‼️*اطلاعیه بسیار مهم*‼️
سلام علیکم
🔰با امعان نظر به رصدهای انجام شده، سهم جبهه انقلاب در تولید محتوا، افزایش توجه مخاطبان فضای مجازی و ترند شدن محتوای مرتبط با *آقایان همتی و مهرعلیزاده بیش از هشتاد درصد بوده است.*
💯 لذا اتفاق نظر حاصل گردید که *هیچگونه مطلب خبری، انتقادی، واکنشی و ... تحت هیچ عنوانی با ذکر نام آقایان همتی و مهرعلیزاده منتشر نگردد*
⛔ تاکید می گردد به هیچ وجه از *آقایان همتی و مهرعلیزاده* در مطالب تولیدی اسم برده نشود و بجای آن، صرفاً از عبارت *مسببان وضع فعلی کشور* استفاده شود.
*«شورای هماهنگی فضای مجازی جبهه انقلاب»*
12.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دقیقا کپی برابر با اصل
https://eitaa.com/joinchat/425394198Cbeeb98473c
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سواد رسانه.
بسیار ساده و کاربردی
https://eitaa.com/joinchat/425394198Cbeeb98473c
15.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سواد رسانه
بسیار مفید
https://eitaa.com/joinchat/425394198Cbeeb98473c
🔴 «ح-ق» بدتر است یا «ه-ق»؟
🔹دعوای قدیمی هلیا با چند دوست همسن و سالش، بر سر موضوعی به قول خودش پوچ و بی ارزش، چند روزی است دستمایه بحث و گفتگو شده است. عده زیادی اورا نماد سقوط و انحطاط و به لجن کشیدهشدن جامعه و نسل جوان میدانند! گودزیلایی که ناگهان آبروی نظام و جامعه را برده است!
🔹 نه هیجانات جوانانه و نه تأثیرات فضای مجازی و... هیچیک مورد بحث قرار نمی گیرد! برعکس، انگار خیلیها دنبال خنک کردن دلشان و منکوب کردن این دختر جسور و نشان دادن او به عنوان یگانهشرور اجتماع هستند و چنین وانمود میکنند که با مجازات حداکثری او، ریشه جرم و جنایت (!!) برای همیشه برکنده میشود!
🔹هلیا بدون قمه با دوستش دعوا کرد و بعد از دعوا، قمهاش را نشان داد، او همان چیزی است که نشان می دهد نه کمتر و نه بیشتر و البته معتقدم او و اغلب دختران و پسران این روزها با هر شمایلی، در باطن خیلی بهتر از ظاهرشان هستند و تنها ممکن است از این جهت بین ظاهر و باطنشان تفاوت و پنهانکاری باشد! اما او که ظاهر و باطن یکسان دارد، جرمش بیشتر است یا آنکه سر سفره جمهوری اسلامی، با ریش تیغ می زند و به روی ارزش ها قمه میکشد!؟ حسین قمهکش (ح_ق) بد تر است یا هلیا قمهکش(ه_ق) !؟ همه تمرکز بر روی مجازات یا حتی درمان را متوجه ح_ق کنیم یا ه_ق ؟!
🔹بهجد معتقدم «هلیاها» و خیلی دیگر از «بچهها» ،با اندک ملاطفت و توجهی، از ه_ق به افراد مفید و مهربان و بدردبخور تبدیل می شوند. معتقدم آنها محبت ندیده اند حالا یا از ما یا خانواده یا هردو! اما چه کنیم با ح_ق و داعیه دارانی که همه عمر محبت دیدند، مهر دیدند، بالا نشستند، تعریف و تمجید شنیدند، تشویق شدند و بعد از اینهمه محبت، قمهکش شدند و به صغیر و کبیر فحش می دهند!؟
🔹پشیمانی هلیا همین است که دیگر دعوا نکرد و قمهاش را غلاف کرد و زشتی کارش را فهمید، بر این اساس او را مستحق مجازات نمیدانم. اما کسی که مدتهاست از علامه مصباح تا حاج حسن شایانفر و...را بی محابا زیر تیغ کینه گرفته و بر آن اصرار و تاکید تکرار دارد چه!؟ او چه بیماریای دارد؟ درمان یا مجازاتش چیست!؟ بیمار را درمان میکنند. اگر بدحال است، بستری میکنند. اگر خودزنی میکند، دست و پایش را میبندند و اگر تمارض میکند تا از مجازات بگریزد، تنبیهش میکنند تا جامعه در امان باشد.
🔹نباید اجازه داد الفاظ مقدسی مثل شهید و فرزند شهید، دستمایه قداره کشی قرار بگیرد و آبروی سیصدهزار شهید و چند میلیون فرزند شهید، بیحساب به جیب کسی که در خوشبینانهترین فرض، نیازمند درمان است ریخته شود.
✍ حسین شمسیان
✅ با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
💢 چرا مدیران جوان عملکرد بهتری دارند؟
✍️ نویسنده: Joseph folkman
«او چندان با تجربه نیست. فکر میکنید از عهدهاش برمیآید؟» این جملهای است که هنگام استخدام نیروهای جوان بارها و بارها میشنویم.
بهعنوان یک مدیر با تجربه من تصور میکردم که مدیران کهنهکار در مقایسه با جوانترها کارآمدترند. اما نتایج تحقیقات من و یکی از همکارانم «جک زنگر» ثابت کرد که اشتباه میکردم. ما که مشغول تالیف مقالهای برای مجله کسب و کار هاروارد (HBR) بودیم، اطلاعات مربوط به ۶۵ هزار رهبر و مدیر مشهور را جمعآوری کرده و از میان این دادهها، اطلاعات مربوط به مدیران زیر ۳۰ سال را در یک گروه و اطلاعات مربوط به مدیران بالای ۴۵ سال را در گروهی دیگر قرار دادیم (مدیران زیر ۳۰ سال ۴۵۵ نفر و مدیران بالای ۴۵ سال ۴۲۹۸ نفر). سپس به مقایسه ویژگیها و وجوه تمایز هر دو گروه پرداختیم. هنگام مقایسه دو گروه ما تلاش میکنیم تا هر دو گروه تا جایی که ممکن است مشابه یکدیگر باشند. اما با توجه به اینکه مدیران جوان این قابلیت را داشتهاند که در سنین جوانی به سمت مدیریت ارتقا پیدا کنند، ما به این نتیجه رسیدیم که پتانسیل دستیابی به اهداف و موفقیت در این افراد بیشتر است. به هر حال ارتقا یافتن به یک پست مدیریتی در سنین جوانی کار سادهای نیست. نتایج آماری این تحقیقات نشان داد که ۴۴ درصد از کارآمدترین رهبران مورد مطالعه ما را افراد زیر ۳۰ سال تشکیل میدهند در حالی که افراد بالای ۴۵ سال تنها ۲۰ درصد از کل جمعیت مدیران کارآمد را به خود اختصاص دادهاند.
هنگام ارزیابی مدیران از نظر مهارتهای مدیریتی دریافتیم که مدیران جوانتر در هر ۴۹ مورد از افراد بالای ۴۵ سال رتبه بهتری کسب کردهاند. این خبر خوبی است که نشان میدهد رهبران جوانی در سازمانها مشغول کارند که حتی قابلیت پذیرش مسوولیتهای مهمتر را نیز دارند. اما درست مثل دوست جوان من، مهمترین چالش پیش روی مدیران جوان، اثبات قابلیتهایشان است. ما براساس نظرها و دادهها دریافتیم که در سازمانها به سختی به مدیران جوان اعتماد میکنند. آنها تصور میکنند که افراد جوان فاقد تفکر استراتژیک هستند، از چند و چون صنعت چیزی نمیدانند و قادر به رهبری یک سازمان نیستند. اما بهتر است قبل از آن که تنها به دلیل بیتجربگی، روی اسم یک فرد جوان خط بزنیم، او را ارزیابی کنیم. شاید حرفی برای گفتن داشته باشد. آنچه مشاهده میکنید ویژگیهای مشترک مدیران جوانی است که مورد مطالعه ما بودند:
۱- تمایل به تغییر.
۲- رفتارهای الهامبخش و تاثیرگذار
۳- پذیرای بازخورد.
۴- پیشرفت دائمی.
۵- تمرکز بر اهداف.
۶- اهداف بلند پروازانه.
نیروهای قدیمی نهایتا یک روز سازمان را ترک میکنند و این جوانترها هستند که میتوانند جای خالی آنها را پر کنند. درک پتانسیلهای این افراد و سرمایهگذاری روی آنها فرصت بزرگی است برای ارتقا عملکرد و بازدهی سازمانها. گرچه این مدیران جوان با چالشهایی روبهرو هستند که رفع آنها نیازمند تلاش و تقویت مهارتهای مدیریتی است اما فراموش نکنید که یک مدیر جوان به منزله یک سرمایه ارزشمند است. به اطراف خود نگاه کنید. شاید یکی از همین سرمایههای کشف نشده در سازمان شما مشغول به کار باشد.
@organizationalbehavior
هدیه همراه اول به مناسبت
۲۷ سالگیش
۷گیگ اینترنت ۷روزه
از ۱۲ تا ۱۹ مرداد
با شماره گیری
*100*67#
به دیگران هم بگید تا استفاده کنن
🔥مراقب «قیچی انگلیسی» باشید❗️
🔻برای ساخت #قیچی_اجتماعی بر سر یک «موضوع حساس»، دو گروه کاملا مخالف شکل داده میشوند که بر ضد هم به شدت فعالیت می کنند اما حرکت به ظاهر مخالف این دولبه، هر چه در مقابلش باشد قیچی میکند.
🔻شکل گیری نوع حاد چالش #واکسن و دوقطبی واکسن_ضد واکسن در ایران نمونهای از این قیچی اجتماعی است.
🔻در لبه اول قیچی عواملی مانند عبدی، تاجزاده ، صادقی و فلان تشکل پزشکی، کل سیاست نظام درباره کرونا را به ناحق، سیاسی و غلط میخوانند و با دروغگویی علت آن را ممنوعیت ورود واکسن دانسته و مقصر آن را رهبری اعلام می کنند!
🔻در لبه دوم قیچی، عدهای در لباس طرفداری دوآتشه از منویات رهبری، کل سیاستهای اعمال شده در مقابله با کرونا را دیکته شدهی صهیونیستها می دانند. و واکسن را عامل نابودی مردم اعلام میکنند و رهبری را مجبور به همراهی با این سیاستها و البته تلویحا مسئول آنها!
🔻هنگامی که حرکت پرفشار این دولبه برعلیه یکدیگر، در مجموع مردم را به «حاصل جمع صفر» می رساند، ناگهان افرادی تجمع، تحصن و #بست نشینی و بیاشکال بودن نقد رهبری را تئوریره کرده تا در فاز عملیاتی قیچی اجتماعی، گروهی در اعتراض به عدم ورود واکسن از یک سو و عدهای در اعتراض به ورود واکسن از سوی دیگر، شروع به تحرکات اجتماعی و ناآرامی نمایند و جالب اینکه هر دو گروه عملا نوک پیکان حملات را به سمت رهبری می برند!
🔻بنابراین باید درباره اهداف و مهرههای اصلی این دو گروه روشنگری شود تا مردم فریب نوحه سرایی تصنعی مدرن گروه اول و ادبیات سوپرانقلابی و ظاهراً مذهبی گروه دوم را نخورند.
حمیدرضا ابراهیمی
https://eitaa.com/joinchat/425394198Cbeeb98473c