ضمن ابرازهمدردي باخانواده شهداي صانحه هوايي جهت مقابله باهرگونه سوءاستفاده معاندين واقدامات ساختارشكنانه آنان وحمايت ازاقتداردفاعي نظام اسلامي وتداوم انتقام سخت همه باهم خانوادگي درراهپيمايي شركت مي نماييم. سه شنبه24دي ساعت9صبح مشهد مقدس ميدان شهداء_ https://eitaa.com/e_beman
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
👇🌹# بعضى مواقع آزمايشات الهى به قدرى سخت می شودكه انبيا را نيز مضطرب مى كند
#سوره_بقره_ایه_۲۱۴
💫أمْ حَسِبْتُمْ أَن تَدْخُلُواْ الْجَنَّةَ وَلَمَّا يَأْتِكُم مَّثَلُ الَّذِينَ خَلَوْاْ مِن قَبْلِكُم مَّسَّتْهُمُ الْبَأْسَاء وَالضَّرَّاء وَزُلْزِلُواْ حَتَّي يَقُولَ الرَّسُولُ وَالَّذِينَ آمَنُواْ مَعَهُ مَتَي نَصْرُ اللّهِ أَلا إِنَّ نَصْرَ اللّهِ قَرِيبٌ
«آيا گمان كرديد داخل بهشت مى شويد وحال آنكه هنوز مانند آنچه بر پپشينيان شما گذشت به شما نرسيده است؟! آنان گرفتار تنگدستى و ناخوشى شده و چنان زير و زبر شدند كه پيامبر و افرادى كه ايمان آورده و همراه او بودند، گفتند: يارى خدا چه وقت خواهد بود؟ آگاه باشيد كه يارى خداوند نزديك است.»
🌹پیام :
آماده باشيم، آزمايشات الهى به قدرى سخت است كه بعضى مواقع انبيا را نيز مضطرب مى كند. «يقول الرسول والذين آمنوا معه متى نصر اللَّه»
👇🌹امام خامنه ای در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی ۱۳۹۲/۰۵/۱۸
هدایت الهی، دستگیری الهی، لطف الهی آن وقتی است که ما همه ی موجودی توان خود را - که آن هم متعلق به خدای متعال است - وارد صحنه کنیم؛ از فکر و تدبیر، از نیروی جسمی و توان کار، از امکانات عظیم نیروی انسانی کشور، از همه چیز استفاده کنیم؛ آن وقت خدای متعال قطعاً تفضل خواهد کرد.
بسیاری بودند که در مقاطعی، از آینده ی کشور مأیوس میشدند. ما در این سی و چند سال، تجربه های متعددی داریم؛ بودند افرادی که یا نزدیکبین بودند، یا دچار ضعف باور به کمک الهی بودند، یا حسن ظن به وعدهی الهی نداشتند؛ در یک مواقعی،«و زلزلوا حتّی یقول الرّسول و الّذین ءامنوا معه متی نصر الله»؛ در طول تاریخ هم پیش آمده است؛ در همان مواقع، خدای متعال کمک کرده است.
☘️🌹تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
اساتید و نخبگان محترم و دوستان عزیز دقت فرموده تا روایت رسمی کشور و قبول خطای غیرعمد در ماجرای سقوط هواپیمای اوکراینی را با انتشار عمومی فرضیه های به اثبات نرسیده و پخش ویدئوهای مختلف در محافل عمومی مخدوش نکنیم....
🔹گرچه فرضیه ها محترم و شاید قابل تامل باشد اما میبایست در زمان و محافل علمی ارزیابی گردد ؛ لیکن اعتباردادن های بی مبنا به قدرت دشمن و اعتمادسوزی از کارکردهای منفی انتشار عمومی و عجولانه ی چنین فرضیه ها و ویدئوها میباشد.
🔻 #پینوشت:
«توضیح دانشگاه تهران در باره بیانیه شماره یک آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران»:
به دنبال انتشار بیانه ای تحت عنوان«علت وقوع حادثه هواپیمای اوکراینی ریشه در دانش سایبرنتیک دارد/نقش خطای انسانی منتفی است» در برخی از رسانهها،
بدین وسیله به اطلاع میرساند که این بیانیه را بایستی به عنوان یک فرضیه ارائه شده توسط یکی از اعضای هیأت علمی دانشگاه تلقی نمود که هنوز مراحل بررسی و تایید دانشگاه را سپری ننموده است.
بدیهی است دانشگاه تمامی فرضیه های محتمل در باره این موضوع را با استفاده از داده های متقن مورد بررسی قرارداده و در صورت تایید، نظر رسمی خود را اعلام خواهد کرد. / اداره كل حوزه رياست و روابط عمومي دانشگاه تهران
https://eitaa.com/e_beman
▼ حرف روز
آمریکا در بنبست استراتژیک
حمله موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به یکی از پایگاههای نظامی آمریکا سبب تقویت بیش از پیش جایگاه جمهوری اسلامی ایران نه تنها در منطقه، بلکه در جهان شده است. اقدام تروریستی آمریکا در ترور حاجقاسم سلیمانی که با هدف مهار مقاومت و بازسازی قدرت آمریکا صورت گرفت، نه تنها موجب این اتفاق نشد؛ بلکه پیامد این ترور سبب شد قدرت توخالی آمریکا بیش از پیش نمایان شود. قدرتی که طی سالیان دراز از طریق پروپاگاندای رسانهای در افکار عمومی بلامنازع نشان داده شده بود، شاید در چند دهه گذشته همچون امروز دچار بنبست استراتژیک نشده بود. متحدان دیروز آمریکا همچون برخی کشورهای اروپایی و برخی کشورهای مرتجع حاشیه خلیجفارس به این نتیجه رسیدهاند که دیگر در زیر سایه ایالات متحده آمریکا نمیتوانند منافع خود را تأمین کنند. از سوی دیگر، دوشیدن برخی کشورهای نفتخیز به بهانه تأمین امنیت آنها سیاستی شکست خورده است. بنابراین آمریکا نیاز دارد برای فرار از شکست و جلوگیری از نمایان شدن بیشتر ابعاد حمله موشکی سپاه به پایگاه پیشرفته عینالاسد، به اقدامات صوری متنوعی دست بزند. البته کاملاً غیر منطقی خواهد بود که ترامپ بخواهد برای فرار از شکست راهبردی که از ایران خورده به اقدام نظامی دست بزند؛ لذا برنامه آمریکا در دو بعد رسانهای و اقتصادی خواهد بود.
1ـ اقتصادی: آمریکا در ضربه زدن به ایران توان راهاندازی جنگ نظامی را ندارد، از این رو تشدید تحریمهای اقتصادی علیه کشورمان تنها مسیر باقی مانده برای کاخ سفید است. امید ترامپ برای کشاندن جمهوری اسلامی ایران پای میز مذاکره که از طریق آن درصدد تهیسازی قدرت ایران در عرصههای مختلف است، تشدید راهبرد فشار در حوزه اقتصادی است؛ سیاستی که شکست آن از ابتدای سال 2019 با اعتراف اندیشکدهها و سیاستمداران داخلی آمریکا، همچنین بانک بینالمللی توسعه حتمی شده است.
2ـ رسانهای: همه توان غرب به ویژه آمریکا، فکردهی به افکار عمومی داخل ایران است. شبکههای مجازی، سایتها و شبکههای ماهوارهای مهمترین ابزار آنها در جنگ نرم هستند. وقتی تجمع عده معدودی در مقابل دانشگاه امیرکبیر موجب ذوقزدگی سفیر انگلیس میشود و او بلافاصله در محل حضور پیدا میکند تا به تحریک و تهییج تجمعکنندگان دست بزند و مستقیم تصاویر آن را به غرب بفرستد، روشن میشود که در این مرحله سرمایهگذاری غرب در حوزه رسانه و عملیات روانی است.
▼ گزارش روز
✴️🔰شفافیت بیمانند
نظام جمهوری اسلامی ایران مسئولیت سقوط هواپیمای اوکراینی در آسمان تهران را که بر اساس اطلاعات اولیه با خطای انسانی در شرایط آمادهباش صد درصد جنگی اتفاق افتاده و در حالی که همچنان فرضیههایی دیگر در این باره مطرح است، پذیرفته و با عذرخواهی رسمی و اعلام آمادگی برای پرداخت غرامت، زمینه تحقیقات دقیق و شفاف را فراهم کرده است. این در حالی است که در کشورهای دیگر نوع واکنش به اتفاقات اینچینی به گونهای دیگر بوده است؛ برای نمونه وقتی در جولای ۲۰۱۴، هواپیمای MH17 خطوط هوایی مالزی به واسطه برخورد موشک در منطقه شرق اوکراین که درگیر جنگ داخلی است، سقوط کرد و همه ۲۹۸ سرنشین آن جان باختند، هیچ یک از طرفین درگیری مسئولیت آن را بر عهده نگرفتند. در ۲۳ مارس ۲۰۰۷ نیز یک هواپیمای باربری خطوط هوایی بلاروس لحظاتی پس از پرواز از فرودگاه موگادیشو، بر اثر اصابت موشک سقوط کرد که در اثر آن ۱۱ نفر کشته شدند؛ اما همچنان ابعاد موضوع و مقصران این حادثه نامشخص است. در ۲۴ اکتبر ۲۰۰۱ هواپیمای توپولف خطوط هوایی سیبریـ روسیه که با 78 مسافر از تلآویو به «نوواسیبریسک» پرواز میکرد، بر فراز دریای سیاه منفجر شد. یک هفته زمان برد تا کییف پذیرفت این فاجعه محصول شلیک تصادفی یک موشک اوکراینی بوده است. در جولای ۱۹۸۸، ناو آمریکایی، ایرباس خطوط هوایی ایران را در خلیج فارس هدف قرار داد که در نتیجه آن ۲۹۰ سرنشین جان خود را از دست دادند. آمریکا هرگز بابت این فاجعه عذرخواهی نکرد و بعدها به فرمانده آمریکایی نیز نشان افتخار داد؛ در سپتامبر ۱۹۸۳ نیز بوئینگ خطوط هوایی کره جنوبی در اثر حمله اشتباهی جنگندههای شوروی سابق، بر فراز جزیره ساخالین ساقط شد که در این حادثه نیز ۲۶۹ نفر جان باختند؛ در فوریه ۱۹۷۳ نیز ایرباس خطوط هوایی لیبی به دلیل نزدیک شدن به تأسیسات نظامی واقع در صحرای سینا، هدف پدافند رژیم صهیونیستی قرار گرفت که در این سانحه هم ۱۰۸ نفر جان خود را از دست دادند. اعلام خطای انسانی در ۷۲ ساعت اگرچه از سوی بسیاری از رسانههای ضد انقلاب و فارسیزبان و برخی جریانهای داخلی به عنوان پنهانکاری تلقی شده و قصد ایجاد جو روانی و سیاهنمایی در میان مردم را دارند؛ اما واقعیت این است که دولت اوکراین از مسئولیتپذیری ایران و سرعت اعلام نظر تهران متعجب شد و اعلام کرد انتظار این سرعت در بیان واقعیت را نداشت و بسیاری از کاربران در کشورهای مختلف با مقایسه رفتار ایران و کشورهای دیگر شفافیت ایران در این مسئله را الگویی برای کشورهای خود دانستند.
▼ خبر ویژه
✴️🔰نیمی از آمریکاییها حامی استیضاح ترامپ هستند
نظرسنجی جدید در ایالات متحده از حمایت نیمی از آمریکاییها از اقدام مجلس نمایندگان در استیضاح «دونالد ترامپ» رئیسجمهور این کشور حکایت دارد. به نوشته وبگاه «هیل»، این نظرسنجی که دانشگاه «کویینیپاک» انجام داده، نشان میدهد 51 درصد مردم آمریکا از تصویب طرح استیضاح ترامپ در مجلس نمایندگان و تبدیل شدن وی به سومین رئیسجمهور تاریخ این کشور که استیضاح میشود، حمایت میکنند. بر اساس این، 46 درصد از شرکتکنندگان در این پیمایش با استیضاح ترامپ مخالف هستند. نتایج این تحقیق درباره نظر مردم ایالات متحده حول بررسی طرح استیضاح ترامپ در مجلس سنا نیز تقریباً مشابه است. 46 درصد از آمریکاییها میگویند سنا باید ترامپ را استیضاح کرده و 48 درصد میگویند این اتفاق نباید رخ دهد. مجلس نمایندگان آمریکا که اکثریتی دموکرات دارد، ماه گذشته میلادی به استیضاح ترامپ رأی مثبت داد و قرار است پرونده وی را برای برگزاری محاکمه استیضاح، به سنا ارسال کند. ترامپ متهم است که برای بدنام کردن «جو بایدن» نامزد پیشتاز دموکراتها در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا، به کییف فشار آورده است تا در مورد فرزند بایدن که عضو هیئت مدیره یک هلدینگ اوکراینی است، تحقیقات قضایی به راه اندازد.
✴️🔰نظر مردم آمریکا درباره ترور شهید سلیمانی
بر اساس نظرسنجیهای جدید، بیشتر مردم آمریکا مخالف ترور سردار سلیمانی هستند و معتقدند پس از این اتفاق امنیت آمریکا کاهش پیدا میکند. نظرسنجی جدیدی در آمریکا پیرامون تنشهای اخیر بین ایران و آمریکا صورت گرفته است که میتواند برای مخاطب ایرانی قابل تأمل باشد. این نظرسنجی به صورت مشترک در نشریه USA Today و ایپسوس در میان ۱۰۰۵ بزرگسال آمریکایی از تاریخ ۷ تا ۸ ژانویه به صورت آنلاین انجام شده است. شبکه سیانان با استناد به این نظر سنجی گفته است: از بین هر ۱۰ آمریکایی، فقط ۴ نفر موافق ترور سردار سلیمانی بودهاند. با این حال اکثریت پاسخگویان آمریکایی معتقدند این کار و عواقب این ترور ایالات متحده را ناامنتر کرده است. گفتنی است، این نظرسنجیها در روزهای سهشنبه و چهارشنبه در ایالات متحده و بعد از ترور سردار سلیمانی و هنگام حمله موشکی ایران به سمت عراق با هدف ضربه زدن به پایگاههای نظامی نیروهای آمریکایی انجام شده است.
✴️🔰رژیم صهیونیستی سیدحسن نصرالله را به ترور تهدید کرد
«اسرائیل کاتص» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با تهدید «سیدحسن نصرالله» به ترور گفت: دبیرکل حزبالله لبنان مجبور به افزایش تدابیر امنیتی شده است؛ اما اگر به تهدید رژیم اسرائیل ادامه دهد، این تدابیر نمیتواند او را نجات دهد. سیدحسن نصرالله دو روز پیش در سخنانی با اشاره به حمله موشکی ایران به پایگاه عینالاسد، گفت: «پیام این ضربه به صهیونیستها بود. وقتی تهدیدهای رهبر ایران و سران آن را میشنوند، باید آن را جدی بگیرند.» «یوسی کوهن» رئیس موساد نیز در ۲۱ مهر ماه در پاسخ به این پرسش که چرا موساد تاکنون از ترور سیدحسن نصرالله امتناع کرده، گفت: «این سؤال، درست نیست. سؤال (درست) این است آیا نصرالله میداند ما گزینهای برای نابودی وی داریم و پاسخ به این سؤال، مثبت است.» تهدید برای ترور دبیرکل حزبالله مسئله تازهای نیست و بارها مقامات صهیونیستی چنین سخنانی را به زبان آوردهاند.