eitaa logo
افشاگری۷۸۶
1هزار دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
1.5هزار ویدیو
18 فایل
﷽ منتظر طلوع خورشید ولایت عظمی(عج). اطاعت از ولی فقیه، آزمون قبل از ظهور است. محتوای این کانال: 💠مهدویت 💠اخرالزمان 💠 بصیرتی ‏‏‏‏‏‏💠 سیاسی ارتباط با مدیریت کانال : @mostafa_786
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از یا زهرا
. 👼🏻 ۶۰ روز + اقدام = بارداری 👼🏻 ▣⃢💜⃟ میدونی چرا هرچی قرص و آمپول خوردی یا هر چقدر ivf ,iui انجام دادی بچه دار نشدی؟! ▣⃢💜⃟ چون یه کار قبلش باید انجام میدادی👌 ولی تو بهش توجهی نکردی !😱 ▣⃢💜⃟ بیا کمکت کنم هر روشی که امتحان میکنی بهت نتیجه بده ! 🥳 🔻تنها کانالی که فوت ‌و فن بارداری رو رایگان بهت یاد میده !😳 پس سریع عضو کانالشون شو تا پاک نکردم✅😎 https://eitaa.com/joinchat/2089681846C35775be219 زود بزن رو پیوستن چون فقط تا ۲۴ ساعت میتونی مشاوره رایگان بگیری😱‼️
✳️ حمله نظامی منتفی اما اغتشاش قطعی است ❌ترامپ به سیم آخر زده است اگر نفوذی ها نتوانند جمهوری اسلامی ایران را ساقط بکنند ترامپ هویت و مدارک خیانت آنها را فاش خواهد کرد تا جمهوری اسلامی ایران حساب خائنان را برسد ‼️ ترامپ بدون تعارف همه ایران را می خواهد نظام در فتنه پیش رو از نفوذی ها پالایش خواهد شد نفوذی ها الان متوجه قضیه شده اند ترامپ به آخر خط رسیده نجات امریکا از افول تمام کردن کار جمهوری اسلامی ایران و تسلط کامل و بی چون چرا به تمامیت ارضی و منابع نفتی و معدنی ایران است 👈 ترامپ میداند حمله به ایران یعنی نابودی همه پایگاهها و ناوهای امریکا در منطقه و اخراج کامل امریکا از غرب آسیاست 👈 آن ۵١ یک گروه و سازمانی که اخیرا مقامات امریکایی اعلام کردند که برای پروژه تسلیم سازی از امریکا پول می گیرند که از جمله آنها برخی روحانیون هستند میدانند اگر موفق نشوند اولا ترامپ هویت آنها را افشا خواهند کرد و دوم اینکه هیچ کشوری جرات نخواهد داشت بعد از شکست فتنه اغتشاش به آنها پناه بدهد ✍ از اینرو اولا اغتشاش و فتنه انگیزی نفوذی ها حتمی و قطعی است دوم شکست فتنه نیز حتمی و قطعی است بفرموده شهید دیالمه :مطمئن باشيم در هر شغلی كه هستيم اگر ذره‌ای عدم خلوص در ما باشد امروز سقوط نکنیم، فردا سقوط می‌كنيم. فردا نباشد پس‌فردا سقوط می‌كنيم چون انقلاب هر زمان يك موج می‌زند يک مشت زباله را بيرون می‌ريزد. فتنه پیش رو انقلاب اسلامی شاه ماهی های نفوذ را بیرون خواهد ریخت چون ترامپ آنهارا در منگنه مرگ و زندگی قرار داده است. 👌بهترین راه این است با جهاد تبیین جلوی افتادن افراد ناآگاه در دام فتنه نفوذی ها را بگیریم. عضویت در کانال 👇 〰〰〰〰🇮🇷 https://eitaa.com/efshagari786 لطفاً این پست را با دیگران به اشتراک بگذارید.
11.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ اوکراین، قربانی وعده‌های پوچ آمریکا؛ عبرتی برای همه! 🔹یوسف عزیزی، پژوهشگر سیاست‌گذاری عمومی: اوکراین خود را وابسته به آمریکا کرد و حتی زمانی که خواست صلح کند، به پیشنهاد آمریکا جنگ را ادامه داد؛ اکنون آنها برای اوکراین تصمیم می‌گیرند؛ درست مانند زمان . ‼️دنیای غرب نمی‌خواهد شما کشور مستقلی باشید تا هروقت بخواهند سَر شما را ببُرند. ‼️مردم باید بدانند و توجیه شوند که ما نمی‌توانیم با این شرایط، نسبت به پیرامون خود بی‌تفاوت باشیم؛ نباید به کسی در زمینه امنیت‌مان اعتماد کنیم. عضویت در کانال 👇 〰〰〰〰🇮🇷 https://eitaa.com/efshagari786 لطفاً این پست را با دیگران به اشتراک بگذارید.
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ افشاگری نماینده مجلس از آمار چاپ پول توسط بانک‌مرکزی: روزانه ۷ هزار میلیارد تومان خلق پول جدید انجام میشود / خلق پول علت افزایش نرخ ارز و تورم است! 🔹اظهارات جنجالی مهدی طغیانی، نماینده مجلس درباره بانک آینده: بانک آینده به‌تنهایی ۲۲۰ همت (هزار میلیارد تومان) پول مفت از بانک مرکزی گرفته و ۷۵٪ درصد پول رو داده به افراد مرتبط با خودش؛ درحالی که تخصیص کشور ۱۳۰ همت بوده! شما میگید چرا روسیه میتونه نرخ ارزش رو نگهداره اما ما نمیتونیم؟ چون روسیه ۱۳ بانک متخلف رو بسته اما ما توی یک بانک موندیم. عضویت در کانال 👇 〰〰〰〰🇮🇷 https://eitaa.com/efshagari786 لطفاً این پست را با دیگران به اشتراک بگذارید.
✳️رویترز: ترامپ از عراق می‌خواهد روابط با ایران را قطع کند 🔹خبرگزاری رویترز گزارش داد که رئیس جمهور آمریکا، نخست وزیر عراق را تحت فشار قرار داده تا روابط اقتصادی و نظامی کشورش با ایران را قطع کند. 🔹دولت آمریکا به عراق پیام داده است در صورتی که صادرات نفت اقلیم کردستان از سرگرفته نشود، در کنار ایران تحریم خواهد شد. عضویت در کانال 👇 〰〰〰〰🇮🇷 https://eitaa.com/efshagari786 لطفاً این پست را با دیگران به اشتراک بگذارید.
✳️اولین سلام صبحگاهی تقدیم به ساحت قدسی قطب عالم امکان،حضرت صاحب الزّمان عج🌺🌺🌺🌺 اَلسّلامُ عَلیکَ یا بقیَّه اللهِ یا اباصالح المهدی،یاخلیفه الرّحمن ویاشریک القرآن یاامامَ الانسِ والجانّ. 🌺🌺🌺🌺 عضویت در کانال 👇 〰〰〰〰🇮🇷 https://eitaa.com/efshagari786
13.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ رهبر انقلاب: حضرت سیدحسن نصرالله اکنون در اوج عزت است 🔸مقاومت تا رسیدن به سرمنزل مقصود ادامه دارد پیام حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به مناسبت مراسم تشییع مجاهد کبیر شهید سیدحسن نصرالله و شهید سیدهاشم صفی‌الدین: 🔸بسم الله الرّحمن الرّحیم 🔸قال الله عزّ و جل: وَ لِلّٰهِ العِزَّةُ وَ لِرَسولِهِ وَ لِلمُؤمِنینَ وَ لٰکِنَّ المُنافِقینَ لا یَعلَمون. 🔸مجاهد کبیر و زعیم پیشتاز مقاومت در منطقه، حضرت سیّدحسن نصرالله (اعلی الله مقامه)، اکنون در اوج عزّت است. بدن پاک او در سرزمین جهاد فی‌سبیل‌الله به خاک سپرده میشود، ولی روح و راه او هر روز سرافرازتر از پیش جلوه خواهد کرد ان‌شاءالله، و راه را به رهروان نشان خواهد داد. 🔸دشمن بداند که مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار، تمام‌شدنی نیست و تا رسیدن به سرمنزل مقصود ادامه خواهد یافت باذن‌الله. 🔸نام نیک و چهره‌ی نورانی جناب سیّدهاشم صفیّ‌الدّین (رضوان الله علیه) نیز ستاره‌ی درخشان تاریخ این منطقه است. او یاور نزدیک و جزء جدانشدنی رهبری مقاومت در لبنان بود. 🔸سلام خدا و بندگان صالحش بر این دو مجاهد سرافراز و بر دیگر مبارزان شجاع و فداکار که در برهه‌ی اخیر به شهادت رسیدند، و بر همه‌ی شهدای اسلام. و سلام ویژه‌ی من به شما فرزندان عزیزم، جوانان سلحشور لبنان. عضویت در کانال 👇 〰〰〰〰🇮🇷 https://eitaa.com/efshagari786 لطفاً این پست را با دیگران به اشتراک بگذارید.
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️هر دولتی تو این مملکت میاد سرکار رهبری نمیذاره کار کنه...‌ ‼️از این شیک تر و مجلسی تر نمی‌شد پاسخ داد عضویت در کانال 👇 〰〰〰〰🇮🇷 https://eitaa.com/efshagari786 لطفاً این پست را با دیگران به اشتراک بگذارید.
‍✳️ «رجعت و رستاخیز» سید مقاومت بعد از ظهور؟ ✍️ مصطفی امیری ▪️سردار جباری فرمانده سابق حفاظت ولی امر، چندی پیش در کنفرانس بین المللی بیان کردند: «سیدحسن نصرالله و حاج قاسم سلیمانی با امام زمان، رجعت و در قدس نماز می‌خوانند»[1] ▪️صحبت های سردار جباری را خبرگزاری های مختلف پوشش دادند. وی با اشاره به این مطلب که می‌گویند، سید حسن نصرالله گفته بود در قدس نماز می‌خواند پس الان که شهید شدند! اظهار کرد: ایشان حتماً در رجعت بازخواهد گشت در رکاب امام زمان و در قدس نماز می‌خواند[2] ▪️شاید نظر شخصی شان بوده و شاید هم از بزرگی شنیدند. نمی‌دانیم. ▪️رهبر معظم آیت‌الله خامنه ای هم اخیراً فرمودند: «زنده شدن جزو محالات است اما یقین داشته باشید به اذن و اراده خدا این امر شدنی است»[3] قرآن می‌فرماید: «اُحییِ المَوتیٰ بِاِذنِ الله»[4] ‌ ▪️ما نمی‌دانیم رجعت چگونه است و دقیقاً چه کسانی باز خواهند گشت؟ اما امید است امید است سیدحسن نصرالله به همراه شهید سلیمانی با ظهور حضرت ولیعصر برگردند ان‌شاءالله. ▪️رجعت از اعتقادات شیعه امامیه است ولیکن جزئیات و تفاصیل آن مبهم و رمزآلود است[5]. ✅ پی‌نوشت: 1. https://t.me/Monji_EmamMahdi/28339 2. https://www.isna.ir/news/1403071814188 3. https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=59224 4. سوره آل عمران، آیه۸. 5. https://fa.wikishia.net/view/%D8%B1%D8%AC%D8%B9%D8%AA عضویت در کانال 👇 〰〰〰〰🇮🇷 https://eitaa.com/efshagari786 لطفاً این پست را با دیگران به اشتراک بگذارید.
14.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ وجود اجنه ها فرستاده شده توسط اسرائیل برای گمراهی مردم ایران... عضویت در کانال 👇 〰〰〰〰🇮🇷 https://eitaa.com/efshagari786 لطفاً این پست را با دیگران به اشتراک بگذارید.
✳️ سؤال ؛ اینکه می‌گویند «خون شهید برکت دارد!» شهادت سید حسن نصرالله چه برکتی برای جبهه مقاومت داشت؟ 🔹اگر چه شهادت تلخ است و دشمن فکر می‌کند با به شهادت رساندن او، به ما و جبهه مقاومت ضربه وارد کرده، اما در طراحی خداوند متعال شهادت شکست نیست، نه برای خود سید حسن نصرالله، نه برای جامعه و نه جبهه‌ی مقاومت. سید عاشق شهادت بود و برایش لحظه‌شماری می‌کرد. در قانون الهی شهید زنده است و برکت خونش تا ابد ادامه دارد. در ادامه به برخی از برکات خون آن بزرگوار به صورت خلاصه اشاره می‌شود: ۱. تقویت فرهنگ شهادت‌طلبی در جامعه: شهادت ایشان موجب گسترش فرهنگ شهادت‌طلبی و فداکاری در میان مردم و نسل‌های آینده شد. ۲. مرگ سازشکاری: با شهادت او، سازشکاری در برابر دشمن به طرز فوق‌العاده‌ای از بین رفت و عزم مردم برای مقاومت افزایش یافت. ۳. دشمن‌شناسی: شهادت سید حسن نصرالله رحمه‌الله علیه به درک عمیق‌تری از میزان خباثت و پستیِ دشمن کمک کرد و مردم را نسبت به رذالت آنان آگاه‌تر ساخت. خیلی‌ها باور نمی‌کنند که دشمنان ما چقدر به خون ما تشنه هستند، چقدر نفرت در دل آن‌ها از ما هست و بی‌رحمانه‌ترین و کثیف‌ترین کارها را برای نابودی ما انجام می‌دهند. شما دیدید که برای ترور سید مقاومت چقدر بمب استفاده کردند، ۸۵ بمب سنگرشکن که وزن هر کدام یک تن بوده! این حجم نشان از چیست؟ جدای از شدت بالا، نشان از شدت نفرت دشمنان از ماست. بمب‌هایی که هدیه‌ی آمریکا به رژیم صهیونیستی بود! ۴. تکثیر سید حسن نصرالله: دشمن فکر کرد که با ترور سید کار جبهه‌ی مقاومت را یکسره کرده، اما خودش خبر ندارد یا خودش را به بی‌خبری زده است که به قول مقام معظم رهبری : «سید مقاومت، یک شخص نبود، یک راه و مکتب بود، و این راه همچنان ادامه خواهد یافت.» هزاران سید حسن نصرالله در حال تربیت شدن در جبهه‌ی مقاومت هستند. عضویت در کانال 👇 〰〰〰〰🇮🇷 https://eitaa.com/efshagari786 لطفاً این پست را با دیگران به اشتراک بگذارید.
✳️ زندگینامه داستانی رییس جمهور مصطفی رضایی نشر معارف کتابی که زندگی بزرگ دولتمرد مظلوم این روزها از زبان اول شخص روایت کرده است. کتابی خواندنی که با قلمی ساده و از زبان خود شهید نوشته شده است. با اخلاص آن شهید و حجم بالای ماجراها و خاطرات درباره ایشان و دین عظیمی که نسبت به وی داریم، توقع می رفت کتابهای متعدد و پرشماری درباره اش ببینیم، اما زهی حسرت که مظلومیتش بعد از شهادتش هم ادامه دارد. با پرس و جویی که از عزیزانم داشتم این کتاب بهترین کتاب موجود الان بازار نشر درباره این شهید مظلوم است. لینک خرید کتاب با تخفیف: https://nashremaaref.ir/product/416177/ عضویت در کانال 👇 〰〰〰〰🇮🇷 https://eitaa.com/efshagari786 لطفاً این پست را با دیگران به اشتراک بگذارید.