✅ نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی:
🔻16) پیام بصیرتی ویژه انتخابات/ اگر درست کار کنیم دشمنان جرأت نمی کنند به ایران اسلامی نزدیک شوند؛ اگر برخی اوقات نیز می بینیم که جرأت حضور پیدا می کنند به خاطر ولنگاری ها و وادادگی هایی است که وجود دارد.
📅 ۱۳۹۸/۰۹/۲۸
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
https://sapp.ir/ebadi_khj
📷#تصوير_ويژه از حجت الاسلام و المسلمين سيد عليرضا عبادي نماينده ولي فقيه در خراسان جنوبي و امام جمعه بيرجند در جمع رزمندگان دوران دفاع مقدس
🔷سوم خرداد، سالروز فتح خرمشهر، روز مقاومت و پیروزی گرامی باد.
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
✅نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی:
🔻 امیدواریم در خرمشهر انتخابات مردم حماسه ساز شوند
🔶حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سید علیرضا عبادی در دیدار با سردار غیاثی مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با تبریک پیروزهای جبهه مقاومت در عزه، گفت: پیروزی ملّت مظلوم فلسطین یک پیروزی مقدماتی است که امید را در ملت های مظلوم دیگر زنده کرد.
🔷هزینه های سنگینی که در این ۴۰ سال کشور به مردم تحمیل شده ریشه در سوء انتخاب دارد.
🔶اگر در اول انقلاب به جای بنی صدر، یک انسان انقلابی به عنوان رئیس جمهور انتخاب می شد، رژیم بعث و صدام اصلا در حدی نبودند که بخواهند عرض اندام کنند.
🔷وقتی بنی صدر از صندوق رأی بیرون آمد و رئیس جمهور شد با دشمن ساخت و در نتیجه هزینه بزرگی بر مردم تحمیل شد.
🔶این هزینه ها به خاطر سوء انتخاب بود، باقی لوازم این قضیه نیز از نتایج انتخاب های نامعقول بود.
🔷شرایط کنونی جامعه محصول دست خود رأی ما است.
🔶 اگر در جامعه یک بصیرت افزایی صورت پذیرد که در انتخابات ۱۴۰۰ یک انتخاب قابل قبول داشته باشیم این انتخاب خواهد توانست جلوی بسیاری از مفاسد و هزینه های تحمیلی را بگیرد.
📅 ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
✅نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی:
🔻مردم مسئله انتخاب درست را جدی بگیرند
🔶 حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سید علیرضا عبادی امروز (۳ خرداد) در دیدار با جمعی از پیشکسوتان دفاع مقدس که به مناسبت سوم خردادماه سالروز آزاد سازی خرمشهر برگزار شد، اظهار کرد: در عملیات اخیر غزه در دفاع از فلسطین و همکاری و وحدت ۱۴ میلیون فلسطینی با جریانات سابق آن متفاوت است یعنی به گونه ای که هم فلسطین آن ر ا مقدمه پیروزی نهایی تلقی می کند و هم برخی از کارشناسان صهیونیستی اظهار کردند که فلسطین جایی برای ماندن نیست و باید به کشور خودمان برگردیم.
🔷منتظر خبرهای خوشی در آینده خواهیم بود و این پیروزی های آشکار لایه پنهان دارد و آن پیروزی پنهان است.
🔶قدرت اختیار فلسفه خلقت و بزرگترین امتیازی است که خداوند به انسان داده است، ارزش انسان به جهت قدرت اختیار از ملائکه بالاتر است و پیروزی پنهان انسان در کنار راه های مختلف باطل و نفسانی این است که با انتخاب احسن گزینشی کند که حق باشد.
🔷انواع و اقسام پیروزی ها در وصول به اهداف آشکار برخواسته از پیروزی پنهان است، بقیه پیروزی های آشکار را می شود با اعداد و ارقام، بیان و قلم ارائه کرد اما پیروزی نهایی در قالب اعداد و ارقام نمی گنجد.
🔶بالاترین مقام شهادت است که انسان با خداوند معامله می کند، کسانی که در معامله خدا از همه چیز گذشتند و برای دفاع از حق به مبارزه با باطل از طریق جهاد برخواستند ولی به شهادت نرسیدند اما اهداف شهادت را فراموش نکردند و هر جایی به اقتضای زمان و شرایط حق را که پیروزی پنهان است، برگزیدند و همچنان ادامه دهنده راه شهدا هستند و این مقام از شهادت هم بالاتر است.
🔷اکنون جنگ از گذشته فراگیرتر شده و دشمن همه گزینه های را روی میز دارد، جنگ نظامی مقدمه ای برای سلطه فرهنگی، سیاسی و عقیدتی است.
🔶 انتخابات ۱۴۰۰ حق و باطل را رقم می زند،جنگ تحمیلی هشت ساله هزینه ای برای مردم بود که در انتخابی ناشایست توسط خود مردم صورت گرفت.
🔷انتخاب، آزمایش هر روز ما در انواع و اقسام است و یکی هم انتخابات سرنوشت ساز ریاست جمهوری است تا چه کسی انتخاب شود و متناسب با آن مردم چه نتیجه ای خواهند گرفت.
🔶امیدواریم مردم مسئله انتخاب درست را جدی بگیرند و فرد اصلح را با مشورت و شناخت جریان های مختلف انتخاب کنند تا برایشان هزینه نداشته باشد و بتوانند هزینه های گذشته را هم جبران کند.
📅 ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
📷 حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سید علیرضا عبادی با سردار غیاثی مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دیدار کرد.
📅 ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
📷 جمعی از پیشکسوتان دفاع مقدس به مناسبت سوم خردادماه سالروز آزاد سازی خرمشهر با حجت الاسلام والمسلمین آقای حاج سید علیرضا عبادی دیدار کردند.
📅 ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
پیشکسوتان.mp3
7.07M
🎧||بشنوید|| بیانات حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سید علیرضا عبادی در دیدار جمعی از پیشکسوتان دفاع مقدس با نماینده معزز ولی فقیه در خراسان جنوبی بمناسبت سوم خردادماه #سالروز_آزاد_سازی_خرمشهر
📆 ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
◀️ ارتباط با ادمین👇👇
🆔 @ebadi_admin
✅ نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی:
🔻17) پیام بصیرتی ویژه انتخابات/ با ندانم کاری ها، مردم را منتظر برجام می گذارند، با بی تدبیری فضای مجازی را دست بیگانه می گذارند، و در اموری که باید کارشناسی باشد چرا باید آنقدر بی تدبیری شود تا مردم معترض شوند و دشمن بر موج سوار شود/ مردم باید دولت اسلامی ایجاد کنند تا براساس معیارهای اسلام و قانون اساسی عمل کند نه براساس حزب و سلیقه و لیبرال های غربی.
📅 ۱۳۹۸/۰۹/۰۱
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
https://sapp.ir/ebadi_khj
✅ نماینده مقام معظم رهبری در خراسان جنوبی :
🔻 باید با زبان هنر معیارهای سرنوشت ساز یک #انتخاب_اصلح تبیین گردد
🔶 حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سید علیرضا عبادی در نشست با جمعی از #شعرای بیرجند ضمن گرامیداشت سوم خرداد روز آزاد سازی #خرمشهر و پیروزی مردم #فلسطین بر رژیم صهیونیستی، گفت: آنچه در چند روز پیش واقع شد با عملیات های گذشته متفاوت است؛ ملاحظه کردید که ظلم بی نهایتی از سوی صهیونیست ها شروع شد و خانه های مردم را تخریب کردند و به نمازگزاران در #مسجد_القصی تیراندازی کردند که در این نوبت وقتی فلسطین پاسخ داد مردم در سراسر جهان با اندیشه های گوناگون در این قضیه #وحدت کلمه داشتند.
🔷 در این نبرد نابرابر گروه های مقاومت فلسطینی ضربه شستی به این رژیم غاصب نشان دادند که باعث جشن سایر گروه های مقاومت در سراسر جهان شد، در حالی که فلسطین وارد مرحله جدیدی از نبرد با اسرائیل آغاز کرده و همان گونه خودشان گفته اند نبردی را شروع کردند که به خارج کردند اشغالگران خواهد انجامید، به صورتی که حتی کارشناسان اسرائیلی نیز اذعان داشته اند که دیگر جای ماندن نیست و باید برگردند به کشورهای خودشان.
🔶 در #فتح_خرمشهر تنها فتح یک شهر نبود، یک کار فوق العاده بود به همین دلیل دشمن تصورش را نمی کرد اگر تصور می کرد تدارک می دید، یعنی رژیم بعث فتح خرمشهر را به صورت محال می دانستند به صورتی که خودشان می گفتند کلید #بصره در خرمشهر است، در حالی که این شهر به دست سپاهیان اسلام فتح شد.
🔷 مقام معظم رهبری فرموده اند که خرمشهرها در پیش است، تنها #جنگ_نظامی نیست، در کنار نظامی، خرمشهرهای #اقتصادی، #تحریمی، #فرهنگی است که باید این خرمشهرها را نیز فتح کرد.
🔶 امروز شما به زیبایی دور هم جمع شده اید و آرمان های #انقلاب را مجدد نو کردید، سرنوشت مردم ایران امسال در #انتخابات به دست خودشان است، به صورتی که بهبود وضعیت آینده و حال در گرو این انتخاب است.
🔷 شما اگر به گذشته برگردید می بینید انتخابات در نتیجه سرنوشت مردم تاثیر گذار است، هشت سال جنگ تحمیلی و شرایط سختی که به وجود آمد هزینه انتخاب اشتباهی بود که انجام پذیرفت.
🔶 آینده نیز همین گونه خواهد بود و باید با زبان #هنر این مسئله انتخاب، تبیین و معیارهایی که می تواند سرنوشت کشور را در تمامی صحنه های داخلی و خارجی و بین المللی تعیین کند، بازگو شود.
🔷 آزمون و خطا در مدت بیش از ۴۰ سال کافی است، اکنون در #گام_دوم_انقلاب هستیم باید و گام دوم را حساب شده برداشت، و شما نیز با زبان زیبای هنر به کمک مردم عزیز بروید.
📆 ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
◀️ ارتباط با ادمین👇👇
🆔 @ebadi_admin
📷 جمعی از #شعرای بیرجند به مناسبت سوم خردادماه سالروز آزاد سازی #خرمشهر با حجت الاسلام والمسلمین آقای حاج سید علیرضا عبادی دیدار کردند.
📅 ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
✅نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی:
🔻در فتنه های اخیر نیروهای یگان ویژه زیبا عمل کردند
🔷حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سید علیرضا عبادی در دیدار با رئیس عقیدتی سیاسی یگان های ویژه ناجا کشور ضمن گرامیداشت سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر و همچنین تبریک پیروزی مردم فلسطین بر رژیم صهیونیستی، گفت: به تعبیر بیان حضرت امیرالمومنین (ع) نیروهای مسلح در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران حصون الرعیه هستند.
🔶در میان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی، نیروی انتظامی مسئولیت های گوناگون و مختلفی در ارتباط مستقیم و روزمره با مردم دارد.
🔷در مجموعه نیروی انتظامی نیز یگان ویژه به مردم خدمات خاص و مهمی ارائه می کند، این کلمه ویژه تنها یک لفظ نیست و واقعا ویژه است.
🔶گاهی حجم اغتشاشات ممکن است مانند یک جرقه آتش یا در حد یک شعله کبریت خیلی کم باشد اما اگر به موقع از همین شعله کوچک جلوگیری نشود معلوم نیست سر از کجا در می آورد؟
🔷کسانی که در کشور انگیزه اغتشاش دارند مردم نیستند بلکه عناصر نفوذی هستند که با حیله، دروغ پراکنی و شایعه سازی اهداف شوم خود را دنبال می کنند و اغتشاش را بر مردم تحمیل می کنند.
🔶دستگاه امنیتی باید با زمان شناسی، کارشناسی درست، اطلاعات کافی و تحلیل های صحیح کاملا تشخیص دهد که این فتنه از کجا بروزکرده و دست بیگانه چطور در کار بوده است و به وسیله چه کسانی تحمیل شده و هدف نهایی چیست.
🔷با هزینه کم و اقدام به موقع می تواند هزینه ها و خطرات بزرگ را پیشگیری کند و لذاست که ارزش این نوع کار ویژه چیزی نیست که با ارقام و اعداد آن را سنجید
🔶در سال 88 از وقتی فتنه به وسیله عناصر خودفروخته شروع شد تا وقتی که فتنه در نهم دی جمع شد هشت ماه طول کشید، اما در فتنه های بعد می بینیم که در مدت خیلی کوتاه فتنه جمع شد که نشان از هوشیاری و تجربه مردم است.
🔷مردم در فتنه های اخیر تحمل نیروهای امنیتی و انتظامی را دیدند که برای اینکه آنان آسیب نبینند؛ آسیب را تحمل کردند و خود را صرف خدمت به مردم کردند تا مردم دوست را از دشمن تشخیص بدهند این برای مردم خیلی ارزشمند شد، لذاست که در فتنه های بعدی همزمان با فتنه حضور و هوشیاری مردم بروز کرد چون مردم حضور نیروهای مسلح جمهوری اسلامی را در امنیت کشور احساس کردند که این ها هستند که امنیت می آورند.
🔶در حال حاضر انواع و اقسام تحرکات و فراخوان هایی که توسط عناصر بیگانه صورت می گیرد مسئله در نطفه خفه می شود، این حسن عمل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی و بالاخص نیروی انتظامی و یگان ویژه را می رساند.
🔷: در فتنه های اخیر نیروهای یگان ویژه آنقدر زیبا عمل کردند که این فتنه ها همراه با بصیرت مردم در نطفه خفه شد.
🔶مسلم است علمایی که در قالب سازمان های عقیدتی و سیاسی مانند شمع جان خود را وقف کردند این افتخار را دارند که در خدمت این بزرگواران باشند، بنده خودم افتخار این را دارم که خدا نصیبم کرده است که بیست سال گرد پوتین نیروهای نظامی را بگیرم، خدا را بر این افتخار شکر می کنم شما هم شاکر باشید.
🔷در مسئله فلسطین با وجود اینکه کشورهایی که ادعای عربیت می کردند متاسفانه با صهیونیست ها معامله کردند، آنها را به خانه هایشان راه دادند و با آنها ارتباط علنی برقرار کردند که قبلا پنهان بود اما مقاومت کار خود را انجام داد و آنچه امروز انجام شد خیلی متفاوت با دفعات قبل است و این پیروزی امروز جنبه بین المللی پیدا کرد و الحمدلله جشن پیروزی آن هم بین المللی بود.
🔶در شکست اخیر عناصر صهیونیست هم اعتراف کردند که ما باید به کشورهای خودمان برگردیم و دیگر فلسطین برای ما جای ماندن نیست.
🔷سلام بنده را به بقیه همکاران بزرگوار خود برسانید، خداوند به همه نیروهای مقاومت و خدمتگزاران به حق و عدالت توفیق دهد، ان شاءالله خداوند شرایط زمان را به گونه ای تقدیر کند تا بشر از دست غول های بیابانی غربی آزاد شود و زمینه حکومت جهانی امام زمان (عج)فراهم شود.
📅 ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
📷 رئیس عقیدتی سیاسی یگان های ویژه ناجا کشور با حجت الاسلام والمسلمین آقای حاج سید علیرضا عبادی دیدار کرد.
📅 ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj