▼ حرف روز رسالت جبهه مؤمن انقلابی
همواره یکی از دغدغههای جدی رهبر معظم انقلاب حفظ استقلال کشور و امنیت ملی بوده است؛ اما جریانهای سیاسی، برخی از روشنفکران غربزده و مسئولان کمظرفیت با تفاسیر نادرست از این موضوعات، خدشههایی را به جنبههای عینی آن وارد کرده و پای ناتوان دشمن را به حوزههایی از امنیت ملی باز کردهاند که اگر سالها با ابزار جنگی و قواعد بینالمللی خود تلاش میکرد، نمیتوانست آنجاها را متصرف شود.
شکی نیست که دولت در حل معضلات فرهنگی و اجتماعی در سطح نازلی از شناخت و معرفت نسبت به انقلاب و ارزشهای آن قرار دارد و از این نظر بسیار پایینتر از سطح توقعات و انتظارت امام و رهبری عمل میکند و با برداشتها و نمایشهای لیبرالیستی خود از فرهنگ، این عرصه را کاملاً در اختیار جریان نفوذ فرهنگی غرب در عرصههای سینما، تئاتر، موسیقی، کتاب، نشریات و فضای مجازی قرار داده است. وضعیت فرهنگی امروز جامعه گویای این واقعیت است که دولت یک ایده انقلابی برای امور فرهنگی ندارد و به راحتی این عرصه مهم و حیاتی را با شرکتهای تجاری خارجی و داخلی تسهیم کرده است. اینکه دولت خود را مدافع مردم و آزادی بداند و نسبت به وضعیت فرهنگی جامعه و تلاش برای اعتلای آن بیتفاوت باشد، نوعی تسلیم شدن، انفعال و تن دادن به خشونت خاموش و پذیرش تحمیل فرهنگ غرب است که سالها پیش رهبر معظم انقلاب نسبت به آن تذکر دادهاند.
یکی از مواردی که ولنگاری فرهنگی را در سالیان اخیر سرعت بخشیده، جابهجایی زندگی مجازی و واقعی است؛ شبکههای اجتماعی و پیامرسانها در طول یک دهه اخیر به دلیل ضعف قوانین، عدم حمایت و حتی برخی از رابطهها و توافقات محرمانه حزبی با بیگانگان توانستهاند قاچ بزرگی از زندگی مردم را ببلعند و بسیاری از نابهنجاریها را در اجتماع دامن بزنند.
امام خامنهای از سال ۷۱ وقوع یک نوع قتل عام فرهنگی را هشدار دادهاند و فرمودند: «اگر چه دولتها در این زمینه رفتار متناسب با شجاعت علوی در عرصه فرهنگی ندارند؛ اما اگر مسئولان و جبهه مؤمن و انقلابی به وظیفه خود در این زمینه عمل میکردند؛ اکنون از لحاظ فرهنگی آنگونه غارتزده نبودیم که یک جوان بیهویت و فاقد شناسنامه، فرهنگ و اعتقادات اسلامی و هویت ایرانی را به باد تمسخر بگیرد.»https://eitaa.com/e_beman
امام خامنهای
«اگر چه دولتها در این زمینه رفتار متناسب با شجاعت علوی در عرصه فرهنگی ندارند؛ اما اگر مسئولان و جبهه مؤمن و انقلابی به وظیفه خود در این زمینه عمل میکردند؛ اکنون از لحاظ فرهنگی آنگونه غارتزده نبودیم که یک جوان بیهویت و فاقد شناسنامه، فرهنگ و اعتقادات اسلامی و هویت ایرانی را به باد تمسخر بگیرد.»https://eitaa.com/e_beman
خوابهای سلطنتی
در ماههای اخیر، اختلاف میان سلطنتطلبان و اپوزیسیون لندننشین بالا گرفته است. چندی پیش رامین پرهام از سلطنتطلبان مقیم خارج از کشور در مناظره با تقیزاده، یکی دیگر از فعالان ضد انقلاب که از شبکه ماهوارهای پارس پخش میشد، در اعترافی جالب مدعی شد هیچگاه سلطنت و حزب رستاخیز به ایران باز نخواهد گشت و اگر چنین اتفاقی بخواهد صورت گیرد، بنده از وقوع آن جلوگیری میکنم! این اظهارات در حالی از سوی این فعال ضد انقلاب مطرح میشود که وی چندی پیش به نمایندگی از رضا پهلوی در نشستی با عنوان «مدیریت گذار از جمهوری اسلامی» شرکت کرده و در اظهاراتی متوهمانه به همراه دیگر فعالان ضدانقلاب برای آینده ایران پس از جمهوری اسلامی چارهاندیشی میکردند! اینها در حالی به دنبال مدیریت گذار از جمهوری اسلامی هستند که از مدیریت خود ناتوانند!https://eitaa.com/e_beman
خدمت سعودیها به ایران
فیصل قاسم، مجری برجسته سوری شبکه تلویزیونی «الجزیره» قطر طی مقالهای در روزنامه «القدس العربی»، سیاستهای عربستان علیه ایران را در منطقه بررسی کرد. در این مقاله آمده است: «زمانی که میبینیم بسیج رسانههای عربستان علیه جمهوری اسلامی است؛ یعنی اینکه ایران اولین دشمن برای عربستان محسوب میشود. بیشتر سیاستهای عربستان سعودی به نفع ایران شده است؛ خصومتی که عربستان با ایران دارد، همانند خصومت آمریکا و اسرائیل با ایران است؛ با این تفاوت که ایران اگر با آمریکا و اسرائیل تفاهم کند، از منافعی برخوردار میشود برعکس عربستان که اگر با ایران هم تفاهم کند، باز هم ضرر میبیند. اگر ما به سیاستهای سعودی نگاه کنیم، متوجه میشویم به قدری که به ایران خدمت کرده، به هیچ کشوری خدمت نکرده است.»
https://eitaa.com/e_beman
علت علاقه مسلمانان به ایران
خبرگزاری «اسپوتنیک» با انتشار یادداشتی تحت عنوان «میگویند چرا ملتهای منطقه به ایران گرایش دارند»، رویکرد ایران در قبال کشورهای منطقه را بررسی کرده است. در این یادداشت که به قلم عماد آبشناس منتشر شده، میخوانیم: «یک تصمیم نابخردمندانه رئیسجمهوری ایالات متحده منجر شد دهها فلسطینی شهید و هزاران فلسطینی دیگر مجروح شوند و باز هم سؤال میکنند چرا ملتهای منطقه به ایران گرایش دارند؟ آیا فکر نمیکنید ملتهای مظلوم منطقه به این دلیل به ایران گرایش پیدا میکنند که از مظلومیت آنها دفاع میکند و تنها پشتوانه آنها است؟»
https://eitaa.com/e_beman
ضرر ۲۵ میلیارد دلاری زنگنه
نایبرئیس کمیسیون انرژی در واکنش به بیانیه توتال مبنی بر خروج احتمالی این شرکت از قرارداد توسعه فاز 11 پارس جنوبی، اظهار داشت: «واگذاری مرزیترین فاز پارس جنوبی به شریک کشور قطر در این میدان مشترک، یک خطای استراتژیک بود و پنج سال فرصتسوزی و بلاتکلیف ماندن فاز 11 تنها به سود قطر تمام شد.» هدایتالله خادمی گفت: «به محض روی کار آمدن دولت یازدهم یکی از جکتهای 200 میلیون دلاری ساخته شده در ایران آماده نصب بود؛ ولی وزیر نفت دستور داد این جکت اوراق شود و هیچ کاری صورت نگیرد تا توتال توسعه این فاز را برعهده بگیرد.» خادمی گفت: «وزیر نفت بارها گفته است هر سال تأخیر در بهرهبرداری از یک طرح پارس جنوبی پنج میلیارد دلار ضرر به کشور میزند.»
https://eitaa.com/e_beman
به برجام اهانت شده!
پس از اینکه چند نفر از نمایندگان مجلس در اقدامی نمادین در برابر سخنان ترامپ که پیشتر گفته بود برجام را پاره خواهد کرد، اقدام به آتش زدن نسخه نمادین برجام و پرچم آمریکا کردند، اصلاحطلبان مجلس بیان میکنند این موضوع وجهه کشورمان را در جهان خدشهدار کرده است! هنوز اصلاحطلبان با قداست تمام از برجام صحبت میکنند و سندی را که با طرفهای غربی بسته شده و بیاعتبار است، معتبر جلوه میدهند.
https://eitaa.com/e_beman
سخنان ضد ایرانی در عراق!
ضیاء الاسدی، رئیس دفتر سیاسی مقتدی صدر با ابراز نگرانی از اینکه دخالت های داخلی و خارجی قدرتمندی از جمله ایران اگر در تشکیل دولت به وجود بیاید مخالفتمان را پنهان نمیکنیم افزود: تلاش هایی برای ایجاد ائتلاف برای جلوگیری از هرگونه حضور ایران در موضوع تشکیل دولت وجود دارد و ما اکنون به دنبال تشکیل دولتی بدون حضور ایران و نیز به دور از ائتلاف با هادی العامری و نوری المالکی هستیم. او در ادامه گفت: در صورتی که تهران برای اثرگذاری بر تشکیل دولت تلاش کند، جریان صدر به جای تظاهرات، فشارهای خود را از طریق مجاری قانونی و دمکراتیک انجام خواهد داد.
https://eitaa.com/e_beman
ریزهکاریهای بازی
عباس عبدی، فعال و تحلیلگر اصلاحطلب گفت: «دولت همچنان براساس شکافی که از دل آن به وجود آمد، به بقای خود ادامه میدهد؛ یعنی از شکاف میان اصلاحطلبان و حکومت. البته معلوم نیست دولت تا کی میتواند بر این شکاف سوار شود، از این طریق مشکلات خود را پوشش دهد و جلو برود. روحانی به ریزهکاریهای بازی هم مسلط نبود و همین باعث شد که نتیجه این بازی او، بیشتر ضرر باشد تا منفعت.»https://eitaa.com/e_beman
راهکار نتانیاهو!
نشریه گاردین نوشت: نتانیاهو برخلاف ظاهرش، جنگطلب نیست. وی یکی از آن دسته از رهبران اسرائیلی است که بسیار از ریسک، جنگ یا صلح گریزان است.
وی به دیپلماسی سنتی اعتقادی ندارد، مگر در تلفیق با فشار اقتصادی و بازدارندگی نظامی. نتانیاهو بر این باور است همراه با افزایش تندروی در دولت ترامپ، تحریمهای جدید و فرسایش نیروهای نظامی ایران در سوریه، رهبران ایران را مجبور به تسلیم کرده و حتی میتواند به سقوط آنها
منجر شود!https://eitaa.com/e_beman
ضرورت هوشیاری نیروهای انقلاب
فرهاد مهدوی / آمریکا پس از خروج از برجام به دنبال یک جنگ روانی طولانیمدت، زمانبندی شده و «نشت هدایتشونده» تا آبان 97 با 180 روز زمانبندی است و این هدف را تعقیب میکند که در یک عملیات روانی فرسایشی، حاکمیت و نظام را هر روز در مسیر یک حادثه، تهدید و تحریم قرار دهد. از زمان محاسبه خروج از برجام این نکته حاصل میشود که آمریکا میخواهد یکصد و هشتاد روز خود را تا 13 آبان که روز ملی مبارزه با استکبار جهانی است، ادامه دهد. این موضوع حکایت از این دارد که مبارزه آمریکا صرفاً در برنامههای هستهای و موشکی نیست و آمریکا با این بهانه، هم وحدت جامعه را هدف قرار داده است و هم به دنبال آن است که شور انقلابی مردم فروکش کند؛ از این رو لازم است واکنشهای مدبرانهای را سرلوحه فعالیتهای سیاسی و رسانهای قرار دهیم.
1ـ نیروهای انقلابی به این نکته واقفند که؛ میزان دلسوزی جریانهای اصلاحطلب و بسیاری از حامیان سیاسی روحانی (که بارها از دولت روحانی به عنوان رحم اجارهای نام بردهاند) برای انقلاب اسلامی و ارزشهای آن بسیار کمتر از کوچکترین نیروهای آنان در سراسر کشور است و هرگونه افزایش سطح درگیری با این نیروها و تنازل آن اهداف انقلاب در مجادله با این نیروهای حقیر، به تقویت حیلههای دشمن و اثرگذاری رفتارهای آنان بر مردم میانجامد.
2ـ برخی از جریانهای افراطی اصلاحطلب حامی دولت نه تنها از فشارهای غرب نگران نیستند؛ بلکه در گرادهی برای تخریب برخی پایگاههای نظام با آنان همکاری دارند؛ ناگفته نماند که شروع تحریمها در زمان فتنه 88 با آدرسدهی غلط آنان مبنی بر «فشار بیرونی و امتیازدهی از درون» روی داد! پس نباید انتظار داشت که جریان اصلاحطلبی از رفتار خود در طول مذاکرات احساس پشیمانی و عذرخواهی کند؛ زیرا از دیدگاه آنها این مردم و نظام هستند که خواهان عذرخواهی از مردم هستند، نه کسانی که مذاکره کردند و امتیاز دادند.
3ـ عملیات روانی برجام مهمتر از دستکاری ساختارها، دستیابی به رمزها، بتونریزی رآکتور اراک و بسته شدن سانتریفیوژها بوده است؛ زیرا در آنجا آمریکا به دنبال آن بود که با نمایش مهروموم سانتریفیوژها قدرت مهار شده جمهوری اسلامی ایران را به جهانیان نشان دهد و از سوی دیگر دولت روحانی درصدد بود که قدرتنمایی خود در مذاکره را به عنوان «مذاکره برای مذاکره» به مثابه یک دستاورد معرفی کند! اما این عملیات روانی موجودیت انقلاب اسلامی و حتی نیروهای مقاومت در سراسر منطقه را هدف قرار داده است.
4ـ دولت جمهوری اسلامی ایران تنها بازنده این میدان نیست؛ بلکه آمریکا و اروپا نیز در این عرصه بخش اعظمی از اعتبار و حیثیت خود را از دست دادند؛ این جمله هنگامی معنا مییابد که به تبلیغات و نوشتههای برخی از غربگرایان که همواره به دنبال ترمیم روابط با غرب و مدافع گفتمان آمریکایی بودند نگاهی انداخته شود و به عنوان سندهای سادهلوحی جمعآوری شوند. این جریان اکنون در شرایط متناقضی در میان حرف و عمل قرار گرفته است که رونمایی از آن میتواند به روشنگری و افزایش سطح سواد مردم بینجامد.
5ـ نیروهای انقلابی از اکنون باید بکوشند که تاریخ انقلاب اسلامی را در پنج سال گذشته و به تحقیق سه سال آینده با دقت و وسواس بسیار بنگارند؛ زیرا تاریخ معلم انسانهاست و این برجام هستهای بزرگترین درسها را به ملت ایران و جوانان آینده خواهد داد که چگونه روند نظام اسلامی که در اوج شکوفایی فضایی و هستهای بود با علاقهمندی گروهی برای رابطه با غرب، متوقف شد.
نتیجه این بازی برای آمریکا و غربگرایان ایران بازی با حاصل جمع صفر است، اما در این میان نیروهای انقلابی و مردم ایران برنده این میدان خواهند بود و انشاءالله این وعده الهی محقق خواهد شد.
https://eitaa.com/e_beman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدف دشمن انتقال تهدید اجتماعی به سمت تهدید امنیتی و سپس تهدید سیاسیhttps://eitaa.com/e_beman
2ـ در صورت ناتوانی اروپا در دادن چنین تضمینی، ایران هم به شرایط پیش از برجام از حیث فعالیتهای هستهای بازگردد؛ زیرا منطقی و معقول نیست که ایران از یک سو، در برجام باشد و تن به محدودیتهای هستهای بدهد و از سوی دیگر آمریکاییها با خروج از برجام فشارهای اقتصادی بدتر از دوران پیش از برجام را علیه ملت ایران اعمال کنند.https://eitaa.com/e_beman
برجام و چرایی ورود و خروج آمریکا
دکتر یدالله جوانی/ برجام یا «برنامه جامع اقدام مشترک» به عنوان یک توافق بینالمللی بین ایران و کشورهای گروه 1+5، موضوعی است که در چند سال اخیر، علاوه بر تأثیرگذاری بر مسائل مختلف، به شدت ذهن ایرانیها را به خود مشغول کرده است. با خروج آمریکا از برجام، بار دیگر این موضوع در اولویت تحلیلی رسانهها و موضعگیری مسئولان کشور، جریانهای سیاسی و اصحاب رسانه واقع شد. چرایی خروج آمریکا از برجام و اهداف مورد نظر دولت ایالات متحده از این اقدام، پرسشی است که از منظرهای مختلف و عمدتاً با نگاه سیاسی و با رویکردهای جناحی در رسانههای داخلی به آن پاسخ داده شده است. برای پاسخ دقیق به چرایی خروج آمریکا از برجام، باید چرایی ورود آمریکا به برجام را مورد توجه قرار داد. به عبارت دیگر، بدون توجه به دلایل، انگیزهها و اهداف راهبردی آمریکا از ورود به عرصه مذاکره با ایران و در نهایت شکلگیری برجام، نمیتوان دلایل و چرایی خروج را تحلیل کرد. ورود آمریکاییها به مذاکره با ایران به دلیل تغییر راهبرد آنها در مواجهه با ایران پس از شکست راهبردهای براندازی و مهار جمهوری اسلامی ایران طی سه دهه است. آمریکاییها پس از سه دهه تلاش برای براندازی در گام اول و مهار قدرت جمهوری اسلامی در گام دوم، بر راهبرد تغییر رفتار ایران از طریق سیاست «فشارـ مذاکره» متمرکز شدند. به عبارت دیگر، تصور آمریکاییها این بود که با تبدیل سیاست و رویکرد تقابلی با ایران به یک رویکرد تعاملی با آغاز مذاکراه هستهای، میتوانند در نهایت جمهوری اسلامی ایران را وادار به تغییر رفتار در مسیر دلخواه خود کنند. در این رویکرد، وارد کردن فشارها و تحریمهای اقتصادی، عامل اصلی وادار کردن ایران به پذیرش مذاکره برای کاهش فشارها از طریق امتیازدهی و تغییر رفتار ارزیابی میشد.
فشارهای اقتصادی آمریکا در نهایت، موجب شد تا در داخل کشور عدهای با کدخداپنداری آمریکا در جهان، حل مشکلات اقتصادی را به مذاکره با این کشور گره بزنند. مبتنی بر چنین نگاهی مذاکرات مستقیم با آمریکا شکل گرفت و برجام هستهای حاصل این مذاکرات شد.
در حالی که تصور عدهای این بود که با برجام هستهای تحریمها از سوی آمریکا برداشته میشود، باراک اوباما با صراحت اعلام کرد، ایران در صورتی میتواند از منافع اقتصادی برجام برخوردار شود که به «روح برجام» عمل کند. از نظر دولت اوباما، روح برجام تغییر رفتار ایران در حوزههای مختلف منطقهای، نظامی و موشکی، تروریسم و حقوق بشر تفسیر شد. در واقع آمریکاییها با برجام هستهای و محدودسازی فعالیتهای هستهای ایران، به دنبال شکلدهی به برجامهای دیگری بودند که همگی، با منافع ملی، استقلال و عزت ملی ایرانیها در تعارض بود. اینجا بود که رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی با هدف حفظ منافع ملی و عزت ایرانیها، باب هرگونه مذاکره در دیگر موضوعات را با آمریکاییها مسدود کردند. در چنین شرایطی آمریکاییها، از یک سو خود را موفق به محدودسازی برنامه هستهای ایران میدیدند، لکن از سوی دیگر راهبرد تغییر رفتار ایران را در تمامی حوزههای مورد نظر ناکارآمد ارزیابی کردند. البته آمریکاییها از این نظر در دستیابی به اهداف کامل از طریق مذاکره با جمهوری اسلامی مطمئن بودند که در داخل ایران کسانی برای مذاکره در موضوعات مختلف با آمریکا اعلام آمادگی میکردند. به هر حال ناکام شدن آمریکاییها از پیشبرد راهبرد تغییر رفتار ایران از طریق سلسله مذاکرات و برجامهای زنجیرهای، آنان را به خروج از برجام برای افزایش فشارها با هدف براندازی جمهوری اسلامی سوق داد. البته آمریکا موقعی تصمیم به خروج نهایی گرفت که مطمئن شد ایران در برجام خواهد ماند و محدودیتهای هستهای جمهوری اسلامی پا برجا خواهد بود.
اگر آمریکا خروج خود را مرگ قطعی برجام ارزیابی میکرد، شاید خروجش به این شکل انجام نمیگرفت.
اکنون به نظر میرسد بین آمریکاییها و اروپاییها یک تقسیمکار صورت گرفته، آمریکا با خروج از برجام به دنبال تشدید تحریمها و اروپا با ماندن در برجام، به دنبال نگه داشتن ایران در برجام و وادار کردن جمهوری اسلامی ایران به تغییر رفتار تحت فشارهای سنگین آمریکا است. به عبارت دیگر، آمریکا با ورود به برجام، برنامه هستهای کشورمان را محدود و با خروج از برجام بدون پرداخت هیچ هزینهای، خود را در شرایط پیش از برجام قرار داد تا بتواند هرگونه فشار اقتصادی را به جمهوری اسلامی ایران تحمیل کند. بدیهی است که در چنین شرایطی، منافع جمهوری اسلامی و ملت ایران تنها در دو حالت زیر تأمین خواهد شد:
1ـ اروپای باقیمانده در برجام، تمامقد جلوی تمامی تحریمهای آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران ایستاده، تأمین منافع اقتصادی ایران در چارچوب برجام را تضمین کند.
https://eitaa.com/e_beman
🔴درسهای انتخابات 96🔴
🔷با گذشت یک سال از انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم، رهاورد و درسهای انتخابات 96 چه بود؟!
♦️رهاورد و درسهای انتخابات 96
1⃣طناب سلبریتیها کاملا پوسیده بود
2⃣با سوت و کف رای دادن، اشتباه بود
3⃣سایه موهوم جنگ، فریب انتخاباتی بود
4⃣وعدههای بدون برنامه، شعار و فیک بود
5⃣آمریکا کلید گشایش نبود؛ اصل مشکل بود
6⃣رای دادن با ترفند رقیبهراسی خطا بود
7⃣دوقطبی سازیها، کاذب و فریب بود
8⃣تکیه به غربگرایان، تکیه بر باد بود
9⃣آزموده را مجددا آزمودن خطا بود
🔷مهمترین رهاورد و درسآموزی انتخابات 96 برای آحاد مردم، این بود که انتخابات صرفا یک #کنش هیجانی نیست و مردم پس از انتخابات، مسئول تبعات خوب و بد انتخاب خود هستند. انتخابات نشان داد که بیش از همیشه به عقلانیت در رای دادن نیاز داریم و باید با آگاهی، امانت را به اهلش سپرد؛ نه به...
https://eitaa.com/e_beman
وزارت اطلاعات طي گزارشي به کميته تحقيق و تفحص مجلس شوراي اسلامي از دو تابعيتيها اعلام کرد که 210 دو تابعيتي در مديران حضور دارند.
🔹47 مورد از اين دو تابعيتيها در مراکز دولتي و حکومتي، 37 مورد در پستهاي دولتي، 28 مورد در مراکز حساس و دولتي، 13 مورد در مراکز علمي، دانشگاهي و آموزشي و 12 مورد در مراکز نظامي حضور دارند.
https://eitaa.com/e_beman
هادی محمدی کارشناس مسائل منطقه در گفتگو با بصیرت:
آمریکا و عربستان جهت محدودسازی ایران در منطقه به دنبال بهره برداری از شرایط عراق بعد از انتخابات هستند/ایجاد فضای پُر تنش در عراق در اولویت آنهاست
با توجه به ورود نماینده ویژه آمریکا به عراق و از طرف دیگر با وجود تیم های فعال آمریکایی که در قالب دیپلمات در سفارت آمریکا حضور دارند، آمریکایی ها برای بعد از انتخابات عراق و همچنین نتایج اعلام شده برنامه ریزی جدی دارندhttps://eitaa.com/e_beman
چه می شود که خدا خرمشهر را آزاد می کند.docx
16.5K
ویژه سخنرانی اساتید در سوم خردادhttps://eitaa.com/e_beman
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلیپ دیدنی 20:30 از دور جدید بزک کردن دشمن توسط شبکه نفوذ داخلی در رسانه هاhttps://eitaa.com/e_beman
⭕️ آیا می دانید عکس هایی که به معصومین(ع) نسبت می دهند، عکس زنان اروپایی است که برایشان ریش می گذارند؟https://eitaa.com/e_beman
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم ( 30 شب با قرآن)
🌹🌹توجّه به آموزه های قرآن، زندگى مادى را هم سروسامان مىدهد.
[سوره المائدة (5): آيه 66]
وَ لَوْ أَنَّهُمْ أَقامُوا التَّوْراةَ وَ الْإِنْجِيلَ وَ ما أُنْزِلَ إِلَيْهِمْ مِنْ رَبِّهِمْ لَأَكَلُوا مِنْ فَوْقِهِمْ وَ مِنْ تَحْتِ أَرْجُلِهِمْ (66)
و اگر آنان (يهود و نصارا) تورات و انجيل و آنچه را از سوى پروردگارشان بر آنان نازل شده، برپا مىداشتند، از بالاى سرشان (آسمان) و از زير پاهايشان (زمين) روزى مىخوردند.
🌹نكته ها:
1- در اين آيه نقش قرآن در سعادت دنيوى و رفاه اقتصادى و معیشت مردم بيان شده است.
2- اگر پيروان كتب آسمانى ديگر در برابر قرآن تسليم مىشدند ، علاوه بر بهرههاى اخروى در قيامت، در همين دنيا نيز انواع نعمتها به سويشان سرازير مىشد.
🌹پيامها:
1- قرآن؛ قانون اساسى و محور و راهنماى همه حركتهاست و مانند پرچم بايد همواره برپا داشته شود. «أَقامُوا»
2- تنها تلاوت قرآن كافى نيست، اقامهى آن نيز لازم است. «أَقامُوا التَّوْراةَ وَ الْإِنْجِيلَ»
3- همهى كتب آسمانى، محترم است. «أَقامُوا التَّوْراةَ وَ الْإِنْجِيلَ وَ ما أُنْزِلَ إِلَيْهِمْ»
4- قرآن، براى همهى امّتهاست، نه فقط مسلمانان. «ما أُنْزِلَ إِلَيْهِمْ مِنْ رَبِّهِمْ»
5- قرآن، به رفاه مردم نيز توجّه دارد. «لَأَكَلُوا»
6- توجّه به آموزه های قرآن، زندگى مادى را هم سروسامان مىدهد. «لَوْ أَنَّهُمْ»، «لَأَكَلُوا ...»
7- در نظام هستى، ايمان افراد، در حاصلخيزى زمين و بارش باران و رشد كشاورزى و محصولات، نقش دارد.«أَقامُوا التَّوْراةَ») ... ( «لَأَكَلُوا».
🌹امام خامنه ای در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری1۳۸۸/۱۲/۰۶
اطاعت از خدای متعال، چند مرتبه دارد، چند مرحله دارد: یک اطاعت، اطاعت موردی است. در مواردی خدای متعال میفرماید که این عمل را انجام دهید - ولو این مسئله، مسئلهی شخصی است - مثلاً نماز بخوانید، یا فرض کنید که صوم و زکات و بقیهی امور. این یک جور اطاعت است که انسان امر الهی را اطاعت میکند، نهی الهی را اطاعت میکند. از این مهمتر، اطاعت خطی است. یعنی روش و راه و نقشهای که خدای متعال برای زندگی معین میکند؛ این را یک مجموعهای از مردم اطاعت کنند تا این نقشه تحقق پیدا کند. این نقشه با اَعمال فردی حاصل نمیشود؛ این یک حالت دیگری است، یک مسئلهی دیگری است، مسئلهی بالاتری است؛ یک کار جمعی نیاز دارد تا اینکه نقشهی الهی، هندسهی الهی در وضع جامعهی اسلامی تحقق پیدا کند. فرض بفرمائید که در مکه مسلمانها اعمال خودشان را انجام میدادند؛ اما جامعهی اسلامی در مکه با جامعهی اسلامی در مدینه که حکومت اسلامی در آن تشکیل شد، متفاوت است. یک کار جدید، یک حرکتِ فراتر از حرکات فردی به وجود آمد و لازم است؛ که اگر این تحقق پیدا کرد، آن وقت «لأکلوا من فوقهم و من تحت ارجلهم»؛ زندگی، زندگی خوبی خواهد شد؛ زندگی سعادتمندانهای خواهد شد؛ آثار و برکات و نتائج مطلوبی که بر اطاعت امر الهی مترتب است، بر زندگی مترتب خواهد شد.
https://eitaa.com/e_beman
یادداشت
وزیر ارتباطات
در شرایطی که تلگرام در فیلتر به سر می برد، صاحبنظران بسیاری شروع کرده اند در زمینه معایب فیلترینگ تلگرام داد سخن راندن؛ از نماینده مجلس گرفته تا احسان عالیخانی. اما در این میان وزیر ارتباطات پا را فراتر نهاده و همه ایرادات را متوجه این امر کرده و برای آن هیچ نقطه مثبت در نظر نمی گیرد. نگاه یک سوگرانه وزیر جوان و اینکه ما می دانستیم چه اتفاقی خواهد افتاد و چه مضراتی دارد، زمانی مطرح می شود که ایشان هیچ راهکار دیگری بر جلوگیری از امنیتی سازی فضا توسط تلگرام ارائه نمی کند. جناب آقای جهرمی یادشان رفته که سال گذشته دوورف چگونه آب پاکی را دستشان ریخت و حتی به قواعد و قوانین خودش هم پایبند نشد.
فیلتر تلگرام بدون شک هم دارای محاسنی است و هم معایب، اما آنچه که اهمیت دارد این است که در شرایط کنونی که هم تلاشهای خارجی و هم برخی داخلی ها بهره برداری از این فضا است، تنها راهکاری است که می توان به آن تمسک جست، ولی نباید از راهکارهای تکمیلی آن غافل ماند.
در چنین زمانی علاوه بر اینکه انتقاد چیزی را حل نمی کند آن هم در مقامی همچون وزیر ارتباطات، بلکه نیازمند چندین حرکت تکمیلی است:
اول اینکه اجماعی در جهت مقابله با تلگرام می بایست صورت گیرد.
دوم راهکارهای برون رفت از این جریان مورد توجه قرار گیرد.
سوم پیام رسان های داخلی مورد تقویت قرار گیرد.
چهارم به شرایط کنونی و شرایط ایجاد شده در بین مردم توجه صورت بگیرد
پنجم مانع از ایجاد دوقطبی های کاذب گردند.
یارمحمدی
https://eitaa.com/e_beman
💢 روزنامه آمریکایی نیویورکتایمز در گزارشی از جلسه میان "جورج نادر" نماینده شاهزادگان عربستان و امارات با پسر ارشد ترامپ در تابستان سال ۲۰۱۶ خبر داد. در این جلسه پیشنهاد کمک برای پیروزی #ترامپ در انتخابات طرح شده است.
🔸جورج نادر در این جلسه گفته عربستان و امارات بسیار مشتاق پیروزی ترامپ در انتخابات اند و آماده کمک در این راه هستند.
🔸جورج نادر در این دیدار پیشنهاد "حمله به #ایران" و مقابله با "ایران در یمن" را داده است.
🔹جورج نادر در دیدار با مقامهای ارشد امنیتی و نظامی آمریکا نیز طرح مقابله با ایران با تکیه بر "تنگناهای اقتصادی" به عنوان "سلاح موثر" علیه ایران با استفاده از پیمانکاران خصوصی جهت «خرابکاری اقتصادی» و تلاش برای بازداشتن شرکت های غربی از سرمایه گذاری در ایران و انجام عملیاتی برای ایجاد بی اعتمادی میان مسئولین ایرانی را پیشنهاد داده است.
https://www.nytimes.com/2018/05/19/us/politics/trump-jr-saudi-uae-nader-prince-zamel.html
https://eitaa.com/e_beman
ارزش تلگرام برای دشمن همانند ارزش موشک های نقطه زن برای ماست
فردا دوشنبه وزیر امور خارجه آمریکا بناست از سند راهبردی آمریکا علیه ایران رونمایی کند . سندی که در آن تلاش برای فشار بر مردم ایران برای ایجاد اعتراضات اجتماعی یکی از اهداف آن است. ایجاد اعتراضات اجتماعی و هدایت آن نیازمند یک ابزار قوی و فراگیر در کشور است و چه ابزاری بهتر از تلگرام. متاسفانه علی رغم هشدارهای کارشناسان امنیتی سه گروه از افراد مسول مانع از خروج مردم از تلگرام می شوند، نفوذی ها، غافلان و دسته سوم که مهمتر نیز هستند، افرادی اند که درک درستی از فضا و موقعیت نداشته و نمی توانند ترفندهای دشمن را بشناسند. روشنگری و تبیین این موضوع بسیار مهم است. کمترین انتظار روشنگری در بدنه جامعه برای خروج از تلگرام است و سطح بالاتر آن مطالبه جدیت مسولان در توسعه پیام رسان های داخلی است.
قاسم حبیب زاده
https://eitaa.com/e_beman
اروپا منازعه بين هويت و منفعت
-عبدالله گنجی
يكي از دستاوردهاي پيشبينينشده برجام، قرار گرفتن اروپا در يك آزمون دشوار بود. آنان گمان نميكردند شرايط به صورتي رقم بخورد كه حيثيت خود را در گوشه رينگ ببينند و براي خروج از وضع موجود به تناقضگويي بيفتند. درست است كه از منظر شرق، غرب یکپارچه دیده میشود اما از درون دو هویت اروپا و امریکا به رسمیت شناخته میشود. اکنون امریکا در مقابل چشم جهانیان از جمله ملتهای اروپایی به تعهدی پشتپا زده است که اروپاییان امضا نمودهاند و اگرچه تصمیم امریکا را غیرمنطقی میدانند اما از یک سو حاضر به اندک تقلیلی در آوردههای اقتصادی خود نیستند و از سوی دیگر میخواهند در مقابل جهان بگویند رابطه ما با امریکا رابطه پدر-فرزندی نیست بلکه در طول هم سیاستهای استعماری را پیش میبریم. سؤال اساسی این است که وزنکشی امروز امریکا با اروپاییان منجر به حفظ هویت اروپا خواهد شد یا حفظ منفعت؟ رئیس اتحادیه اروپا بحث استقلال اروپا را مطرح و ماکرون این مسئله را به هویت اروپا ارجاع داد که آیا اروپا در تصمیمات بینالمللی قدرت و توان عمل مستقل را دارد؟ اصولاً اگر روزی لازم باشد اروپا میتواند در مقابل امریکا تمام قد بایستد؟ تعدیل اقتدار اروپا در این مسئله به صورت طبیعی آینده روابط این کشور با جهان را دچار تغییر خواهد کرد و جهان فردا اروپا را به عنوان یک قاره که شجاعت و جسارت لازم برای دفاع از خود را ندارد خواهد شناخت.
سؤال این است که اروپا حاضر است به بهای سود، اقتدار خود را در مقابل چشم جهانیان به فروش بگذارد؟ از جمله آوردههای دیگر برجام این است که بخشی از نخبگان قدرت در ایران که 30 سال است تلاش مینمایند اروپا را مقابل امریکا قرار دهند و یا به جدایی بین آنها فکر میکردند دست به اصلاح نگرش بزنند، چون فهمیدند که اروپا منهای امریکا نه اقتدار دارد و نه باید از آن حساب برد. امروز اصلاحطلبان در ایران نیز خواهند فهمید که نهتنها اروپا همتراز امریکا نیست که فرمانبردار است و منهای امریکا در جهان نیز شناخته نخواهد شد. آزمون سختی برای اروپا است که بین حیثیت، شخصیت و هویت خود و جیب و منفعت یکی را انتخاب کند و برای اینکه تمامقامت بایستد، هزینه پرداخت کند. البته ذات لیبرالیسم، تساهل و تسامح برای رسیدن به لذت را میپذیرد و حاضر است برای پیشگیری از افت سود، تن به هر پلشتی و حقارت بدهد. امروز اروپا در این آزمون گرفتار آمده است و باید به جهان ثابت کند که پدر بزرگتر از پدر (امریکا) هنوز پسر است و یا باید ثابت کند که چارهای جز این ندارند که دست پدر پیر (اروپا) باید به زانوی پسر گرفته شود. آزمون اقتدار و منفعت اروپا، صرفاً در مقابل ایران نیست بلکه وزنکشی مذکور بین امریکا و اروپا، روابط اروپاییان با دیگر قدرتها همچون چین، روسیه، هند و... را نیز تنظیم خواهد کرد. شکست اروپا در برجام و در مقابل امریکا آنان را به «شهروند درجه 2 غرب» تقلیل خواهد داد و این از آوردههای معجزهآسای برجام است. برجام قرار بود معیار سنجش هستهای ما باشد اما معیار سنجش اقتدار و استقلال اروپا شد و عجب تصادف نادری!
اگر اروپا هویت خود را به بهانه منفعت بفروشد از این پس با قطر و امارات تفاوت نمیکند که به دستور امریکا قیام و قعود کردند. یک روز امریکا میگفت به داعش کمک کنید و روز دیگر میگفت هواپیما بفرستید داعش را بمباران کنیم. اگر امریکا به اروپا بگوید بیایید تا ایران را تحریم کنیم و سپس بگوید بیایید تا با ایران توافق کنیم و دوباره بگوید حالا بیایید از توافق با ایران خارج شویم، دیگر اروپا چه شأن و هویتی خواهد داشت؟ و چقدر زشت که فروش کرامت ملی اروپا به بهای سود مادی انجام گیرد. به تعبیر بهتر جدال اروپا با خود جدال بر سر پول و آبرو است و باید دید اروپا کدام را انتخاب میکند. البته ممکن است اروپاییها حقارت خود در مقابل امریکا را بخواهند با طرح مطالبات جدید از ایران به صورت وارونه و گران به ما بفروشند که دولت جمهوری اسلامی باید برای مقابله با این تاکتیک آماده باشد.
https://eitaa.com/e_beman
یادداشت طولانی ولی بسیار زیبا وتحلیلی فوق از دکتر گنجی عزیز را از دست ندهید🔼✅