🔰 در غزه آتشبس میشود؟
📍رئیس جمهور آمریکا، جو بایدن ابراز امیدواری کرد که تا هفته آینده میلادی یک آتشبس میان اسرائیل و حماس برقرار شود. بایدن که در جمع خبرنگاران در نیویورک صحبت میکرد، در پاسخ به پرسشی درباره تحولات غزه گفت: «من امیدوارم تا دوشنبه هفته بعد ما یک توافق آتشبس داشته باشیم.» وی افزود: «مشاور امنیت ملی(کاخ سفید) به من گفته که ما نزدیک هستیم اما هنوز انجام نشده است.» شبکه انبیسی نیوز پیش از این گزارش داده بود که قطر واسطه مذاکرات هفته جاری میان حماس و اسرائیل بوده و مذاکرات میان مقامات آمریکایی، اسرائیلی، قطری و مصری در پاریس برگزار شده است. این در حالی است که آمریکا چندین بار قطعنامههای شورای امنیت مبنی بر ایجاد آتشبس در غزه را وتو کرده است.
http://Eitaa.com/e_beman
🌐 بسته خبری
❄️ «رویترز» گزارش داد، دونالد ترامپ با وجود همه اتهاماتی که متوجه اوست و همچنین حکم اخیر دادگاه برای پرداخت جریمه ۴۵۴ میلیون دلاری بابت جعل صورتهای مالی با هدف دریافت وام و بیمه با نرخهای مطلوبتر، همچنان طوری محبوبیت خود را بین رأیدهندگان جمهوریخواه حفظ کرده است که در انتخابات کارولینای جنوبی توانست ۵۹/۸ درصد آرا را از آن خود کند، این در حالی است که «نیکی هیلی» که پیشتر فرماندار کارولینای جنوبی بوده است و امید بسیاری داشت بتواند در خانه خود ترامپ را شکست دهد، تنها ۳۹/۵ درصد آرا را کسب کرد.
❄️ گزارش آژانس بینالمللی انرژی اتمی نشان میدهد، ذخایر اورانیوم ۶۰ درصد ایران در ماههای گذشته کاهش یافته است. طبق گزارشی که به مشاهده رویترز رسیده است، مجموع ذخایر اورانیوم ۶۰ درصد ایران طی سه ماه با کاهش ۶/۸ کیلوگرم به ۱۲۱/۵ کیلوگرم رسیده است. رویترز به نقل از یک دیپلمات ارشد مدعی شد: «ایران در حال حاضر اورانیوم غنی شده با خلوص ۶۰ درصد را با نرخ حدود ۹ کیلوگرم در ماه تولید میکند.»
❄️ روزنامه «معاریو» دو روز پیش در گزارشی در حاشیه رایزنیهای چهارجانبه آمریکا، مصر، قطر و رژیم صهیونیستی در پاریس اعلام کرد، اسرائیل از اعطای چند امتیاز به شدت وحشت دارد. این رسانه عبری زبان به نقل از منابع خبری اعلام کرد: «حماس همچنان بر پیش شروط سابق خود در مذاکرات فعلی هم تأکید کرده و خواهان عقب نشینی اسرائیل از نوار غزه و آزاد اسرایی با محکومیتهای بالا هستند.»
❄️ «سیدحسین مرعشی» دبیرکل حزب کارگزاران با اشاره به اینکه هیچ راهی جز اصلاحات تدریجی و تشکیل فراکسیون اقلیتی قدرتمند در مجلس نداریم، گفت: «در اوج ناامیدی از انتخابات دوازدهم نقطه عطفی جدید بسازیم و ریلگذاری سیاسی کشور را عوض کنیم و پیشبینی ما در این خصوص تصاحب ۷۰ کرسی مجلس است.»
❄️ «علی ربیعی» با بیان اینکه دامن زدن به دعوای اکثریت و اقلیت در میان اصلاحطلبان، انشقاقی است که میتواند به زیان همگان باشد و همه باید از آن نگران باشند، تصریح میکند اگر این جریان سیاسی میتوانست در انتخابات ۸۴ ائتلاف کند، سرنوشت متفاوتی رقم میخورد و اگر نتیجه انتخابات ۹۲ با دستاوردهایی در سیاست خارجی و... همراه شد، به خاطر ائتلاف بود.
❄️ روزنامه «نیویورک تایمز» نوشت: «مذاکرهکنندگان صهیونیست اعلام کردند که اسرائیل ممکن است اسرای برجسته فلسطینی را آزاد کند.» این روزنامه ادامه داد: «آزادی زندانیان فلسطینی با محکومیتهای بالا در ازای آزادی اسرای اسرائیلی در بند مقاومت در غزه خواهد بود.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 حرف روز
💠 مجلسی 10 درصد بهتر از مجلس کنونی
کمتر از ۷۲ ساعت تا آغاز رقابت انتخاباتی ۱۱ اسفند باقی مانده است و مردم در تلاشند تا در یکی از حساسترین انتخابات پارلمانی، مجلسی را شکل دهند که حلال مشکلات کشور باشد. در این میان، توجه به یک نکته حائز اهمیت است که معیار مجلس مطلوب آینده چه مجلسی است و با کدام معیار میتوان عملکرد آن را ارزیابی کرد؟
در پاسخ به این پرسش باید توجه داشت که ما در انتخابات باید از ایدهآلگرایی فانتزی و دست نیافتنی فاصله بگیریم و با انضمامی کردن شاخصها، نگاهی نیز به واقعیتهای صحنه حکمرانی داشته باشیم. اگر شاخص موفقیت مجلس را حل مشکلات کشور گذاشتیم، پیشاپیش قابل پیشبینی است که بخشی از مشکلات کشور در طول چهار سال از طریق مجلس حل نخواهد شد! لذا از هماکنون میتوان گفت رضایت عمومی از عملکرد مجلس آینده وجود نخواهد داشت! این شاخصهای ذهنی و غیرواقعی عاملی برای سرخوردگیهایی است که این روزها نسبت به عملکرد مجلس در جامعه وجود دارد و به عاملی برای ایجاد تردید نسبت به اصل شرکت در انتخابات بدل شده است.
برای حل این معضل باید شاخصهای ارزیابی عملکرد نهادها و مجموعههای مختلف را واقعی کرد و به مؤلفههایی عینی و دست یافتنی رسید. برای این امر باید به این گزاره توجه کرد که نباید در انتظار معجزه و منجی بود و راه حل مشکلات کشور به تدریج مرتفع خواهد شد! این گزاره ما را به این حقیقت راهنمایی میکند که ما در انتخابات آتی به دنبال تشکیل مجلسی هستیم که نسبت به مجلس پیشین در فرآیند ریل گذاری در مسیر حل مشکلات کشور ۱۰ درصد موفقتر عمل کند. این شاخص، که شاخصی کمی برای بررسی عملکرد است، هم خواهد توانست ما را از شاخصهای کیفی فاصله دهد و امکان ارزیابی را تا حدودی عینی و قابل مشاهده کند. همچنین میتواند موجب آرامش افکار عمومی جامعه شود.
حقیقت آن است که اگر چهار سال پیش در اسفندماه ۱۳۹۸ بر سر این شاخص تفاهم داشتیم و مبنی بر آن امروز عملکرد مجلس را بررسی میکردیم، با قاطعیت قابل اثبات بود که مجلس یازدهم بدون شک بیش از ۲۰ درصد از مجلس دهم موفقتر عمل کرده است! لذا با خرسندی و خشنودی از انتخاب چهار سال پیشمان، بدون دغدغه راهبرد مشارکت، برای شکل دادن مجلسی ۱۰ درصد بهتر از مجلس موجود تلاش میکردیم! اما از آنجا که این شاخص مهم را کنار گذاشتهایم، دچار خطای محاسبه هستیم و زحمات و خدمات مجلس یازدهم را به خوبی درک نمیکنیم و نادیده میگیریم! مجلسی که دیدهبان حکیم انقلاب اسلامی بر انقلابی بودن آن اصرار ورزیدهاند.
✍️ #مهدی_سعیدی
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گزارش روز
💢 یکی از دلایل اصلی اهمیت انتخابات در ایران که کمتر دیده میشود
تاریخ ۷ هزارساله ایران، ۷ هزار سال دیکتاتوری و استبداد را تجربه کرده است و رابطه مردم و حاکمیت در این نظامهای استبدادی و دیکتاتوری رابطه ارباب و رعیتی بوده و وظیفه مردم در این نوع حکومتها فقط اطاعت و پرداخت مالیات بوده است.
به ویژه در تاریخ معاصر دو قرن اخیر حکومت قاجار و پهلوی وابستهترین حکومتهای تاریخ پادشاهی ایران بودند که اراده بیگانه در این کشور حرف اول و آخر را در همه امور میزد. دو کشتار ۱۰ و ۶ میلیونی در دو جنگ جهانی اول و دوم در اواخر قاجار و دوره پهلوی و جدا شدن ۱۸ شهر در زمان قاجار و ۱۷ منطقه استراتژیک و شهر در دوره پهلوی و تحقیر ملت ایران نمونههایی از عملکرد این دوران استبدادی بوده است!
پهلوی در متن دو حرکت دموکراسیخواهی ایرانیان طی دو کودتا با اراده انگلیس و آمریکا در کودتای ۳ اسفند ۱۲۹۹ و کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ علیه نهضت دموکراتیک مشروطیت و نفت به قدرت رسید.
پهلوی تنها حکومت پادشاهی تاریخ ایران بود که با اراده بیگانه آمد و با اراده بیگانه رفت! در وابستگی رژیم پهلوی همین بس که شاه میگفت من عروسک خیمهشببازی بودم که آمریکاییها نخهایش را میکشیدند!
در تاریخ پادشاهی و استبدادی ایران جابهجایی قدرت همواره با کودتا، جنگ داخلی، تجزیه کشور، کشتار مردم، ناامنی، بی ثباتی و بدبختی مردم توأم بود که عقبماندگی ایران را نهادینه میکرد.
پس از انقلاب این روندهای تحقیرآمیز و قدرتزدا متوقف شد و کارگزاران با رأی مردم به قدرت رسیدند یا کنار زده شدند و برای افراد صالح امکان دستیابی به قدرت با رأی مردم برای اولین بار فراهم شد که البته چنین سازوکار مردمسالارانهای در جهان نیز کم نظیر و بدیع بود، چه رسد در تاریخ دیکتاتوری ایران! برگزاری حدود ۴۰ انتخابات با حضور افراد و جریانهای مختلف و به قدرت رسیدن افرادی که بعضاً با جمهوری اسلامی ایران زاویه هم داشتند، سندی بر این مدعاست، به قدرت رسیدن رقبای دولتهای مجری انتخابات علی رغم میل دولت مجری انتخابات و همچنین تغییر دو سوم نمایندگان مجلس شورای اسلامی در هر انتخابات جدید سند دیگری بر این ادعاست.
نهادینه شدن دموکراسی با مشارکت حداکثری و هدفمند در فرستادن افراد متعهد و متخصص، حداقل کاری است که مردم در حفظ این دستاورد بینظیر انقلاب میتوانند انجام دهند تا مانع از هرج و مرج، ناامنی و جنگ داخلی و در نتیجه نابودی کشور شوند. به ویژه اینکه صهیونیسم حاکم در غرب در هیچ شرایطی با ایران قوی کنار نخواهد آمد و ۴۵ سال عملکرد آنها مؤید این موضوع است و تنها با قوی شدن با سرخط اثبات جایگاه مردمی انقلاب است که دشمن عقبنشینی میکند و مجبور به کنار آمدن با ایران قوی میشود.
✍️ #محمدجواد_یاری
http://Eitaa.com/e_beman
🇯🇴💐 🇮🇷﷽🇮🇷💐🇯🇴
💐 بصائر علوی
✍ امیرمومنان فرمودند:
🗳 یک نماینده تراز دینی -مردمی کسی است که :
🔸۱. مسئولیت را امانت بداند نه طعمه.
🍃 «نامه ۵ نهج البلاغه ».
🔸 ۲. در تصمیم سازی ، موازین و احکام شرعی را مد نظر داشته ، و التزام عملی به اطاعت از رهبر را دارا باشد .
🍃 «نامه ۵٠ نهج البلاغه ».
🔸۳. ساده زیست باشد و تجملگرا نباشد و در خانههای اشرافی زندگی نکند.
🍃 «نامه ۳ نهج البلاغه ».
🔸۴. خوشگذران و عافیت طلب نباشد.
🍃 «نامه ۱٠ نهج البلاغه ».
🔸۵. موقعیت شناس باشد و در جایی که سرعت عمل لازم است کندی نکند و در جایی که کندی لازم است شتاب نداشته باشد.
🍃 «نامه ۱۳ نهج البلاغه ».
ادامه دارد...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فَبَلِّغْهُ مِنّاٰ تَحِیَّةً وَ سَلاٰماً...
«أَللّٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَٱلْفَرَج»
✅ تدوین: مرتضوی نژاد
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
روزمان را با #قران آغاز کنیم
✅۱۱ اسفند یگان ویژه ملائکه به کمک مردم انقلابی خواهند آمد
ببین رفیق که در جبهۀ مقابل کیست
مبر ز یاد که در این میانه، قاتل کیست
[سوره آلعمران (3): آيه 125]
بَلى إِنْ تَصْبِرُوا وَ تَتَّقُوا وَ يَأْتُوكُمْ مِنْ فَوْرِهِمْ هذا يُمْدِدْكُمْ رَبُّكُمْ بِخَمْسَةِ آلافٍ مِنَ الْمَلائِكَةِ مُسَوِّمِينَ (125)
البتّه اگر صبر و مقاومت كنيد و پرهيزگارى نماييد (گرچه) دشمنان با خشم و خروش بر شما بتازند، پروردگارتان شما را با پنج هزار فرشته مخصوص مدد مىرساند.
🌹پيامها:
1⃣ استقامت و تقوا، عامل نزول فرشتگان و امدادهاى غيبى است. «إِنْ تَصْبِرُوا وَ تَتَّقُوا»، «يُمْدِدْكُمْ رَبُّكُمْ»
2⃣- امدادهاى الهى، اختصاص به زمان پيامبر ندارد. «إِنْ تَصْبِرُوا وَ تَتَّقُوا»، «يُمْدِدْكُمْ رَبُّكُمْ»
3⃣ مقاومت همراه با تقوا ارزش دارد و گر نه لجاجت و يكدندگى است. «إِنْ تَصْبِرُوا وَ تَتَّقُوا»
4⃣- از دشمن غافل نشويم كه هجوم او خشمگينانه و خروشان است. «يَأْتُوكُمْ مِنْ فَوْرِهِمْ»
5⃣ هر گاه هجوم دشمن بر اهل تقوا شديد باشد، خداوند نيز برامدادهاى خود مىافزايد. «يَأْتُوكُمْ مِنْ فَوْرِهِمْ»، «بِخَمْسَةِ آلافٍ»
✍#رجبعلی_بازیاد
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 آخرین نظر سنجیها از چه میزان مشارکت میگویند؟
🔻چند نهاد معتبر افکارسنجی نظرسنجیهایی را در سراسر کشور و با نمونه آماری حدود 15 هزار نفر برگزار کردهاند. برآورد منتج از این نظرسنجیها آن است که در حال حاضر میزان مشارکت قطعی در انتخابات حوالی 47 درصد (چند روز مانده تا انتخابات) و عدد مربوط به افرادی که با احتمال بسیار زیاد یا زیاد در انتخابات شرکت میکنند، بالای 9 درصد است. همچنین بر اساس برخی نظرسنجیها، اطمینان از امنیت برگزاری انتخابات 83 درصد و اعتماد کامل به سلامت انتخابات 63 درصد است. طبق نظرسنجی یک نهاد معتبر، 68/4 درصد مردم گفتهاند که معتقدند امکان رقابت بین کاندیداها فراهم است. بر اساس این نظرسنجیها، مشارکت در استان تهران در مقایسه با سایر استانها کمتر و خراسان جنوبی در حال حاضر دارای بیشترین مشارکت است. با این حال مشارکت در استان تهران نیز در مقایسه با انتخابات پیشین مجلس بیشتر برآورد میشود.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰ارسال پیام میان ایران و آمریکا ادامه دارد
🔻وزیر امور خارجه در مصاحبه با شبکه «المیادین» لبنان درخصوص مذاکرات هستهای اظهار داشت: «گفتوگوهای جدی را با طرفهای مذاکرهکننده هستهای انجام دادیم، اما متأسفانه در یک مقطع به دلیل شرایطی که در اوکراین پیش آمد، نتیجه گفتوگوهای ما تحت تأثیر فضای جنگ اوکراین قرار گرفت.» وی افزود: «همچنان پیامهایی بین تهران و واشنگتن در موضوعات مختلف رد و بدل میشود. طرف آمریکایی تلاش میکند که در برخی از این پیامها به علاقمندی برای بازگشت همه طرفها به تعهدات برجام اشارهای داشته باشد.» امیرعبداللهیان اضافه کرد: «ما به صراحت اعلام کردهایم که از هر ابتکاری که منجر به بازگشت همه طرفها به تعهداتشان ذیل توافق هستهای و در راستای لغو تحریمهای یکجانبه آمریکا علیه ایران باشد، استقبال میکنیم؛ اما دولت ما از ابتدا اعلام کرده است برجام و توافق هستهای را مسیر عبور همه مسائل کشور نمیداند. ایران همواره ثابت کرده است که در مسیر تعهدات بینالمللی، متعهدترین طرف است.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 نگاه حزبی و جناحی نداریم
📍«طحان نظیف» گفت: «شورای نگهبان در بررسی صلاحیتها نگاه حزبی، جناحی و سیاسی ندارد. افراد در هنگام ثبتنام ملزم نیستند که رویکرد و گرایش سیاسی خود را ذکر کنند. ما نیز اکنون آماری نداریم که چه تعداد از نامزدها اصولگرا و چه تعداد اصلاحطلب هستند.» سخنگوی شورای نگهبان برای چندمین بار طی روزهای گذشته عنوان کرد: «طی 45 سال گذشته گروههای سیاسی و رویکردهای مختلف از طریق انتخاباتها به قدرت رسیدند و اداره مجلس و دولت را برعهده گرفتند. اگر این دولتها و مجالس با یکدیگر مقایسه شوند، خواهیم دید که رویکردهای سیاسی هر کدام متفاوت و حتی برخی از آنها 180 درجه با یکدیگر تفاوت دارند؛ این موضوع نشان میدهد اراده و خواست مردم در هر دوره از انتخابات ملاک بوده است. اگر شورای نگهبان به دنبال جهتگیری خاصی بود شاهد این مقدار تنوع در دولتها و مجالس نبودیم.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 یک ماه محاصر تمامعیار
🟤«استفان دوجاریک» درباره کاهش کمکهای بشردوستانه به غزه هشدار داد. سخنگوی دبیر کل سازمان ملل در ادامه سخنانش گفت: «میزان کمکهای ارسالی به نوار غزه به شدت کاهش یافته است.» دوجاریک اضافه کرد: «از روز 23 ژانویه هیچ کدام از کاروانهای بشردوستانه سازمان ملل نتوانستهاند به شمال نوار غزه برسند.» وی تأکید کرد: «سازمان ملل علاوه بر تسریع در بازرسیها، به جادههای امن و نقاط ورودی بیشتر به غزه از جمله در شمال این باریکه نیاز دارد.» یونیسف نیز امروز با اشاره به اوضاع وخیم کودکان در باریکه غزه اعلام کرد: «بیش از 95 درصد از خانوادهها در غزه، برای اطمینان از دریافت وعدههای غذایی بیشتر کودکان، سهم غذای بزرگسالان را کاهش دادهاند.» این نهاد بینالمللی اضافه کرد: «نیازمند رسیدن امن و بدون محدودیت کمکهای بشردوستانه به ساکنان آسیب دیده در هر کجای نوار غزه هستیم.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 با روسیه وارد جنگ نمیشویم
💢دبیر کل ناتو یک روز پس از آنکه «امانوئل مکرون» رئیسجمهور فرانسه از احتمال اعزام قوای نظامی این ائتلاف به اوکراین خبر داد، گفت: «هیچ برنامهای برای اعزام نیروی نظامی به اوکراین ندارد.» به گزارش خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو گفت: «هیچ برنامهای برای اعزام نیروی زمینی ناتو به اوکراین وجود ندارد، زیرا کشورهای عضو از جمله آلمان، انگلیس و اسپانیا گفتند که از چنین اقدامی حمایت نمیکنند.» کرملین نیز به نوبه خود واکنش نشان داد و گفت در صورت ورود نظامیان غربی به اوکراین، قطعاً با ناتو وارد جنگ خواهد شد. مکرون پس از نشست سران اروپایی در پاریس گفته بود: «شکست روسیه برای امنیت اروپا بسیار مهم است. هیچ اتفاق نظری درباره اعزام نیروهای غربی برای کمک به اوکراین وجود ندارد، با این وجود هیچ چیز را نمیتوان رد کرد.»
http://Eitaa.com/e_beman
🌐 بسته خبری
🔘وزارت خزانهداری آمریکا در بیانیهای اعلام کرد: «اداره کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانهداری آمریکا (OFAC) با هماهنگی انگلیس امروز «محمدرضا فلاحزاده» جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و همچنین یکی از اعضای گروه حوثیها (انصارالله یمن) را تحریم کردند.» وزارت خزانهداری آمریکا با تکرار ادعاهای ضد ایرانی خود و نیز علیه انصارالله یمن افزود: «اداره کل داراییهای خارجی وزارت خزانهداری آمریکا، همچنین مالک و اپراتور کشتی مورد استفاده برای حمل کالاهای ایرانی را که برای حمایت از حوثیها و نیروی قدس سپاه ایران فروخته شده است، تحریم میکند.»
🔘 وبگاه خبری «آکسیوس» آمریکا که نزدیک به رژیم اسرائیل است، به نقل از مسئولان آمریکایی مدعی شد، واشنگتن به رژیم تلآویو تا نیمه مارس (اواخر اسفند) مهلت داده تا سندی را امضا کند که به موجب آن، این رژیم ملزم به رعایت قوانین بینالملل در حین استفاده از تسلیحات آمریکایی خواهد بود! این سند همچنین از صهیونیستها میخواهد اجازه ورود کمکهای انسانی به نوار غزه را بدون مانعتراشی بدهند. آکسیوس مدعی شده است چنانچه اسرائیل به تعهداتش عمل نکند، انتقال سلاح به اراضی اشغالی «موقتا» متوقف خواهد شد.
🔘 سپاه پاسداران در بیانیهای با دعوت از اقشار و آحاد مختلف ملت برای شرکت در انتخابات نوشت: «مشارکت حداکثری و در عین حال مؤمنانه و آگاهانه پای صندوقهای رأی، یکی از عناصر و اولویتهای اساسی برگزاری انتخابات در نظام مردمسالاری دینی ایران اسلامی بوده که همواره تولید قدرت، اقتدار و اعتبار برای کشور به ویژه در برهههای حساس را در پی داشته است؛ بهگونهای که حضور پرشور مردم بهعنوان یکی از ارکان مهم نظام اسلامی، ناامیدسازی دشمن و شکست پروژههای آن را رقم زده است.»
🔘 «محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله یمن و رئیس هیئت مذاکره کننده دولت صنعا گفت، حملات به کشتیهای اسرائیلی و کشتیهایی که به سمت فلسطین اشغالی حرکت میکنند، تنها در صورت توقف جنگ غزه و محاصره این منطقه، متوقف خواهد شد. او در پاسخ به پرسش خبرگزاری رویترز مبنی بر اینکه آیا در صورت توافق آتشبس در غزه، این حملات نیز متوقف میشود، گفت: «در صورتی که محاصره پایان یابد و کمکهای بشردوستانه به غزه برسد، تجدیدنظر خواهیم کرد.»
🔘 «اسماعیل گرامیمقدم» از اعضای حزب اعتماد ملی در تأکید بر مشارکت انتخاباتی گفته است: «در سه دوره که اصلاحطلبان انتخابات را بایکوت کردند، نه تنها آوردهای برای مردم و جبهه اصلاحات ایجاد نشد؛ بلکه مردم نیز تحت فشارهای بسیاری قرار گرفتند... عملاً هیچ گامی در جهت ورود به ساختار قدرت و پیگیری مطالبات مردم برداشته نشد.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 حرف روز
💢 همنوایی با دشمن ممنوع!
سالها قبل «سالومون اش» طی یک آزمایشی همنوایی اجتماعی یا اطاعت از اکثریت را بر روی تعدادی از افراد اجرا کرد و نتیجه گرفت، افراد با تأثیرپذیری از اکثریت جامعه عقاید و باورها و رفتار خود را سامان میدهند. در این آزمایش جالب مشخص شد، با وجود شناخت واقعیت، افراد باز هم با تأثیرپذیری از اکثریت واقعیتها را نادیده میگیرند. از سوی دیگر مارپیچ سکوتی که افراد را در خود غرق میکند، مانع از آن میشود که کسی بخواهد سدشکنی کند و صدای واقعیت را فریاد بزند. حال با توجه به این مقدمه و دانستن این موضوع که رسانهها امروز قدرت بسیار بالایی برای شکلدهی به باورها و عقاید افراد دارند، این نتیجه گرفته میشود که انسانها باید بسیار محتاط باشند تا نه در مارپیچ سکوت بیفتند و نه دچار همنوایی با صدای بلند شوند؛ بلکه با آگاهی و شناخت کامل از شرایط، اقدام به کنشگری سیاسی و اجتماعی کنند.تنها دو روز تا آزمون بزرگ انتخابات باقی مانده است و این مردم هستند که میتوانند با انتخاب صحیح خود افراد اصلح و شایسته را راهی مجلس کنند تا با داشتن مجلسی کارآمد و شایسته و انقلابی، کیان ایران اسلامی بر روی قلههای موفقیت و سر بلندی قرار بگیرد؛ اما باید مراقبت کنند تا دچار همنوایی با دشمنان نشوند، دشمنانی که مخالف هرگونه مشارکت مردم در فرآیندهای سیاسی هستند و معتقدند اساساً ایرانیها توانایی استدلال و استنتاج سیاسی برای انتخاب و کنشگری سیاسی را ندارند و این انتخاب و انتخابات تنها برای جوامع غربی است. نگاهی که باعث شده است با استفاده از همه ابزارهای رسانهای خود تلاش مضاعفی برای به انحراف کشیدن فرآیند انتخابات در ایران داشته باشند.
هرچند رسانههای بیگانه با این صدای رسا و بلند فریاد مشارکت نکردن و تحریف انتخابات را سر میدهند و باعث شدهاند که فضای رسانهای و عمومی کشور هم تا حدودی مسموم شود، اما ملت ایران با آگاهی و با بصیرتی که دارد، بار دیگر تلاشهای مذبوحانه دشمنان را با ناکامی همراه خواهد کرد و تاریخساز خواهد شد. همچنان که پیش از این نیز بارها در آزمون جنگ، فتنه و توطئه و تحریم و... پیروزمندانه از میدان خارج شدهاند. بنابراین، این بار نیز با حضور حداکثری پای صندوقهای رأی و با انتخاب افراد اصلح و شایسته ضمن اینکه پایهگذار تغییر و تحول و پیشرفت کشور خواهند شد، از همنوایی با دشمنان نیز برائت جسته و آنها را ناکام و ملول خواهند کرد.
✍️ #رامین_نصیری
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گزارش روز
💠 تغییرات بنیادین در اقتصاد جهانی!
روز گذشته خبری در رسانهها به نقل از وزیر دارایی روسیه منتشر شد مبنی بر اینکه اقتصاد جهانی در حال تغییر است؛ زیرا کشورهای در حال توسعه اکنون به سرعت از اقتصادهای بزرگ پیشرفته غرب پیشی گرفتهاند. این خبر اگرچه چندان مورد توجه خبرگزاریها قرار نگرفت، اما به مسئله مهمی در اقتصاد جهان و ایران اشاره میکند. اقتصاد دنیا در حال یک تغییر بزرگ است. اقتصادهای بزرگ دنیا در قالب گروه هفت برای ادامه سلطه اقتصادی خود بر دنیا تلاشهای زیادی کردهاند، ولی توان جلوگیری از تغییر بزرگ را ندارند. تولید ناخالص ملی کشورهای هفت در حال حاضر 29/4 درصد از اقتصاد جهان را به خود اختصاص داده است و کشورهای گروه بریکس 36/6 درصد از آن را دارا هستند. پیشبینی میشود در سال 2028 گروه بریکس بتواند 40 درصد تولید ناخالص ملی جهان را به خود اختصاص دهد و سهم گروه هفت به 27/8 درصد کاهش یابد.
تغییرات بزرگ در اقتصاد جهان، تأثیرات بزرگ بر اقتصاد کشورها میگذارد و کشورها باید بتوانند از نظراقتصادی انعطاف لازم را داشته باشند تا از یک طرف آسیب نبینند و از طرف دیگر از فرصتهای به وجود آمده نهایت استفاده را ببرند.
با توجه به اینکه اقتصاد جهانی در حال سوق پیدا کردن از غرب به شرق است، بنابراین با درک صحیح و به موقع از شرایط جدید باید تلاش شود تا همکاری اقتصادی با شرق در اولویت کشور ما قرار بگیرد. پر واضح است که این همکاری اقتصادی نباید به عنوان این باشد که ما در ذیل قدرت شرق قرار گرفتهایم یا سلطه شرق را پذیرفتهایم؛ بلکه به معنای استفاده از فرصت و شرایط موجود است. از سوی دیگر، دلارزدایی در اقتصاد یکی از مهمترین مسائلی است که باعث رونق اقتصادی و استفاده از فرصت اقتصادی قلمداد میشود. دلارزدایی از اقتصاد اگر به موقع اتفاق بیفتد، از آسیبهای احتمالی جلوگیری میکند و اگر زودتر اتفاق بیفتد، برای ایران فرصت پیشرفت سریعتر را به وجود میآورد. در حال حاضر، در سال 2023 طبق آمار و گزارشهای منتشر شده 45/5 درصد مبادلات و تجارت جهانی با دلار انجام میشود؛ در حالی که این عدد چندین سال قبل 85 درصد بود و آخرین آماری که در دو سال قبل وجود داشت، حاکی از 55 درصد مبادله و تجارت جهانی با ارز دلار بود؛ به این معنا که در این دو سال 10 درصد کاهش استفاده از دلار را شاهد هستیم. در صورتی که دلارزدایی صورت نگیرد، با شکست دلار اقتصاد کشور ما نیز شکست میخورد و البته الزاما شکست دلار نیز نه از طرف ما، بلکه در رقابت با اقتصاد شرق محتمل است که صورت بگیرد. نتیجه اینکه با دلارزدایی میتوان ضمن گسترش تجارت و مبادلات تجاری از مزیت جذب سرمایهگذاری شرق در اقتصاد داخلی بهره برده و زیان ناشی از سقوط اقتصاد غرب را مانع شد.
✍️ #علی_کارگر
http://Eitaa.com/e_beman
🇯🇴💐 🇮🇷﷽🇮🇷💐🇯🇴
💐 بصائر علوی
🌹 امیر مومنان فرمودند :
🗳 یک نماینده تراز دینی -مردمی کسی است که :
🔸 ۶. تندخو و بد رفتار نباشد و با مردم مدارا کند.
🍃 «نامه ۱۸ نهج البلاغه ».
🔸 ۷. به بیت المال مسلمین خیانت نکند.
🍃 «نامه ۲٠ نهج البلاغه ».
🔸۸. اهل اسراف و مالدوستی نباشد.
🍃 «نامه ۲۱ نهج البلاغه ».
🔸 ۹ . به آخرت و معاد التزام عملی داشته باشد.
🍃 «نامه ۲۲ نهج البلاغه ».
🔸 ۱۰. آشکار و پنهانش یکی باشد و فریبکار نباشد.
🍃 «نامه ۲۶ نهج البلاغه ».
ادامه دارد...
#انتخاب_قوی
#مجلس_قوی
#ایران_قوی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فَبَلِّغْهُ مِنّاٰ تَحِیَّةً وَ سَلاٰماً...
«أَللّٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَٱلْفَرَج»
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman