یادداشت
وزیر ارتباطات
در شرایطی که تلگرام در فیلتر به سر می برد، صاحبنظران بسیاری شروع کرده اند در زمینه معایب فیلترینگ تلگرام داد سخن راندن؛ از نماینده مجلس گرفته تا احسان عالیخانی. اما در این میان وزیر ارتباطات پا را فراتر نهاده و همه ایرادات را متوجه این امر کرده و برای آن هیچ نقطه مثبت در نظر نمی گیرد. نگاه یک سوگرانه وزیر جوان و اینکه ما می دانستیم چه اتفاقی خواهد افتاد و چه مضراتی دارد، زمانی مطرح می شود که ایشان هیچ راهکار دیگری بر جلوگیری از امنیتی سازی فضا توسط تلگرام ارائه نمی کند. جناب آقای جهرمی یادشان رفته که سال گذشته دوورف چگونه آب پاکی را دستشان ریخت و حتی به قواعد و قوانین خودش هم پایبند نشد.
فیلتر تلگرام بدون شک هم دارای محاسنی است و هم معایب، اما آنچه که اهمیت دارد این است که در شرایط کنونی که هم تلاشهای خارجی و هم برخی داخلی ها بهره برداری از این فضا است، تنها راهکاری است که می توان به آن تمسک جست، ولی نباید از راهکارهای تکمیلی آن غافل ماند.
در چنین زمانی علاوه بر اینکه انتقاد چیزی را حل نمی کند آن هم در مقامی همچون وزیر ارتباطات، بلکه نیازمند چندین حرکت تکمیلی است:
اول اینکه اجماعی در جهت مقابله با تلگرام می بایست صورت گیرد.
دوم راهکارهای برون رفت از این جریان مورد توجه قرار گیرد.
سوم پیام رسان های داخلی مورد تقویت قرار گیرد.
چهارم به شرایط کنونی و شرایط ایجاد شده در بین مردم توجه صورت بگیرد
پنجم مانع از ایجاد دوقطبی های کاذب گردند.
یارمحمدی
https://eitaa.com/e_beman
💢 روزنامه آمریکایی نیویورکتایمز در گزارشی از جلسه میان "جورج نادر" نماینده شاهزادگان عربستان و امارات با پسر ارشد ترامپ در تابستان سال ۲۰۱۶ خبر داد. در این جلسه پیشنهاد کمک برای پیروزی #ترامپ در انتخابات طرح شده است.
🔸جورج نادر در این جلسه گفته عربستان و امارات بسیار مشتاق پیروزی ترامپ در انتخابات اند و آماده کمک در این راه هستند.
🔸جورج نادر در این دیدار پیشنهاد "حمله به #ایران" و مقابله با "ایران در یمن" را داده است.
🔹جورج نادر در دیدار با مقامهای ارشد امنیتی و نظامی آمریکا نیز طرح مقابله با ایران با تکیه بر "تنگناهای اقتصادی" به عنوان "سلاح موثر" علیه ایران با استفاده از پیمانکاران خصوصی جهت «خرابکاری اقتصادی» و تلاش برای بازداشتن شرکت های غربی از سرمایه گذاری در ایران و انجام عملیاتی برای ایجاد بی اعتمادی میان مسئولین ایرانی را پیشنهاد داده است.
https://www.nytimes.com/2018/05/19/us/politics/trump-jr-saudi-uae-nader-prince-zamel.html
https://eitaa.com/e_beman
ارزش تلگرام برای دشمن همانند ارزش موشک های نقطه زن برای ماست
فردا دوشنبه وزیر امور خارجه آمریکا بناست از سند راهبردی آمریکا علیه ایران رونمایی کند . سندی که در آن تلاش برای فشار بر مردم ایران برای ایجاد اعتراضات اجتماعی یکی از اهداف آن است. ایجاد اعتراضات اجتماعی و هدایت آن نیازمند یک ابزار قوی و فراگیر در کشور است و چه ابزاری بهتر از تلگرام. متاسفانه علی رغم هشدارهای کارشناسان امنیتی سه گروه از افراد مسول مانع از خروج مردم از تلگرام می شوند، نفوذی ها، غافلان و دسته سوم که مهمتر نیز هستند، افرادی اند که درک درستی از فضا و موقعیت نداشته و نمی توانند ترفندهای دشمن را بشناسند. روشنگری و تبیین این موضوع بسیار مهم است. کمترین انتظار روشنگری در بدنه جامعه برای خروج از تلگرام است و سطح بالاتر آن مطالبه جدیت مسولان در توسعه پیام رسان های داخلی است.
قاسم حبیب زاده
https://eitaa.com/e_beman
اروپا منازعه بين هويت و منفعت
-عبدالله گنجی
يكي از دستاوردهاي پيشبينينشده برجام، قرار گرفتن اروپا در يك آزمون دشوار بود. آنان گمان نميكردند شرايط به صورتي رقم بخورد كه حيثيت خود را در گوشه رينگ ببينند و براي خروج از وضع موجود به تناقضگويي بيفتند. درست است كه از منظر شرق، غرب یکپارچه دیده میشود اما از درون دو هویت اروپا و امریکا به رسمیت شناخته میشود. اکنون امریکا در مقابل چشم جهانیان از جمله ملتهای اروپایی به تعهدی پشتپا زده است که اروپاییان امضا نمودهاند و اگرچه تصمیم امریکا را غیرمنطقی میدانند اما از یک سو حاضر به اندک تقلیلی در آوردههای اقتصادی خود نیستند و از سوی دیگر میخواهند در مقابل جهان بگویند رابطه ما با امریکا رابطه پدر-فرزندی نیست بلکه در طول هم سیاستهای استعماری را پیش میبریم. سؤال اساسی این است که وزنکشی امروز امریکا با اروپاییان منجر به حفظ هویت اروپا خواهد شد یا حفظ منفعت؟ رئیس اتحادیه اروپا بحث استقلال اروپا را مطرح و ماکرون این مسئله را به هویت اروپا ارجاع داد که آیا اروپا در تصمیمات بینالمللی قدرت و توان عمل مستقل را دارد؟ اصولاً اگر روزی لازم باشد اروپا میتواند در مقابل امریکا تمام قد بایستد؟ تعدیل اقتدار اروپا در این مسئله به صورت طبیعی آینده روابط این کشور با جهان را دچار تغییر خواهد کرد و جهان فردا اروپا را به عنوان یک قاره که شجاعت و جسارت لازم برای دفاع از خود را ندارد خواهد شناخت.
سؤال این است که اروپا حاضر است به بهای سود، اقتدار خود را در مقابل چشم جهانیان به فروش بگذارد؟ از جمله آوردههای دیگر برجام این است که بخشی از نخبگان قدرت در ایران که 30 سال است تلاش مینمایند اروپا را مقابل امریکا قرار دهند و یا به جدایی بین آنها فکر میکردند دست به اصلاح نگرش بزنند، چون فهمیدند که اروپا منهای امریکا نه اقتدار دارد و نه باید از آن حساب برد. امروز اصلاحطلبان در ایران نیز خواهند فهمید که نهتنها اروپا همتراز امریکا نیست که فرمانبردار است و منهای امریکا در جهان نیز شناخته نخواهد شد. آزمون سختی برای اروپا است که بین حیثیت، شخصیت و هویت خود و جیب و منفعت یکی را انتخاب کند و برای اینکه تمامقامت بایستد، هزینه پرداخت کند. البته ذات لیبرالیسم، تساهل و تسامح برای رسیدن به لذت را میپذیرد و حاضر است برای پیشگیری از افت سود، تن به هر پلشتی و حقارت بدهد. امروز اروپا در این آزمون گرفتار آمده است و باید به جهان ثابت کند که پدر بزرگتر از پدر (امریکا) هنوز پسر است و یا باید ثابت کند که چارهای جز این ندارند که دست پدر پیر (اروپا) باید به زانوی پسر گرفته شود. آزمون اقتدار و منفعت اروپا، صرفاً در مقابل ایران نیست بلکه وزنکشی مذکور بین امریکا و اروپا، روابط اروپاییان با دیگر قدرتها همچون چین، روسیه، هند و... را نیز تنظیم خواهد کرد. شکست اروپا در برجام و در مقابل امریکا آنان را به «شهروند درجه 2 غرب» تقلیل خواهد داد و این از آوردههای معجزهآسای برجام است. برجام قرار بود معیار سنجش هستهای ما باشد اما معیار سنجش اقتدار و استقلال اروپا شد و عجب تصادف نادری!
اگر اروپا هویت خود را به بهانه منفعت بفروشد از این پس با قطر و امارات تفاوت نمیکند که به دستور امریکا قیام و قعود کردند. یک روز امریکا میگفت به داعش کمک کنید و روز دیگر میگفت هواپیما بفرستید داعش را بمباران کنیم. اگر امریکا به اروپا بگوید بیایید تا ایران را تحریم کنیم و سپس بگوید بیایید تا با ایران توافق کنیم و دوباره بگوید حالا بیایید از توافق با ایران خارج شویم، دیگر اروپا چه شأن و هویتی خواهد داشت؟ و چقدر زشت که فروش کرامت ملی اروپا به بهای سود مادی انجام گیرد. به تعبیر بهتر جدال اروپا با خود جدال بر سر پول و آبرو است و باید دید اروپا کدام را انتخاب میکند. البته ممکن است اروپاییها حقارت خود در مقابل امریکا را بخواهند با طرح مطالبات جدید از ایران به صورت وارونه و گران به ما بفروشند که دولت جمهوری اسلامی باید برای مقابله با این تاکتیک آماده باشد.
https://eitaa.com/e_beman
یادداشت طولانی ولی بسیار زیبا وتحلیلی فوق از دکتر گنجی عزیز را از دست ندهید🔼✅
🍀برگی از #نهج_البلاغه
🍀مشخصات یک #مومن انقلابی از دیدگاه امیر مومنان
#فرازی از خطبه ۱۹۳ در وصف #پرهیزگاران
☀️#پرهیزگار را می بینی که آرزویش نزدیک ،لغزش هایش اندک ، قلبش فروتن ،نفسش قانع ،خوارکش کم ،کارش آسان ، دینش حفظ شده ،شهوتش در حرام مرده و خشمش فرو خورده است
✨مردم به خیرش امیدوار ،و از آزارش در أمانند
✨اگر در جمع بی خبران باشد
نامش در گرو یاد آوران خدا ثبت می گردد
✨و اگر در یادآوران باشد ،نامش در گروه بی خبران نوشته نمیشود
✨✨✨✨
https://eitaa.com/e_beman
خبر دستور لغو فیلتر تلگرام کذب است
عبدالصمد خرمآبادی دبیرکارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در پاسخ به سوالی درباره این که که آیا خبر صدور دستور رفع فیلتر تلگرام از سوی بازپرس شعبه دوم دادسرای فرهنگ و رسانه تهران صحت دارد، اظهار داشت: پراکندن این شایعات نشان میدهد که فیلتر تلگرام موثر واقع شده و عدهای که منافعشان به دلیل فیلترینگ به خطر افتاده برای جلوگیری از ضرر اقدام به این شایعه سازی ها میکنند.
https://eitaa.com/e_beman
علی شکوری راد در مصاحبه ای با روزنامه شرق می گوید: روحانی نتوانسته به وعدههای خود عمل کند. شاید وعدههای بیش از اندازه هم داد. در رقابت انتخاباتی همه شعار میدهند، آقای روحانی هم شعار داد. تا یک زمانی شعار نداد اما احساس کرد [آرای او در حال ریختن است] و مجبور شد شعار دهد. این خاصیت انتخابات است.
https://eitaa.com/e_beman
نشانه گیری برجامی
روزنامه «کیهان» در گفت و شنود خود نوشت: گفت: یادت هست که خودشان را متخصص مذاکرات میدانستند و منتقدان را بیسواد و ناوارد مینامیدند؟!
گفتم: مگر از یادمان میرود که میگفتند «مدیریت ما، مدیریت ژنرالها است، نه گروهبانها»! و «مردم نوکر نمیخواهند، مدیر کاربلد میخواهند»! و«بابا جمعه تموم میشه و شنبه میآد، چه جور آب و صابون بیاریم رویتان را بشوریم»! و «شما میخواهید مذاکره کنید؟ شما زبان مذاکره با دنیا را بلد نیستید»! و...
گفت: ولی بازهم دستبردار نیستند و با وجود فاجعهای که به ملت تحمیل کردهاند، هنوز هم رجز تخصص در مذاکرات میخوانند و میگویند منتقدان باید عذرخواهی کنند!
گفتم: سرگروهبان در میدان تیر، تفنگ سربازی را گرفت و با عصبانیت گفت؛ نگاه کن تا تیراندازی را یاد بگیری و بعد نشانه رفت شلیک کرد ولی به جای سیبل به پای یکی از سربازها زد. اما بدون آنکه به روی خودش بیاورد به سرباز اولی گفت؛ حالا متوجه شدی؟ تو اینطوری تیر میانداختی!https://eitaa.com/e_beman
🔺 دیدار دو قطب نوظهور
📸مقتدی صدر رهبر ائتلاف سائرون و هادی العامری رهبر ائتلاف الفتح دیدار کردند
🔹صدر در این دیدار بر لزوم تشکیل هرچه سریعتر دولت تأکید کرده و گفته است همه طرفهای پیروز باید در روند تشکیل دولت مشارکت داشته باشند.https://eitaa.com/e_beman
🔴نشریه آمریکایی آمریکن کانسرواتیو: اسرائیل سالهاست که از بسیاری از پیکارجویان افراطی مثل جبهة النصرة و #داعش حمایت مادی و معنوی کرده است.
🔹این گروهها موفقترین نیروهای «اپوزیسیون» در نبرد با ارتش سوریه بودند و در نتیجه ظرفیتهای ارزشمندی برای اسرائیل محسوب میشوند، بویژه آنکه تمایلی به هدف قرار دادن اسرائیل ندارند.
🔹داعش حتی یکبار در سال ۲۰۱۶ به خاطر درگیری مختصری که با نظامیان اسرائیلی داشت از اسرائیل عذرخواهی کرد.
https://eitaa.com/e_beman
پشت پرده اصرار دولت برای تصویب آخرین درخواست FATF
کیهان: جلسه علنی دیروز مجلس شورای اسلامی با حضور با حضور علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه، سید عباس عراقچی، معاون وزیر امور خارجه و مسعود کرباسیان وزیر اقتصاد به بررسی برجام و همچنین تصویب آخرین درخواست FATF اختصاص داشت که اظهارات متناقض شمخانی و عراقچی در این جلسه موجب نگرانی و اعتراض نمایندگان شد. برخلاف تصور عموم، مهمترین نکته جلسه غیرعلنی دیروز مجلس، ادعای خلاف واقع دبیر شورای عالی امنیت ملی مبنی بر عدم ارتباط لوایح درخواستی چهارگانه FATF با این نهاد بینالمللی نبود، بلکه اظهارات عراقچی، معاون وزیر امور خارجه مبنی بر ضرورت اجرای تمامی درخواستهای FATF از ایران به عنوان پیش شرط لازم برای موفقیت مذاکرات کشورمان با سه کشور اروپایی برای تحقق رویای برجام بدون آمریکا بود.در واقع، همانطور که در گزارش دیروز مطرح کردیم این سه کشور اروپایی اصرار دارند این پیام را به مقامات کشورمان منتقل کنند که ایران صرفا زمانی میتواند از منافع بانکی اجرای برجام بدون آمریکا استفاده کند که تمامی درخواستهای FATF از کشورمان محقق شده باشد. این موضوع به خوبی نشان میدهد خروج آمریکا از برجام و اصرار سه کشور اروپایی بر بقای برجام بدون حضور این کشور، صرفا نقشهای برای تحت فشار قرار دادن ایران برای افزایش همکاریها با FATF و تحقق سریعتر درخواستهای این نهاد بینالمللی از کشورمان است که کمک فراوانی به افزایش اثرگذاری تحریمهای بانکی ثانویه آمریکا میکند و نهایتا زمینه مناسبتری برای تحقق سریعتر خواستههای آمریکا از ایران در زمینه موشکی و منطقهای (بخوانید برجامهای موشکی و منطقهای) را فراهم میکند.
https://eitaa.com/e_beman
کلونی نفوذ
وطنامروز: وزارت اطلاعات گزارش کمیته تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی از وضعیت مدیران دارای تابعیت مضاعف را تایید کرد. این وزارتخانه در گزارشی به کمیته «تحقیق و تفحص مجلس از مدیران دوتابعیتی و دارای گرینکارت»، وجود دهها مدیر با تابعیت مضاعف در کشور را تایید کرد.هفته گذشته کمیته تفحص از مدیران دارای تابعیت مضاعف، جمعبندی یکساله خود درباره مدیران دولتی را منتشر کرد.دراین گزارش ضمن اشاره به حضور 210 مدیر دوتابعیتی در کشور، به تابعیت مضاعف برخی مقامهای دولتی، فرزندان وزرای نفت، امور خارجه اشاره شده بود.
مهمترین بخشهای متن گزارش وزارت اطلاعات از مدیران دوتابعیتی به این شرح است:
بررسی وضعیت برخی مدیران، متخصصان و کارشناسان بخشهای مختلف و مرتبط با حوزههای علمی و حساس، مبین آن است که تعداد قابل توجهی از افراد مذکور دارای تابعیت مضاعف یا گرینکارت و اقامت کشورهای خارجی میباشند.
برخی از تبعات اشتغال و انتصاب افراد مذکور از منظر ضداطلاعاتی عبارتند از:
1- عدم تعهد و صداقت کامل نسبت به قوانین و ضوابط جمهوری اسلامی ایران
2- اعتماد و وابستگی سازمانی به طرف مقابل در مقایسه با میزان وابستگی و تعلقات ملی و داخلی
3- اخذ تعهد از سوی برخی کشورها مبنی بر لزوم پایبندی به منافع ملی و همکاری با سرویس اطلاعاتی
4- تأثیرپذیری از دیدگاهها و تفکرات و اجرای آنها در کشور
5- مراجعه و تخلیه اطلاعاتی در مقطع ورود یا حضور در کشور مورد نظر و الزام به پاسخگویی
6- پیامدهای حقوقی، سیاسی و رسانهای (عملیات روانی) برخورد با جامعه مذکور
https://eitaa.com/e_beman
جزء اولین تلویزیونسازهای آسیا بودیم
فرهیختگان : محمدرضا شهیدی، دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم صوتی و تصویری در گفتوگو با «فرهیختگان» درخصوص مزیتهای نسبی صنعت تلویزیون و برخی شایعات مبنیبر کاهش تولید و رکود در این صنعت اظهار داشت: «رکود مخصوص این صنعت نیست. این صنعت هم تابعی از شرایط کلان اقتصاد کشور است و در حال «صنعت تلویزیون دارای قدمت 50 ساله در ایران است. جزء اولین کشورهایی در آسیا بودیم که توانستیم صنعت تلویزیون را در کشورمان ایجاد کنیم. در حال حاضر حدود 10 کارخانه بزرگ تحتعنوان برندهای ایرانی، کرهای، چینی و ژاپنی مشغول تولید تلویزیون در کشور هستند. درخصوص جزئیات تولید باید بگویم در حال حاضر بالاترین ظرفیت یعنی چهار میلیون دستگاه تلویزیون نصب شده را در کشور دارا هستیم که با توجه به وجود ماشینآلات پیشرفته و تعداد زیاد خطوط تولیدی تلویزیون، شاهد اشتغال 12 هزارنفری بهطور مستقیم در این حوزه هستیم و در همین رابطه سالانه حدود یکمیلیون و 500 هزار دستگاه تلویزیون، با تنوع 110 نوع اعم از سایز و مدلهای گوناگون در کشورمان تولید میشود. همه کارخانههای موجود در کشور تماما ایرانی هستند و از نیروهای کار و مهندسان بومی استفاده میکنند
https://eitaa.com/e_beman
درباره روابط ایران و روسیه
صبح نو: ایران بخشی از سیاست خارجی روسیه نیست و در صورت و سیرت از این کشور استقلال دارد. نمیتوان کتمان کرد که سیاستهای ایران و روسیه در مقابل آمریکا و برخی مسائل در منطقه دارای همپوشانی است اما این همپوشانی معنای «این همانی» نمیدهد.این اصل باید پذیرفته شود که ایران و روسیه دو حکومت متفاوت با ویژگیها، ارزشها و سیاستهای خاص خود هستند. طبیعتاً گاهی اولویتهای این دوکشور باهم در تضاد قرار میگیرد مانند روزهایی که در اولویتها برخی اوقات توافق دارند.پذیرفتن این واقعیتها آغاز فهم درست ظرافتها و پیچدگیهای سیاست خارجی است. در سیاست خارجی دوست و دشمن ثابت وجود ندارد بلکه منافع، اولویت و اصالت دارد. اگر روزی نفع روسیه در همکاری با ایران در حفظ اسد بود امروز منفعت این دولت شاید به بیرون رفتن ایران از این کشور باشد.
این نه به معنای آن است که ما به خواسته روسیه تن دهیم نه اینکه به سمت دشمنی با روسیه برویم. وظیفه دیپلماسی مخرجمشترک گرفتن میان منافع دولتهاست. باید منافع این دوکشور توسط دیپلماتها بههم نزدیک شود. ایران و روسیه نه دوستان ابدی بودند نه باید دشمنان ابدی باشند. سیاست خارجی عرصه منافع ملی است.
https://eitaa.com/e_beman
روانشناسی مقتدی صدر
جوان: مقتدي شخصيتي ويژه دارد كه قضاوت درباره وي به راحتي امكانپذير نيست. چندوجهي بودن مشي و شخصيت وي نه بر اثر تدبير، كه جزو شاكله شخصيتي وي است. او كلكسيوني از تضادها و افراط و تفريط است. از جهت تجمع تعارضات، چندگانگي شخصيتي، تعاملي و رفتاري بسيار شبيه مصدق يا احمدينژاد ماست. مقتدي نماد افراط و تفريط است و اصولاً از تعادل برخوردار نيست. او در كسوت روحانيت يكباره در هيبت ناسيوناليست ظاهر ميشود. او با لباس پيامبر به سوي كمونيستها دست دراز ميكند. او در عين فرهنگ طلبگي ابايي ندارد كه به مرجعيت شيعه هم بتازد. او ممكن است چند ماه در قم ساكن باشد، اما سر از رياض و قاهره و اربيل درآورد. او ضد امريكايي است، اما جريانات جهادي عراق را كه با امريكا ميجنگند هم قبول ندارد. يك روز بر تمايز خود و اطرافيان با همه تأكيد ميكند و يك روز بر لزوم وحدت و پذيرش همه جريانات عراقي در كنار هم سخن ميگويد. اما با مذهبيون- كه سالها در كنار هم با صدام مبارزه كردهاند- ائتلاف نميكند، بلكه سكولارها و كمونيستها را ترجيح ميدهد. او عليه ايران و حتي آيتالله سيستاني بهرغم «تك مرجعي» بودن مكتب نجف ميتازد تا ناسيوناليست جلوه كند، اما همزمان در قم به دستبوس مراجع ايراني ميآيد. او كلاً ميخواهد با همه و از همه متمايز باشد. او نياز به هل دادن ندارد، چون در نقطه تعادل نايستاده است. مقتدي با همه تراژديهايش نبايد طرد شود. او فقط تاكنون يك ضدامريكايي ثابتقدم بوده است. هدف او از ديدار با بن سلمان خودفروشي نبود، عراق را هم نميفروشد. فقط خواست بگويد من خارج از دو قطبي ايران- عربستان قرار دارم و بازيكن آزاد هستم.او احمدينژاد عراق است با همه محاسن، معايب، تضادها و تعارضها. او جمع اضداد است. منتظر باشيد گذر زمان را ببينيد.
https://eitaa.com/e_beman
▼ حرف روز
اجتناب از دام جدید!
خروج یکجانبه و عهدشکنانه آمریکا از برجام و نوع موضعگیری دولت که به زعم برخیها از سر اقتدار نبود، زمینههای نضج و رشد فضای نقد و نظر جدیدی را در رسانهها با چاشنی ملامت تیم مذاکرهکننده به دلیل اعتماد غلط به آمریکا فراهم کرده است. این فضا در روزهای اخیر به گونهای در مسیر صعود قرار گرفت که پای برخی از شخصیتهای اسم و رسمدار در حمایت از دولت را نیز به میان رسانهها کشاند و با طرح این موضوع که برجام تنها محصول دولت نیست، بلکه سیاست نظام بوده و حمایت رهبری را نیز داشته است، بیشتر بر این موج رسانهای در داخل دامن زده شد و بستر رویش خط تحلیلی جدیدی در رسانههای معاند برای ایجاد و تعمیق دوقطبی تازهای به نام «برجام روحانیـ برجام نظام» را با هدفگذاری تعمیق اختلافات داخلی فراهم کرد.
موضوع نوشته حاضر ارزشگذاری بر سر این نیست که کدام طرف حرف حق و کدام طرف ناحق میگوید و تنها از موضع پیامدسنجی، نگران بهرهگیری سیاسی و رسانهای دشمنان از این فضا و تبدیل آن به اختلافات بزرگتری است که در وضعیت کنونی نه تنها وجهی ندارد؛ بلکه با پیامدهای خطرناکتر از خروج آمریکا از برجام مصداق بارز ریختن آب در آسیاب دشمن است که کمترین پیامد آن، ایجاد تشتت و تفرقه در جامعهای است که بیشتر از هر زمانی امروز به وحدت و انسجام ملی و تبدیل شدن به ید واحده در برابر دشمنان انقلاب نیاز دارد.
آنچه مسلم است و باید فصل مشترک اعتقادات منتقد و حامی قرار گیرد، این است که برجام سیاست دولت آقای روحانی برای برونرفت از وضعیت بسیار سخت تحریمی بود که مورد تأیید نظام هم قرار گرفت؛ اما در روندها و فرآیندهای آن به گونهای که قوانین و مصوبات شورای عالی امنیت ملی، مجلس شورای اسلامی و بندهای نهگانه رهبری در بحث مراقبت و صیانت از منافع ملت در توافقنامه هشدار داده شده بود، عمل نشد و تضمینهای محکم گرفته نشد. با این حال، الگوی عملی و فصلالخطاب جلوی چشم همگان مواضع رهبری است و اگر ایشان با استناداتی امروز نیز اروپاییها را غیر قابل اعتماد میدانند، برای این است که با عبرتآموزی از وضعیت امروز از پشیمانی و هزینههای فردای ملت ایران جلوگیری شود، والّا نباید با صحنهآرایی و تبلیغات روانی و رسانهای غرب دشمن اصلی را گم کنیم.https://eitaa.com/e_beman
اساتید و نخبگان معزز ؛دو پست فوق جهت بهره برداری در سوم خرداد( فتح خرمشهر )بارگذاری گردید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴دیوار تحریم ها فروریخت!
🔺اظهارات نوبخت سخنگوی دولت چند روز بعد از امضای قرارداد با توتال
https://eitaa.com/e_beman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥۲۲ اردیبهشت ۹۶|روحانی در مناظره زنده تلویزیونی:
من در اینجا به ملت ایران قول میدهم که اگر رای بیاورم، بقیه تحریمها را هم به خوبی و با قدرت برمیدارم
💢اندیشکده آمریکایی شورای آتلانتیک: تنها استراتژی دولت ترامپ در مورد ایران، مقابله، تنبیه و #تغییر حکومت است.
🔸رئیس جمهور آمریکابه دنبال یک معامله بزرگتر با حکومت جمهوری اسلامی نیست؛ ترامپ خواهان بر روی کار آمدن حکومتی دیگر در این کشور است.
https://eitaa.com/e_beman
💢بی بی سی: منتقدان سیاست خارجی #ترامپ، برنامههای مورد نظر او برای #ایران را "خیال واهی" خواندهاند و هدف واقعی از این اقدامات را نه پیدا کردن راه حلی جامعتر که "تضعیف حکومت ایران" دانستهاند.
https://eitaa.com/e_beman
💢سیانان: به عقیده تحلیلگران، گمانه زنی ها مبنی بر اینکه #تهران با فشارهای آمریکا و همپیمانانش رفتار خود را تغییر خواهد دهد، «رویای محال» است.
https://eitaa.com/e_beman