هدایت شده از گوهرشاد | اخبار حجاب و بصیرتی
🔰 از نترسیدن و ایستادگی امام در دوران خفقان پهلوی تا ترسیدن و عقب نشینی برخی مسئولین در عصر جمهوری اسلامی❗️
🔹امام خمینی ره:
" ... [مدیر اطلاعات] به دست و پا افتاد و چه شد؛ و من به او پیغام دادم که من از آن آدمها نیستم که اگر یک حکمی کردم بنشینم چرت بزنم که این حکم خودش برود؛ من راه می افتم دنبالش. اگر من خدای نخواسته، یک وقتی دیدم که مصلحت اسلام اقتضا می کند که یک حرفی بزنم، می زنم و دنبالش راه می افتم و از هیچ چیز نمی ترسم بحمدالله تعالی. والله ، تا حالا نترسیده ام ... " / 26 فروردین 1343
(صحیفه امام ره، ج1، ص292 و 293 )
✍️پ.ن:
🔻این سخنان امام ره در زمانی است که اساسا انقلاب اسلامی وجود نداشت (بیش از 14 سال پس از این سخنرانی، انقلاب اسلامی به وقوع پیوسته است).
این جرأت و جسارت امام بود که منجر به پیروزی انقلاب اسلامی گردید. پس از انقلاب هم این روحیه، همچنان در امام ره زنده بود.
👈 آنگاه در زمانی که جمهوری اسلامی تبدیل به یک ابرقدرت شده است، برخی از مسئولین کشور، با وجود اینکه ادعای راه امام ره دارند اما با فشار چند کاربر فضای مجازی و جنجال رسانه ای و یا داد و فریاد چند سلیطه کف خیابان، خود را گم می کنند، از برخی احکام اسلامی کوتاه می آیند و به اصطلاح، #لکنت_زبان می گیرند!
🔸کانال اخبار عفاف و حجاب کشور
https://eitaa.com/goharshad1_ir
16.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانواده جوان ۹فرزندی مشهدی
در سفر اربعین امسال
هدایت شده از اخبار ویژه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ ماموریت جدید #گشت_ارشاد فرانسوی!
📌۲هزار نیروی گشت ارشاد فرانسوی سراغ مدرسهها و کالجها رفتهاند تا قانون ممنوعیت پوشیدن عبا توسط زنان و دختران مسلمان را اجرایی کنند.
✍وقتی این پافشاری روی اصول را از یک کشور سکولار مدعی آزادی مشاهده کردید، از ته دل لعنت کنید برخی مسئولان و رسانههای #صورتی را که با بهانههای واهی چون ترس از دوقطبی شدن، دربرابر اجرای حدود الهی آنقدر تعلل، مسامحه و حساسیتزدایی کردند تا وضعیت به اینجایی رسیده که برخی خانوادههای شهداء خودشان را از غُصه دیدن هنجارشکنیها، حبس خانگی میکنند!
البنه اگر ما هم دربرابر فحشای علنی #کشف_حجاب بیحس شدیم و بیتفاوت، یک لعنت هم بر خودمان نثار کنیم؛ چراکه فرمود "كُلُّكُمْ رَاعٍ وَ كُلُّكُمْ مَسْئُولٌ عَنْ رَعِيَّتِهِ"
هنوز هم دیر نشده؛ خروشی لازم است از جنس غیرت دینی و ملی!
🖋 محمد جوانی
#به_ویژه_ترین کانال خبری در ایتابپیوندید👇.
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Cd2916ef4d3
هدایت شده از هنر تبیین ، محض اطلاع، نهضت آگاه سازی و مطالبه گری
💠 بیانات صریح و شفاف امام خامنه ای: ۹۶/۱۲/۱۷
امام خمینی(ره) مثل کوه در برابر منکر واضح بی حجابی ایستاد!
🔻یعنی یک عدهای همان خطی را دنبال میکنند که دشمن نتوانسته بود آن را به نتیجه برساند
🔻آنچه که حرام شرعی است، نباید بصورت آشکار صورت بگیرد. شارع مقدس بر حکومت اسلامی تکلیف کرده که مانع از رواج حرام الهی در جامعه بشود.
#کانال_هنر_تبیین ، محض اطلاع، #نهضت_آگاهسازی و #مطالبهگری🔻
https://eitaa.com/honaretabyin
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تفکیک جنسیتی در ژاپن برای رفاه حال زنان
حالا همینو یه ایرانی پست بزاره میگن نوچه نظامه و از عمال نظامه و طردش میکنن
✍ Avin
@Afsaran_ir
هدایت شده از عفاف گرایی
🚫مطلقا جنس فروخته نمیشود...
1️⃣ وقتی بدانی روزی دهنده خداست، حاضر نیستی بخاطر چند صد هزار تومن چشم ببندی بر روی منکر و ناهنجاری یک بی #حجاب و اینگونه با صلابت او را نهی از منکر میکنی!
2️⃣ نهی از منکر مراتب گوناگون دارد یک مرتبهاش انکار قلبی و انزجار و چهره درهم کشیدن است و مرتبه دیگر تذکر لسانی است لیکن یک مرتبه دیگر اعراض نمودن و طرد کردن و راندن و عدم خدمترسانی و مبارزه منفی و سلبی و قطع رابطه و ترک معاشرت و معامله با گنهکار است، تا دست از گناه بردارد و هماینکه مایه عبرت دیگران گردد و از سرایت و شیوع و گسترش و عادیسازی گناه پیشگیری نماید چراکه گناه همانند یک ویروس و بیماری مسری، سرایتکننده است!
قرآن کریم در این باره میفرماید:
(وَإِذَا رَأَیتَ الَّذِینَ یخُوضُونَ فِی آیاتِنَا فَأَعْرِضْ عَنْهُمْ حَتَّى یخُوضُوا فِی حَدِیثٍ غَیرِهِ) 18نساء
هرگاه در مجلسی بودی و دیدی که مشغول انکار و تمسخر آیات ما هستند [و از احکام الهی سرپیچی میکنند]، از آنها روی بگردان و ترکشان کن تا به سخن [و کار] دیگری بپردازند!
پیامبر گرامی اسلام پس از بازگشت از جنگ تبوک، با سه نفر از مسلمانها که از شرکت در جنگ سرباز زده بودند مبارزه منفی و سلبی را آغاز نمودند؛ به این صورت که از سخن گفتن با آنها امتناع ورزیدند و مسلمانان دیگر را نیز به قطع رابطه و ترک معاشرت با آنان دستور دادند.
(وَعَلَى الثَّلَاثَةِ الَّذِينَ خُلِّفُوا) 118توبه
از این واقعه میشود استفاده کرد که مردم و دولت میتوانند برخی از مجرمان را طرد کنند و از حقوق و خدمات اجتماعی و شهروندی محروم نمایند.
@efaf_amin
Kanoon-amin.ir
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 انتقاد شهید مطهری از اختلاط زنان و مردان در حرم ها و اماکن مقدسه
🔰شهید مطهری ره:
" ... من همیشه حتی در کتاب مسئله حجاب اعتراض کرده ام به طرز زیارت رفتن در اعتاب مقدسه که از قدیم هم معمول بوده زن و مرد قاطی میروند بعد به یکدیگر فشار میآورند ولو اینکه در حرم امام رضا باشد کار درستی نیست در قدیم الایام زیارتگاهها اینقدر شلوغ نبوده ولی در این سالها که اینقدر شلوغ شده حق اینست که ساعاتی را مثلا پیش از ظهر را به مردها و بعدازظهر را به زنها اختصاص بدهند یا بالعکس ، یک چنین کاری بکنند لااقل در مواقع ازدحام چنین کاری بکنند این طرز زیارت رفتن با روح اسلامی چندان سازگار نیست ... "
📚پیرامون جمهوری اسلامی، ص 63
✍پ.ن:
🔻در زمان شهید مطهری، حضور مردان و زنان در اماکن مقدسه به صورت مختلط بوده است.
🔻قابل توجه کسانی که مسئولیت سیاستگذاری و ریلگذاری زیرساخت های فرهنگی و اجتماعی کشور به عهده آنهاست؛ شهید مطهری در مورد اختلاط زن و مرد در اماکن مقدسه - یعنی مکان هایی که مردم برای زیارت می روند و نه با نیت انجام گناه - می گوید که « این طرز زیارت رفتن با روح اسلامی چندان سازگار نیست».
👈 بنابراین، به طریق اولی اختلاط زن و مرد و یا دختر و پسر در سایر مکان ها از جمله دانشگاه، مراسم، تجمعات و ... با روح اسلامی سازگاری ندارد.
از همین رو، انتظار می رود که مسئولین کشور به این موضوع دقت داشته باشند. متاسفانه در سال های گذشته فراوان دیده شده است که این اصل اساسی در عرصه های مختلف نادیده گرفته شده است و اتفاقاً از این قضیه آسیب های جدی دیده ایم.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از سلام
14.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیایید خیال کنیم که سالها گذشت...
مرزای پوشیدگی کم کم شکست...
ببینید کار از کم شدن حجاب و کشف حجاب قدم به قدم به کجاها میرسه
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻حجاب در آئینۀ گذشتۀ سیاستیاش
🖊 مهدی جمشیدی
۱. یکی از تصویرسازیهای تحریفآلود و القاهای ناصواب دربارۀ مواجهه با کشف حجاب این است که کسانی مدعیاند برخوردهای سخت در دورههای گذشته، حاصلی نداشته است و حجم انبوه تمرکز بر روی تقابل انتظامی و قضائی با مسألۀ حجاب، به نتایج ارادهشده، متصل نگردیده است. در این روایت، اینطور وانمود میشود که گویا نظام در دهههای گذشته، تمام توان خویش را بر روی حجاب و مواجهۀ سخت با آن متمرکز کرد و هرچه بضاعت داشت را در این مسیر به کار گرفت و در عین حال، اکنون با خلاء دستاوری روبرو است. در واقع، اینان میکوشند با تصویرسازی انقباضی و حداکثری از گذشته، نوع خاصی از مواجهه را ملامت و نفی کنند و نشان بدهند که چنین مواجههای، بیفرجام و غلط است و باید رویکرد دیگری را برگزید.
۲. برخلاف روایت یادشده، مسأله این است که در دهههای گذشته، هیچگاه حجاب، مسألۀ اصلی نبوده است، بلکه حتی فرهنگ نیز در هیچ دولتی، صدرنشین و بنیان انگاشته نشده است، بلکه دولتها و جریانهای رسمی، همواره یا به سوی اقتصاد حرکت کردند و یا به سوی سیاست. در این میان، فرهنگ جز تعارفهای سیاسی و تقابلهای انتخاباتی، منزلتی نداشته و هیچگاه به آن به عنوان امر مستقل و کلیدی، نگاه نشده است. از طرف دیگر، مواجهههای انتظامی و قضائی نیز دربارۀ مسألۀ حجاب، همواره حداقلی و موردی بودهاند و بیشتر جلوۀ بیرونی و بازتاب رسانهای داشتهاند. ازاینرو، میان واقعیت سیاستها و عملکردها از یک سو، و روایتهای رسانهای و حتی اجتماعی از آنها، شکاف بسیار بزرگی وجود دارد. حتی گشت ارشاد نیز که اینهمه دربارۀ سخن گفته شد، فاقد حمایت جدی بوده و تنها در حاشیه و به عنوان نمادی از حضور حاکمیت در خیابان، ظهور داشت، اما روشن بود که مواجهههای بسیار ناچیز و حداقلیاش نمیتواند گرهی را بگشاید و تحولی بیافریند. بهاینترتیب، باید صریح گفت که در طول دهههای گذشته، حجاب را باید امر «رهاشده» و «بهخودوانهاده» قلمداد کرد، نه امری که حاکمیت بر روی آن تمرکز کرده بوده و قدرتها و امکانهای ساختاری خویش را برای هدایت و نظارت بر آن به کار گرفته بوده است.
۳. وقتی یک عامل، در حاشیه و نیمبند و رقیق است، نمیتوان از آن انتظار داشت که روند را «ثابت» یا «کاهشی» کند، بلکه در این حالت، فقط از «شتاب روند» میکاهد؛ یعنی اگر نبود، سرعت روند، «بسیار بیشتر» میشد. دربارۀ گشت ارشاد، این حالت صحیح است نه اینکه وانمود شود حاکمیت با تمام توان، بر روی گشت ارشاد تکیه کرد و به حمایت از آن پرداخت و در نهایت نیز نتیجه نگرفت. بهخصوص در دهۀ نود در اثر سیاستهای لیبرالیستی در دولت اعتدالگرا، نهفقط مواجهۀ جدی و چالشی با مسألۀ حجاب به حاشیه رفت و اغلب به تعطیلی کشیده شد، بلکه با در پیش گرفتن رویکردهای ولنگارانه و تساهلی، روندی که رخ داده بود سرعت بیشتری پیدا کرد. در واقع، سیاستهای دولت اعتدالگرا، اقتدار نظام را به چالش کشید و پیام ضعف ارسال کرد. این سیاستها به لایههای تجددی جامعه، نشان داد که امکان پیشروی دارند و میتوانند بر سر سبک زندگیِ غربی، وارد چرخۀ چانهزنی شوند و حرف خود را بر کرسی بنشانند. این دولت برای آنکه از حمایت و هواداری این بدنۀ اجتماعی برخوردار شود، ارزشهای اساسی و خطوط قرمز فرهنگی را به بازی سیاسی خویش وارد کرد و به این واسطه، به دیگریهای فرهنگی رسمیت بخشید.
۴. تنها در لحظههایی از تاریخ که بدنۀ اجتماعیِ تجددی، چنین صداهای مخالفخوانی از درون حاکمیت میشوند جان تازه میگیرند و به بیان و اظهار خویشتن فرهنگیشان در عرصۀ عمومی میپردازند. در شرایط حاکمیتیِ مبتنی بر اقتدار و مرزبندی، این طبقۀ اجتماعی دچار لکنت میشوند و احساس انقباض و انسداد میکنند و به حداقلها رضایت میدهند. پس مسألۀ اصلی این است که از درون حاکمیت، چه صدا و ندایی برمیخیزد و لایۀ تجددی، چه درک و احساسی از نیروهای درونی حاکمیت دارند. اینان تابع سیاستهای فرهنگیِ حاکمیت نبوده و نیستند و نمیخواهند از سبک زندگیِ تجددی خویش عبور کنند، بلکه مایل به اظهار و تجلی آن در عرصۀ عمومی هستند، اما این کنش، وابسته به تصویرشان از منطق و انتخاب حاکمیت است. در هر دورهای که نیروهای همگون با اینان به درون حاکمیت نفوذ میکنند، این خوداظهاریهای و جسارتها و ساختارشکنی افزوده میشوند و اینان میتوانند پس از دورۀ توقف، چند گام به پیش آیند.
🖇 منتشرشده در:
https://irna.ir/xjNrp5