دو ماهه میتوان مشکل بازار ارز را حل کرد
اسدالله عسگراولادی گفت: میتوان مشکل بازار ارز را دو ماهه حل کرد. در این راستا باید کمیسیونی متشکل از اقتصاددانان کشور تشکیل شده و در آن برای بازار ارز چارهای اندیشیده شود. در دوران ریاست ولیالله سیف بر بانک مرکزی، به ایشان گفتم اگر من رئیس کل بانک مرکزی بودم، مشکل بازار را حل میکردم. رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین افزود: بین اقتصاددان با اقتصادخوانده تفاوت وجود دارد. اقتصاددان است که میداند مشکل اقتصاد کشور کجاست و چگونه میشود حل کرد. بر اساس این، دولت باید با اقتصاددانان و بزرگان اقتصاد کشور همفکری کند تا بتوان برای بازار ارز راه چاره و تدبیر پیدا کرد. من معتقدم تحریم آبان ماه در صورت تدبیر درست، هیچ اثری روی اقتصاد کشور ندارد.
https://eitaa.com/e_beman
امکان رسیدن به ۱۹۰ هزار سو سوخت هستهای وجود دارد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به بازدید اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس از تأسیسات هستهای نطنز و فردو گفت: گزارش کمیسیون امنیت ملی درباره برجام گزارش متفاوتی خواهد بود. حشمتالله فلاحتپیشه افزود: ما در این گزارش امکان رسیدن به 190 هزار سو سوخت هستهای طبق بیانات رهبر معظم انقلاب را از نظر فنی بررسی کردیم و به این نتیجه رسیدیم که این امکان به صورت فنی و از نظر زمانبندی در کشور وجود دارد. وی ادامه داد: موضوع دیگری که برای ما مهم است، موضوع برگشتپذیری است، ما بررسی کردیم که اگر برجام به هم بخورد، عزیزان ما چقدر از نظر فنی امکان برگشت دارند که نتیجه امیدوارکننده گرفتیم.
https://eitaa.com/e_beman
جمشید انصاری، معاون رئیسجمهور ایران و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور از ابلاغ مرحله دوم برنامه جامع اصلاح نظام اداری از سوی رئیسجمهور خبر داد و گفت: در سال گذشته، ۵۶ هزار نفر از نیروی انسانی دولت را کم کردهایم، یعنی دوونیم درصدی که منهای آموزش و پرورش طبق ماده ٢٨ قانون برنامه ششم مکلف بودهایم کم کنیم، شاغلان در دولت را کاهش دادهایم. این در حالی است که به منظور برقراری عدالت، برای مناطقی که نیازمندی بیشتری داشتهاند، طبق قانون نیروی انسانی مورد نیاز را تأمین کردهایم.
https://eitaa.com/e_beman
در پی آتش زدن ساختمان سرکنسولگری ایران در بصره، سفیر عراق در تهران به وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض شدید به دولت عراق به علت اهمال نیروهای امنیتی در حفاظت از این ساختمان به وی ابلاغ شد. علاءالدین بروجردی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس معتقد است: پشت پرده این اقدام، فراتر از دولت عراق، کشورهایی همچون آمریکا و انگلیس هستند که در بحران سوریه نقش مخرب دارند و از اجلاس مهم تهران و روند سرکوب شدن تروریستها و پیروزی جبهه مقاومت عصبانیاند.
https://eitaa.com/e_beman
سیدحسن قاضیزادههاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: دولت نه از باب غفلت، بلکه از باب واقعیت مشکلات و تنگناهای خاص و زیادی دارد، فعلاً مدیریت همین و وضعیت همین است، شما مردم رأی دادهاید، رئیسجمهور و مجلس انتخاب کردهاید و آنان نیز وزیر و مدیر انتخاب کردهاند، پس بیخود اعصاب، روح و روان همدیگر را آزار ندهیم، فعلاً همین هستیم و باید درست مدیریت کنیم.
https://eitaa.com/e_beman
◄ حجتالاسلام ذوالنوری، نماینده مردم قم در مجلس گفت: امکان ورود رهبر معظم انقلاب به صورت گسترده در همه موضوعات اجرایی کشور اصلاً ممکن نیست؛ زیرا در هر وزارتخانه به صورت جداگانه صدها و هزاران موضوع مهم وجود دارد که مشکلات ایجادشده در همه آنها موجب شده است وضعیت نابهسامانی در کشور ایجاد شود.
https://eitaa.com/e_beman
واردات نفت چین از ایران در ماه آگوست در آستانه اعمال مجدد تحریمهای آمریکا در ماه نوامبر، به رکورد 874 هزار بشکه در روز رسید. بر اساس آمار اداره گمرک چین، آخرین رکورد بالای واردات نفت چین از ایران به آوریل 2014 با رقم روزانه 803 هزار بشکه باز میگردد.
https://eitaa.com/e_beman
نشست تهران، شکست واشنگتن
صبح نو: نشست تهران نقطه آغاز تحولات جدید در منطقه شده است، تحولاتی که ملت سوریه را به پیروزی نهایی خود نزدیک میکند. روز گذشته درحالی سران ایران، روسیه و ترکیه در تهران دور هم جمع شدند که ادلب، آخرین مقر تروریستها در سوریه شاهد تغییرات مهم در میدان و آغاز عملیات نظامی است؛ عملیاتی که آن را به آغوش دولت سوریه بازمیگرداند. ارتش سوریه با هشدار به تروریستهای مستقر در ادلب بهویژه عناصر باقیمانده از جبهه النصره و داعش، به سمت این منطقه لشکرکشی کرده و حال تاکید سران ایران، روسیه و ترکیه در نشست تهران بر ادامه همکاری خود تا نابودی کامل و نهایی تروریستها، پشتیبانی و قوت قلب برای آنهاست.هرچند ترکیه اصرار دارد منطقه کاهش تنش ادلب همچنان در شکل فعلی خود باقی بماند و دمشق در نوار مرزی ترکیه مستقر شود اما در نهایت دیدگاه ایران و روسیه را پذیرفت؛ دیدگاهی که بر استمرار عملیات در ادلب و مبارزه با تمام گروههای تروریستی تاکید دارد.اما نشست تهران علاوهبر آنکه بیانگر پیروزی راهبرد مقاومت در سوریه باشد، شکست سیاستهای واشنگتن در منطقه را یادآور میشود. امروز ایران، روسیه و ترکیه بیاعتنا به غرب و لشکرکشی و صفآرایی آنان در مرزهای سوریه دور هم جمع شدند و اراده و قدرت خود را برای ایستادگی در برابر مقاصد تجزیهطلبانه با هدف تضعیف حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه به رخ کشیدند. هرچند ترامپ تلاش میکند دیدار با رییسجمهوری روسیه را یکی از بهترین دیدارهای زندگی خود معرفی کند اما اوج تقابل منافع آمریکا و روسیه در سوریه دیده میشود که با واکنش غرب به مقابله ارتش سوریه با تروریستها که با حمایت روسیه صورت میگیرد به اوج خود خواهد رسید.
https://eitaa.com/e_beman
نقش سه گانه در بدبین کردن مردم
کیهان: اگر مجموعه فرمایشات حکیمانه و پر نکته رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دو روز پیش با خبرگان را مرور کنیم، بیتردید آنچه ذکر شد یکی از فرازهای راهبردی آن میباشد. «ویروس بدبینی». در این خصوص نکتههایی وجود دارد:1- «بدبینی» یک فعالیت ذهنی است که ارتباط مستقیمی با ورودیهای ذهن دارد. ذهن آدمی ورودیها را از طرق مختلف میگیرد و سپس به تجزیه و تحلیل آنها میپردازد و در نتیجه بعضی از ورودیها را قبول و بعضی را رد میکند. آنچه در ذهن بعنوان «ورودی قبول» باقی میماند، تبدیل به «باوری» میشود که فرد براساس آن حکم صادر کرده و رفتار فعالانه یا منفعلانه خود را براساس آن شکل میدهد. خود این موضوع تبدیل به پایهای میشود تا موارد بعدی ورودی ذهن براساس آن مورد «قضاوت سریع» فرد قرار گیرد. 2- امروز جامعه، بطور کاملاً سیستماتیک و موذیانه در معرض «بدبینی مفرط» و «یأس نسبت به نظام اسلامی» است در این میان آنچه این توطئه سیستماتیک که بدون شک دست سرویسهای اطلاعاتی آمریکا، انگلیس و... پشت آن است را مجال موفقیت میدهد، «زیرپایی داده شدن» توسط اشخاص و جریاناتی در داخل است که بدون شک باید آنان را به دو دسته «مرتبط» و «غیر مرتبط دلسوز» تقسیم کرد. وقتی درست در گرماگرم این منازعه شاهد نامهپراکنی یک عنصر فتنهگر علیه مهمترین عنصر قوام بخش جمهوری اسلامی و تبدیل آن به تیتر اول رادیو فردا، VOA، و... هستیم، میتوانیم با قاطعیت به این رابطه حکم کنیم. 3- تلاش دشمن برای «بدبینسازی مفرط مردم نسبت به نظام جمهوری اسلامی»، همه ارکان نظام و اجزاء موثرتر آن را شامل میشود که در سخنان رهبری هم به آنها اشاره شد ولی از آن جا که در این معرکه، دشمن روی ناکارآمد نشان دادن نظام در «حل مسایل اقتصادی جامعه» متمرکز شده است، بدون تردید «بدبینی نسبت به دولت جمهوری اسلامی» در اولویت دشمن میباشد و از این روست که تمرکز رهبری هم در مقابله با توطئه دشمن و سدکردن حرکت ویروس بدبینی، روی دولت بیشتر از سایر نهادها است.
https://eitaa.com/e_beman
خاطرهی رهبر انقلاب از روز هفدهم شهریور پنجاه و هفت/ طرفداران امام را افراطی میخواندند
رهبرانقلاب: از روز هفدهم شهریور سال ۱۳۵۷ خاطرهای در ذهن دارم. قبل از آنکه این حادثهی خونبار در تهران اتّفاق بیفتد، سیاست رژیم ستمشاهی بهدنبال این بود که مبارزان و به تبع آن ملّت ایران را، به تندرو و کندرو، افراطی و معتدل تقسیم کند. این، نکتهی خیلی قابل توجّهی است که امروز مثل آیینهای، همهی عبرتها را به ما درس میدهد.
🔹 کسی که روزنامههای آنوقت و اظهارات مسئولان رژیم ستمشاهی را مطالعه میکرد، میفهمید که اینها میخواهند کسانی را که در مقابل آنها هستند و مبارزه میکنند، از هم جدا کنند.
🔸عدّهای را که طرفداران و علاقهمندان مخلص امام بودند و راه امام را علناً اظهار میکردند، بهعنوان تندرو و افراطی و متعصّب معرفی میکردند. در مقابل اینها هم، بعضی از کسانی را که علاقهمند به مبارزه بودند، ولی خیلی جدّی در آن راه نبودند، یا جدّی بودند، ولی دستگاه آنطور خیال میکرد اینها جدّیّتی ندارند، بهعنوان افرادی که معتدلند و با اینها میشود مذاکره و صحبت کرد، معرّفی میکردند.
🔹 من در آن روز این احساس خطر را کردم. آن زمان من در جیرفت تبعید بودم. شاید روز چهاردهم یا پانزدهم شهریور بود. به یکی از آقایان معروف که در قم بود، نامهای نوشتم و این سیاست رژیم را برای آن آقا تشریح کردم و گفتم اینها با این تدبیرِ خباثتآمیز میخواهند بهانهای برای سختگیری بر مخلصان و عشّاق امام بزرگوار به دست آورند و شما را بدون اینکه خودتان بخواهید، در مقابل آنها قرار دهند. این نامه را نوشته بودم؛ امّا هنوز نفرستاده بودم.
🔸 روز شنبه هجدهم شهریور بود که رادیو و روزنامهها، خبر کشتار هفدهم شهریور را پخش کردند. فردای آن روز، ما در جیرفت از این قضیّه مطّلع شدیم. من برداشتم در حاشیهی آن نامه برای آن آقا نوشتم که: «باش تا صبح دولتش بدمد، کاین هنوز از نتایج سحر است». آن نامه را بهوسیلهی مسافر، برای آن آقای محترم فرستادم.
🔹آنها شروع کردند سختگیریها را علیه مبارزان و انقلابیّون حقیقی راه انداختن که نمونهاش کشتار هفدهم شهریور بود. ۷۶/۶/۱۹
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
«اسکات بنت» افسر سابق جنگ رواني ارتش آمريکا: حمله به کنسولگري ايران در شهر بصره، تلاشي براي ايجاد تنش و خصومت بين ايران و عراق است/ با اين هدف که ايران تصور کند شهروندان عراقي به اين کنسولگري حمله کردهاند ولي بهاحتمال زياد اين حمله توسط مأموران مزدور سعودي و اسرائيل انجام شده است
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.