نقد جریان اصولگرایی از زبان باهنر
«محمدرضا باهنر» چهره برجسته اصولگرا و نماینده چندین دوره مجلس شورای اسلامی، در نقد جریان اصولگرایی گفت: «در هر انتخاباتی 80 درصد انرژی ما صرف وحدت خودمان میشود و آخرش توانی برای رقابت با رقیب نمیماند و من نگرانم که ماجرای سال 92 در نرسیدن به کاندیدای واحد تکرار شود، ولی در سال 96 انتخاب رئیسی مدل خوبی بود». عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: «شورای ائتلاف اصولگرایان خودخوانده و خودجوش وارد میشود. دوستان شورای ائتلاف میگویند ما هستیم و میگویند احزاب عددی نیستند. جبهه پایداری تا شبهای آخر صبر میکند و درنهایت سهمیهاش را میگیرد». تعدد احزاب در کشورمان یکی از موانع جدی در مسیر تحقق مردمسالاری دینی است. این مانع با وحدت جریانی طی دو دوره اخیر ریاست جمهوری، شاکله سیاسی خوبی برای رقابتها در کشور داده است. برای تثبیت این امر در بین جریانات سیاسی، لازم است هرکدام از احزاب، خواستههای سیاسی خود را تنزل دهند تا زمینه وحدت درون جریانی حاصل شود. بیشک اختلاف و سهم خواهی نامعقول درون یک جریان، بازی قدرت را به نفع جریان رقیب رقم خواهد زد
هدف، کشاندن ایران پای میز مذاکره است
«جن ساکی» سخنگوی کاخ سفید روز دوشنبه (4 بهمن) در نشست خبری روزانه خود با اشاره به بیانیه مشترک وزیران خارجه آمریکا و سه کشور اروپایی که در آن ایران متهم به عدم پایبندی به برجام شده و درخواست بازگشت کشورمان به تعهدات برجامی و میز مذاکره شده بود، گفت: «میخواهیم پشت میز بنشینیم و گفتوگوی دیپلماتیک داشته باشیم زیرا ما به دنبال جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای هستیم و معتقدیم دیپلماسی، بهترین راه برای انجام این کار است». «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا نیز پیشازاین گفته بود: «نظر ما این است که دیپلماسی بهترین راه برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای است. ما و اروپا منتظر پاسخ ایران به این دعوت هستیم تا گفتوگویی در این زمینه داشته باشیم». آنچه تاکنون از سیاستهای دولت بایدن در مورد برجام مشخص شده است، مذاکره برای مذاکره، بدون عمل به تعهدات است و این آرزویی است که ترامپ نیز به دنبال تحقق آن بود؛ چندی پیش عراقچی، معاون ارشد وزارت خارجه کشورمان اعلام کرد که ترامپ آرزوی عکس گرفتن با دکتر روحانی پشت میز مذاکره را داشت و حالا این آرزو به رئیسجمهور جدید نیز سرایت کرده تا بدون عمل به تعهدات و دادن هیچ امتیازی، بتواند ایران را پای میز مذاکره مجدد برای حصول به توافقی جدید بکشاند.
کره و ژاپن، مطالبات ایران را چگونه تسویه میکنند؟
دیروز (4 اسفند)، رئیس بانک مرکزی و سفیر کره جنوبی در ایران، در جلسهای که به درخواست سفارت کره جنوبی برگزار شد، در خصوص نحوه جابجایی و مصرف بخشی از منابع بانکی ایران در کره جنوبی توافق کردند. سفیر کره جنوبی در ایران اعلام کرد: «کشورش آماده انجام کلیه اقدامات لازم برای استفاده از تمامی منابع بانکی ایران در کره جنوبی است و در این خصوص هیچ سقف و محدودیتی وجود ندارد». در ادامه این دیدار، وزارت خارجه کره جنوبی در بیانیهای اعلام کرد: «داراییهای مسدود شده ایران بعد از رایزنی با آمریکا آزاد خواهند شد». خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی نوشته، این بیانیه بعد از آن صادر شده که ایران ادعا کرد با سئول بر سر نحوه انتقال و استفاده از منابع مالی محدودشده خود به توافق دست یافته است. همتی، همچنین دیروز دیداری نیز با سفیر ژاپن در ایران داشت که در نتیجه آن نوشت: «سفیر ژاپن در ایران پیشنهاد استفاده از منابع موجود برای خرید واکسن کرونا را مطرح و بر اهتمام سفارت ژاپن در ایجاد ارتباط بین بانکهای مرکزی دو کشور بهمنظور پیشبرد بهتر امور و حل مسائل بانکی تأکید کرد»
آزادسازی مأرب قوت گرفت
یک منبع میدانی در یمن در گفتگو با خبرگزاری اسپوتنیک اعلام کرد که «ارتش و کمیتههای مردمی یمن طی ساعات گذشته بعد از حدود ۲ هفته از آغاز عملیات نظامی علیه عناصر متجاوز موفق شدند شهر مأرب را از محورهای مختلف به محاصره خود درآورند». وی گفت: «عملیات پاکسازی شهر مأرب از عناصر القاعده و مزدوران ائتلاف سعودی به زود آغاز میشود. ما به دنبال تکمیل کنترل خود بر تمام بلندیهای مشرف بر شهر مأرب در محورهای مختلف هستیم». روز گذشته نیز اخبار رسیده حاکی از آن بود که نبرد سنگینی میان نیروهای صنعا و عبد ربه منصور هادی در استان مأرب جریان داشته و نیروهای ارتش و کمیتههای مردمی یمن بر مناطق الراک و قاع المنجوره مشرف به سد مأرب از سمت غرب مسلط شدهاند
شکاف گسترده جهانی در دسترسی به واکسن کرونا
خبرگزاری فرانسه خبر داد: «بیش از ۲۰۰ میلیون دُز واکسن کرونا در دنیا توزیع شده اما ۴۵ درصد این واکسنها به باشگاه ثروتمندان (کشورهای عضو گروه ۷) که فقط ۱۰ درصد جمعیت جهان هستند، تحویل شده است. ۲۰۰ میلیون دُز تنها نیاز 2.5 درصد مردم دنیاست. از طرفی ۹۲ درصد دزها در سراسر جهان به کشورهای طبقهبندیشده توسط بانک جهانی به عنوان «با درآمد بالا» یا «درآمد متوسط به بالا» داده شده که تنها حدود نیمی از جمعیت جهان را تشکیل میدهند. رسانه آمریکایی سیانان نیز گزارش داد: «بر اساس آمار سازمان ملل، بیش از هفتادوپنج درصد از واکسن کرونا نصیب فقط ده کشور جهان شده است. ۱۳۰ کشور یک دوز واکسن هم دریافت نکردهاند، بیش از دو میلیارد و پانصد میلیون نفر در این کشورها زندگی میکنند
▼حرف روز
بداخلاقي انتخاباتی ممنوع!
با فرمايشات رهبر معظم انقلاب اسلامي در باب انتخابات که در ديدار غيرحضوري معظم له با مردم تبريز در هفته گذشته ايراد شد، فضای انتخاباتی کشور گرمتر از گذشته شده است؛ انتخاباتي که قرار است در 28 خردادماه 1400 برگزار شود و تکلیف ریاست جمهوری و مدیریت شهری و روستایی کشور را در دهه پنجم انقلاب رقم بزند. در اين ميان يکي از ملاحظات مهم در باب انتخاباتي، چگونگي شکلگیری رقابتهای سياسي احزاب و گروههای سياسي است که از هماینک کلید خورده است.
نکات تحليلي: 1- يکي از شاخصهاي مهم تحقق انتخابات مطلوب در کشور، توجه به سلامت رقابتهاي انتخاباتي است که تحقق آن در گرو رعايت اخلاق در ميدان رقابتهاست؛ توجه به مسائلي از قبيل پرهيز از دروغ، تهمت و افترا، تخريب، بزرگنمايي مشکلات، اسراف، هزينهکردهاي غيرشرعي، دادن وعدههاي غيرواقعي، خريد رأي و ... نمونهاي از دغدغههايي است که توجه به آن ميتواند متضمن سلامت رقابتهاي انتخاباتي باشد. اين اصول در سطوح مختلف رقابتهای انتخاباتي همچون تبليغات، مناظرات و گفتوگوها و مصاحبهها با رسانههاي مختلف، يادداشتها و تحليلهاي مطبوعات وابسته به جريانهاي سياسي و همچنين رقابت نزد طرفداران و هواداران بايد موردتوجه قرار گيرد. 2- اظهارات يکي از شخصيتهاي سياسي عليه رئیس شوراي ائتلاف نیروهای انقلاب، مصداقي از بداخلاقيهاي سياسي است که در آستانه انتخابات کليد خورده است. اتهامزني به آقاي حداد عادل و اعلام دروغ نزديکي وي به دربار پهلوي ازجمله این دروغپراکنیهاست که هدفی جز تضعیف نیروهای انقلاب ندارد؛ وگرنه همه آنهایی که آشنایی مختصری هم با تاریخ مبارزات قبل از انقلاب دارند، بهخوبی کذب بودن ادعای مطرح شده را ميدانند! 3- همين اتهامزني فرصتي را براي ضدانقلاب و رسانههای بيگانه فراهم کرده تا در روز گذشته هجمه سنگيني عليه مسئولین جمهوری اسلامی و نیروهای انقلاب آغاز نمایند. این اقدام بهخوبی نشان میدهد که دشمنان این ملت منتظر تک فرصتهایی هستند که میداندار اغواگری و فریب افکار عمومی شده و التهاب و تنش و چنددستگی را در جامعه و در آستانه انتخابات رواج دهند! 4- این مناقشه نکته دیگری هم در دل خود داشت و نشان داد که برخی چهرههای سیاسی که در طول سالهای اخیر همواره هجمه و تخریب و افشاگری را یکی از ابزارهای خود برای مقابله با رقبا و منتقدین قرار داده بودند و در این مسیر از دروغپردازی دریغ نمیورزیدند، هنوز هم بر همان مشی سیاسی باطل خود هستند و اگر شورای نگهبان بر عدم احراز صلاحیت آنان تأکید دارد، تشخیص درستی داشته است. (نویسنده: مهدی سعیدی
▼گزارش روز
قانون دو سر برد!
پس از دیدار مدیرکل آژانس انرژی اتمی با مقامات کشورمان و صدور بیانیه مشترک، نمایندگان مجلس به این بیانیه واکنش نشان دادند و در جلسه صبح دیروز انتقادات شدیدی بر آن داشتند که درنهایت گزارش تخلف دولت از اجرای «قانون راهبردی لغو تحریمها» را به قوه قضائیه ارسال کردند.
گزارههای خبری: سعید خطیبزاده (سخنگوی وزارت امور خارجه) درباره جزئیات سفر گروسی به کشورمان و مذاکرات میان دو طرف گفت: «در این سفر مذاکرات بسیار خوبی انجام شد که دستاورد بسیار بزرگی برای سازمان انرژی اتمی است. در سفر آقای گروسی هیچ امتیازی به آمریکا داده نشده و همه توافقات انجامشده در چارچوب مصوبه مجلس شورای اسلامی است». بااینحال، مجتبی ذوالنوری، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس معتقد است: «توافقنامهای که بین دولت با آژانس بینالمللی انرژی هستهای منعقد شده، خلاف قانون اقدام راهبردی لغو تحریمها بوده و هرچه سریعتر باید لغو شود. هفت سال است که همه مسائل کشور به برجام گره خورده و اقتصاد کشور شرطی شده است. برجام را منعقد کردند، بدون آنکه هیچ تضمینی از دشمن گرفته شود». همچنین دکتر علیرضا زاکانی (رئیس مرکز پژوهشهای مجلس) نیز در نقد این توافقنامه جنجالی، گفت: «توافقنامه اخیر سازمان انرژی اتمی ایران و آژانس بینالمللی انرژی هستهای خلاف قانون اساسی، خلاف قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و خلاف بیان صریح مقام معظم رهبری است».
گزارههای تحلیلی: 1- قانون توقف اجرای پروتکل الحاقی یک معامله دو سر برد است، زیرا اگر طرفهای برجامی همه تحریمها را لغو کنند، به آنچه از برجام انتظار داشتهایم، رسیدهایم و اگر تحریمها را لغو نکنند، امتیازاتی را که سخاوتمندانه و بلاعوض تقدیمشان کرده بودیم، پس میگیریم. 2-توافق وزارت خارجه و گروسی در عمل، مانعی در مسیر اجرای مصوبه مجلس ایجاد نمیکند، چرا که در توافق بر توقف قطعی اجرای پروتکل الحاقی تأکید شده است و آمده است که اطلاعات ضبطشده در اختیار آژانس قرار نمیگیرد. 3- گرچه خط سیاسی مجلس و دولت متفاوت از هم است، این اختلافنظر نباید در عرصه بینالمللی نمود و بروز داشته باشد و موجب سوءاستفاده دشمن شود. ازاینرو، همانگونه که دیروز رهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضای مجلس خبرگان تأکید کردند: «این اختلافنظرها [اختلاف برداشتی که مجلس از کار دولت دارد] قابلحل است و باید دو طرف، قضیه را با همکاری یکدیگر حل کنند و نباید اختلافها رها و یا تشدید شود که نشاندهنده دوصدایی باشد». (نویسنده: فرهاد کوچک زاده)
انقلابی بمانیم ثامن الائمه
📌🍃 🍃 •[ #نشست_تخصصے_بصیرتے 🎤 ]• 📢 #نهمین نشست تخصصی بصیرتی اساتید و هادیان سیاسی در قالب فضای مجاز
سلام علیڪم و رحمه الله.
عاقبتتونبخیر و حسینے.
ان شاالله #ساعت_18:15 درخدمت
دکتر #مهدی_سعیدی با ادامه مبحث
جلسه قبل با موضوع "جریان شناسی
سیاسی انتخابات 1400"
در گروه اندیشه ورزان خ.رضوی در ایتا
هستیم.
لینک گروه:
🆔eitaa.com/joinchat/1422655548C96e48cff85
.
🍃🌷🍃 ﷽ 🍃🌷🍃
🍃 بصائر علوی
🍃 انتخاب کارگزاران
🍃 #قسمت_آخر
د) مهمترین ویژگی های مدیریتی کارگزار در کلام #امیرمومنان
1⃣ امانت داری و پرهیزاز طمع وبخل
2⃣ توان مندی ،تخصص و دوراندیشی
3⃣ تواضع و پرهیز از کبر و غرور
4⃣ #پرهیز از استبداد رأی
5⃣ #سعه_صدر و شکیبایی
6⃣ #سایر ویژگی و صفات
➖☘➖☘➖☘➖
💌 ۴_ #پرهیز از استبداد رأی
🔰 «هر كس خودرای شد به هلاكت رسيد، ⬅️و هر كس با ديگران مشورت كرد، در عقلهای آنان شريك شد»
( #حکمت161)
💌 ۵ - #سعه_صدر و شکیبایی
🔰 «واصبروا لحوائجهم؛ در برآوردن حاجتهای مردم شکیبایی ورزید». ( نامه 51)
⬅️یا می فرماید:
« و أحلم عندالغضب و به هنگام خشم فروتن باش »
(#نامه69 )
⬅️ «آلَةُ الرِّیَاسَةِ سَعَهُ الصَّدْرِ؛ سعه صدر، ابزار ریاست است». ( حکمت 176)
💌 ۶ - #سایر ویژگی و صفات
🔻 رهبرانقلاب :
علاج دردهای مزمن کشور در پرشور بودن انتخابات و حضور عمومی مردم و بعد انتخاب اصلح،
انتخاب شخصیت مناسب در انتخابات ریاست جمهوری است. ۹۹/۱۱/۲۹
📒 #نهج_البلاغه
✅ تدوین: مرتضوی نژاد
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
🍃
🌷🍃
انقلابی بمانیم ثامن الائمه
📌🍃 🍃 •[ #نشست_تخصصے_بصیرتے 🎤 ]• 📢 #نهمین نشست تخصصی بصیرتی اساتید و هادیان سیاسی در قالب فضای مجاز
سلام علیڪم و رحمه الله.
عاقبتتونبخیر و حسینے.
ان شاالله #ساعت_18:15 درخدمت
دکتر #مهدی_سعیدی با ادامه مبحث
جلسه قبل با موضوع "جریان شناسی
سیاسی انتخابات 1400"
در گروه اندیشه ورزان خ.رضوی در ایتا
هستیم.
لینک گروه:
🆔eitaa.com/joinchat/1422655548C96e48cff85
.
.
.
.
⁉️🍃
🍃
#نظرسنجی
بسمه تعالے/ ضمن قدردانی از همراهی و
مشارڪت در نشستهای بصیرتی مجازی
(گروه اندیشه ورزان خراسان رضوی در
پیامرسان ایتا، لطفا با کلیک بر روی لینک
زیر در نظرسنجی شرکت کنید:
🆔 EitaaBot.ir/poll/6dfx
🔴 #دکتر_سعیدی
🎤 #کارشناس_عالی_مسائل_ایران
🗞 #نشست_بصیرتے_مجازے(10)
♻️ #موضوع_داخلی
لینک گروه(شروع نشست مذکور
در گروه سنجاق شده است):
https://eitaa.com/joinchat/1422655548C96e48cff85
🍃
✍🍃
◄ کمک ۲۰۰ میلیاردی موکبداران به محرومان/ به گفته ستاد بازسازی عتبات، در ۵ ماه گذشته ۲۰۰ میلیارد تومان توسط موکبداران سراسر کشور برای ارسال به مناطق محروم جمعآوری شده است. ورود موکبداران و هیئات مذهبی کشور به اقدامات جهادی، محرومیتزدایی و فعالیتهای عامالمنفعه پس از سیل خوزستان و از دو سال پیش به درخواست شهید حاج قاسم سلیمانی رونق گرفت و همچنان رو به افزایش است؛ گسترش این فعالیتها برکت دیگری از نفس الهی آن خادم ملت بود
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
👇🔰 اگر دشمن نقض عهد کرد، باید آن قرارداد را پرتاب کنید طرف خودش!
[سوره الأنفال (8): آيه 56]
الَّذِينَ عاهَدْتَ مِنْهُمْ ثُمَّ يَنْقُضُونَ عَهْدَهُمْ فِي كُلِّ مَرَّةٍ وَ هُمْ لا يَتَّقُونَ (56)
(بدترين جنبندگان نزد خداوند،) آنانند كه از ايشان پيمان گرفتهاى، سپس پيمان خود را در هر بار مىشكنند و (در وفادارى و حفظ پيمان،) اهل تقوا و پروا نيستند.
آیه 56 با ذکر آیه 57 و 58 معنی پیدا می کند .
فَإِمَّا تَثْقَفَنَّهُمْ فِي الْحَرْبِ فَشَرِّدْ بِهِمْ مَنْ خَلْفَهُمْ لَعَلَّهُمْ يَذَّكَّرُونَ وَ إِمَّا تَخافَنَّ مِنْ قَوْمٍ خِيانَةً فَانْبِذْ إِلَيْهِمْ عَلى سَواءٍ إِنَّ اللَّهَ لا يُحِبُّ الْخائِنينَ ...
«پس اگر در جنگ بر آنان (عهدشکنان) ، دست یافتی ، کسانی را که در پیش آنان هستند تار و مار کن باشد که عبرت گیرند ، اگر از خیانت یکی از آنها بیم داری ، پیمانشان را به سوی خودشان بینداز...»
ماجرای تاریخی از این قرار است که خداوند درباره پیمان شکنان به پیامبر می فرماید : اگر در جنگ بر آنان دست یافتى که خواهى یافت چنان بر ایشان سخت گیر که مایه عبرت کسانى شوند که درپی تکرار این خیانت ها هستند تا ترس و نگرانى بر آنان حاکم شود و دیگر براى نبرد با مؤمنان همداستان نشوند، باشد که بفهمند پیمان شکنى و ستیزه جویى با مؤمنان چه فرجام شومى دارد.
و اگر از قومى که با آنان پیمان بسته اى بیم خیانت در پیمان دارى، پیمانشان را به سویشان بیفکن و لغو آن را به ایشان اعلام کن تا شما و آنان در آگاهى از لغو پیمان یکسان باشید، و بدان که اگر به آنان اعلام نکنى مرتکب خیانت شده اى و خداوند خیانتکاران را دوست نمى دارد.
این آیات خود بیانگر دستور خداوند و سیره پیامبر اکرم (ص) در برابر عهد شکنانی است که سابقه اعمال آنها بیانگر غیرقابل اعتماد بودنشان است!
🌹🌹🌹امام خامنه ای در دیدار مسئولان نظام؛1395/3/25) »
قرآن می فرماید اگر دشمن نقض عهد کرد، باید آن قرارداد را پرتاب کنید طرف خودش!
«سند [برجام] - همانطور که عرض کردم- یک خلل و فُرَجی دارد، یک زوایای پرابهامی دارد که اینها موجب شده است که دشمن بتواند سوء استفاده کند، طرف مقابل بتواند از آنها سوء استفاده کند. ما البتّه برجام را ابتدائاً نقض نخواهیم کرد؛ این را همه بدانند! ما نقض نمی کنیم برجام را؛ لکن اگر طرف مقابل نقض کند که حالا همین طور این کسانی که نامزد ریاست جمهوری آمریکایند، مدام دارند تهدید می کنند که ما می آییم پاره می کنیم، نقض می کنیم، اینها اگر پاره کردند،ماآتش می زنیم. اینکه حالا نقض نمی کنیم، متّکی است به دستور قرآن: «اَوفوا بِالعَهد» (اسراء: 34)
بالاخره یک معاهده ای است انجام داده ایم، نمی خواهیم معاهده را ما به هم بزنیم؛ و آنکه اگر آنها نقض کردند، ما هم نقض خواهیم کرد، این هم متّکی است به آیه ی قرآن: «وَ اِمّا تَخافَنَّ مِن قَومٍ خِیانَةً فَانبِذ اِلَیهِم عَلی سَوآء» (انفال:58)
اگر آن طرف نقض کرد، نقض کن. «فَانبِذ» یعنی پرتاب کن طرف خودش؛ رد کن. بنابراین ما تابع اصول قرآنی هستیم؛ هم در این طرف قضیّه، هم در آن طرف قضیّه.»
✅تدوین : رجبعلی بازیاد https://eitaa.com/e_beman
کسانی که دست روی دست میگذارند و میگویند خدا خودش درست میکند این اشتباه است و معنای توکل این نیست، اینان مانند قوم بنیاسرائیل هستند که به حضرت موسی میگفتند: تو و خدایت بروید و بجنگید و ما اینجا نشستهایم، فَاذهَب انتَ و َربُّکَ فَقاتلا اِنّا هَاهُنا قَاعِدُون.
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#بخش_ایمان https://eitaa.com/e_beman
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
⭕️ روزانه با صبحانه خبری در یک کانال تحلیلی و نخبه پسند همراه شوید
لازم به ذکر است صبحانه خبری صرفا بیان اخبار سیاسی و دیدگاههای جریانات سیاسی است
👈تحلیل ودیدگاه کانال انقلابی بمانیم را می توانید در" راهبرد روزانه "مشاهده فرمایید.
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
* مقامات روس چند دقیقه به قالیباف وقت ملاقات دادند؟
سفر قالیباف گرچه با حواشی سیاسی رو به رو شد ولی به لحاظ دستاوردهای دیپلماتیک از سفرهای موفق مقامات ایرانی به روسیه برآورد می شود. دیدارهای قالیباف با مقامات روس و میزان استقبال از او حتی در برخی موراد فراتر از پروتکل های مرسوم بوده است. در این میان جلسات اقتصادی و امنیتی قالیباف در روسیه پررونق تر از دیگر جلسات بوده است. پیگیری های خبرنگار جهان نيوز نشان می دهد که برخی جلسات قالیباف با مقامات روس گاه تا سه برابر زمان از قبل تعیین شده طول کشیده است و طرف های روس از موضوعات پیشنهادی ایران در سفر استقبال قابل تاملی داشته اند. به اعتقاد کارشناسان یکی از دلایل استقبال مقامات روس از موضوعات مطرح شده در دیدار با قالیباف، سطح راهبردی موضوعات پیشنهادی و جدی بودن طرف ایرانی برای گفتگو بوده است. https://eitaa.com/e_beman
* نامزدهای گمنام اصلاح طلب برای انتخابات +اسامی
یکی از چالش های اصلاح طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری، صف کاندیداهای اصلاح طلبی است که به لحاظ نفوذ سیاسی و حزبی موثر هستند ولی در افکار عمومی ناشناخته و گمنام هستند. به اعتقاد برخی از فعالین سیاسی چهره های احتمالی همانند حق شناس، افشانی، حضرتی، کواکبیان، رهامی و... از جمله افرادی هستند که افراد نزدیک به خاتمی از سوی اصلاح طلب بودن آنها را نمی توانند انکار کنند و از سوی دیگر نگرانند که این افراد در صورت تایید صلاحیت، حاضر به کنار کشیدن به نفع کاندیدا مورد نظر خاتمی نباشند. https://eitaa.com/e_beman
* مردم چه کسی را بهترین گزینه برای اداره کشور و مشکلات اقتصادی می دانند؟
نتایج نظرسنجی درباره چهره های احتمالی برای انتخابات ریاست جمهوری برای اداره بهتر کشور و رفع مشکلات اقتصادی قابل توجه است. گزارش ذیل بررسی نتایج این نظرسنجی از میان افرادی همچون، آیت الله رئیسی، قالیباف، ظریف و سید حسن خمینی است.
شرکت کنندگان در این نظرسنجی در پاسخ به این که بهترین فرد برای اداره کشور کیست؟ ابتدا قالیباف و سپس آیت الله رئیسی و بعد از آن سید حسن خمینی و ظریف را می دانند.
همچنین در پاسخ به سئوالی درباره این که بهترین فرد برای حل مشکلات اقتصادی کیست؟ گزینه اول قالیباف، گزینه دوم گزینه بعدی آیت الله رئیسی، گزینه سوم سید حسن خمین و گزینه آخر ظریف را انتخاب کردند.
همچنین در پاسخ به اینکه بهترین گزینه برای ایجاد رفاه و آسایش عمومی، مردم به ترتیب، آیت الله رئیسی، سیدحسن خمینی، قالیباف و ظریف را انتخاب کرده اند. https://eitaa.com/e_beman