اجساد ۱۵۰۰ شهید غزه همچنان زیر آوار است
🔹شبکه المیادین: بیش از ۱۵۰۰ شهید همچنان در زیر آوار منازلی هستند که رژیم اسرائیل این منازل را بر سر ساکنان آنها خراب کرده و این مسئله، یک تهدید کننده بزرگ زیست محیطی است.
@eeshg1📍
@zendegi18📍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در پی طوفان الاقصی در غزه، تجمعاتی از سوی گروههای مختلف در ژاپن، در حمایت از مردم فلسطین و محکومیت حملات اسراییل به غزه انجام شد.
مسلمانان و غیر مسلمانان از کشورهای مختلف در این تجمعات شرکت داشتند. اگرچه نهادهای مردمی خود ژاپن هنوز موضعگیری مشخصی نداشتند، ولی تعدادی از ژاپنیهای حامی فلسطین و بزرگان مذهب شینتو و بودا هم در این تجمعات حضور داشتن.
نوشته شده توسط #ساکورا
@eeshg1📍
@zendegi18📍
🔴بيانيه مهم حزب الله لبنان
حزبالله لبنان:
🔹بگذارید فردا چهارشنبه روز خشم بی سابقه علیه دشمن و جنایاتش و بازدید بایدن از رژیم صهیونیستی برای پوشش و حفاظت از این جنایتکار باشد.
🔹این پیام روشن باشد که روز بعد از آن، روز مقاومت و پیروزی و قصاص مظلوم در برابر ظالم است.
@eeshg1📍
@zendegi18📍
📸 بیمارستان المعمدانی با چه بمبی هدف قرار گرفت؟
🔹روزنامه وال استریت ژورنال آمریکا اعلام کرد بمبی که با آن بیمارستان المعمدانی در غزه مورد حمله قرار گرفت، بمب آمریکایی MK-84 بوده است.
🔹مارک 84 (Mark 84 ) بمب سقوط آزاد چندمنظوره ساخت آمریکا است که حدود یک تن وزن داشته و قدرت تخریب بسیار بالایی دارد.
@eeshg1📍
@zendegi18📍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥ ❍ㅤ ⎙ㅤ ⌲
ꪶⅈ𝕜ꫀ 𝓒ꪖₘₘꫀₙₜ ડꪖꪜꫀ ડꫝꪖ𝕣ꫀ
لالا کن دختر زیبای شبنم...
فلسطین تسلیت
@Gjshhmollayi