنه و اعتبار» بود. اسرائیل نبردِ پرستیژ و حیثیت را به جبهه مقاومت باخت. ناکام ماندن سیاست افزایش تنش نظامی علیه ایران در سوریه نیز «شکست در نبرد محاسباتی» را برای اسرائیل رقم زد.
🔷بنابراین عملیات در جبهه جولان، چند شکست بسیار بزرگ و راهبردی را به رژیم صهیونیستی تحمیل کرد. در این عملیات توانایی نظامی-فنی اسرائیل در برابر تاکتیکهای فریب و تهاجمی مقاومت تحقیر شد.
https://eitaa.com/enghelabybemanym
«تلگرام» به هیچ وجه رفع فیلتر نخواهد شد
دبیر کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه:
🔹به شایعاتی که گفته میشود فیلترینگ تلگرام موقت است توجه نکنید، تلگرام به هیچ وجه رفع فیلتر نخواهد شد.
🔹دسترسی به تلگرام از طریق فیلتر شکنها ناشی از ضعف سامانههای کشور نیست بلکه ناشی از برنامهها و سیاستهای از پیش تعیین شده است.
🔹عدم استقلال کشور در فضای مجازی و وابستگی به تلگرام به جایی رسیده بود که یکی از وزرا در مقطعی از مدیر تلگرام درخواست میکند که فلان کانال تروریستی را در فضای کشور ما مسدود کند ولی او با رد این در خواست به مقام عالی دولتی کشور ما بی احترامی میکند!
🔹این بی احترامی انسان را به یاد وضعیت کشور در زمان پادشاهان قاجار و رفتار متکبرانه بیگانگان با دولت مردان آن زمان میاندازد.
https://eitaa.com/enghelabybemanym
✍دکتر ابهری: کودتای خزنده فرهنگی در جهت تولید و تقویت سلیبریتیها به عنوان الگوهای رفتاری جوانان و نوجوانان ما در جامعه به راه افتاده است که نهادهای فرهنگی، صدا و سیما و بعضی از روزنامهها در آن گرفتار هستند و در این شرایط شبکههای اجتماعی به عنوان عامل مکمل وارد میدان شدهاند.
💢 صدای آمریکا/ ران درمر، سفیر اسرائیل در آمریکا:
🔸اروپاییها هر طرز تفکری که در مورد برجام داشته باشند اما حسابگران خوبی هستند و می دانند بین اقتصاد 400 میلیارد دلاری ایران و اقتصاد 18 هزار میلیارد دلاری آمریکا کدام را انتخاب کنند.
🔸وقتی تحریم های ثانویه آمریکا برقرار شود آنوقت بانکهای آلمانی و شرکتهای فرانسوی قطعا ترجیح خواهند داد به جای ایران با آمریکا کار کند.https://eitaa.com/enghelabybemanym