5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جلسه رسیدگی به مشکلات برق شهر بفروئیه و روستاهای شهرستان میبد توسط دکتر میرمحمدی
🌀روابط عمومی شهرداری و شورای شهر بفروئیه
https://eitaa.com/ebafroo
💠 نائب رئیس شورای شهر بفروئیه: رویداد محله محوری هر خانواده یک شهروند، اولین رویکرد برای مشارکت همه جانبه شهروندان عزیز بفروئیه است / تمام ظرفیت و توان شهر و شهرداری را برای آنکه هر خانواده یک امدادگر داشته باشد، بسیج خواهیم کرد.
🔶 فاطمه احمدی بفروئی نائب رئیس شورای شهر بفروئیه با اشاره به اینکه رویکرد محله محور بستری مناسب برای مشارکت دادن شهروندان در امور شهری است، عنوان کرد: مردمی کردن فعالیت های فرهنگی باید از حالت گفتار و شعار به حالت فعل و عمل درآید، نه اینکه تلاش برای مردمی کردن، صرفا یک آرزو باشد.
🔷 وی با بیان اینکه اجرای طرح «هر خانواده یک امدادگر» به صورت ویژه در دستور کار شورای شهر و شهرداری قرار دارد، افزود: تمام ظرفیت و توان شهر و شهرداری را برای آنکه هر خانواده یک امدادگر داشته باشد، بسیج خواهیم کرد و فضاسازی و المان سازی سطح شهر باید متناسب با این رویداد بزرگ باشد.
🔶 فاطمه احمدی بفروئی هدف از اجرای این رویداد را اینگونه تشریح کرد: معتقدم هر خانه نیاز به یک امدادگر دارد تا در زمان بروز حادثهای سریعترین اقدام برای نجات جان اطرافیان صورت بگیرد.
🔷 نائب رئیس شورای شهر در پایان ضمن تشکر از شهردار بفروئیه، هلال احمر میبد و مسئول خانه شهروند بفروئیه افزود: از همه همشهریان گرامی شهر بفروئیه دعوت می کنم تا در این رویداد شرکت و مشارکت نمایند تا به سمت شهری سالم و ایمن حرکت نماییم.
🌀روابط عمومی شهرداری و شورای شهر بفروئیه
گزارش _تصویری۱۴۰۲/۰۳/۱۸
آسفالت ولکه گیری کوچه ۱۴بلوار رسالت شهر بفروئیه توسط واحد عمران شهرداری بفروئیه
روابط عمومي شهرداري و شوراي اسلامي شهر بفروئیه
ما را در فضای مجازی از طریق لینک زیر دنبال نمایید:
🆔 https://eitaa.com/ebafroo
#گزارش_تصویری ۱۴۰۲/۳/۱۸
#حوزه_فضای سبز
هرس درختان و نظافت باغچه های سطح شهر و سالن ورزشی هلال احمر توسط واحد فضای سبز شهرداری بفروئیه
💠روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهربفروئیه
مارادر فضای مجازی از طریق لینک زیر دنبال نمایید:
🆔 https://eitaa.com/ebafroo