تفاوت جگوار،پلنگ،یوزپلنگ
جگوار
پلنگ خالدار آمریکایی یا جگوار، همانطور که از نامش پیداست بومی آمریکا بهویژه آمریکای مرکزی و جنوبی است. افسانههای بسیاری در این منطقه برای جگوار وجود دارد و این حیوان در این منطقه نماد قدرت و اقتدار است. این حیوان شباهت بسیار زیادی به پلنگ دارد، البته این شباهت بیدلیل نیست چرا که دانشمندان پس از تحقیقات وسیع روی DNA اینگونهی جانوری به این نتیجه رسیدهاند که جد پلنگ، جگوار و یوزپلنگ یکی است. پس اینهمه شباهت جای تعجب ندارد.
پلنگ
کوچکترین گربهسانان خانواده پلنگ مانندها، خود پلنگ است. این حیوان زیبا بومی مناطقی از آفریقا و آسیا است. اینگونه در حال انقراض است تا جایی که اتحادیه بینالمللی حفاظت از محیطزیست نام اینگونه را در لیست “در معرض تهدید به انقراض” قرار داده است.
یوزپلنگ
سریعترین جانور روی زمین که حتی شتاب شروع حرکتش از ماشینهای مسابقهای نیز بیشتر است یوزپلنگ نام دارد. سرعت او به ۱۱۲ کیلومتر بر ساعت هم میرسد اما متاسفانه یوزپلنگ گونهای در حال انقراض از خانواده گربهسانان است.
💡 @e_danestani 💡
تیولا (Turritopsis nutricula)
تیولا نوعی چتر دریایی جاودانه و نامیرا است که در اصل متعلق به دریای کاراییب است اما در حال حاضر در سراسر جهان و در تمام آبهای گرم و دریاهای گرمسیری یافت می شود؛ به طوری که در نزدیکی ژاپن و در دریای مدیترانه هم دیده شده است. تیولا پوستی شفاف و ژلاتینی دارد. نوع جوان این چتر دریایی 8 شاخکه است و گونه بالغ آن 80 تا 90 شاخک دارد. تیولا معده قرمز رنگ بزرگی دارد که در تاریکی می درخشد. نکته خارق العاده درباره این جاندار این است که هرگز به خودی خود نمی میرد، مگر اینکه توسط جانور دیگری کشته شود.
💡 @e_danestani 💡
ماهی زیبایی به نام رز
ماهی رنگی صخرههای زیر آبی مالدیو نخستین گونهی جدید برای علم است که یک دانشمند مالدیوی آن را توصیف کرده است. این ماهی با نام علمی Cirrhilabrus finifenmaa توسط احمد نجیب، زیستشناسی از موسسهی تحقیقات دریایی مالدیو با الهام از یک واژهی محلی برای گل رُز، نامگذاری شد. تفاوتهای جزئی فیزیکی و تحلیل دیانای تایید کرد این گونه با نقاب رُزرنگ از گونهی شناختهشدهی fairy wrasse با فلسهای رُزرنگ مجزا است. به گفتهی محققان این گونهی تازه کشفشده هماکنون برای تجارت آکواریوم خرید و فروش میشود و این موضوع نگرانکننده است، چون این گونه که الان جنبهی تجاری پیدا کرده هنوز نام علمی ندارد.
💡 @e_danestani 💡
📌 اگر هر روز یک فنجان نخود بخورید چه اتفاقاتی در بدن شما می افتد
1. کاهش وزن
2. استخوان های سالم تر
3. پوست بهتر
4. کاهش قند خون
5. هضم بهتر
6. کاهش فشار خون و بهبود سلامت قلب
7. رشد بهتر مو
8. بهبود سلامت چشم
9. بهبود عملکرد مغز
10. محافظت در برابر سرطان
💡 @e_danestani 💡
کبوتر سبز فیلیپینی
Treron axillaris
نه، این پرنده طوطی نیست. بلکه یک کبوتر سبز فیلیپینی است که در باغ وحش آویلون در فیلیپین عکاسی شده است زیستگاه این کبوتر که از نامش هم پیداست کشور فیلیپین است.
#انواع_کبوترها
💡 @e_danestani 💡
کبوتر سبز بروس
کبوتر سبز بروس (Treron waalia) در یک نوار باریک از زیستگاه در سراسر آفریقای مرکزی و بخشهایی از خاورمیانه زندگی میکند و در خوردن انجیر تخصص دارد. جوئل سارتوره از این پرنده در باغ وحش هیوستون عکاسی کرده است.
#انواع_کبوترها
💡 @e_danestani 💡
🔴خواص شگفت انگیز کاسنی
✅کاسنی از جمله گیاهانی است که مصرف آن به سلامت شما کمک می کند. عرق این گیاه قلب، کبد و کلیه را فعال می کند.
💡 @e_danestani 💡
✅ فواید مصرف سبزی شاهی
⚜ تحقیقات اخیر نشان می دهد مصرف روزانه ی این سبزی با کاهش خطر ابتلا به سرطان همراه است.
⚜ به دلیل ویتامین K بالا به درمان پوکی استخوان کمک می کند.
⚜ سلامت قلب و کاهش فشار خون
⚜ به دلیل ویتامین C بالا به تقویت سیستم ایمنی کمک می کند.
💡 @e_danestani 💡
امام صادق عليه السلام فرمود:
مقدارى خرما در پيش روى رسول خدا صلى الله عليه و آله گذاشته شده بود. پس حضرت صلى الله عليه و آله و سلم فرمود: جبرئيل به من خبر مى دهد در اين خرما نُه خاصيت هست:
دهان را خوشبو مى كند،
معده را پاك مى كند،
غذا را هضم مى كند،
قوه شنوايى و بينايى را زياد مى كند،
عضلات كمر را محكم
و باعث دور شدن بیماریهایی با عامل خارجی ( بیماریهای میکروبی و ویروسی) میشود
📚 منبع: خصال ، ج 1، ص 43
💡 @e_danestani 💡
خواص مرزه
◽اگر سیر نمیخورید ، به جای آن مرزه بخورید!
◽مرزه یک ضدعفونی کننده طبیعی است که خواص ضد التهابی و ضد درد نیز دارد و در کاهش وزن نیز موثر است.
💡 @e_danestani 💡
کبوتر نیکوبار
Caloenas nicobarica
این کبوتر نزدیکترین کبوتر زنده نسبت به پرندۀ منقرض شدهای به اسم دودو است. این پرنده که در باغ وحش و آکواریوم هِنری اُوماها عکاسی شده، در جزایر آندامان و نیکوبار هند تا مجمع الجزایر مالایی، جزایر سلیمان و پالائو یافت میشود. اتحادیه بینالمللی حفاظت از طبیعت این گونه را به عنوان گونه نزدیک به خطر طبقه بندی کرده است.
#انواع_کبوترها
💡 @e_danestani 💡