🔻سازمانهای مسلّح فلسطینی مقاومت را ادامه خواهند داد
🔹رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار اقشار مختلف مردم: حالا آنها تلاشهایی خواهند کرد برای اینکه این طرح را پیش ببرند. آنها برای اینکه این کار را پیش ببرند به سلاح و پول تکیه میکنند؛ بعضیها را با رشوه، بعضیها را با اسلحه تطمیع میکنند، تهدید میکنند.
علاجش چیست؟ علاج عبارت است از ایستادگی و مقاومت شجاعانه. ملّت فلسطین و عناصر فلسطینی و سازمانهای فلسطینی بایستی با جهاد فداکارانهی خودشان، عرصه را بر دشمن صهیونیست و بر آمریکا تنگ کنند؛ راهش فقط این است. همه ی دنیای اسلام هم باید از اینها کمک کنند و حمایت کنند. همهی ملّتهای مسلمان باید از فلسطینیها پشتیبانی کنند و حمایت کنند. البتّه من عقیدهام این است که سازمانهای مسلّح فلسطینی خواهند ایستاد؛ مقاومت را ادامه خواهند داد. راهش مقاومت است.
🔹 این مقاومت خوشبختانه امروز در منطقهی غرب آسیا مخصوص فلسطین نیست؛ در یک دایرهی وسیعتری از فلسطین این مقاومت وجود دارد و روزبهروز انشاءالله این مقاومت بیشتر خواهد شد. و ما به عنوان نظام جمهوری اسلامی وظیفه ی خودمان را پشتیبانی از گروههای مبارز فلسطینی میدانیم و هر جور بتوانیم، هر مقدار بتوانیم با همهی وجود از آنها پشتیبانی خواهیم کرد.
۱۳۹۸/۱۱/۱۶
🚨 انشاءالله شما جوانان در بیتالمقدس نماز خواهید خواند
🔻علاج اساسی مسئلهی فلسطین، انتخاب یک حکومتی با رأی عمومی مردم فلسطینیالاصل است
🔹علاج اساسی و زیربنایی مسئلهی فلسطین، همان مطلبی است که ما چند سال قبل گفتیم و در مراکز مهمّ بینالمللی هم این ثبت شده. از همهی افراد فلسطینیالاصل، از هر مذهبی -چه مسلمان،چه مسیحی،وچه یهودی- نه آن کسی که مال فلان کشور است و آمده آنجا ساکن شده، نظرخواهی بشود و نظام مورد قبول آنها سر کار بیاید. در همهی فلسطین، یک حکومتی با رأی عمومی مردم باید سر کار بیاید که دربارهی مسائل فلسطین و امثال نتانیاهو و دیگران تصمیمگیری کنند. این تنها راهی است که برای صلح و حلّ مسئلهی فلسطین وجود دارد.
🔹انشاءالله این {مطلب} پیش خواهد رفت و امیدواریم که شما جوانان آن روز را ببینید و انشاءالله خواهید دید و انشاءالله در بیتالمقدّس که این قدر برای آنها مسئلهی مهمّی است، نماز خواهید خواند.
۱۳۹۸/۱۱/۱۶
🗳هرکسی که به ایران و امنیت آن علاقهمند است باید در انتخابات شرکت کند
🔻بیانات رهبر انقلاب درباره #انتخابات مجلس شورای اسلامی، در دیدار اقشار مختلف مردم: علاج مشکل ما با دشمنان قویپنجه و بیرحم این است که قوی شویم. «مجلس قوی» از مؤلفه های قوی شدن ایران است و تشکیل مجلس قوی نیز به رأی بالای ملت وابسته است.
🔹مردم گلههایی از وضع معیشتی دارند که در اغلب موارد بجاست و مربوط به برخی قوانین و عملکرد بعضی مسئولان اجرایی است. گلایههای مردم به اصل انتخابات مربوط نمی شود، این گلایه از کسان دیگری است و ملت قدر مجلس قوی را که متعلق به همه کشور و عموم مردم است، می داند.
🔹ممکن است کسی از بنده خوشش نیاید اما اگر ایران را دوست دارد، باید به پای صندوق رأی بیاید، بنابراین هرکس به ایران علاقهمند است و امنیت کشور، حل شدن مشکلات و گردش صحیح نخبگانی را دوست دارد، در انتخابات شرکت کند.
🔹افراد مؤمن و انقلابی با انگیزه قوی در انتخابات شرکت خواهند کرد اما اگر کسی انگیزه دینی و انقلابی ندارد اما میهن عزیز را دوست دارد لازم است به پای صندوقهای رأی بیاید.
۱۳۹۸/۱۱/۱۶
🗳 تشریح شاخصهای انتخاب درست در انتخابات مجلس توسط رهبر انقلاب
🔻رهبر انقلاب : باید فردی را برای مجلس انتخاب کرد که مؤمن، انقلابی، شجاع، دارای روحیه جهادی، کارآمد و به معنی واقعی کلمه طرفدار عدالت باشد.
🔹فردی که از سخن گفتن بر ضد فلان قدرت خارجی هراس دارد، لایق نمایندگی مردم با عزت، مقتدر و شجاع ایران نیست.
🔹باید افرادی را انتخاب کرد که بتوانند پرچم عدالت اعم از عدالت اقتصادی، حقوقی و سیاسی را در کشور برافراشته نگه دارند.
🔹مردم باید افرادی با چنین ویژگی هایی را بشناسند و به آنها رأی دهند اما اگر خودشان نمی توانند به شناخت برسند، از راهنمایی و مشورت افراد بصیر و مورد اعتماد استفاده کنند بنابراین هیچ کسی نباید بگوید چون افراد را نمی شناسم رأی نمی دهم. همه باید با اتکاء به خداوند وارد میدان شوند و رأی دهند.
۱۳۹۸/۱۱/۱۶
🗳 چگونه است که انتخابات وقتی به نفع شماست صحیح و متقن است اما وقتی به نفع شما نیست انتخابات خراب است
🔻حمله به شورای نگهبان از غلط ترین کارهاست
🔹بیانات رهبر انقلاب در دیدار اقشار مختلف مردم: وقتی انتخابات از ابعاد مختلف دارای این همه اهمیت و تأثیرگذاری است، نباید با حاشیهسازی، سخنان گوناگون و حرفهای دلسرد کننده آن را از رونق انداخت.
🔹وقتی برخی رسانههای خائن خارجی، جمعیت عظیم میلیونی ملت را چند هزار نفره میخوانند اما تحرک چند صد نفر در خیابانها را به اسم ملت ایران جا میزنند، طبعاً مردم به این رسانهها اعتماد نمیکنند البته به شرطیکه از داخل به این رسانهها مایه تبلیغات سوء داده نشود.
🔹گویندگانی که تریبون دارند یا بهواسطه جایگاه خود میتوانند در رسانهها و فضای مجازی حرف بزنند، نباید جوری اظهار نظر کنند که دشمن با بزرگنمایی حرف آنها، برای دلسرد کردن مردم، خوراک گیرش بیاید.
🔹انتخابات در ایران جزء سالمترین انتخابات در جهان است. وقتی شما به دروغ میگویید این انتخابات مهندسی شده و یا اینکه انتخابات نیست انتصابات است، مردم دلسرد میشوند.
🔹برخی که بهوسیله انتخابات به جایی رسیدهاند انتخابات را زیر سؤال می برند. چگونه است که انتخابات وقتی به نفع شما است صحیح و متقن است اما وقتی به نفع شما نیست انتخابات خراب است.
🔹از دشمن نمیشود گلایه کرد اما فلان نویسنده، مرتبطین با فضای مجازی، نماینده مجلس و فلان مسئول مهم دولتی باید مراقب باشند و اینجور نشود که بگوییم مردم شرکت کنید اما در عین حال، به غلط، جوری حرف بزنیم که مردم از حضور در انتخابات دلسرد شوند.
🔹حمله به شورای نگهبان از غلط ترین کارهاست. شورای نگهبان مرکب از شش فقیه عادل و شش حقوقدان برجسته منتخب مجلس، در قانون اساسی شأنی دارد و مجموعه ای قابل اعتماد است چگونه انسان می تواند به راحتی این مجموعه را به غرض ورزی درباره برخی افراد متهم کند.
۱۳۹۸/۱۱/۱۶
🌺🍃🌺🍃✿﷽✿🍃🌺🍃🌺
🌺🇮🇷برگی از #نهج_البلاغه
🇮🇷🌺برای انتخاب نماینده به این نکات توجه کنیم
🌺امیرمومنان فرمودند:
🍃#بخیل را در مشورت کردن دخالت نده که تو را از نیکوکاری باز میدارد و از تنگدستی میترساند
🍃#ترسو را در مشورت کردن دخالت نده که در انجام کارها روحیه تو را سست میکند
🍃# حریص را در مشورت کردن دخالت نده که حرص را با ستمکاری در نظرت زینت میدهد
🌺و #مسئول باید با حیا و از خانواده اصیل باشد
🌺 ستمکاری را برستمی یاری نکرده و گناهکاری را در گناهی کمک نرسانده باشند
🌺 و افرادی را که در حق گویی از همه صریح ترند و آنچه را که خدا برای دوستانش نمی پسندد تو را مدد کار نباشد
🍃🌺🍃#انتخاب_کن
چه خوشایند تو باشد چه نباشد
📜 #نهج_البلاغه،فرازی از #نامه53
✅تدوین:مرتضوی نژاد
┏━🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷━━━┓
🆔 https://eitaa.com/e_beman
┗━━━ 🇮🇷🌺🇮🇷━━
روزمان را با # قرآن آغاز کنیم
✍️ افشای دورویی و دروغگویی کسی که انتخابات را تشریفاتی می داند!
(نور: 50-48)
🔸«وَ إِذا دُعُوا إِلَى اللَّهِ وَ رَسُولِهِ لِيَحْكُمَ بَيْنَهُمْ إِذا فَرِيقٌ مِنْهُمْ مُعْرِضُونَ * وَ إِنْ يَكُنْ لَهُمُ الْحَقُّ يَأْتُوا إِلَيْهِ مُذْعِنِينَ * أَفِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ أَمِ ارْتابُوا أَمْ يَخافُونَ أَنْ يَحِيفَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ وَ رَسُولُهُ بَلْ أُولئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ؛
و هنگامى كه از آنها دعوت شود كه به سوى خدا و پيامبرش بيايند تا در ميان آنان داورى كند گروهى از آنها رويگردان مىشوند. * ولى اگر (داورى به نفع آنها بوده باشد و) حق داشته باشند، با نهايت تسليم به سوى او مىآيند. * آيا در دلهاى آنها #بيمارى است؟ يا شك و ترديد دارند؟ يا مىترسند خدا و رسولش بر آنها ستم كند؟ اما خود اينها ستمگرند!»
🔰رهبرانقلاب در سخنان امروزشان(16/11/98)، ضمن دروغگو دانستن کسانی که انتخابات را فرمایشی و مهندسی شده می دانند، «دورویی» آنها را اینگونه عیان کردند:
🔸«برخی که به وسیله انتخابات به جایی رسیده اند، انتخابات را زیر سؤال می برند! چگونه است که وقتی انتخابات به نفع شماست، صحیح است، اما وقتی به نفع شما نیست، خراب است؟»
این جملات رهبرانقلاب، توصیف «بیماردلان» و «منافقان»ی است که قرآن می فرماید تنها اگر حکم پیامبر(ص) به نفع آنان باشد، آن را می پذیرند و در غیر اینصورت، نمی پذیرند
تدوین : رجبعلی بازیاد
تلاش میکنیم به فهرست واحد برسیم
«غلامعلی حدادعادل» رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: ما در شورای ائتلاف همه جریانها و احزاب را دعوت کردهایم و با آنان جلساتی داشتهایم و تلاش میکنیم به فهرست واحد برسیم؛ اما کسانی هم هستند که از ابتدا بنا داشتند فهرست جدا ارائه دهند که ما قصد داریم این افراد را هم قانع کنیم تا نیروهای انقلاب یک لیست ارائه دهند. وی افزود: کار انتخابات فقط تهیه لیست انتخاباتی نیست؛ بلکه باید کانون پرحرارت و فعالی برای حضور مردم پای صندوقهای رأی و دادن رأی به نیروهای انقلاب ایجاد شود. مسئله مهم دیگر آن است که از تفرقه جلوگیری شود و نگذاریم اتفاقات سال 1394 تکرار شود
انتخابات هشتم
توازن به نفع اصولگرا
پایگاه بصیرت
انتخابات هشتمین دوره مجلس در روز جمعه ۲۴ اسفند سال ۱۳۸۶ برگزار شد و دولت اصولگرای نهم که در سوم تیرماه ۱۳۸۴ به ریاست دکتر محمود احمدینژاد به قدرت رسیده بود، متولی برگزاری آن بود.
در انتخابات مجموعهای با عنوان کمیته ۵+۶ که متشکل از نمایندگان همه طیفهای گوناگون اردوگاه اصولگرایان بود، شکل گرفت تا استراتژی و تاکتیک این طیف را در انتخابات مجلس هشتم مدیریت کند. این مجموعه که به «جبهه متحد اصولگرایان» شهرت یافت از سه ضلع «جبهه پیروان خط امام و رهبری»، «جمعیت ایثارگران و تحولخواهان» و «رایحه خوش خدمت» تشکیل شد. از سویی دیگر، بخشی از جریان اصولگرا که در کمیته ۵+۶ سهمی نداشتند و در فهرست نهایی تهران نیز قرار نگرفتند، به طور مستقل وارد میدان شدند و به «ائتلاف فراگیر اصولگرایان» شهرت یافتند.
در مقابل، جریان دوم خرداد در حالی خود را آماده هشتمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی میکرد که در چند انتخابات گذشته، نتوانسته بود موفقیت قابل توجهی کسب کند. پیروزی در این دوره میتوانست امیدهای این جریان را برای بازگشت به قدرت زنده کند و این جریان را از محاق حاصلشده خارج نماید. سرانجام جریان دوم خرداد شامل گروههایی، چون «حزب مشارکت»، «سازمان مجاهدین» و «مجمع روحانیون مبارز» و گروههای همسوی دیگر با عنوان «ائتلاف اصلاحطلبان» (یاران خاتمی) وارد میدان شدند. از سوی دیگر، «حزب اعتماد ملی» به رهبری مهدی کروبی قرار داشت که پس از انتخابات ریاستجمهوری نهم در سال ۱۳۸۴، از مجمع روحانیون استعفا داده بود و منتقد عملکرد گروههای دوم خرداد مستقلاً وارد انتخابات شد.
با حضور بیش از ۵۲ درصد از مردم اصولگرایان اکثریت مجلس هشتم را به دست آوردند
🔴 واکنش ضرغامی به اظهارات روحانی
نمی شود اگر با ۷ دهم درصد بیشتر رئیسجمهور شدیم، انتخابات را دموکراتیک و رقابتی بدانیم، ولی اگر در انتخابات دیگر احساس شکست کردیم آن را تشریفاتی و انتصابی بخوانیم!
این گونه موضعگیریهای غلط، ظلم به منتقدان دلسوز برخی رویههای و روشهای احراز صلاحیت هاست.
🔴روایت پورابراهیمی از حضور کارچاقکنها در مجلس/ پسر آقای نماینده که با سوءاستفاده از نام پدر، فساد گسترده داشت
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:
▪️کارچاقکنها افرادی هستند که قبلاً در دولت یا مجلس مسئولیتی داشته اند و واسطهگری میکنند.
▪️متأسفانه افرادی که در دفاتر نمایندگان کار میکنند علی رغم اینکه مورد اعتماد نمایندگان هستند گاهی از جایگاه خود سو استفاده کرده و بعضاً بدون اطلاع نمایندگان دست به فساد میزنند.
▪️بده بستانهایی که بین دولت و نمایندگان وجود دارد نیز بعضاً زمینه ساز شکل گیری فساد است
▪️نمایندگانی که استیضاح یک وزیر را امضا میکنند، با گرفتن وعده وعید امضای خود را پس میگیرند و انصراف میدهند. شاید این وعده وعید ها برای حل مشکلات حوزه انتخابیه آنها باشد اما فساد و سو استفاده است چون حقی را ناحق کرده اند.
▪️وابستگان و اقوام نزدیک برخی نمایندگان نیز عامل شکل گیری فساد هستند. به عنوان مثال پسر یکی از نمایندگان از جایگاه پدر سو استفاده کرده و فساد گسترده ای را رقم زده بود.