این پست هر شب تکرار می شود
یک فاتحه و توحید ، نثار ارواح مقدس امام حسن عسکری (ع) و حضرت نرجس (س) ، پدر و مادر گرامی امام عصر (عج)
ای مولای ما ، ای امام ما ، یا بقیه الله فی ارضه
به رسم ادب ، برای پدر و مادر بزرگوارتان ، هدیه ای فرستادیم ، شما هم ما را به هدیه ای مهمان کن ، همانا خدا صدقه دهندگان را دوست دارد
💠 درد اینست که غربزده هستیم!
👈 همه درد و بلای ما اینست که ما غربزده هستیم. ما سالهای طولانی زیر بار غرب بودیم. زیر بار آمریکا بودیم. اصلا قلوبمان قلوب غربی است. متبدل شدیم به یک انسان غربی، لکن همت کنید #برگردید!
امام خمینی(ره) - ۵۷/۱۲/۱
@antii_shayeat
#شهید سردار مجتبی اکبرزاده در سال ۱۳۴۰ در اراک بدنیا آمد و نام او را مجتبی نامیدند. در دوران کودکی و تحصیلی، فردی منظم و مقید به پاکیزگی بود. پدر و مادرش در تمام دوران از او رضایت داشتند. با گذر زمان و علنی شدن مبارزات علیه رژیم پهلوی، با انقلابیون همقطار شد. پساز رسیدن کشتی انقلاب به ساحل پیروزی، به اتفاق جوانان محل، شب تا صبح به پاسداری از امنیت شهر مشغول بود. در سالهای ۵۹ و ۶۰ در مسیر بزرگان دین گام نهاد و جهت کسب معارف الهی به سلک روحانیت درآمد و مدتی در حوزه علمیه اراک و سپس در حوزه علمیه قم به تحصیل علوم و معارف دینی پرداخت.
وی در عملیاتهای والفجر ۸، کربلای ۱، کربلای ۴ نقشآفرینی کرد. بسیجیان را خیلی دوست داشت و رزمندگان نیز به او انس فراوانی داشتند. او در چهارم دی ماه سال ۶۵ در سن بیست و پنج سالگی در کربلای چهار، که منطقه عملیاتی قفل شده بود، شهید اکبرزاده با همراه کردن چند تن از رزمندگان تصمیم میگیرد به دشمن یورش برد. رزمندهای به او گفت: حاجآقا عمامهتان را بردارید. گفت: نه، بهتر است که باشد تا دیگران روحیه بگیرند و بدانند که روحانیت در جنگ پیشتاز است. او پساز نبردی جوانمردانه، در مقابل چشم دیگر رزمندگان مورد اصابت تیر دشمن قرار گرفت و به شهادت رسید.
شهید اکبر زاده الگوی بارز جوانان
سرهنگ محسن گلشن زاده در محفل انس با قرآن یادمان شهید حجت الاسلام اکبر زاده با با اشاره به ویژگی های بارز شخصیتی این شهیدبزرگوار اظهار کرد: یکی از ویژگی های بارز و مهم شهید مجتبی اکبرزاده در دوران نوجوانی رعایت مسائل اخلاقی بود.
با توجه به اینکه هنوز انقلاب اسلامی شکوهمند اسلامی به پیروزی نرسیده بود با این حال ایشان در تمام مسائل اخلاقی و دینی به ویژه پوشش ظاهری به عنوان یک اصل مهم توجه داشت.
با سپری شدن زمان و جدی تر شدن مبارزات و علنی شدن آنها این شهید نیز همانند دیگر جوانان انقلابی در راهپیمایی ها علیه حکومت وقت شرکت فعالانه پیدا کرد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی همراه مابقی جوانان مسجد شب هنگام تا صبح به پاسداری از امنیت شهر می پرداخت.
این شهید بزرگوار در سال های 59 -60 در پاسخ به ندای درونی خود در جهت کسب معارف الهی به جرگه طالبان علوم دینی درآمد و مدتی را در اراک و پس از آن به قم رفته و به کسب علوم دینی و فقه پرداخت.
شهید اکبر زاده به سبب عشق و علاقه سرشارش به جبهه ها در مناطق جنگی حضور یافته و با رغبت تمام به سوالات عقیدتی و دینی آنان با کمال آرامش پاسخ می داد که این موضوع انس شدید رزمندگان را به ایشان به دنبال داشت.
این شهید به معنی واقعی کلمه عاشق خدا و ائمه بوده و طلبه ای وارسته از دنیا و وابسته به عارف الله محسوب می شد چرا که هنوز مناجات های پرسوز او در حسینه لشکر در گوش رزمندگان آن سالها طنین انداز است.
سرهنگ گلشن زاده با اشاره به حضور ایشان در عملیات های متعدد در زمان جنگ گفت: شهید اکبرزاده در عملیات های والفجر و کربلای 1 و کربلای 4 نقش فعال و بسیار موثری داشت چرا که در عملیات کربلای 4 با حالات معنوی و وصف ناپذیر خود و همچنین آمادگی که برای حضور در محضر حضرت دوست داشت در صف دلیرمردان قرار گرفته و به درجه رفیع شهادت نائل شد.
شهادت شهید اکبرزاده با شهادت خود قلب همه دوستاران ایشان را به آتش کشید و اهداف خود را برای نسل بعد از خود باقی گذاشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چیکار کنیم شهید بشیم؟
#حسین_یکتا
🆔 @loveshohada28
✅سوالات وارده در کانال های ثامن
👌 سوال دوم؛
❌ چرا آقای روحانی اقتصاد و بورس را به امان خدا رها کرده است؟ آیا قصد راه انداختن شورش عمومی دارد؟
👈 پاسخ
🔻مشکلات اقتصادی جامعه دلایل متعددی دارد که به برخی از آنها اشاره می شود:
یکم) در دهه های گذشته و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تلاش های زیادی برای استقلال عمل در ابعاد مختلف صورت گرفت مانند استقلال سیاسی یا خودکفایی در تامین تجهیزات دفاعی و ...، اما در حوزه اقتصادی علی رغم فعالیتهای زیاد در حوزه زیرساخت های اقتصادی مانند احداث جاده ها، سدها، نیروگاهها و ...، در حوزه خودکفایی منابع درآمدی، این تلاشها در تراز حوزههای پیشگفته نبوده و هر بار دشمن از حربه تحریم استفاده می کند، ما دچار مشکل میشویم.
🔸دوم) جریان نفوذ در بخشهای مختلف فعالیت میکند که یکی از مهمترین آنها بخش اقتصادی است. البته به نظر میرسد نفوذ آنها در لایههای تصمیم سازی است تا تصمیم گیری.
🔹 سوم) متاسفانه سودجویانی که در بخش خصوصی و تا حدی در بخش دولتی وجود دارند کم نیستند، اینها بیشتر از آنکه به دنبال ضربه زدن به کشور و ملت باشند، صرفا به منافع خود فکر می کنند، که البته نتیجه عمل آنها با جریان نفوذی که به دنبال ضربه زدن به کشور است فرقی ندارد.
🔺 چهارم) ضعف نظارت دولت بر بازار و بورس ناشی از ضعف تدبیر و کم تحرکی آنهاست نه از سر خیانت یا راه اندازی شورش در جامعه.
بیان چنین تحلیل و موضعی الزامات خطرناکی به دنبال خواهد داشت که علاوه بر غلط بودن، امید به حل مشکلات را کاهش داده و آشوب و بی ثباتی را جایگزین مطالبه گری صحیح از دولت خواهد نمود.
@habib49
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🔰 لوح | روایت پیروزی
🔻رهبر انقلاب اسلامی: دفاع مقدس ملت ایران از دو خطر «فراموشی» و «تحریف» مصون نیست: «دست تحریف، این بخش پُردرخشش تاریخ ما را ممکن است مخدوش کند.» ۱۳۹۹/۰۶/۳۱ و «این دغدغه در ذهن من هست که فرهنگ جنگ و فرهنگ انقلاب و درحقیقت روحیهی انقلاب از بین برود.» ۱۳۷۰/۰۴/۲۵
🔻پایگاه اطلاع رسانی KHAMENEI.IR در این اطلاع نگاشت راهکارهایی را برای مقابله با چنین خطراتی و برای ناکام گذاشتن توطئهی دشمنان منتشر میکند.
💻 @Khamenei_ir
💫 آیت الله حسن زاده آملی:
🍃 یکی از اهم مراقبات این است که انسان واردات و صادرات دهانش را مواظب باشد...
🍃 وقتی واردات انسان هرزه شد، صادرات او هم هرزه و پلید و کثیف می شود. یعنی قلم او هرزه و نوشته هایش زهرآگین خواهد شد.
📚 منبع: مجموعه مقالات آیت الله حسن زاده صفحه 126
🌸🍃
#آموزه_های_اخلاقی
@aeenejan
eitaa.com/aeenejan