eitaa logo
🇮🇷ادامه راه شهدا🇵🇸
73 دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
5.9هزار ویدیو
17 فایل
🥀🥀🥀امروز زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتراز شهادت نیست.🌹 هر موقع خواستی گناه کنی یاد نگاه شهدا بیفت اونوقت گناه خودش ازت فاصله میگیره @ya_hoseinjaan🌹ارتباط با ادمین🌹
مشاهده در ایتا
دانلود
1.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠لحظه ورود وزیرخارجۀ عربستان به تهران فروردین ۱۳۹۸: 🔻برای امکانات هسته ای فراهم میکنند بنده شخصا ناراحت نمیشم چون میدانم در دوران نه چندان دوری به دست مجاهدان اسلامی خواهد افتاد.
13.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷ساختمانی فوق لاکچری که حسن روحانی ساخت! 🔹ساختمان لاکچری «سلام» همان ساختمانی است که حسن روحانی در سال پایانی دولتش به منظور استقرار پس از دوران ریاست جمهوری با وجود مخالفت شهرداری و به صورت غیرقانونی ساخت. 🔹دولت سیزدهم بلافاصله پس از استقرار، این ساختمان را پلمپ و اقدامات لازم برای فروش این ساختمان فوق لاکچری را آغاز کرد. 🔹قرار است درآمد حاصل از فروش این ملک، صرف مناطق محروم شود.
علی آقا خیلی عرق ریختی خسته نباشی بوش درآمد:)
نجات زنان ایران پیشکشت... بیا خواهرتو از زندان نجات بده بی غیرت!!!
14.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴تخلف و هنجار شکنی از سوی مسئولان و شرکت کنندگان کنسرت تالار وحدت ♨️ مطابق اخبار واصله از منابع آگاه، شب گذشته تعدادی از نیروهای ارزشی در پی جریحه دار شدن عفت عمومی به جهت انتشار تصاویر رقص و پایکوبی در کنسرت لیان تالار وحدت و با مشاهده صف طویل بانوان ، و برای ورود به تالار وحدت، اقدام به تذکر محترمانه و مسئولانه به مدیر حراست تالار در خارج از تالار و دور از انظار عمومی مینمایند. در پی این تذکر بسیار آرام که فیلم آن را مشاهده میکنید، مدیر و عوامل حراست اقدام به ضرب و شتم و توهین به نیروهای ارزشی مینمایند. در نهایت با ورود پلیس به موضوع و فرار مسئول حراست و متواری شدن عوامل ضرب و شتم افراد دغدغه مند، شکایتی توسط نیروهای ارزشی در کلانتری ۱۲۹ جامی ثبت و در دادسرای منیریه تهران در حال پیگیری است. بر این اساس عوامل تالار وحدت که آن مکان دولتی را به عرصه ای برای هنجارشکنی و کشف حجاب مبدل نموده اند به زودی در مرجع قضایی پاسخگوی عملکرد خود خواهند بود.
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گل گرفتن درب وزارت ارشاد مثلاً اسلامی،در سالروز شهادت جواد الائمه علیه السلام همراه باخروش انقلابی امت حزب الله 😵 🔴 در پی اتفاقات جنجالی و قبح شکنی در تالار وحدت ۲۵ خرداد که باعث جریحه دارشدن عفت عمومی و خشم و عصبانیت بیش از بیش مردم از دست اندرکاران این تئاتر و وزرات ارشاد و عوامل تالار وحدت شد ،جمع کثیری از امت انقلابی وخانواده های شهدا، با تجمع وحرکت دسته عزاداری صدای مطالبه برحقشان را به گوش وزارت ارشاد ونمایندگان مجلس رساندند. 📛دیگر سکوت جایز نیست⛔️
27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔗 آزمایش اجتماعی با دوربین مخفی در تاکسی 🔴 میزان تأثیر پوشش خانم‌ها بر رفتار آقایان.. ✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ✅
🔺️ظاهر این دو جوان پیداست که زائران مسافری هستند از کشور عراق. نزدیک به یقین؛ حضرت آیت‌الله العظمی سبحانی را هم نمی‌شناسند؛ ولی آنچه که آنها را از زمین جهانده و دست ادب را بر روی سینه‌شان نشانده؛ ادب آنها نسبت به یک عالم دینی است. ✍رحمت خدا بر پدر و مادر این دو جوان.
🔴عزت و احترام فوق‌العاده‌ای که عربستان نسبت به ایرانی ها دارد نشانه قدرت و موفقیت دولت و سیاست های انقلابی است یکی از حجاج توضیح زیبایی در این زمینه داده نگاه کنید دولت انقلابی ➕تسلیحات میدانی قوی ➕دیپلماسی عزت اقتدار مساوی ایران قوی و مقتدر🇮🇷✌️