🔰علت تغییر مدیر موساد چه بود؟
📍در حالی موساد روی کار آمدن یک زن بهعنوان مسئول میز ایران را بهعنوان یک تحول اساسی بزرگنمایی کرده که تحلیلها و خبرها حاکی از آن است که این تغییر و تحول به خاطر این بوده که شبکه جاسوسی رژیم صهیونیستی در استانبول لو رفته و اعضای آن نزدیک به یک سال تحت نظر بودهاند. عمق ضربه به این شبکه آنقدر عمیق بود که عناصر آن در کرواسی و حتی شاخه سوئیسی آن نیز لو رفته و اوراق هویتی آنها شناسایی شد. جالب توجه آنکه در آن زمان میت (سازمان اطلاعات ترکیه) مسئولیت ضربه به شبکه را نپذیرفت و رسانههای ترکی از بیان عوامل افشاکننده سرباز زدند. گویی در زدن شبکه موساد دستهای نامرئی یک سرویس منطقهای دیگر نقش اساسی را داشته است. پس از این موضوع بود که یک مقام امنیتی رژیم صهیونیستی بالاخره به زبان آمده و اعلام کرد که جان شهروندان صهیونیست در ترکیه بهشدت در خطر بوده و ایران روی آنها اشراف اطلاعاتی سنگین دارد. حال باید با چنین اعترافاتی متوجه شد که چه سرویس امنیتیای موجب زلزله تغییرات در موساد شده است.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰بهت آمریکاییها از توان خلبانان ایرانی
🔸️وبگاه تخصصی نظامی آمریکایی «۱۹ فورتی فایو» روز شنبه در مطلبی به جنگندههای «افـ۱۴ تامکت» نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و نوشت: برخلاف آمریکا کشور سازنده این جنگنده، ایران اولین برتری هوا به هوا را با این جنگندهها کسب کرد. هیچ یک از خلبانان آمریکایی تامکت به وضعیت «تکخال» (پنج یا بیشتر پیروزی هوایی) نرسیدند، اما دست کم یک خلبان نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران به این وضعیت دست یافت. سرهنگ «مصطفی روستایی» خلبان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران که در جریان جنگ ایران و عراق پنج برتری هوایی برابر جنگندههای عراقی ثبت کرد. در مجموع خلبانان ایرانی تامکت ۱۳۰ پیروزی مقابل تنها چهار شکست داشتند.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰بازی اصلاحطلبان با توان سیاسی مردم
🗞روزنامه شرق در تحلیلی نوشت: «آنچه اصلاحطلبان با مردم کردند، این بود که توان آنان را در سیاست به بازی گرفتند و توان همان شدت به معنای نیروهای موجود در آدمی است که میتواند برای تغییر اقدام و در برابر نیروهای مخالف این تغییر مقاومت کند. اصلاحطلبان شدت این توان را در آحاد مردم برانگیختند و بعد از کامیابی خود به نیروهای مخالف این تغییر درآمدند. سرخوردگی مردم از سیاست، یعنی سرخوردگی از توان تغییر و غفلت از اینکه ما وجود داریم و این همان چیزی است که دوباره باید به آن اندیشید.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰حاتمبخشی از جیب مردم
📍اطلاعات صورت مالی شرکت ملی مس ایران شرکت ملی مس ایران، این شرکت طی دو سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ در مجموع ۲۴۴ میلیارد و ۲۴۰ میلیون تومان فقط کمک بلاعوض پرداخت کرده است. به نظر میرسد مجلس باید با قانونگذاری، جلوی هزینهکرد این موارد را از طرف شرکتها گرفته و اگر قرار است این مبالغ پرداخت شود، باید فرضا در حسابهای نهادها و دستگاههای حمایتی تجمیع شده و به مصارف فقرزدایی و خیرخواهانه برسد.
http://Eitaa.com/e_beman
🎥 از افزایش ۳۰ درصدی صادرات به چین، تا افزایش ۱۲۹ درصدی صادرات به روسیه
🔹رییس سازمان توسعه تجارت: دیپلماسی اقتصادی را در بدنه دولت فعال کردیم
🔹صادرات به عمان بعد از سفر رئیسجمهور، رشدی ۷۰ درصدی داشته است
🔹تجارت با آفریقا در سال ۱۴۰۰، نسبت به سال قبل از آن، دو برابر شد
http://Eitaa.com/e_beman
♦️درآمد نفتی ایران ۵ برابر بیشتر از سال گذشته شد
وزیر اقتصاد:
🔹درآمد صادرات نفت در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال قبلش به ۱۱ برابر رسید و سال ۱۴۰۱ این عدد به پنج برابر خود نسبت به سال قبلش رسیده است.
🔹قطعاً شاخص تورم با آنچه هدف ما در برنامه اقتصادی است بسیار فاصله دارد و ما در جهت کاهش تورم اقدامات متعددی برای همه دستگاهها در نظر گرفتهایم.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰رونمایی از سامانه دفاع نقطهای شهید سلیمانی
🔻سامانه شهید سلیمانی یک سامانه پدافندی برای کشف و انهدام اهداف ارتفاع پست است که از دو موشک با جستوجوگر حرارتی در طرفین و یک توپ گلتلینک تشکیل شده است. این سامانه در حقیقت یک سامانه دفاع نقطهای است که برای دفاع هوایی از شناورها طراحی شده است.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰حرف روز
💢دیپلماسی هستهای و توصیههای وارن بافت
«هرگز عمق یک رودخانه را با هر دو پا آزمایش نکنید» این توصیه وارن بافت تاجر آمریکایی در کتاب ۲۹ اصل در سرمایهگذاری است. بافت توصیه میکند که در یک تجارت پر ریسک هیچگاه نباید بیگدار به آب زد و حتما باید به فکر راهی برای جبران خطای احتمالی بود. اگر نگاهی به عملکرد و فرجام توافق برجام در دولت گذشته بیندازیم، با این واقعیت روبهرو خواهیم شد که علیرغم همه هشدارهای داخلی و شواهد و تهدیدات مکرر جمهوریخواهان آمریکا در مورد خروج از توافق، سناریوهای مخاطرات احتمالی آینده مورد توجه تیم مذاکرهکنندگان قرار نگرفت.
به طور مثال در بهار سال 2015 و در بحبوحه گزارشهای خبری مختلف با محوریت این مسئله که آمریکا و قدرتهای جهانی دیگر در آستانه امضای یک توافق هستهای با ایران هستند، گروهی 47 نفره از سناتورهای جمهوریخواه نامهای سرگشاده را در ظاهر خطاب به ایران، اما در عمل خطاب به دولت اوباما منتشر کردند. نامهای که پیام اصلی آن این بود: «توافق هستهای برجام چندان به درازا نخواهد انجامید.» این پیام در حقیقت بدین معنی بود که یک چنین توافقی را دولت بعدی آمریکا به آسانی میتواند با چرخاندن نوک قلم خود زیر سؤال ببرد؛ موضوعی که در تب و تاب و اشتیاق دولت وقت در دستیابی به توافق نادیده گرفته شد و شد آنچه نباید میشد. با اینکه به ادعای رسانههای غربی احیای مجدد برجام میتواند مزایایی برای جمهوری اسلامی به همراه داشته باشد، اما به نظر میرسد دولت سیزدهم تا حد ممکن جانب احتیاط را در فرآیند مذاکره برای اخذ ضمانت لازم از طرف مقابل مورد توجه قرار داده است، احتیاط معقولی که حصول به توافق را به درازا کشانده اما در نهایت میتواند امید به ثبات و پایداری آن را افزایش دهد.
جالب اینکه؛ برخی رسانههای مخالف دولت به بهانه طولانی شدن روند مذاکرات، سیاست «توافق به شرط تضمین» دولت سیزدهم را به وقتکشی، تعلل و ناتوانی دولت در رسیدن به توافق تفسیر کردهاند. اما کیست که نداند که از یک سوراخ نباید دوبار گَزیده شد. احتیاط شرط عقل است و در مقابل حریف بدعهدی مثل آمریکا که در مقابل ایران شمشیر دشمنی از رو بسته است این شرط دوچندان است. به ویژه زمانی که در باب همین موضوع هستهای نه تنها شاهد بدعهدی، بلکه خروج آمریکا از توافق بودهایم.
✍️ #حسین_حسینینژاد
http://Eitaa.com/e_beman