eitaa logo
اغوا
4.6هزار دنبال‌کننده
995 عکس
270 ویدیو
7 فایل
کانالــــــــــے برای خدا دراینجا إغواهای شیطونو لو میدیم ( إغوا:یعنی فریب دادن‌،گمراه کردن ) #عاقبت_دوستی_بانامحرم ❌ #خیانت📛 #رل⛔ #مطالب_معنوی✅ کپی: آزاده؛ ولی کپی نام کانال و کل مطالب بصورت پشت سر هم را، راضی نیستیم ✅ مدیر: @Mehdi123iran
مشاهده در ایتا
دانلود
چه انتظاری برای آنان میکشم... چه مهری به آنان دارم ... چه اشتیاقی دارم که... 🌺 @eegvaa
🔸حضرت استاد رخ‌شاد: 🌿بگذر از آن گناه که سدِّ راهِ دعاست! ❤️خداوندِ مهربان نه‌تنها توبه‌ی بنده را می‌پذیرد و گناهش را می‌بخشد، بلکه او را به حریمِ «محبوبان» خویش نیز راه می‌دهد! خودش فرمود: ﴿إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ التَّوَّابِینَ﴾ 🍃گاهی همین خطاکارِ نافرمان که گناه کرده، چون بازمی‌گردد، خدایی را می‌یابد که "سریع‌الرضا" ست؛ نه تنها او را غرق آمرزش می‌کند، که تاجِ محبت بر سرش می‌گذارد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
17.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام بر حسین علیه السلام @eegvaa لطفا بعده دیدن کلیپ، اعضای کانالو دعا بفرمایید 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐 برگ عیشی به گور خویش فرست ... 💠 علامه طباطبایی (قدس سره) : 🔸️تا زنده هستید دائم مشغول صلوات فرستادن و خواندن سوره توحید باشید؛ زمـانی که انسان در قبر قرار گرفت آرزو می‌کند شـخـصی کنار قبرش بیاید و برایش یک فاتحه یا صلواتی بفرستد.
من یک دختر مجرد هستم که با فردی رابطه داشتم ایشون با کسی دیگر ازدواج کرد و من هنوز مجرد هستم علاقه ی شدیدی بین ما نیست اما من گاهی دلم براش تنگ میشه و یه سر به مغازه ش میرم و باهاش حرف میزنم اما میدونم کارم اشتباهه.از طرفی اون هم خواستار دیدار من هست با اینکه متاهله و بچه هم داره. گاهی دوس داشتم کاش همسرم بود چون از ظاهرش خوشم میاد و یک جورایی از قدرت مردونش خوشم میاد اما خب نشد و من مجردم هنوز. سلام همین رفت و امد شما به مغازه اون فرد، آتشی هست که میتونه زندگی مشترک اون اقا رو ویران کنه و میتونه دنیا و اخرت شما رو هم ویران کنه. پس لطفا بمغازه شون نرید. کات کنید. و با این دلم میخوادهاااا مبارزه کنید.
لطفا کانال اغوا رو به آشنایانتون معرفی بفرمایید 🙏👇
اگر هر نفرتون حداقل یکنفر رو به کانال دعوت کنه چندصد نفر به این کانال اضافه میشن، یه کاری که نه خرجی داره نه زمان زیادی میگیره بسم الله اینم لینک کانال👇 https://eitaa.com/joinchat/256376866C4613b6dcb1
... و ادامه میدی و لو میری و گرفتار میشی. ❗️ایشون با نامحرمی دوست بودن و لو رفتن. ❌بعضیا عین کبک سرشونو کردن زیر برف و فک میکنن کسی نمیبیندشون و میگن لو نمیرن. میگن حواسمون جمع هست. ولی همیناهم لو میرن و حسرت وجودشون رو میگیره و میگن ای کاش سراغ این دوستیا نمیرفتم. از الان خودت کات کن لطفا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا