✅نماینده مقام معظم رهبری در خراسان جنوبی:
🔻 کار نیروهای امنیتی بهداشت جامعه است/ برخورد با مجرمین باید دقیق، هوشمندانه و در کمترین زمان صورت گیرد.
📆 ۱۴۰۰/۰۱/۱۶
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
🔰 خبر کامل در
❇️ http://ebadi-khj.ir/1400/01/16/54-2/
حجت الاسلام والمسلمین سیدعلیرضا عبادی
✅نماینده مقام معظم رهبری در خراسان جنوبی: 🔻 کار نیروهای امنیتی بهداشت جامعه است/ برخورد با مجرمین ب
🔷حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سید علیرضا عبادی امروز با حضور در سازمان اطلاعات سپاه استان ضمن تبریک ایام ولادت حضرت ولیعصر(عج) و هفته سربازان گمنام امام زمان(عج)، گفت: اینکه به نیروهای امنیتی و اطلاعاتی سرباز گمنام امام زمان(عج) اطلاق می شود یا به نیروهای نظامی و انتظامی و طلبه مدرسه دین وعلم سرباز امام زمان(عج) اطلاق می شود، تصورات مختلفی وجود است.
🔶این فرصتی است به عنوان یک جایگاه، اما در این جایگاه شرایط حفظ شود یا نه به افراد بستگی دارد، همه در رکاب پیامبراسلام(ص) شمشیر می زنند، ولی برای چه نیتی شمشیر می زنند، اگر برای اسلام شمشیر می زنند، عضو لشگریان اسلام است، اما اگر برای دنیا می جنگد، از اصحاب دنیا است، لذا به طور کلی مطلقاً تمام افرادی که در صنوف یاد شده هستند، به عنوان سرباز امام زمان(عج) نیستند بلکه مشروط به بندگی برای خدا است.
🔷یک جهت اینکه خطرات و مفاسد را پیشگیری می کند، همان جمله معروفی که بهداشت بهتر از درمان است، کار نیروهای اطلاعاتی نیز بهداشت جامعه است، گاهی یک فتنه و جرمی در لایه های پنهان در حال شکل گیری است و کسی مطلع نیست، این در حالی است که اگر فساد شکل بگیرد برای مقابله با آن باید هزینه های زیادی پرداخت شود، کار نیروهای اطلاعاتی پیشگیری از این فتنه قبل از فساد است.
🔶سرباز گمنام باید در هر زمانی که فسادی در حال شکل گیری است، بدون در نظر گرفتن ملاحظه هیچ چیز و هیچ کس،به موقع و در اسرع وقت دست به کار شود و هیچ مهلتی به افراد متخلف برای توجیه و فرار ندهد.
🔷عملیات قضایی یا عملیات اطلاعاتی یک خاصیت دارد، اما هیمنه این عملیات 10 خاصیت، آن چیزی که بازدارنده است هیمنه این عملیاتها است، اگر هیمنه دستگاه قضایی یا اطلاعاتی بریزد، هرکسی که اهل فساد باشد جامعه را بهم خواهد ریخت، برخوردها چه در قوه قضائیه و چه در نیروهای امنیتی باید بر اساس قانون هوشمندانه، به موقع و با سرعت انجام شود، تا بقیه مفسدین وحشت کنند.
📆 ۱۴۰۰/۰۱/۱۶
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم/ پشتیبانی از تولید
🔻 امام جمعه بیرجند با بیان اینکه باید تحقق شعار سال در دستور کاری مسئولان استان قرار گیرد، بیان داشت: مراجعات متعددی تاکنون به دفتر نماینده ولی فقیه صورت گرفته که افرادی در استان سرمایه گذاری کردند اما بعد از مدتی بدلیل عدم حمایت و پشتیبانی و مانع تراشی از سوی برخی مسئولان گره در کار آنها افتاده و بی انگیزه شدند؛ چنانچه افرادی بخواهند در استان سرمایه گذاری داشته باشند باید حمایت و پشتیبانی شوند، چراکه حمایت از سرمایه گذار و تولید کشور را به خودکفایی در تمام بخش ها می رساند و از طرفی اعتماد مردم نسبت به نظام را بیشتر می کند.
📆 ۱۴۰۰/۰۱/۰۷
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
📷||گزارش تصویری||بازرس کل خراسان جنوبی و جمعی از معاونین صبح امروز با حجت الاسلام والمسلمین آقای سیدعلیرضا عبادی دیدار کردند.
📆 ۱۴۰۰/۰۱/۱۷
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
✅نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی:
🔻خیلی رنج آور است مردم شب می خوابند اما نمی دانند فردا نرخ فلان کالا چه خواهد بود؟/ اگر در امر نظارت کوتاهی شود فساد شکل می گیرد
🔷حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سید علیرضا عبادی امروز در دیدار با بازرس کل خراسان جنوبی و جمعی از معاونین وی، ضمن تبریک سال نو و ایام ماه شعبان، گفت: حوزه بازرسی یک مسئولیت مهم است، زیرا امور یک ظاهر و یک باطن دارد و همواره باید به باطن امور توسط افرادی امین و سازش ناپذیردقت شود تا حقوق جامعه حفظ شود.
🔷امروز هم که چه در حوزه نرم افزاری و چه در سخت افزاری با همه تاریخ فرق می کند؛ یعنی در هر دوی اینها می شود به کیفیت های مختلف در جامعه فساد ایجاد کرد، حالا می خواهد از درون باشد، از بیرون باشد، از نفوذ باشد، از ندانم کاری باشد فرقی نمی کند، این بالاخره برای مردم با یک نرخ تمام می شود و آن ضرری است که بر مردم و جامعه وارد می شود آیا می شود این را رها کرد؟
🔷اینجا هم عقل، هم شرع، هم عرف، هم قانون می گوید باید افرادی کاملا به امور اشراف داشته باشند و امور را بررسی کنند و باطن امور را هم ببینند تا انواع و اقسام آسیب هایی که به جامعه وارد می شود کنترل شود.
🔶هر مسئولی به نسبت آنچه را که متصدی آن است باید پاسخگو باشد.
🔷اگر در مسائل نظارتی کوتاهی شود دیگران به راحتی می توانند در جامعه فساد، خیانت و نفوذ کنند و مسئولی که در انجام وظایف نظارتی کم کاری و قصور داشته است در همه گناهی که انجام می شود شریک است.
🔶خراسان جنوبی ممکن است به صورت نسبی با بعضی استان های دیگر متفاوت باشد، اما بخش عظیمی از این به خود مردم و فرهنگ مردم بر می گردد تا به مدیریت ها، مسئولیت نظارت چه مربوط به بازرسی باشد، چه مربوط به نیروهای اطلاعاتی و امنیتی باشد و چه مربوط به نمایندگان مجلس باشد فرقی نمی کند همه آنهایی که اختیارات نظارتی دارند باید به نحو احسن این مسئولیت مهم را انجام دهند.
🔷عموم مردم سالهاست بسیار گلایه مند هستند و این به صورت افکار عمومی درآمده است که می گویند در این کشور نظارتی نیست و کشور رها است.
🔶اخیرا با تشریف فرمایی آیت الله رئیسی در قوه قضائیه خیلی از امور تغییر کرده است ولیکن اجمالا این نرخ های رها و مدیریت های اینچنینی باعث ناراحتی مردم شده است بطوریکه نظر افکار عمومی بر این است که می گویند نظارت نیست، ما می گوییم نظارت ضعیف است.
🔷ما باید حافظ منافع بیت المال، منافع مردم و هم حافظ شخصیت و منافع مسئولین باشیم؛ چون بزگترین سرمایه یک کشور خود مسئولین هستند، اینطور نیست که وقتی شخصی از مادر متولد شده است از همان ابتدا مدیرکل، وزیر یا نماینده مجلس باشد، هزینه ها و زحمات زیادی صورت گرفته تا این فرد یک شخصیت مسئول شده است که می تواند مفید باشد.
🔶وقتی به شخصی مقام یا مسئولیتی داده می شود اگر چنانچه مسئولین نظارتی او را کنترل کنند و به موقع گزارش بدهند، به موقع تذکر بدهند و به موقع توبیخ کنند آبرو، شخصیت و دیانت این مدیر حفظ می شود.
🔷وی ادامه داد: اما پیداست او هر کار می کند هیچ کس به او کاری ندارد و تخم مرغ دزد، شتر دزد می شود، بعد هم او را می گیرند و محاکمه می کنند یا هم از کشور فرار می کند، مشاهده می کنید یکی از سرمایه های کشور که به انحراف افتاد چون هیچکس خطای او را یادآور نشد، این دوستی نیست این عین دشمنی است.
🔶در کشور، مسئول را وقتی راهی برای برگشت ندارد دستگیر می کنند و به دادگاه می برند و این باعث می شود و در سطح جهان آبروی کشور برود، این در حالی است که اگر آن فردی که مسئول واحد و یا دستگاه نظارتی بود به موقع دلسوز کشور، مردم و خود آن مسئول بود به او تذکر می داد و جلوی او را می گرفت همانطور که یک پدر یا مادر مهربان حاضر نیست که فرزند او آلوده شود، او هیچگاه به انحراف کشیده نمی شد.
🔷بر اساس سوابقی که بازرس کل استان دارند، الحمدلله انسان بی تفاوتی نبودید و حساس بودید، امیدواریم که شما و همکارانتان در این مسئولیت مهم موفق باشید و اصولا انحراف و منحرف و خائن و دزد را ناامن کنید تا کشور امن شود و مردم امنیت پیدا کنند، خیلی رنج آور است شما که می بینید مردم شب می خوابد نمی دانند فردا نرخ فلان خوراکی که می خواهد تهیه کنند چه خواهد بود؟ فکر مردم امنیت ندارد چون نظارتی نیست.
🔶وی افزود: امیدواریم که خداوند بر توفیقاتتان بیفزاید خداوند به شما خیر دهد ان شا الله که موفق باشید، ما هم دعاگوی همه شما هستیم، امید است بتوانید در این مسئولیت مهم بهترین خدمت را به مردم، جامعه، انقلاب انجام دهید و آن این است که وظایفی را که قانون برای شما مشخص کرده با کمال جدیت روی آن بایستید و کار خودتان را انجام بدهید.
📆 ۱۴۰۰/۰۱/۱۷
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
✅نماینده مقام معظم رهبری در خراسان جنوبی:
🔻نوع خدمات نیروی انتظامی برای جامعه مهمترین نوع خدمت است/ تامین امنیت فضای مجازی امروز بالاترین اولویت را دارد
🔷حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سید علیرضا عبادی امروز در دیدار سردار فرشید فرمانده انتظامی خراسان جنوبی و جمعی از همراهان، ضمن تبریک سال نو و ایام ماه شعبان، گفت: خشت بنای نیروی انتظامی در جامعه بسیط آن زمان به عنوان یک نیاز به وسیله حضرت امیر المومنین علی(ع) گذاشته شده است.
🔶در آن زمان از نیروهای متعهد عهد گرفتند و به همین دلیل نام آنها که ابتدا با پنج نفر کار را شروع کردند شرطه الخمیس است، پنج نفری که با امام علی(ع) شرط و عهد کردند که به وظایف خود در اجرای منویات عمل کنند.
🔷 وجود پلیس از جامعه بسیط آن روزها تا جامعه پیچیده امروز یک نیاز بوده است که در حوزه های مختلفی از قبیل مواد مخدر، فضای مجازی،راهنمایی و رانندگی و ... مسئولیت های متعددی که متوجه نیروی شجاع و امین انتظامی جمهوری اسلامی است که این مسئولیت ها یکی و دوتا هم نیست.
🔷ما امروز با مسائل پیچیده ای رو برو هستیم، حواس دشمن هم جمع است و با کارشناسی کافی هجوم خود را در زوایای مختلف انجام می دهد اما مسئولان ما هر کدام مشغول یک کاری هستند نتیجه آن هم این فضای مجازی رها است و متاسفانه وقتی می خواهند آن را توجیه کنند می گویند فضای مجازی رها در کشور جزو افتخارات ما است.
📆 1400/01/18
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
📷 سردار فرشید فرمانده انتظامی خراسان جنوبی امروز با حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سید علیرضا عبادی دیدار کرد / وی در این دیدار گزارشی از اقدامات صورت گرفته فرماندهی انتظامی استان ارائه کرد.
📆 ۱۴۰۰/۰۱/۱8
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم/ تعیین سرنوشت مردم در انتخابات
🔻 امام جمعه بیرجند گفت: مردم تلاش کنند تا با بصیرت و دقت بالا و کنار گذاشتن مسائل حزبی و روزنامه ای، سرنوشت خود را به دست دلسوزان و متخصصان بسپارند و نه افرادی که به دنبال منافع شخصی و حزبی هستند.
📆 ۱۴۰۰/۰۱/۰۷
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
✅نماینده مقام معظم رهبری در خراسان جنوبی:
🔻عده ای خوش خیال فکر می کنند با یک معاهده و یا یک امضا دشمن، دست از دشمنی بر می دارد.
🔷حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سید علیرضا عبادی امروز در همایش بصیرتی فرماندهان پایگاه های بسیج ادارات استان، گفت:.مهمترین مسئله برای انسان بصیرت است.
🔶بصیرت یعنی انسان نگذارد چشم روشن قلبش خاموش شود، دوست و دشمن را و توطئه بیگانه را بشناسد.
🔷کسانی که تصور می کنند دشمن با یک معاهده، با یک صحبت و با یک امضا دست از دشمنی بر می دارد اشتباه می کنند، این یک طرح خطرناک ضد بشر است.
🔶دشمنان برای ما شیعه انگلیسی و سنی آمریکایی می سازند، این یک شبیخون است، در شرایط فعلی جهانی با آنچه که می بینیم شبیخون چطور معنی می دهد؟ دشمنان بین مسلمین که همه باید ید واحده باشند به اسم ها و روش های گوناگون که مذهب فقط یکی از آنها است تفرقه و اختلاف می اندازد.
🔷آنهایی که دنبال غرب هستند خیال می کنند غرب برای آنها ارزشی قائل است؟ غرب به آنها به همان دید حیوانی که نگاه می کنند و می گوید این ها بار ما را می کشند هر وقت بار ما تمام شد و شیرشان را کشیدیم آنها را سر می بریم حالا می خواهد صدام باشد، رضا شاه باشد یا دیگری باشد، فرقی نمی کند.
🔶شبیخون یعنی اینکه جامعه را در یک شرایط ویژه قرار دهند و با انواع بمباران تبلیغاتی، جنگ های روانی، وسوسه ها و تفرقه ها باعث شوند تا افراد فرق بین دوست و دشمن و حق و باطل را تشخیص ندهند و شک کنند که آیا امام درست می گفت یا صدام، آقا درست می گوید یا ترامپ، خودی درست می گوید یا بیگانه، آیا کوری از این بدتر وجود دارد؟ واقعا زندگی به این حد که برسد خیلی ننگ است.
📆 ۱۴۰۰/۰۱/۱۹
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
📷||گزارش تصویری||همایش بصیرتی فرماندهان پایگاه های بسیج ادارات خراسان جنوبی صبح امروز با حضور حجت الاسلام والمسلمین آقای سید علیرضا عبادی برگزار شد.
📆 ۱۴۰۰/۰۱/۱۹
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
📷||گزارش تصویری||مراسم اهدای ۲۴۳ سری جهیزیه بین خانواده های محرومین در رزمایش کمک های مومنانه با حضور حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سید علیرضا عبادی برگزار شد.
📆 ۱۴۰۰/۰۱/۱۹
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
15.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بازنشر
🔻تصاویری از مراسم تشییع شهید مدافع حرم مرتضی بصیری پور به مناسبت سومین سالگرد شهادت
🔷به مناسبت فرارسیدن ایام سومین سالگرد شهادت شهید مرتضی بصیری پور اولین شهید مدافع حرم خراسان جنوبی تصاویری از حضور نماینده ولی فقیه در استان در دیدار با خانواده ی معظم این شهید والا مقام بازنشر شد.
📆 ۱۴۰۰/۰۱/۱۹
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj