🔴آملی لاریجانی: با رسانه هایی که میان مردم ایران و عراق تقابل ایجاد کنند، برخورد می شود
رئیس قوه قضاییه:
🔹در ایام اخیر، با هدف تحریک مردم عزیزمان شایعه کردند که زائران عراقی در مشهد مقدس اقدام به برخی اعمال خلاف و دون شأن می کنند.
🔹به دادستان محترم تهران گفتم که این شروع یک فتنه است و باید با رسانه هایی که این موضوع را برجسته می کنند و از این طریق به ایجاد تقابل میان مردم ایران و عراق می پردازند، برخورد شود.
🔹مسئول حشد الشعبی عراق می گوید اسنادی معتبر وجود دارد مبنی بر اینکه کنسولگری آمریکا در بصره، در موضوع حمله به کنسولگری ایران در این شهر دخیل بوده است.
بحران سیاسی در عراق و تاکتیک حیدر العبادی برای حفظ نخست وزیری
بعد از اشغال و به آتش کشیدن ادارات و ساختمان های دولتی و همچنین تعرض به کنسولگری ایران و آمریکا در بصره، جلسه اضطراری پارلمان عراق به درخواست مقتدی صدر و با حضور حیدرالعبادی تشکیل شد. جلسه ای که پایان آن برای نخست وزیر خوش یمن نبود. در پی این جلسه سه ائتلاف اصلی شیعیان یعنی سائرون، فتح و حکمت خواستار کناره گیری و استعفای حیدرالعبادی و کابینه وی شدند.
ائتلاف سائرون به رهبری مقتدی صدر که در انتخابات اخیر با ۵۴ کرسی جایگاه نخست را بدست آورد با دعوت العبادی به استعفا، خواستار تشکیل دولتی مقتدر برای پاسخگویی به مطالبات مردم شده بود؛ همچنین ائتلاف الفتح که با ۴۷ کرسی در جایگاه دوم قرار گرفت بدلیل آن چه عدم مدیریت بحران بصره توسط دولت نامید، خواهان استعفای نخست وزیر شد. ائتلاف الحکمه نیز به رهبری عمار حکیم در بیانیه ای ضمن تاکید بر پاسخگویی به خواسته های معترضان از ضرورت استعفای مسئولان ناکارآمد سخن گفت.
همچنین نماینده آیتالله علی سیستانی، رهبران سیاسی را مقصر بروز آشوب های بصره دانست و بر تشکیل دولتی جدید که با دولت پیش از خود تفاوتهای اساسی داشته باشد، تاکید کرد.
در کل به نظر به نظر می رسد با اتفاقاتی که اخیراً رخ داده شانس العبادی برای تصدی دوباره پست نخست وزیری کاهش یافته است. به خصوص این که گرایش او به سمت آمریکا، ضدیت با ایران و برکناری فالح الفیاض از ریاست حشد الشعبی موجب نارضایتی جریانات سیاسی شیعی شده است.
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌳ترساندن ومایوس کردن دشمنان از شاخصه های یک مدیر انقلابی است
یکی از راههای مأیوس کردن دشمن، «ترساندن» اوست. دشمن اگر ترسید، آنگاه فکر تهاجم را از سر بیرون خواهد کرد و اینگونه، «امنیت» حکومت تضمین می شود؛ حتی اگر- با وجود قاطعیت مسئولین انقلابی - تهاجمی هم از سوی دشمن صورت گیرد، تهاجمی همراه با ترس و اراده ای سست خواهد بود که نتیجه قطعی آن شکست دشمن است. اما ترساندن دشمن در دو ساحت امکان پذیر است: «رفتار و گفتار شخصی کارگزاران»، «تصمیمات کارگزاران».
1- ترساندن دشمن در رفتار و گفتار شخصی مسئولین
مسئولین انقلابی باید بگونه ای با دشمن سخن بگویند که دشمن قدرت و غلظت را هم در رفتار و هم در سخنانش حس کند و بیابد و درنتیجه از او بترسد:
«يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا قاتِلُوا الَّذِينَ يَلُونَكُمْ مِنَ الْكُفَّارِ وَ لْيَجِدُوا فِيكُمْ غِلْظَةً؛ اى كسانى كه ايمان آوردهايد! با كافرانى كه به شما نزديكترند، پيكار كنيد! آنها بايد در شما شدت و خشونت احساس كنند.»(توبه/123)
امام امیرالمؤمنین(علیه السلام) در توصیه ای به یارانشان در میدان جنگ می فرمایند:
«وَ قَلْقِلُوا السُّيُوفَ فِي أَغْمَادِهَا قَبْلَ سَلِّهَا وَ الْحَظُوا الْخَزْرَ؛ قبل از برکشیدن شمشیرها آنها را در نیامشان بجنبانید و خشمگینانه با گوشه چشم به دشمن بنگرید.» (نهج البلاغه؛ خطبه 66)
این سخن حضرت، معنایی جز جنگ روانی با دشمن برای ترساندن او ندارد. جنگ روانی و ایجاد ترس در دشمن، سیستم ادراکی او را به هم می ریزد و او را از گرفتن تصمیم صحیح بازدارد.
بنگرید که امام امیرالمؤمنین (علیه السلام) در نامه های متعدد، چگونه پاسخ تهدیدات نظامی معاویه را می دهد:
«نوشتهاى كه نزد تو براى من و ياران من چيزى جز شمشير نيست در اوج گريه انسان را به خنده وا مىدارى فرزندان عبد المطلب را در كجا ديدى كه پشت به دشمن كنند و از شمشير بهراسند پس «كمى صبر كن كه هماورد تو به ميدان آيد»؛ آن را كه مىجويى به زودى تو را پيدا خواهد كرد، و آنچه را كه از آن مىگريزى در نزديكى خود خواهى يافت. و من در ميان سپاهى بزرگ، از مهاجران و انصار و تابعان، به سرعت به سوى تو خواهم آمد، لشكريانى كه جمعشان به هم فشرده، و به هنگام حركت، غبارشان آسمان را تيره و تار مىكند. كسانى كه لباس شهادت بر تن، و ملاقات دوست داشتنى آنان ملاقات با پروردگار است؛ همراه آنان فرزندانى از دلاوران بدر، و شمشيرهاى هاشميان مىآيند كه خوب مىدانى لبه تيز آن بر پيكر برادر و دايى و جدّ و خاندانت چه كرد، مىآيند. «و آن عذاب از ستمگران چندان دور نيست».»(نهج البلاغه؛ نامه 28؛ همچنین ر.ک: نامه های28، 55، 64 و 73)
2- ترساندن دشمن در تصمیمات اقتدارآفرین کارگزاران
همه تصمیمات مسئولان انقلابی باید در جهت افزایش اقتدار نظام اسلامی باشد. چراکه افزایش اقتدار در ساحت های مختلف، معنایی جز ترسیدن دشمن از نظام اسلامی ندارد.
خداوند متعال در آیه ای از قرآن کریم، به مؤمنین انقلابی توصیه می کند هرچه می توانند اقتدارشان را بیشتر کنند تا دشمن از آنها بترسد:
«وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ وَ مِنْ رِباطِ الْخَيْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَ عَدُوَّكُمْ وَ آخَرِينَ مِنْ دُونِهِمْ لا تَعْلَمُونَهُمُ اللَّهُ يَعْلَمُهُمْ؛ هر نيرويى در قدرت داريد، براى مقابله با آنها [دشمنان]، آماده سازيد! و (همچنين) اسبهاى ورزيده (براى ميدان نبرد)، تا به وسيله آن، دشمن خدا و دشمن خويش را بترسانيد! و (همچنين) گروه ديگرى غير از اينها را، كه شما نمىشناسيد و خدا آنها را مىشناسد!»(انفال/60)
بنابراین، منظور از تقویت اقتدار، تنها تقویت بعد نظامی آن نیست؛ بلکه ابعاد مختلف اقتصادی، علمی، فناوری، سیاسی و فرهنگی را نیز شامل می شود.
بنابراین باید به افرادی برای مدیریت جامعه اعتماد کرد که اقتدار در برابر دشمن هم در گفتار و رفتار شخصی شان و هم در سیاست ها و تصمیم گیری هایشان موج بزند
تدوین : رجبعلی بازیاد
برگی از تاریخ اسلام
🌹اسلام در آفریقا (بخش دوم):
⚜💠🌀💠⚜
اسلام ابتدا به مناطق شمالی آفریقا نفوذ کرد، بعدها این خود آفریقایی ها بودند که پیام رسان اسلام به سایر بخش های آفریقا شدند .
🌷 زیرا موضع اسلام در قبال بردگی، رفتار و ظاهر مناسب تاجران مسلمان، سواد و جایگاه علمی مهاجران مسلمان و حتی پیچیدگی های مسیحیت و رفتار نامناسب آنها از عواملی بود که به انتشار سریع اسلام در این قاره کمک نمود.
🌷 نمونه ای از تلاش مردم آفریقا برای هدایت سایرین:
نیجریه بزرگ ترین کانون تشیع در غرب منطقه آفریقاست. فعالیت های شیخ ابراهیم زکزاکی در منطقه سوکوتو به عنوان یک منطقه کاملا مسلمان نشین در جذب بومیان به تشیع نقش مهمی داشته است.
🌷 شیخ زکزاکی در اوایل انقلاب اسلامی به ایران مهاجرت کرد و شیعه شد. وی پس از پایان تحصیلات قم به نیجریه بازگشت و جنبش اسلامی نیجریه را تأسیس کرد. دامنه فعالیت این گروه به همه کشورهای غرب آفریقا رسیده است
تدوین : سید محمد حسین مرکبی
🍀برگی از #نهج_البلاغه
🍀فرازی از خطبه 182
🍀برای امامت اینگونه باش
💞امیرمومنان💞 فرمودند:
💞آن دسته از برادراني كه در جنگ صفين خونشان ريخت، #هيچ زياني نكرده اند گرچه امروز نيستند تا #خوراكشان غم و غصه و #نوشيدني آنها خونابه دل باشد،
🍀بخدا سوگند! آنها 💞خدا💞 را ملاقات كردند، كه پاداش آنها را داد و پس از دوران ترس آنها را در
#سراي امن خود جايگزين فرمود
🍀#كجا_هستند_برادران_من؟ كه بر راه حق رفتند، و با حق درگذشتند
🍀كجاست #عمار؟ و كجاست #پسر تيهان ؟؟و كجاست #ذوالشهادتين؟ و كجايند #همانند آنان از برادرانشان كه پيمان جانبازي بستند، و سرهايشان را براي ستمگران فرستادند؟
🍀(پس دست به ريش مبارك گرفت و زماني طولاني گريست و فرمود)
🍀دريغا! از برادرانم كه #قرآن را خواندند، و بر اساس آن #قضاوت كردند، در #واجبات الهي انديشه نموده و آنها را برپا داشتند، #سنتهاي الهي را زنده و بدعتها را نابود كردند، دعوت #جهاد را پذيرفته و به #رهبر_خود_اطمينان_داشته_و_از_او_پیروی_نمودند
✨✨✨✨✨✨✨✨
✅تدوین:معصومه مرتضوی نژاد