🔘 داستان کوتاه
️ #معلم_بازنشسته
🔸پیرمرد داخل سالن یه گوشه ای تنها نشسته بود. داماد جلو آمد و گفت: سلام استاد ، من رو یادتون هست؟ معلم گفت خیر عزیزم فقط می دانم مهمان دعوتی از طرف داماد هستم.
🔸داماد خودش رو معرفی کرد و گفت: مگه میشه من رو از یاد برده باشید؟ یادتان هست ساعت گرانقیمت یکی از بچه ها گم شد و شما فرمودید که باید جیب همه دانش آموزان کلاس را بگردید. گفتید همه ما باید سمت دیوار بایستیم ومن هم که ساعت را از روی بچگی دزدیده بودم از ترس و خجالت خیلی ناراحت بودم ، که آبرویم را میبرید ،
🔸 ولی شما ساعت را از جیبم بیرون آوردید و تفتیش جیب بقیه دانش آموزان را تا آخر انجام دادید. تا پایان آن سال و سال های بعد هم در آن مدرسه هیچ کس موضوع دزدی ساعت را به من نسبت نداد و خبردار نشد.
🌷 معلم گفت: من باز هم شما را نشناختم! ولی واقعه را دقیق یادم هست. چون من موقع تفتیش جیب دانش آموزان چشم هایم را بسته بودم.
👌 تربیت و حکمت معلمان، دانش آموز را بزرگ می نماید.
─┅─═इई 🌸🌺🌸ईइ═─┅─
✅ عزت نفس یعنی ارزش واقعی خودت
🔸عزت نفس تاثیر زیادی در موفقیت شما و نگاهی که شما به خودتون دارید داره و این نگاه شماست که تو هر زمینه ای موفقیت یا شکست شمارا رقم میزنه
🔹به عنوان مثال شما وقتی یه شغلی رو شروع میکنید چه نگاهی به خودتون دارید اگه فک می کنید که میتونید و قدرتمند هستید پس حق با شماست و اگه فکر می کنید نمی تونید پس باز هم حق با شماست
🔸در رابطه عاشقانه هم همین طور اگه فک می کنید از پس زندگی بر نمی آیید پس دقیقا هم همینه، نگاه تو به خودت به زندگیت سمت و سو میده
🍃🌺🌸🌺🍃
🌹نکوهش تارک الصلاة🌹
در قیامت سگ گوید:
الحمدلله که خدا مرا سگ خلق کرد و خوک خلق نکرد!!!
خوک گوید:
الحمدلله که خدا مرا خوک خلق کرد و کافر خلق نکرد!!!
کافر گوید:
الحمدلله که خدا مرا کافر خلق کرد و منافق خلق نکرد!!!
منافق گوید:
الحمدلله که خدا مرا منافق خلق کرد و تارک الصلاة خلق نکرد!!! (1)
به پنج دسته تارک الصلاة اطلاق شده است:
1) کسانی که نماز نمی خوانند؛
2) کسانی که نماز را باطل و غلط می خوانند؛
3) کسانی که در نمازسهل انگارند(گاهی می خوانند، و گاهی نمی خوانند)؛
4) کسانی که می خوانند ولی به تکلیف خود عمل نمی کنند یعنی:
الف) باید وضو بگیرند تیمم می کنند؛
ب) باید تیمم کنند وضو می گیرند؛
ج) باید غسل کنند ترک می کنند و در نتیجه نماز را نیز ترک می کنند.
5) کسانی که نماز بر گردن دارند ولی نمی خوانند و وصیت هم نمی کنند
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم درباره این افراد میفرمایند:
«به غیر دین من می میرند، یعنی مسلمان از دنیا نمی روند»
📚منبع: جامع الأخبار ، صفحه ۷۴ ،الفصل الرابع و الثلاثون فی تارک الصلاة *
امالی شیخ صدوق
🌸🌸🌺🍃
#سلام_امام_زمانم_عج✋🌸
جانم فدای نام تو يا صاحب الزمان
قـربان آن مقام تو يا صاحب الزمان
جان ميدهم بخاطر يکلحظه ديدنت
دل عاشقِ سلامِ تو يا صاحب الزمان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
نفرين آدم به يزيد
وقتى كه حضرت آدم (ع ) به زمين آمد، حضرت حوا(عليهاالسلام) را نديد، ناراحت شد و به دنبال او رفت و اطراف زمين را گشت كه مرورش بكربلا افتاد، وقتى كه به زمين كربلا رسيد، مريض احوال شد و عقب افتاد و سينه اش تنگ و بى جهت به زمين افتاد، اتفاقا آنجايى كه زمين خورد قتگاه حضرت سيدالشهدا(ع ) بود و از پاى حضرت آدم خون آمد. حضرت ناراحت سرش را بآسمان بلند كرد و عرض كرد: اى خداى من مگر چه گناهى از من سرزده كه اينجور ببلاء گرفتار شدم، در حالى كه تمام زمين را گشتم اينطور بلايى به من نرسيد ولى تا پايم را به اين سرزمين گذاشتم ، به اين بلاها گرفتار شدم مگر اين زمين چه زمينى است ؟!
خطاب رسيد: اى آدم هيچ گناهى از تو سر نزده ، ليكن اينجا سرزمين كربلاست سرزمينى است كه فرزندت حسين را بدون هيچ گناهى مى كشند، و اين خونى كه از پاى تو جارى شد بخاطر اينستكه با خون حسين موافقت كند و با او هم پيمان گردى. حضرت آدم (ع ) عرض كرد: آيا حسين پيغمبر است؟
خطاب رسيد: خير، وليكن نوه پيغمبر اسلام حضرت محمد(ص) است.
عرض كرد: قاتل و كشنده او كيست؟
فرمود: قاتلش يزيد است و او را لعن كن.
حضرت آدم چهار مرتبه او را لعن كرد و چند قدمى كه رفت بكوه عرفات رسيد و حوا را پيدا كرد.
📚 اسرار الشهاده ، ص 80، منتخب طريحى ، ص 48 ناسخ 1/ 270
🌸🌸🌺🍃
💠 معنای روایت «علیٌّ قسیمُ الجنّة و النّار» (علی تقسیم کنندۀ بهشت و دوزخ است)
2️⃣قسمت دوم
🔹معنای دوّم: از جهت حُبّ و بُغض است. چون محبت نتیجه و روح عمل است. كسى كه چيزى را دوست داشته باشد مسلّماً آثار او را نيز دوست دارد. كسانى كه أميرالمؤمنين را دوست دارند، از افعال و گفتار و سيرۀ آن حضرت نيز مسرور، و محبّتِ اين آثار را دارند؛ و بالعكس كسانى كه أميرالمؤمنين را دشمن دارند، سيره و سنّتِ آن حضرت را نيز مبغوض دارند، لذا كردارشان طبعاً كردارى خشن و ناپسند است.
🔹و چون افعال نيك در انسان ايجادِ «محبّت و صفا و نور» میكند، و افعال زشت موجب «ظلمت و تاريكىِ قلب و قساوت» میگردد، بنابراين دوستان أميرالمؤمنين طبعاً مردمى با حقيقت و با صفا و با محبت بوده، قلبِ آنان پاكيزه و روحِ آنان نورانیتر و نفْسِ آنان سبکتر است؛ و دشمنان أميرالمؤمنين، طبعاً مردمى از حقيقت و صفا دور؛ قلبِ آنان تاريك، و نفْسِ آنان خسته و سنگين، و روحِ آنان آلوده است.
🔹و چون نتيجۀ اعمالِ نيك همان «صفا و نورانيّت و محبّت به خدا»ست، و نتيجۀ اعمال زشت «ظُلمَت و قِساوت و اِعراض از خدا»ست، بنابراين اميرالمؤمنين به سبب تقسيم نمودن افراد مردم را به دو دستۀ «مُحبّ» و «مُبغِض» آنها را به دو دستۀ «بهشتى» و «دوزخى» تقسيم فرموده است.
📝 ادامه دارد...
#غدیر #عید_غدیر #من_غدیری_ام
🌷 آیتالله #بهجت :
اگر به راستی شیعیان کسانی هستند که: «یفْرَحُونَ لِفَرَحِنا وَ یحْزَنُونَ لِحُزْنِنا؛ برای #شادی ما شاد، و برای ناراحتی ما محزون میشوند»، آیا ما اینطور هستیم، آیا در شادی و غم با ائمه علیهمالسلام شریکیم؟!
⁉️آیا میشود #شیعه باشیم و یک شب بگذرد و برای نابودی دشمنان اسلام و اهلبیت علیهمالسلام دعا نکنیم؟!
📚 کتاب حضرت حجت، ص۲۱۷
┄┄┅┅❅❁❅┅┅┅┄
💠 معنای روایت «علیٌّ قسیمُ الجنّة و النّار» [علی تقسیم کنندۀ بهشت و دوزخ است]
1️⃣قسمت اول
🔹معنای اول: اینکه امیرالمؤمنین فعل و گفتارش حجّت است؛ چون دارای مقام ولایت و امامت است. یعنی مسلمانان بلکه تمام افراد بشر، باید در «تمام شئونِ حیاتیِ خود» به آن حضرت اقتدا کنند.
🔹بنابراين هر كس از آن حضرت پيروى كند مسلّماً «اهل صدق و صفا و عبادت و تسليم و جهاد و جُود و ايثار» خواهد بود. و معلوم است كه چنين شخصى اهل بهشت است؛ چون بهشتْ ظهورِ افعال و مَلَكاتِ نيك در عوالم ديگر است.
🔹و هر كس دعوت آن حضرت را ردّ كند و اقتدا بهسيرۀ آن حضرت ننمايد، «دروغ و خيانت و كمفروشى و رباخوارى و زياده طلبى و شهوتپرستى و نفعطلبى و هواخواهى و اِعراض از ذكر خدا» را دنبال كند، مسلّماً اهل دوزخ است؛ چون دوزخ نيز ظهور مَلَكات و افعالِ زشت در آن عوالم است.
🔹آنچه موجب جدائىِ اين دو دسته از هم گرديده «امر و نهىِ مقام ولايت» است كه دستهاى پذيرفتند و دستهاى ردّ كردند.
🔹بنابراين «علىّ قسمت كنندۀ بهشت و جهنّم» خواهد بود؛ مانند معلّمى كه شاگردانى تربيت میكند، يك دسته كوشش میكنند و ياد میگيرند و دستۀ ديگر، تن به تنبلى داده و از تعلّم و ياد گرفتن اِبا میكنند. معلّم يك دسته را قبول و دستۀ ديگر را مردود میکند. پس صحيح است كه بگوئيم معلّم دستهاى را به مقام بالا فرستاده و دستهاى را در مكانِ سابقِ خود زندان نموده است؛
🔺همچنين صحيح است كه بگوئيم: عَلِىٌّ قَسيمُ الْجَنَّةِ وَ النّار.
📝 ادامه دارد...
#غدیر #عید_غدیر #من_غدیری_ام