هدایت شده از کتابخانه مرکزی دانشگاه قم
🔴اطلاعیه
🔹با توجه به دستورالعمل ستاد کرونا و محدودیت در ارایه خدمات حضوری در دانشگاه و از آنجاییکه یکی از مراحل دانش آموختگی دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی تحویل پایان نامه یا رساله به کتابخانه های دانشگاه است، این ایمیل libqom99@gmail.com از طرف کتابخانه مرکزی برای ارسال فایل PDF وWord پایان نامه های دفاع شده در دانشگاه اختصاص داده شده است.
🔻لازم به ذکر است در ایمیل ارسالی علاوه بر فایل پایان نامه به دو فرمت pdf و word بهمراه صورتجلسه و برگه تعهدنامه اصالت پایان نامه ، کد رهگیری ایرانداک، شماره دانشجویی و تلفن تماس دانشجو نیز باید ارسال گردد.
🔻 مراحل ثبت در ایرانداک
1. ثبت پیشینه 2. ثبت پروپوزال 3. ثبت پایان نامه
انجام مراحل بالا برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی جهت تسویه حساب بخش پایان نامه کتابخانه مرکزی الزامیست.
🔻 گفتنی است ۴ روز کاری پس از ثبت پایان نامه در ایرانداک https://sabt.irandoc.ac.ir/ امکان مشاهده آن توسط کتابخانه مرکزی وجود دارد و قبل از سپری شدن زمان ذکر شده امکان تسویه حساب دانشجویان وجود ندارد.
🔻همچنین در صورت هرگونه سوال یا اشکال در این زمینه با آیدی @pnuamani مکاتبه نمایید .
هدایت شده از کانال رسمی دانشگاه قم
اطلاعیه مهم نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم
.pdf
2.23M
🔴اطلاعیه مهم در خصوص نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال اول تحصیلی ١۴٠٠
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
آزمون آزمايشي براي دانشجويان ورودي 1399 و 1400 فعال شده است و براي ساير دانشجويان نيز تا امشب (15 دي 1400) به تدريج فعال خواهد شد.
آزمون آزمايشي 3 روز فعال مي باشد
فايل هاي راهنماي شركت در آزمون هاي پايان ترم (در سامانه exam.qom.ac.ir)
هدایت شده از کانال رسمی دانشگاه قم
🔹انتصاب دکتر فراهانی فرد به عنوان عضو کارگروه تخصصی فقهی بانک مرکزی
🔻طی حکمی از سوی رئیس کل بانک مرکزی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر سعید فراهانی فرد، عضو هیئت علمی اقتصاد اسلامی و معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه قم به عنوان عضو کارگروه تخصصی فقهی بانک مرکزی منصوب شد.
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
هدایت شده از کانال رسمی دانشگاه قم
🔹خبر ویژه
🔻طی حکمی از سوی دکتر دیرباز، حجت الاسلام و المسلمین دکتر سیدهادی عربی در سمت رئیس دانشکده مدیریت و اقتصاد ابقاء شد.
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom