👈 پیشبینی پژوهشگر صهیونیست از پایان رژیم صهیونیستی/
«یوسی هلیوی» مورخ صهیونیست در یادداشتی در روزنامه «معاریو» نوشت، «معادله پیشین که میگفت جنگهای اسرائیل در «میدانهای دشمنان» رخ میدهد، تغییر کرده و بر اساس گزارشهای امنیتی، جنگ بعدی در قلب این رژیم رخ خواهد داد. برآوردهای امنیتی میگویند ۲۵۰ هزار موشک از انواع مختلف به فرماندهی ایران و گروههای فلسطینی، رژیم صهیونیستی را نشانه گرفتهاند. روزانه ۳۰۰۰ موشک به شهرها، شهرکها، فرودگاههای نظامی، بندرها، مسیرها، سامانههای کنترل از راه دور، پایگاههای ارتش و انبارهای سلاح ارتش شلیک خواهد شد. این جنگ فراگیر حتمی است اما زمان آن مشخص نیست و صراحتاً باید گفت، این جنگ منجر به نابودی دولت اسرائیل خواهد شد»
میر کاظمی
👈توقف چرخه معیوب بودجه ریزی
در حال سروسامان دادن به این بدهیها هستیم و مدیریت در مصارف در دست گرفته شده و بهگونهای حرکت کردیم که ماه گذشته اولین ماهی بود که پرداختیها در آن بدون خلق پول صورت گرفت. هماکنون کنترلهای لازم شروع شده و سیستم بودجهریزی را به این سمت بردهایم که از ریختوپاشها جلوگیری کرده و یک حالت انقباضی در هزینهها را در دست گرفتهایم تا بهدرستی مدیریت کنیم. بخشنامه بودجه ۱۴۰۱ نهایی شده و آماده ارسال به دفتر رئیسجمهور است. سناریوی جبران کسری با خلق پول، روش کار ما نیست چراکه آثار و تبعات مخرب آن در کشور مشهود است. رشد اقتصادی پایین، تورم بالا، سرمایهگذاری کم، همه و همه نتیجه نظام بودجهریزی گذشته است. باید دولت هزینهها را مدیریت کند. قرار نیست بودجه ۱۴۰۱ با کسری تدوین شود. در گذشته بدون در نظر گرفتن منابع موثق، هزینههای زیادی بر جامعه تحمیل شده که باعث افزایش تورم شده است. باید سنتشکنی شود تا آثار و تبعات مثبت و تأثیرگذار بر زندگی مردم حاکم شود. چرخه منفی و معیوب در بودجهریزی باید متوقف شود؛ دولت هزینهها را مدیریت کند.
انقلابی بمانیم ثامن الائمه در
ایتا
http://Eitaa.com/e_beman
سروش
http://Sapp.com/e_beman
تلگرام
http://T.me/e_beman
معیار👇
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🍀
👏👏👏نتایج و دستاوردهای انتخابات پارلمانی عراق
مشارکت در این دوره از انتخابات که پنجمین انتخابات مردمی عراق پس از سرنگونی حکومت صدام بود، بالای ۴۰ درصد و نسبت به دوره قبل بسیار بالاتر بود. در این انتخابات علیرغم تلاشهای آشکار و پنهان جریان غربگرا در عراق، جریانهای اسلامی و مقاومت اکثریت کرسیهای پارلمانی را به دست آورده و پارلمان در اختیار جریانهای اسلامی خواهد بود. برخلاف دورههای قبل، در این دوره جریان دوقطبی کاذب بین جریانهای اسلامی پیروز در داخل عراق وجود نداشت. یکی از همگراییهای جریانهای اسلامی در این دوره از انتخابات این بود که بهمنظور اجرایی شدن دیدگاه مرجعیت و اراده مردم اتاق تنسیق(هماهنگی) شکل داده بودند. در این انتخابات پروژه آمریکا برای رأی ندادن مردم به جریانهای اسلامی و دور کردن این جریانها از حاکمیت عراق با شکست مواجه شد. همچنین تلاشهای آمریکا برای تعویق این انتخابات به سرانجامی نرسید. یکی از ابعاد این انتخابات، برقراری امنیت کامل آن با محوریت حشدالشعبی بود. برگزاری این انتخابات و پيروزی جریانهای اسلامی یک پيروزی بزرگ برای مردم، مرجعیت، جریانهای اسلامی و مقاومت در عراق محسوب میشود
👈چالشی تازه برای رژیم اشغالگر!
نشنالاینترست در یادداشتی با اشاره به خروج آمریکا از افغانستان و خروج احتمالی از عراق و سوریه در آینده، این فرضیه را مطرح ساخته که رژیم صهیونیستی ممکن است به دنبال ترتیبات امنیتی جایگزین باشد. حضور منطقهای ایران، تهدیدی جدی برای این رژیم است و ازآنجهت که توان نظامی رژیم به دلیل محدودیتهای ژئوپلتیک برای مقابله با ایران کافی نیست، نیازمند حضور و حمایت آمریکا برای مقابله با ایران است. به نوشته نویسنده، «نظم منطقهای جدیدی در راه است. بهبود روابط ترکیه با مصر و امارات و عربستان با قطر، نشان میدهد که رژیم صهیونیستی پس از خروج آمریکا باید درصدد یافتن متحدان جدیدی باشد. خروج آمریکا از افغانستان، تصور شکستناپذیری ارتش آمریکا را خدشهدار کرده است. گروههای اسلامگرای مخالف غرب از این شکست، جسارت بیشتری برای مقابله با حضور منطقهای آمریکا و همچنین رژیم صهیونیستی خواهند گرفت و این چالشی تازه برای آینده نظامی و امنیتی اسرائیل خواهد بود».
👈چرا ایران تولید اورانیوم ۲۰ درصدی را از سر گرفت؟/
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: «درباره ذخیرهسازی اورانیوم با غنای ۲۰ درصد، از رقم ۱۲۰ کیلو عبور کردهایم و از برنامه جلوتر هستیم. طبق برجام قرار بود سوخت ۲۰ درصد به راکتور تهران داده شود اما داده نشد و اگر ساخت این میزان سوخت را خودمان آغاز نمیکردیم این موضوع امروز به یکی از معضلاتمان تبدیل میشد»
👈 مالیات قطعی بر 1.3 میلیون خانه در کشور/
«محمودزاده» معاون وزیر راه خبر داد: «مالیات یکمیلیون و ۳۰۰ هزار خانه خالی که در حال حاضر شناساییشده، قطعی است اما واحدهایی که طبق اصلاحیه قانون آذر ۹۹ شناسایی خواهد شد، هنوز موردبررسی قرار نگرفته و ثبتنام تا پایان ماه جاری ادامه دارد»
👈آب سدها فقط جوابگوی پاییز است!/
مدیرکل دفتر اطلاعات و دادههای آب کشور گزارش داد: «حجم آب ذخیرهشده در سدهای کشور ۱۹ میلیارد مترمکعب است. از این میزان آب، فقط 9.5 میلیارد مترمکعب قابلاستفاده است که این میزان آب، تنها اندازه مصرف فصل پاییز است. با توجه به پیشبینی کمبارشی بیسابقه در پاییز جاری، این میزان ذخیره آب میتواند نگرانکننده باشد»
▼حرف روز
👈سفر برای مردمی ماندن!
یکی از ویژگیهای دولت سیزدهم که در همین ابتدای راه نمود فعالی پیدا کرده است، سفرهای استانی است. حضور فعال دولتمردان که اتفاقاً از استانهای محروم هم آغاز گردیده دارای آثار و برکات بزرگی است. مردمی بودن، حضور در میان مردم و از نزدیک در جریان امور مردم بودن از توصیههای مؤکد رهبر معظم انقلاب در اولین دیدار اعضای دولت جدید با معظم له نیز بوده است و اکنون دکتر رئیسی خبر از ادامه سفرهای استانی میدهد. به عقیده رئیسجمهور، «در بسیاری از موارد، برخی طرحها که دچار وقفه بیدلیل شدهاند، با پیگیریهای مدیران ارشد در جریان بازدید حضوری، فعال میشود». بااینحال، در خصوص سفرهای استانی توجه به چند نکته ضروری به نظر میرسد؛
👈نکات تحلیلی:
1️⃣- ازجمله شعارهای مهم دکتر رئیسی در ایام انتخابات، تشکیل دولت مردمی بوده است؛ یکی از مؤلفههای اصلی دولت مردمی، حضور بدون واسطه در میان مردم است. مقام معظم رهبری نیز یکی از شروط تحقق دولت مردمی را با مردم و در میان مردم بودن عنوان کردهاند.
2️⃣- آنچه بر ارزش سفرهای استانی دولت افزوده است، اصرار معظم له بر حضور در مناطق محروم و محلهها و مناطقی است که حتی شاید مدیران محلی هم کمتر در آنجا حضور مییابند. ترجمان سخن مقام معظم رهبری این است که ایشان حضور در میان مردم را گزینشی نمیدانند و معتقدند: «مردم یعنی همه مردم؛ بدون امتیازهای طبقاتی و گروهی».
3️⃣- وحدت و وفاق ملی یکی از بزرگترین سرمایههای اجتماعی در مواجهه با تهدیدات بیرونی و چالشهای درونی است. حضور دولت در مناطق مختلف کشور، شنیدن دغدغههای مردم و برداشتن موانع پیش رو با رأی و نظر مردم، موجب تقویت این سرمایه اجتماعی میشود.
4️⃣- ترمیم مستمر روابط میان مردم با دولت ازجمله ضروریات هر حکومتی برای دوام و توفیق است؛ این امر حاصل نمیشود مگر با اطلاع و آگاهی از دغدغههای جامعه و برنامهریزی، اقدام و عمل بر اساس آن دغدغهها. یکی از دلایل اصلی اعتراض در کشور ما به همین حضور ناکافی مسئولین در میان مردم برمیگردد. مقام معظم رهبری راهکار نزدیکی دولت به مردم و مردمی بودن دولت را این میدانند که دولتمردان: «صادقانه با مردم حرف بزنند، مشکلات را به مردم بگویند، راهحلها را به مردم بگویند، توقّعات را از مردم ابراز کنند و کمکهای لازم را به مردم تقدیم کنند. حرف زدن با مردم یکی از کارهای مهمی است که دولت مردمی بایستی [به آن] متعهّد باشد». مردمی بودن و مردمی ماندن دولت اصل مهم و ضروری است و سفرهای استانی نیز با توجه به این اصل ارزشگذاری میشود.
✍#مصطفی_برزکار
https://eitaa.com/e_beman
▼گزارش روز
👈نقش داعش در افغانستان
داعش در جمعهای که گذشت، در جمع مسلمانان نمازگزار مسجد خانآباد افغانستان، اقدام انتحاری و تروریستی انجام داد که طی آن بیش از صد نفر شهید و زخمی شدند. در پی این حادثه رهبر معظم انقلاب با تأکید بر مجازات عاملان، از کشورهای همسایه و مسئولین افغانستان خواستار جلوگیری از تکرار چنین فجایعی شدند. همانگونه که معظم له اعلام کردند، چنانچه جلوی این اقدامات گرفته نشود، مطمئناً انجام چنین اقدامات تروریستی در افغانستان شدت خواهد یافت. خط فکری داعش در افغانستان بر ایجاد اختلاف بین شیعیان با اهل سنت و فراهمسازی اختلافات و درگیریهای مذهبی در آن متمرکز شده است.
👈گزارههای تحلیلی:
آمریکا از کارت داعش در افغانستان در دو جهت استفاده میکند:
✅ الف) احیای داعش جهت درگیر کردن بازیگران دیگر همچون ایران، روسیه و چین در بحران احتمالی ایجادشده از طریق جنگ داخلی در افغانستان؛
✅ ب) ایجاد فضای گسترده ناامنی داخلی در افغانستان به دلیل خلأهای امنیتی موجود در آن و توسعه این ناامنی به کشورهای منطقهای مخالف سیاستهای آمریکا؛ بنابراین آمریکاییها به این تحلیل رسیدهاند که تنها گروهی که هم برای طالبان و هم برای سایر بازیگران همچون ایران به صورت تهدید میتواند وجود داشته باشد و درعینحال میتواند سیاستهای این کشور شکستخورده در افغانستان را پیش ببرد، داعش است؛ به همین منظور تمام توان خود را بر احیا و حمایت از داعش قرار داده است تا از یکسو ناامنی گسترده در افغانستان در جهت راهبرد مشغول سازی پیاده شود و از سوی دیگر با توجه به ناامنی به وجود آمده و خطر داعش، زمینه اقدامات نظامی محدود و مداخله در امور افغانستان را فراهم و توجیه کند؛ تهدیدی که اگر در نطفه خفه نشود، زمینهساز ناامنی گسترده در داخل افغانستان شده و خطرات امنیتی گسترده همچون افزایش تهدیدهای داعش در منطقه را موجب خواهد شد. این در حالی است که راهبرد جمهوری اسلامی ایران عدم حضور بازیگران فرامنطقهای در افغانستان و جلوگیری از تکرار چنین فجایعی است؛ زیرا هم حضور بازیگران خارجی و هم رشد و نمو نیروهای نیابتی آنها، هر دو زمینهساز ناامنی و بروز مشکلات تروریستی در منطقه هستند.
✍#محمدرضا_فرهادی
https://eitaa.com/e_beman
📸 #اینفوگرافیک | بحران افزایش #نقدینگی
📊 با افزایش بدهی های دولت و عدم اجرا سیاست های پولی صحیح نقدینگی در شهریور ۱۴۰۰ به عدد ۴۰۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده است. عددی که میتواند بسیار نگران کننده باشد.