فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش جالب رهبرانقلاب به شعار حضار درباره سند۲۰۳۰ در دیدار فرهنگیان .بسیار عالی👇👇👇
https://eitaa.com/enghelabybemanym
اهداف خروج آمریکا از برجام (۱)
آمریکا به خوبی می دانست که ایران به دنبال سلاح هسته ای نیست و یکی از دلایل بستن قراداد چند جانبه تحت عنوان برجام تغییر رفتار منطقه ایران و کاهش توان دفاعی ما بوده است. لذا با توجه به عدم دست یابی به این دو هدف از برجام خارج شد. امریکا در حال حاضر از خروج از برجام چند هدف. را همزمان دنبال می کند که یکی از آنها ایجاد اختلاف و دو قطبی سازی میان مردم و مسولان است. اکنون رفتار ما باید در جهت مقابل این هدف آمریکا باشد، لذا برای نقد همیشه فرصت هست آنچه نیاز امروز ماست تعمیق انسجام ملی برای مقابله با آمریکاست.
قاسم حبیب زاده
https://eitaa.com/enghelabybemanym
⬅از تجزیه طلبی تا تغییر رژیم
اندیشکده «گروه مطالعات امنیتی» (SSG) طرحی تدوین و در آن تحریک به تجزیهطلبی را ابزاری توصیف کرده که سالهاست از سوی آمریکا نادیده گرفته شده و میتوان از آن علیه ایران استفاده کرد
در بخشی از این طرح آمده: «بیش از یک سوم جمعیت ایران را اقلیتهایی تشکیل میدهند که پیش از این برای استقلال تلاش کردهاند. حمایت علنی و مخفیانه ایالات متحده از این جنبشهای استقلالطلب، میتواند با وادار کردن رژیم به تمرکز بر این گروهها، توانمندی ایران برای انجام فعالیتهای مخرب را محدود کند. آمریکا... تاکنون از این سرکوب به عنوان ابزاری برای مشروعیتزدایی از حکومت ایران استفاده کرده، اما هرگز تلاشی هماهنگ برای تشویق به شکلگیری جنبشهای مردمی در داخل ایران با هدف تضعیف تا حد مرگ رژیم ایران، به راه نیانداخته است. حتی اشاره به اینکه ایالات متحده از چنین جنبشهایی حمایت خواهد کرد، اهرمی قدرتمند در برابر رژیم ایران خواهد بود. اگر این اهرم کافی نبود، در آن صورت حمایت شدید و فعال از چنین جنبشهایی میتواند به صورت بالقوه رژیم را از درون نابود کند.»
🔳در این طرح که در «واشنگتن فری بیکن» منتشر شده، راهبردهای تغییر رژیم در ایران را شرح داده:
تعمیق شکاف بین مردم و حاکمیت
تاکید بر هزینهها و سرمایهگذاریهای ایران در منطقه
سوءاستفاده از موضوع قومیتها و اقلیتهای مذهبی در ایران
🔹پیوند گزارش:
Goo.gl/MP5raU
https://eitaa.com/enghelabybemanym
روزمان را با قرآن آغاز کنیم ( پیشاپیش فرا رسیدن ماه مبارک رمضان ماه قرآن را به همه اساتید ونخبگان معزز تبریک می گوییم)
🌹🌹🌹برای پیاده سازی قرآن در جامعه ؛ باید قرآن را جدی گرفت « خُذِ الْكِتابَ بِقُوَّةٍ»
[سوره المائدة (5): آيه 68]
قُلْ يا أَهْلَ الْكِتابِ لَسْتُمْ عَلى شَيْءٍ حَتَّى تُقِيمُوا التَّوْراةَ وَ الْإِنْجِيلَ وَ ما أُنْزِلَ إِلَيْكُمْ مِنْ رَبِّكُمْ (68)
بگو: اى اهل كتاب! هيچ ارزشى نداريد مگر آنكه تورات و انجيل و آنچه را از سوى پروردگارتان نازل شده برپا داريد
🌹پيامها:
1⃣- اهل كتاب بايد به همهى كتب آسمانى ايمان داشته باشند. «تُقِيمُوا التَّوْراةَ وَ الْإِنْجِيلَ وَ ما أُنْزِلَ إِلَيْكُمْ»
-2⃣ ادّعاى ايمان كافى نيست، قيام و اقدام عملى لازم است. «حَتَّى تُقِيمُوا»
3⃣- شخصيّت و ارزش افراد، به ميزان تعهّد عملی آنان به قرآن بستگى دارد. «لَسْتُمْ عَلى شَيْءٍ حَتَّى تُقِيمُوا»
🌹درس امروز قرآن :
🌺🌺🌺قرآن را جدی بگیریم
" فَخُذْها بِقُوَّةٍ وَ أْمُرْ قَوْمَكَ يَأْخُذُوا بِأَحْسَنِها"
" خُذُوا ما آتَيْناكُمْ بِقُوَّةٍ"
" يا يَحْيى خُذِ الْكِتابَ بِقُوَّةٍ"»
امام رضا علیه السلام :
" مَنْ أَرادَ عِلْمَ الأَوَّلینِ وَ الآخِرینِ، فَلْیُثَوِّرِ القُرآنَ. " هر كه خواهان علم است در قرآن جستوجو كند، كه علم اوّلین و آخرین در آن است.
بديهى است محتواى اين آيات می گوید اگر مسلمانان تنها به ادعاى اسلام قناعت كنند، و اصول تعليمات انبياء و مخصوصا كتاب آسمانى خود را برپا ندارند، هيچ گونه موقعيت و ارزشى نه در پيشگاه خدا، و نه در زندگى فردى و نه اجتماعى ، و هميشه زبون و زير دست و شكستخورده خواهند بود
دين خداوند و فرامين او بار بس سنگينى است كه آدمى بخودى خود از اقامه آن عاجز است، مگر اينكه بر اساسى ثابت تكيه داشته باشد، و گرنه كسى از روى هوا و هوس نفسانى نمىتواند دين خدا را اقامه كند
https://eitaa.com/enghelabybemanym
انتخاب عراقی / پدیده ای به نام مقتدی صدر !
۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷

انتخابات عراق یک پدیده مهم داشت؛ «مقتدی صدر». فهرست او پیروزی قابل توجهی بهدست آورد و این بدین معناست که دولت آینده در اختیار صدر و حامیانش قرار میگیرد. از پدیدههای دیگر این انتخابات، شکست نسبی فهرست العبادی است. درباره فهرست منسوب به هادی العامری وضعیت بد نیست و میتوان گفت که فهرست حکیم به اندازه نام و وزن خانواده حکیم رأی نیاورد. فهرست نوری المالکی هم تقریباً در حاشیه قرار گرفته است. با این توضیح اکنون ایران چگونه باید در عراق بازی کند؟ اکنون عراق یک بازیگر اصلی و مهم جدید پیدا کرده است؛ «مقتدی صدر». صدر در طول زمان از ایران فاصله گرفته که این شاید بیشتر بهخاطر دوری او از میدان اصلی سیاست بوده است. ورود جدی او به عرصه سیاست به نظر مقتدی را میانهروتر و عملگراتر خواهد کرد. قدرت ایران در عراق نه فقط فیزیکی که بخش عمده آن معنوی و در لایههای مختلف سیاسی، فرهنگی و اجتماعی عراق قابل مشاهده است. از سوی دیگر در تحلیل آرای صدر، او را باید نماد تغییر برای طبقات فرودست اجتماعی دانست و نباید آرایش را فقط سیاسی تحلیل کرد. قدم اول ایران مذاکره با صدر برای برهم نزدن اتحاد شیعیان در عراق است. این اتحاد همچنان میتواند حول محور العبادی سامان یابد؛ در غیر این صورت میتوان میان عبادی، عامری و حکیم ائتلافی قدرتمند ایجاد کرد. این ائتلاف میتواند به تثبیت العامری منجر شود. پس میتوان گفت: اگر صدر عملگرایانه رفتار کند میتواند به اتحاد شیعیان کمک کند. در غیر این صورت راه تفاهم برای حفظ اتحاد شیعیان از مثلث ذکرشده خواهد گذشت. نکته مهم این است که بر خلاف جنگ روانی مخالفان ایران در عراق، پیروزی صدر اولاً به معنای شروع دشمنی علنی او با ایران نخواهد بود، ثانیاً به نظر نمیرسد بتواند تأثیر معناداری در معادلات قدرت عراق بگذارد. صدر به زودی به بخشی از سیاست در عراق ملحق خواهد شد.
https://eitaa.com/enghelabybemanym
کانال انقلابی بمانیم ثامن الائمه:کانال تحلیلی بصیرتی برای جامعه نخبگانی واساتید در دو پیام رسان داخلی👇
شماره « 09151564390 »وآدرس مشخص شده در دو پیام رسان
ایتا (https://eitaa.com/enghelabybemanym)
وسروش
http://sapp.ir/e_beman
معرفی میگردد.
ارزیابی معتبرترین نشریه جهانی نفت از تاثیر بازگشت تحریم ها
خراسان: دستور ترامپ بر وزیر خزنه داری خود مبنی بر تحریم نفت ایران در حالی اتفاق افتاد که پایگاه نفتی اویل پرایس با اشاره به نظر تحلیل گران مبنی بر ناتوانی ترامپ در بازگرداندن تحریم های نفتی به شدت دوره قبل نوشت که این اقدام باعث حذف دلار آمریکا از مبادلات و روی آوردن کشورها به ارزهایی چون یوان چین برای خرید نفت خواهد شد. این پایگاه با اشاره به این که این بار واشنگتن بازی تحریم ها را به تنهایی انجام خواهد داد و توان بازگرداندن تحریم ها با شدت قبل را ندارد، درباره موضوعاتی چون راه اندازی معاملات آینده نفت به یوان و خرید و فروش 12 درصد از نفت جهان بر مبنای یوان چین، نوشت: تسویه پول واردات نفت ایران به یوان تازه شروع کار خواهد بود. در بلندمدت انجام بسیاری از مبادلات نفت به یوان منطقی خواهد بود. البته شاید چند سال زمان ببرد تا یوان به سلطه دلار به عنوان ارز مورد استفاده در معاملات نفتی پایان دهد.https://eitaa.com/enghelabybemanym)
همزاد تحریم در روابط بانکی
دنیای اقتصاد: بر مبنای بررسیهای مرکز پژوهشهای مجلس، اگرچه بسیاری تحریمها را عامل اصلی به انزوا راندهشدن نظام بانکی میدانند، اما پیاده نشدن برخی از استانداردهای بینالمللی در این نظام (به دلیل انعکاس تصویری پرریسک از همکاری با بانکهای ایران) ، حتی با فرض نبود تحریمها یکی از مهمترین موانع روابط بانکی با خارج است. این پژوهش با بررسی پنج دسته استاندارد جهانی، وضعیت نظام بانکی ایران را از لحاظ پیادهسازی استانداردهای «ایزو»، «گزارشگری مالی»و «ارزیابی بخش مالی» و توصیههای «مبارزه با پولشویی» و «تامین مالی تروریسم» بررسی کرده است. نتایج نشان میدهد که نظام بانکی تنها از لحاظ رعایت استانداردهای «ایزو» در وضعیت مناسبی قرار دارد. این در حالی است که عدم پیادهسازی سایر استانداردها و توصیههای بینالمللی در عمل باعث پرریسک جلوه دادن نظام بانکی ایران و درنتیجه عدم تمایل بانکهای خارجی به همکاری با نظام بانکی ایران شده است. وضعیتی که به روشنی در دوران پسابرجام قابل مشاهده بود؛ بنابراین توسعه روابط بینالمللی بیش از هرچیز در گرو اصلاح درونی نظام بانکی استhttps://eitaa.com/enghelabybemanym)
همچنان در خُماری برجام
کیهان: برجام طوری – به تعبیر تایم- «سر همبندی» شده که در هر دو صورتِ بودن یا کنار کشیدن آمریکا از آن، ایران متضرر شود. آمریکا ابتدا عصاره و عایدی برجام را مکید و اکنون از تفاله آن بهرهبرداری میکند؛ نظیر شوکهای اقتصادی روانی به افکار عمومی و تهدید شرکتها و بانکهای خارجی. این حاصل تشدید وابستگی و نگاه به خارج در اثر برجام است. دقیقا به این میماند که کسی را به مخدری عادت دهند. پس از آنکه معلوم شد این کار چه قدر زیانبار بوده و به جای تسکین درد، بر گرفتاریها افزوده، و فرد بخواهد ترک کند، طبیعتا دچار عوارض و بیتابیهایی میشود. درست در این هنگام، همانها که این گرفتاری را رقم زدهاند، به جای عذرخواهی و شرمندگی، زبان به گستاخی باز کنند که «بفرمایید؛ نمیبینید بدون مخدر، چه قدر حال این بنده خدا را بد میکنید»!https://eitaa.com/enghelabybemanym)
اولتیماتوم امریکا به اروپا برای قطع روابط تجاری با ایران
جوان: در شرایطی كه مقامات كشورهای اروپایی تلاش میكنند برجام را بدون امریکا ادامه دهند، واشنگتن فشارها را به متحدان اروپایی خود افزایش داده است. وزیر خارجه روسیه در سخنانی تأكید كرد كه امریکا به اروپاییها فشار زیادی وارد میکند و به آنها اولتیماتوم داده که باید روابط تجاری خود را با تهران متوقف کنند. امریکا كه با خروج از توافق هستهای ایران و 1+5 در پی افزایش فشارها به ایران است، تلاش میكند متحدان اروپاییاش را به همراهی با ادامه تحریمها وادار كند. هرچند كشورهای اروپایی گفتهاند كه به مفاد برجام پایبند میمانند و این توافق را بدون امریکا ادامه خواهند داد، اما امریکا سعی دارد تا ضربالاجل چند هفتهای ایران برای گرفتن تضمینهای لازم از كشورهای اروپایی، متحدانش را به اعمال فشارهای بیشتر به ایران ترغیب كند.https://eitaa.com/enghelabybemanym)