همچنان در خُماری برجام
امروز روزنامه کیهان در سرمقاله خود نوشت: معلوم نیست آقای ظریف سفر اروپایی رفته تا از آنها تضمین بگیرد پای تعهدات ضدتحریمی خود بمانند و با تحریمهای ثانویه آمریکا مخالفت کنند یا بسته پیشنهادی اروپا را که نوعی دیکته تازه و باجخواهی نیابتی آمریکاست، بپذیرد و با خود به تهران بیاورد! متاسفانه برخی قرائن، ناظر بر احتمال دوم است... چند ماه دیگر که خیانت اروپا آشکار شد، امثال روحانی و ظریف شروع نکنند به خطابههای انقلابی علیه اروپا و به شعور مردمی که ذات غرب را مدت هاست شناختهاند، توهین کنند. اگر باید موضع انقلابی و ملی عزتمندانه گرفت - که باید گرفت- زمانش همین حالاست.https://eitaa.com/enghelabybemanym
نسبت به آمدن آقای ناطق برای 1400 خوشبین نیستم
محمدعلی ابطحی به روزنامه آفتاب یزد گفت:
* نسل اول انقلاب باید به سنت بازنشستگی احترام بگذارد. منهای ... چپ و راستی یک اعتقاد کلی تر دارم و میگویم وقتی سنی را برای بازنشستگی قرار میدهند آن سن و آن قانون باید پذیرفته شود.
*الان معتقدم تجربه مدیریت دهه 60 به خاطر اتفاق دنیای ارتباطات که دنیای متفاوتی را ایجاد کرد، این تجربه امر مثبتی نیست...من مثال شاخص این موضوع را همین وزیر ارتباطات میدانم...در حالی که قاچاق موبایل که بزرگترین قاچاق بود با یک سیستم رجیستری از همان پشت میز حل شد ...
*(ضمن حمایت از شهردار شدن محسن هاشمی) با این استدلال که در شورا نباید شخص دیگری خارج از مجموعه به این ترکیب وارد شود مخالفم ...
* وقتی حمایت یکپارچه:«تکرار میکنم...» تعیین کننده میشود، این بار هم نیاز بود در آن فضا، پیش شرطهایی برای روحانی گذاشته میشد. اگر چنین بود یعنی کار حزبی در حال انجام بود، نه اینکه با کلی از این وزرا بعد از انتخابات، همه رهبران اصلاحطلب مخالف باشند و آقای روحانی به تنهایی تصمیم بگیرد و راه خودش را برود.
*برداشت من این است که مجموعههای سیاسی یارگیری پنهانشان را برای انتخابات شروع کردهاند و تلاش خود را انجام میدهند. البته زمان تعیین میکند کدام بالا برود و بیشتر زمینه حضور پیدا کند. جریان اصلاحطلبی نیز علاقه مند است البته اگر رد صلاحیتها اوج نگیرد یک فرد اصلاحطلب کامل وارد ماجرا شود؛ مانند عارف، جهانگیری و...
* نسبت به آمدن آقای ناطق برای 1400 خوشبین نیستم!https://eitaa.com/enghelabybemanym
✍ او احمدينژاد عراق است....
🔴روانشناسی مقتدی صدر
اول شدن ليست منتسب به مقتدي صدر در انتخابات پارلماني عراق وي را به صدر اخبار كشاند. اما رسانههاي غربي و اصلاحات تلاش ميكنند علت رأيآوري وي را موضعش نسبت به ايران اعلام كنند و در پس اين سخن بيفايده بودن آن همه زحمت ايران در دوران داعش را گوشزد نمايند.
فراموش نكنيم كه «ناموس تشيع» در عراق است و فراموش نكنيم كه تكفيريها تا چند صدمتري امامين عسكريين رسيدند و از سوي ديگر تا 40 كيلومتري كربلا از استان الانبار جلو آمدند. ايران براي دلخوشي مقتدي به عراق نرفت و الان هم چيزي به نام «حضور ايران در عراق» معنا ندارد. روابط معمولي ايران و عراق در جريان است اما رابطه ايران و عراق فراتر از عرف بينالملل نظير داد و ستد و منافع ملي است. اساس اين رابطه با محوريت حسين (ع) است و با صادرات و واردات و فشار امريكا و سعودي و... بالا و پايين نميشود. اما در خصوص مقتدي صدر...
مقتدي شخصيتي ويژه دارد كه قضاوت درباره وي به راحتي امكانپذير نيست.
چندوجهي بودن مشي و شخصيت وي نه بر اثر تدبير، كه جزو شاكله شخصيتي وي است. او كلكسيوني از تضادها و افراط و تفريط است. از جهت تجمع تعارضات، چندگانگي شخصيتي، تعاملي و رفتاري بسيار شبيه مصدق يا احمدينژاد ماست. مقتدي نماد افراط و تفريط است و اصولاً از تعادل برخوردار نيست. او در كسوت روحانيت يكباره در هيبت ناسيوناليست ظاهر ميشود. او با لباس پيامبر به سوي كمونيستها دست دراز ميكند. او در عين فرهنگ طلبگي ابايي ندارد كه به مرجعيت شيعه هم بتازد. او ممكن است چند ماه در قم ساكن باشد، اما سر از رياض و قاهره و اربيل درآورد. او ضد امريكايي است، اما جريانات جهادي عراق را كه با امريكا ميجنگند هم قبول ندارد. يك روز بر تمايز خود و اطرافيان با همه تأكيد ميكند و يك روز بر لزوم وحدت و پذيرش همه جريانات عراقي در كنار هم سخن ميگويد. اما با مذهبيون- كه سالها در كنار هم با صدام مبارزه كردهاند- ائتلاف نميكند، بلكه سكولارها و كمونيستها را ترجيح ميدهد.
او عليه ايران و حتي آيتالله سيستاني بهرغم «تك مرجعي» بودن مكتب نجف ميتازد تا ناسيوناليست جلوه كند، اما همزمان در قم به دستبوس مراجع ايراني ميآيد. او در اوج درگيري دولت عراق با داعش مشغول درگيري با دولت بود و بار مضاعفي را بر آن تحميل ميكرد. نيروهاي نظامي وي در شهرك صدر بغداد رژه مسلحانه برگزاركردند اما در قالب سازمان اختصاصي هيچگاه مقابل داعش نايستادند (ممكن است افرادي از وي به صورت شخصي به حشدالشعبي پيوسته باشند).
او خود را وارث و خونخواه مرحوم پدر و عموهاي شهيد ميداند، اما گويي در علماي شهيد عراق هم طبقهبندي قائل است و شهداي خود را نسبت به شهداي ديگر حوزه علميه نجف برتر ميداند. او گاهي منتهياليه عوامگرايي است و گاهي منتهياليه روشنفكري. گاهي محور اختلافات در عراق است و گاهي ميخواهد محور وحدت باشد. او نه به كسي تكيه ميدهد و نه كسي ميتواند او را تكيهگاه قرار دهد. او نه مخالف ايران است و نه با ايران دشمني دارد. او ميخواهد ديده شود. جوان است و جوياي نام. در جامعه عوامزده عراق و در حالي كه بحرانهاي مختلف دروني اين كشور را درگير كرده و منجي و اسطوره طلب ميكند، او به ميدان آمده است.
اگرچه او به تنهايي قادر به تشكيل پارلمان نيست، اما ترجيح ميدهد ائتلاف خود را خارج از تحالف شيعه قرار دهد. اگر قدرت را در اختيار گيرد ترديدي نداشته باشيد كه نماد حماسه و فاجعه ملي در عراق خواهد بود. او اكنون مدعي پرچمداري عدالت و مبارزه با فساد است اما با صراحت در لباس روحانيت بر به قدرت رسيدن تكنوكراتها اصرار دارد. او تعامل با خارج از مرزهاي عراق را متفاوت از سياست دولت قرار داد تا جذاب و متفاوت باشد. او كلاً ميخواهد با همه و از همه متمايز باشد. او نياز به هل دادن ندارد، چون در نقطه تعادل نايستاده است. مقتدي با همه تراژديهايش نبايد طرد شود. او فقط تاكنون يك ضدامريكايي ثابتقدم بوده است. هدف او از ديدار با بن سلمان خودفروشي نبود، عراق را هم نميفروشد. فقط خواست بگويد من خارج از دو قطبي ايران- عربستان قرار دارم و بازيكن آزاد هستم.
او احمدينژاد عراق است با همه محاسن، معايب، تضادها و تعارضها. او جمع اضداد است. منتظر باشيد گذر زمان را ببينيد.
#گنجی
https://eitaa.com/enghelabybemanym
فریدمن روزنامه نگار سرشناس امریکایی : " رئیسجمهوری که نتوانسته از پسِ یک رقاصه کابارهای بر بیاد و نتوانسته جلوی درز اخبار از کاخ سفید را بگیرد، (چگونه) میتواند یک استراتژی چندجبههای را برای مقابله با ایران، کره شمالی و جنگهای تجاری با چین، اروپا و مکسیکو مدیریت کند".
https://eitaa.com/enghelabybemanym
❎❎نه جمله تاریخی رهبر انقلاب درباره مذاکرات هستهای
🌹دل را به نقطههای خیالی نبندید
۱. این تجربه ظرفیت فکری ملّت ما را بالا خواهد برد
مذاکره در موضوعات خاص اشکالی ندارد؛ منتها گفتم من اعتماد ندارم، خوشبین نیستم به مذاکره، لکن میخواهند مذاکره کنند، بکنند؛ ما هم به اذنالله ضرری نمیکنیم. یک تجربهای در اختیار ملّت ایران است که... این تجربه ظرفیت فکری ملّت ما را بالا خواهد برد.(۱۳۹۲/۰۸/۱۲)
۲. کلید حلّ مشکلات در لوزان و ژنو و نیویورک نیست
مشکل اقتصادی کشور اگر بخواهد حل بشود، باید روی تولید متمرکز شد. همه به همین شکلی که عرض کردیم، مسئولیت دارند؛ البتّه بعضی مسئولیتها سنگینتر است، بعضی سبکتر است امّا همه اینجوری مسئولند. کلید حلّ مشکلات اقتصادی در لوزان و ژنو و نیویورک نیست؛ در داخل کشور است.(۱۳۹۴/۰۲/۰۹)
۳. پای قدرتمند خودمان را با عصای بیگانه عوض نکنیم
من نمیگویم با دنیا قطع رابطه کنید، این اصلاً نظر بنده نیست. از اوّلِ انقلاب، بنده جزو آن آدمهایی بودم که اصرار داشتم بر ارتباط -ارتباط با اطراف دنیا- الان هم همان عقیده را دارم، لکن بحثِ من این است که ما پای قدرتمند و طبیعی خودمان را با عصای بیگانه عوض نکنیم. اینکه بهجای اینکه روی پای خودمان بِایستیم و به پای خودمان تکیه کنیم، به عصای بیگانه تکیه کنیم، خطا است.(۱۳۹۶/۰۶/۳۰)
۴. این نباید اتّفاق میافتاد
من میگویم اشکالی نداشت ما مذاکره کنیم... منتها در این مذاکره بایستی دقّت و مراقبت لازم انجام میگرفت تا اینجور نباشد که طرفِ مقابل، هر غلطی خواست بکند، نقض برجام محسوب نشود [امّا] ما اگر یک مختصر تکانی بخوریم، نقض برجام محسوب بشود! این خطا است، این نباید اتّفاق میافتاد.(۱۳۹۶/۰۶/۳۰)
۵. دل را به نقطههای خیالی نبندید
کارى کنید که کشور از اَخم دشمن ضربه نبیند، از تحریم دشمن لطمه نخورد؛ و راههایى هست، کارهایى هست که میشود کرد... والّا اگر چنانچه چشم ما به دست دشمن باشد که «آقا، اگر اینکار را نکردى تحریم باقى میماند» [فایدهاى ندارد]... من با مذاکره کردن مخالف نیستم؛ مذاکره کنند؛ تا هروقت میخواهند مذاکره کنند! من معتقدم باید دل را به نقطههاى امیدبخش حقیقى سپرد، نه به نقطههاى خیالى.(۱۳۹۳/۱۰/۱۷)
۶. اگر مسئله هستهای هم حل شود، باز هم فشارها وجود خواهد داشت
این مسئلهی هستهای و این مذاکرات اگر انشاءالله به نقطهی حلی برسد، باز خواهید دید همین فشارها وجود خواهد داشت، باید در مقابل این فشارها مصونیتسازی کرد، باید به بنای داخلی استحکامبخشی کرد. اقتصاد را باید قوی کنیم تا دشمن از تأثیرگذاری از این ناحیه مأیوس بشود؛ وقتی دشمن مأیوس شد، خیال ملت و مسئولین کشور هم راحت خواهد شد.(۱۳۹۲/۱۲/۲۰)
۷. بی نفع و با ضرر
رابطه با آمریکا و مذاکره با این کشور به جز در موارد خاصی برای جمهوری اسلامی نه تنها هیچ نفعی ندارد بلکه ضرر هم دارد و کدام عاقلی است که دنبال کار بیمنفعت برود!؟ عدهای اینجور وانمود میکردند که اگر با آمریکاییها دور میز مذاکره بنشینیم بسیاری از مشکلات حل میشود، البته ما میدانستیم اینجور نیست اما قضایای یک سال اخیر برای چندمین بار این واقعیت را اثبات کرد.(۱۳۹۳/۰۵/۲۲)
۸. وقتی عجله داریم کار را زود تمام کنیم، از جزئیات غفلت میکنیم
هر کاری را از ابتدا باید با استحکام آغاز کرد، زیرا عجله در کارها، مشکل ایجاد میکند که متأسفانه در این زمینه نیز نمونههایی وجود دارد... وقتی عجله داریم که کار را زودتر تمام کنیم و به جایی برسانیم، از جزئیات غفلت میکنیم و گاهی غفلت از یک امر جزئی، موجب ایجاد رخنه و نقطهی سلبی در آن کار میشود.(۱۳۹۵/۰۹/۰۷)
۹. این یعنی خسارت محض
آمریکاییها گفتهاند که ما تحریمها را برمیداریم و روی کاغذ هم برداشتند امّا از طرق دیگر جوری عمل میکنند که اثر رفع تحریمها مطلقاً بهوجود نیاید... ما ناگزیر باید به همهی تعهّدهای خودت عمل نمیکند. این چیزی است که ما امروز در مقابل چشم خودمان داریم میبینیم؛ یعنی خسارت محض.(۱۳۹۵/۰۱/۰۱)
https://eitaa.com/enghelabybemanym
🌞در کازرون چه خبر است؟
❗️اعتراضاتی که از فروردین امسال آغاز شد،تظاهرکنندگان به طرحی معترض اند که قرار است بخشهای قائمیه و کوهمره نودان با جدا شدن از کازرون به شهرستان کوه چنار تبدیل شوند
❗️معترضان میگویند رضازاده، نماینده لیست امیدی کازرون از دو سال قبل طرح تقسیم شهر را دنبال میکند.
عملیات انسداد فیلترشکنها
وطن امروز: محمدجواد آذریجهرمی: درست است که بسیاری از فیلترشکنها خدمات ظاهری خوبی به کاربر ارائه میدهند و به همین دلیل کاربران به استفاده از آنها علاقهمندند اما بنا به گزارشهایی که مراکز معتبر منتشر میکنند، این نوع نرمافزارها استفاده ضدامنیتی دارند و نوعی باجافزارند که به جمعآوری اطلاعات مشترکان اقدام میکنند و فراگیری و استفاده از فیلترشکنها تبعات زیادی دارد. وی در مسدود کردن فیلترشکنها گفت: اقدام شرکت زیرساخت این است که با فراگیری و استفاده از فیلترشکنها، تحت دستوری که آقای رئیسجمهور دادند و در چارچوبی که شورای عالی فضای مجازی ارائه داده و منطق هم دارد، نباید اجازه دهد فضای کشور پر از باجافزار شود و باید جلوی اینها گرفته شود. به همین دلیل این حرکت آغاز شده و طبق قانون هم بوده است و مشکل مقرراتی درباره این مساله وجود ندارد.https://eitaa.com/enghelabybemanym
گاردین: نتیجه انتخابات عراق ضربهای به نفوذ آمریکا در این کشور بود
گاردین: پیروزی ائتلاف وابسته به «مقتدا صدر» (ائتلاف سائرون) در عراق، به نفوذ آمریکا در عراق آسیب زد. این روزنامه با اشاره به شعار «مقتدا صدر» مبنی بر اینکه «به هیچ کشوری اجازه دخالت در امور عراق نمیدهیم»، احتمال داد که چنین سیاستی «ممکن» است به جایگاه ایران در عراق ضربه بزند.اینکه گاردین ائتلاف مقتدا صدر را مقابل آمریکا قرار داده، یک واقعیت است، ولی تلاش برای ایجاد شکاف میان ایران و مقتدا صدر، با واقعیتهای عراق و ائتلاف (سائرون) منافات دارد، چرا که ایران مثل آمریکا، سیاست مداخله در امور داخلی عراق را پیگیری نمیکند. علاوه بر آن، مقتدا صدر و ائتلاف وی، اصولا گرایشات ضد آمریکایی دارند. به عنوان مثال، همین دیروز ایسنا به نقل از «ابراهیم جعفری» مدیر دفتر مقتدا صدر اعلام کرد که ائتلاف آمریکایی ضدداعش عملکرد خوبی در عراق نداشته است. رسانههای خارجی (از جمله گاردین) تلاش میکنند میان مقتدا صدر و دیگر جریانهای عراقی مثل «ائتلاف النصر» تحت رهبری «حیدر عبادی»، و «ائتلاف الفتح» تحت رهبری «هادی عامری» مرز جدایی بکشند و جریانهای اخیر را نزدیک به ایران بدانند و مقتدا صدر را هم مقابل ایران قرار دهند.https://eitaa.com/enghelabybemanym
کشورهای خائن منطقه در ظلم آمریکا و رژیم صهیونیستی شریکاند
جوان آنلاین: سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران در جمع خبرنگاران با اشاره به حوادث روز نکبت امسال در فلسطین اشغالی و به شهادت رسیدن دهها نفر از مردم مظلوم فلسطین اظهار داشت: دنیا پر از ظلم و جور رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکا است. برخی کشورهای خائن منطقه غرب آسیا که نام اسلام را به همراه خود یدک میکشند در ظلم و ستم به مردم مظلوم منطقه شریک آمریکا و رژیم صهیونیستی هستند و این موضوع برای جهانیان آشکار است. وی افزود: استقامت و پایداری که به تبعیت از انقلاب اسلامی در سطح منطقه انجام میگیرد، به دلیل درسهایی است که از مقاومت به ویژه جمهوری اسلامی، جنگ 8 ساله و همچنین استقامت مردم جنوب لبنان، سوریه و یمن به دست آمده است.https://eitaa.com/enghelabybemanym
غیررسمیها!
وطنامروز :دولت یازدهم که شروع به کار کرد، در راستای حمایت از مذاکرات و انجام توافق هستهای با آمریکا، برخی مسیرهای غیررسمی تجارت ایران با خارج از کشور مسدود شد. دولتیها در آن زمان با این استدلال که باید فعالیتهای اقتصادی شفاف باشد، از مسدود شدن مجاری دور زدن تحریمها استقبال کردند. در این میان برخی افراد که از این قبیل مسیرها سوءاستفاده کرده بودند، دستگیر شدند تا دولتیها با پررنگ کردن پرونده افرادی مانند بابک زنجانی، پروژه انسداد مسیرهای غیررسمی تجارت با ایران را تقویت کنند تا کشور را بیش از پیش به انجام توافق هستهای نیازمند کنند. حالا اما در روزهایی که با خروج آمریکا از توافق هستهای، نفسهای برجام به شماره افتاده، فاش شده آقازادههای برخی وزرای مهم دولت حسن روحانی که دارای تابعیت مضاعف هستند، در خارج از ایران فعالیتهای اقتصادی دارند. این موضوع در گزارش کمیته تحقیق و تفحص مجلس از دوتابعیتیها منتشر شد اما آنچه فعالیتهای اقتصادی این آقازادهها را حساستر کرده، اظهارات دیروز نوبخت این موضوع را تایید کرد.https://eitaa.com/enghelabybemanym
توان موشکی ضامن صلح👊
صدام زمانی به ایران حمله کرد که قدرت دفاعی ایران را ضعیف فرض کرده بود، آمریکا زمانی به عراق حمله کرد که تمام مولفه های قدرت دفاعی او را از بین برده بود، اسرائیل درسال 1982 زمانی به لبنان حمله کرد که لبنان قدرت دفاعی نداشت. در حقیقت اقتدار و قدرت بازدارندگی کشورها مانع تجاوز دیگران به آن کشور خواهد بود.
توان موشکی ایران ازآن ملت ایران است که در سپاه به امانت است، این قدرت بالای دفاعی ضامن حفظ صلح و مانع تجاوز دیگران به ماست، نباید کسی به خود جرات تضعیف قدرت ملت ایران را بدهد، آژانس و حتی غربی ها اذعان کردند که ایران به برجام پایبند بوده است، لذا بهانه قدرت موشکی ایران برای خروج آمریکا از برجام و یا به توافق نرسیدن اروپاییها ترفندی برای سلب قدرت دفاعی ایران برای حمله به کشور است، این را باید مسئولان و ساده اندیشان فهم کنند🤔.
حبیب زاده
http://eitaa.com/enghelabybemanym