الگوی زوج مربی.pdf
455.1K
📌 مزایا و معایب الگوی زوجمربی
🔸بعضی از مدارس و مجموعههای تربیتی برای اجرای فعالیتهای آموزشی یا تربیتی خود، از الگوی زوجمربی استفاده میکنند؛ به این معنی که همزمان دو مربی یا معلم، اداره گروه یا کلاس را برعهده دارند.
🔸اما مزایا و معایب این الگو چیست؟ آیا استفاده از این الگو در مجموعههای تربیتی توصیه میشود؟ آیا تفاوتی بین ساختار آقایان و بانوان در استفاده از این الگو وجود دارد؟
🔸این نوشتار، اشارهای کوتاه به مزایا و معایب الگوی زوجمربی و الزامات استفاده از این الگو در مجموعههای آموزشی و تربیتی دارد.
#دانش_تربیت
#زوج_مربی
🆔 @edu_mehrestan
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📐 تدریس خلاقانه ریاضیات
😇 این چند دقیقه تدریس ریاضیات رو از دست ندید؛ حتی اگه از ریاضیات خوشتون نمیاد.
🌐 منبع: t.me/TeacherasLLL
#زنگ_تفریح
#تکنولوژی_آموزشی
🆔 @edu_mehrestan
❌ وضعیت مدرسهای در یکی از روستاهای آذربایجان!
🎬 اصل ماجرا
وضعیت بسیار نامناسب مدرسه روستای ارزین خداآفرین و معلم فداکاری که بعد از تصادف و با وجود شکستگی پا در کلاس درس حاضر میشود.
1️⃣ برداشت اول
بیعدالتی فقط حقوق نجومی و ژن خوب و... نیست. بیعدالتی این است که کودکی به جرم روستایی بودن، از ابتداییترین حق خود یعنی حق بر تربیت محروم شود.
2️⃣ برداشت دوم
تربیت نیاز به ساختمان و تجهیزات لوکس و آنچنانی ندارد. وقتی مربی باشی و عاشق، برایت فرق نمیکند که در کاخ تربیت کنی یا در خرابهای به اسم مدرسه.
🌐 منبع: @bidariymelat
#تلنگر
#عدالت_آموزشی
🆔 @edu_mehrestan
⁉️ زنان این معادله چندمجهولی را چطور حل میکنند؟
👧 تا زمانی که هنوز به مدرسه نرفته و محیط بیرون از خانه را تجربه نکرده است، دختر خانه است و فارغ از دغدغه آینده، از دنیای دخترانه خود لذت میبرد.
👫 به مدرسه که پا میگذارد، دیگر تفاوتی بین او و پسران نیست؛ همان درسهایی را میخواند که پسرها میخوانند و همان امتحاناتی را میدهد که آنها میدهند.
👩💼 بزرگتر میشود و حالا باید خود را برای کنکور و ورود به دانشگاه آماده کند. دانشگاهی که قرار است از او یک متخصص بسازد و او را برای شغل آینده آماده کند.
👩🎓 با سختی و زحمت زیاد در کنکور شرکت میکند و در یک دانشگاه معتبر قبول میشود و تحصیلات خود را تا مدارج عالی ادامه میدهد.
👩🔬 حالا او یک متخصص است و باید به دنبال شغلی بگردد که در شان یک فرد تحصیلکرده باشد و بتواند از حاصل زحمات چندین ساله خود بهرهای ببرد.
👩💻 در این آشفته بازار اشتغال، بالاخره شغلی برای خود دست و پا میکند و سرِ کار میرود و به مرور در شغل خود حرفهای میشود.
🧝♀️ کمکم سر و کله خواستگارها پیدا میشود. در این روزها در این فکر است که ازدواج کند و محدودیتهای زندگی متاهلی را بپذیرد یا ازدواج را به تاخیر بیندارد و بر پیشرفت شغلی و حرفهای خود تمرکز کند.
🧖♀️ چند سال زودتر یا دیرتر، بالاخره تن به ازدواج میدهد و زندگی مشترک را شروع میکند. هنوز یک سال نشده، کمکم زمزمه بچهدار شدن از گوشه و کنار شنیده میشود.
🤱 خود را بر سر دوراهی میبیند: از یک طرف غریزه مادری و البته حرف و حدیث دیگران، او را به فرزندآوری تشویق میکند و از طرف دیگر، موقعیت شغلی و حرفهای خود را در خطر میبیند.
👼 برای ارضای غریزه مادری و البته بسته دهان دیگران، یک فرزند میآورد و به هر زحمتی هست، کودک را در دامان مادربزرگ یا مهدکودک بزرگ میکند و همچنان مدارج موفقیت را در شغل خود طی میکند.
👨👩👧 سالها میگذرد و حالا دیگر به سن بازنشستگی نزدیک شده است. تنها فرزندش با همه مشکلات ناشی از تکفرزندی بزرگ شده و حالا میخواهد جا پای مادر متخصص و موفق و البته تنهای خود بگذارد.
🚶♀️🚶♀️ و این حکایت همچنان باقی است...
🤔 واقعا ریشه این چرخه معیوب کجاست؟ خانواده، مدرسه، کنکور، دانشگاه، غریزه مادری، دولت یا...؟
✍️ سید مهدی نوابی
#تلنگر
#تربیت_جنسیتی
🆔 @edu_mehrestan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✈️ هواپیمای فوتی
😇 این کاردستی برای بزرگترها هم جذابه؛ برای بچهها که جای خود داره!
🌐 منبع: instagram.com/doesartwork
#مربی_حرفهای
#کاردستی
🆔 @edu_mehrestan