روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
بيماردلان در دوستى با آنان (كافران)، سبقت مىگيرند
[سوره المائدة (5): آيات 52 تا 53]
فَتَرَى الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ يُسارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشى أَنْ تُصِيبَنا دائِرَةٌ فَعَسَى اللَّهُ أَنْ يَأْتِيَ بِالْفَتْحِ أَوْ أَمْرٍ مِنْ عِنْدِهِ فَيُصْبِحُوا عَلى ما أَسَرُّوا فِي أَنْفُسِهِمْ نادِمِينَ (52)
(با آن همه توصيه به نپذيرفتن ولايت كفّار) بيماردلان را مىبينى كه در دوستى با آنان (كافران)، سبقت مىگيرند (و در توجيه كارشان) مىگويند: مىترسيم كه حادثهاى بد برايمان پيش آيد (و ما نيازمند كمك آنان باشيم) پس اميد است كه خداوند، پيروزى يا امر ديگرى را از جانب خود (به نفع مسلمين) پيش آورد، آن گاه آنان از آنچه در دل پنهان داشتهاند پشيمان شوند.
🌹آیه الله جوادی آملی تفسير سوره مجادله جلسه 17 (1396/11/24)
حالا که شما حکومت تشکيل داديد، يک عده منافقين در بين شما هستند. تا خبري شد فوراً به بيگانه ارتباط ميدهند؛ يا از آنجا دستور ميگيرند يا به آنها گزارش ميدهند. . ﴿فَتَرَي الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِم مَرَضٌ يُسَارِعُونَ فِيهِمْ﴾؛ نفرمود «يُسارعون اليهم»، نه اينکه تازه به طرف آنها گرايش پيدا کنند به سرعت به آن طرف بروند! اصلاً باطن اينها با آنهاست؛ لذا فرمود: ﴿يُسَارِعُونَ فِيهِمْ﴾، نه «يُسارعون اليهم»، چون باطناً که با هم هستند، فوراً با آنها تماس دارند. چه کار بکنند؟ چرا با آنها تماس ميگيرند؟ ﴿يَقُولُونَ نَخْشَي أَن تُصِيبَنَا دَائِرَةٌ﴾؛
🌹حرف منافقين اين است که ممکن است اين نظام شکست بخورد دوباره آنها برگردند ما چرا رابطه خود را با آنها قطع بکنيم؟ اين حرفها را میزنند. ﴿يَقُولُونَ نَخْشَي أَن تُصِيبَنَا دَائِرَةٌ﴾؛ گاهي اوضاع برميگردد، آنها ميآيند، ما چرا رابطه خود را با اينها قطع بکنيم؟
اينها ميگويند: ﴿نَخْشَي أَن تُصِيبَنَا دَائِرَةٌ﴾،
🌙بعد به آنها بگو ﴿فَعَسَي اللّهُ أَن يَأْتِيَ بِالْفَتْحِ أَوْ أَمْرٍ مِنْ عِنْدِهِ فَيُصْبِحُوا عَلَي مَا أَسَرُّوا فِي أَنْفُسِهِمْ نَادِمِينَ﴾؛ از آن طرف اگر فيض خدا اين نظام را حفظ کرد، آن وقت جواب خدا را چه ميدهيد؟
https://eitaa.com/e_beman
🍀برگی از #نهج_البلاغه
🍀#نامه_ی ۴
?#روش_گزینش_نیروها
🌹امیرمومنان علیه السلام🌹
✅فإِنْ عَادُوا إِلَي ظِلِّ الطَّاعَةِ فَذَاكَ الَّذِي نُحِبُّ وَ إِنْ تَوَافَتِ الْأُمُورُ بِالْقَوْمِ إِلَي الشِّقَاقِ وَ الْعِصْيَانِ فَانْهَدْ بِمَنْ أَطَاعَكَ إِلَي مَنْ عَصَاك......
✅اگر دشمنان اسلام به سايه اطاعت باز گردند پس همان است كه دوست داريم،
✅ و اگر كارشان به جدايي و نافرماني كشيد با كمك فرمانبرداران با #مخالفان_نبرد_كن،
✅ و از آنان كه #فرمان مي برند براي سركوب آنها كه از #ياري تو سر باز مي زنند مدد گير،
✅ زيرا آن كس كه از جنگ #كراهت دارد بهتر است كه #شركت_نداشته باشد،
✅و شركت نكردنش از ياري دادن _اجباري بهتر است.
✨✨✨
✅تدوین:مرتضوی نژاد
https://eitaa.com/e_beman
. اندیشکده آمریکایی «شورای آتلانتیک» نوشت:
«جایگاه منطقهای جمهوری اسلامی ایران امروز نسبت به پیش از سال 2003 قویتر شده است؛ به گونهای که معادلات استراتژیک و راهبردی منطقه به نفع ایران در حال تغییر است.»
«ایلان گلدنبرگ» مقام سابق آمریکایی هم در پولیتیکو
«دونالد ترامپ شش ماه پس از صدور دستور حمله به یک پایگاه نیروی هوایی دولت سوریه بیش از پیش به یک ناظر در تحولات سوریه تبدیل شده، مقامات و کارشناسان آمریکایی میگویند سوریه اکنون به صحنه جدال میان قدرتهای منطقهای برای کسب نفوذ تبدیل شده است.»
عبدالرضا رحمانیفضلی در جلسه ستاد اربعین که در محل وزارت کشور برگزار شد، با اشاره به افزایش چشمگیر شکوه راهپیمایی اربعین و اعلام اینکه در تردد زوار خارجی از ایران به سمت عراق 45 درصد افزایش داشتیم، اعلام کرد: چهار بانده کردن جاده مهران به نجف، حذف روادید و احداث پل خرمشهر به بصره از برنامههای مهم رئیسجمهور برای سالهای آتی است. این اقدامات تا سالها ماندگار خواهد بود و ثواب آن به نام همه ما ثبت میشود.
▼ حرف روز
سپردن امور به مديران جوان
تصويب قانون ممنوعيت بهکارگيري بازنشستگان و اجرايي کردن آن بار ديگر مبحث قديمي جوانگرايي در مديريت کشور و اعتماد به جوانان و سپردن امور اجرايي به آنها را زنده کرده است. واقعيت آن است شاید برخي جابهجاييها در روند کارها اخلال ايجاد کرده و انتخاب فرد جايگزين دردسرساز باشد؛ اما به نظر ميرسد بايد اين ماجرا را به مثابه فرصتي براي تحقق آرماني دانست که شايد مدتهاست از سوی دلسوزان انقلاب اسلامي مطرح شده است. براي اجرايي شدن اين قانون بايد به نکات زير توجه کرد:
1ـ متأسفانه، فضاي سياسي کشور به نحوي شکل گرفته که هر سوژهاي ظرفيت تبديل شدن به اختلاف و دوقطبي شدن را دارد. به ویژه آنکه اين دوگانگي بر رقابتهاي سياسي- جناحي نيز تطبيق يابد! آنگاه بايد منتظر باشيم کار ابتر مانده و فرصتهاي زيادي در کشور به هدر رود! حال که موضوع جوانگرايي در مديريت به قانوني اجرايي بدل شده است، اين موضوع نبايد به قطبيسازي موافقان و مخالفان بينجامد و چالشي جديد در جامعه بهوجود آورد. اختلافنظرها بايد با زبان گفتوگو دنبال شود و در نهايت آنچه در قانون مدون شده است شاخص عمل قرار گيرد.
2ـ استفاده از تجربه مديران گذشته، ملاحظه جدي ديگري است که در اين فرايند بايد براي آن تدبيري انديشيد. اين تجربه به مثابه سرمايه ارزشمندي است که محصول ساليان سال عقلانيت و تجربه و علمآموزي است که بايد در خدمت مديريت کشور قرار گيرد. در هيچ جاي جهان چنين گنجينه ارزشمندي را به سادگي به هدر نميدهند. براي اين کار بايد اتاقهاي فکر و تيمهاي مشاورهاي منسجم و مستمر تشکيل داد و از تجربيات مديران گذشته استفاده کرد و آن را در خدمت مديران جوان قرار داد.
3ـ طراحي سازوکاری براي چرخش نسلي و تربيت مديران جوان ضروري است. به واقع، بايد فرايندي مدتدار و نهادينه شده را طراحي کرد که هر مديري پیش از رسيدن به پايان مدت اشتغال و خط بازنشستگي، در کنار خود مديران جوان کارآزموده و آماده به کاري را تحويل نظام مديريتي کشور دهد تا با خيال راحت بتوان جايگزيني را براي وي انتخاب کرد. لازمه اين کار تصويب قوانيني معطوف به تحقق اين مهم و پيگيري جدي و عملياتي کردن آن در سازمانهاي گوناگون است. اگر اين اتفاق بيفتد، بدون شک بخش مهمي از مشکلات ناشي از تغيير مديريتي کشور حل شده و با گسست مديريتي در کشور مواجه نخواهيم بود.
▼ گزارش روز
معادله ساده!
پس از پاسخ کوبنده نیروهای مقاومت به حملات رژیم صهیونیستی با شلیک 200 راکت به شهرکهای صهیونیستنشین، مقامات رژیم صهیونیستی با واسطه قرار دادن مصر تلاش خود را برای برقراری آتشبس میان طرفین آغاز کردند که آخرین خبرها نشان از برقراری آتشبس در سرزمینهای اشغالی با پذیرش شروط نیروهای مقاومت دارد. حملات موشکی ارتش یمن به مواضع متجاوزان سعودی و خسارات و تلفات گسترده ارتش رژیم سعودیـ که تنها در آخرین نمونه آن بر اساس اعلام «یحیی سریع» سخنگوی ارتش یمن و انصارالله به واسطه آن تنها در 12 روز اخیر بیش از ۸۶۷ نفر از مزدوران سعودی کشته و بیش از ۲۱۵۰ مزدور دیگر زخمی، ۱۲۷ خودروی زرهی، ۱۸۴ خودروی نظامی و ۷ بولدوزر نظامی ائتلاف سعودی منهدم شدهاندـ حالا سران عربستان و کاخ سفید را به فکر پایان دادن به جنگ یمن فرو برده است و در هفتههای اخیر به طور مکرر مقامات کاخ سفید و حتی برخی از چهرههای نزدیک به ولیعهد عربستان از ضرورت حل مسئله یمن و پایان جنگ سخن میگویند؛ چنانکه مایک پمپئو، وزیر خارجه و پس از آن جیمز متیس، وزیر دفاع آمریکا در دو نشست جداگانه اعلام کردند، زمان پایان جنگ یمن فرا رسیده است. حال فرض کنید نیروهای مقاومت در نوار غزه و ارتش و نیروهای مقاومت در یمن از توان دفاع موشکی بیبهره بودند و توان پاسخگویی به متجاوزان را نداشتند! آنوقت سرنوشت معادلات چه میشد؟ یمن و نوار غزه اکنون در چه شرایطی به سر میبردند؟ آیا از یمن و از نوار غزه چیزی باقی مانده بود؟ معادله بسیار ساده است، این واقعیت و اتفاقات پیش روی ما، ثابت میکند جهان امروز، جهان موشک و توان نظامی و داشتن قدرت است، نه دنیای گفتمان! اگر قوی شدی، اگر توان دفاع داشتی آنگاه است که میتوانی در میز مذاکره هم حقت را بگیری؛ وگرنه اصلاً مذاکرهای وجود نخواهد داشت.
▼ اخبار ویژه
تمجید محکوم فتنه 88 از خاندان پهلوی!
«محسن صفاییفراهانی» از محکومان فتنه ۸۸ در اظهاراتی عجیب و البته خلاف واقع در گفتوگو با روزنامه اصلاحطلب «شرق» از حکومت پهلوی تمجید کرده و گفته است: «دوران شکوفایی اقتصادی ایران به سالهای ۴۲ تا ۵۲ باز میگردد؛ با بدنه قوی کارشناسی و روی کارآمدن مدیران توانمند در رأس وزارت اقتصاد و وزارت دارایی و بانک مرکزی، سازمان برنامه ایران در طول ۱۰ سال توانست رشد اقتصادی مستمر بالای ۱۱ درصدی و تورم زیر ۵ درصد را تجربه کند که در دنیای آن زمان بسیار حیرتانگیز بود.» این در حالی است که بر اساس آمار بانک جهانی، ۴۶ درصد مردم ایران در سال ۱۳۵۶ زیر خط فقر بودند و ضریب جینی در ایران پیش از انقلاب بیش از ۴۵ بوده است و اسناد تاریخی و آرشیو رسانهها نشان میدهد در آن سالها شرایط نابسامان اقتصادی و تورم لجامگسیخته در کشور نارضایتی عمومی را در پی داشته است.
◄ حكم وحيد مظلومين و محمداسماعيل قاسمي كه به جرم افساد فيالارض به اعدام محكوم شده بودند، سحرگاه امروز اجرا شد. مظلومین با اینکه مجوز خرید و فروش سکه و ارز را نداشته است، با ایجاد یک باند سازمانیافته بزرگترین شبکه اخلال ارزى و خرید و فروش بدون مجوز سکه را تشکیل داده و محمداسماعیل قاسمی معروف به محمد سالم نیز یکى از اعضای این شبکه بوده است که تراکنش مالی وی در این شبکه چهار هزار و هشتصد و سی و چهار میلیارد تومان بوده است.
✊ پرچمداری یک بانوی چادری برای کاروان ایران یک قدرتنمایی فرهنگی بود
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار مدالآوران بازیهای پاراآسیایی اندونزی:
🔹 اعتماد به نفسی که شما در دفاع از اصالتهای خودتان نشان دادید، خیلی مهم بود.
🔹 یک نمونهاش این بود که پرچمداری کاروان شما را بانویی با چادر انجام داد؛ این یعنی شما یکتنه در مقابل تهاجم و ولنگاری روزافزون دنیا ایستادید و در عمل از دین و معارف و ارزشهای ملیتان و لباس ملیتان یعنی چادر و از حجاب و عفافتان در یک میدان جهانی دفاع کردید.
🔺 این کار خیلی دل و جرئت میخواهد؛ خیلیها کم میآورند و توانایی ایستادگی مقابل هجوم توقعات بیپایان جبههی کفر را ندارند.
من صمیمانه از شما خانمها تشکر میکنم؛ این قدرتنمایی فرهنگی بود. ۹۷/۸/۲۳
https://eitaa.com/e_beman
◄ پس از تکرار انتقادهای دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا از ایده امانوئل مکرون، همتای فرانسویاش برای تشکیل یک ارتش متحد اروپایی، «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان در مقام حمایت از مکرون ظاهر شد. مرکل که در استراسبورگ با اعضای مجلس اروپا نشستی مشترک داشته، به آنها گفته است: «باید روی دیدگاه تشکیل یک ارتش اروپایی واقعی کار کنیم. روزهای تکیه بیقید و شرط روی دیگران، به سر رسیده است.» خبرنگاران حاضر در محل سخنرانی گفتهاند، پس از بیان این سخنان اعضای مجلس اروپا به وجد آمدهاند و به صورت ممتد برای وی کف زدهاند.
https://eitaa.com/e_beman
◄ محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی در جمع متقاضیان مسکن مهر و ساکنان مسکن مهر پردیس گفت: در مقام نماینده عالی دولت در وزارت راه و شهرسازی در وهله نخست از همه مردمی که به دلیل برخی مشکلات و وضعیت به وجود آمده دچار مشکل شدند، عذرخواهی میکنم. با این حال خوشحالم که در یک جمع دوستانه مشکلات شما عزیزان مطرح شد تا به امید خدا و کمک و همکاری یکدیگر بتوانیم آن را به سرانجام برسانیم.
https://eitaa.com/e_beman
◄ «ناثان سلز» هماهنگکننده امور مبارزه با تروریسم وزارت خارجه آمریکا در اندیشکده «سیاستهای واشنگتن برای خاور نزدیک» در راستای ایرانهراسی گفت: «لازم است ما کارهای بیشتری برای تغییر محاسبات حکومت ایران و پایان دادن حمایت آن از تروریسم انجام دهیم.» وی با اشاره به ناتوانی آمریکا در همراه کردن جامعه جهانی با برنامههای ضد ایرانی این کشور، مدعی شد: «ما شریکان بینالمللیمان را برای مقابله با تروریسم تحت حمایت ایران بیشتر تحت فشار گذاشتهایم!»
https://eitaa.com/e_beman