هدایت شده از کانال خبری گلستان شهدا
#سلام_ای_شهیدان
شعبان هست و میخوانیم:
"إلهی هَب لی کمال الإنقِطاع إلیک"
اما چه #انقطاعی زیباتر از #شهادت
و زیباتر از آن، #گمنامی که از نام هم دل بریده است.
کانال رسمی گلستان شهدا اصفهان:
@GolestanShohadaEsf
جناب آقای مهندس مرادیان
انتصاب شایسته جنابعالی را به عنوان مسئول ستاد نماز جمعه شهر بهارستان تبریک عرض می نماییم.
امید است تحت توجهات حضرت ولی عصر (عج)ودر راستای منویات امام خامنه ای(مدظله العالی ) عزیز، همچنان مؤید و پیروز باشید.
هیات رزمندگان اسلام شهر بهارستان
@eheiat
پنجاه سال توصیه به #کتاب_خوانی!
👈 انتشار به مناسبت بازدید #امام_خامنه_ای از #نمایشگاه_کتاب
🔻 دغدغهی حضرت آیتالله خامنهای دربارهی کار #ترویج_کتاب، #سبک_مطالعه، مطالعهی کتابهای خوب و #ساختن_کتابخانه فقط به سالهای اخیر مربوط نمیشود. سوابق، مطالب و مدارکی وجود دارد که ایشان از دههها پیش به این امور توجه ویژه داشتند.
🔸 در یکی از سخنرانیهای دهه ۴۰ -که اخیراً آماده شده و انشاءالله به زودی منتشر خواهد شد- ایشان به اهمیت مسئلهی کتاب، به اینکه چرا #جوانان ما کتاب نمیخوانند، و به اینکه عقبماندگی مردم ما در آن سالها ناشی از همین عدم مطالعه است، میپردازند و میگویند بصیرت اندک و کمی که در جامعهی آن زمان وجود دارد ناشی از کمبود مطالعه و کمبود کتابهای خوب است. این سخنان مربوط به سال ۱۳۴۸ است و ایشان بعد از آن هم دائماً در مطالب مختلف، در کوران مبارزات که بسیاری از مبارزان و حتی اندیشمندان اسلامی در فکر مبارزات سیاسی و اجتماعی بودند، در کنار مسائل مربوط به مبارزات سیاسی، اجتماعی و تبیین مبارزات ائمهی اطهار علیهمالسلام برای برپایی حکومت اسلامی، توجه داشتند به اینکه مردم را به مطالعه و به کتابخوانی تشویق و ترغیب کنند.
🔹 من بخشی از این سخنرانی سال ۱۳۴۸ رهبر انقلاب را که در یکی از مساجد انجام شده است، برای شما میخوانم. توجه بکنید که حضرت آیتالله خامنهای این سخنان را در حالی بیان کردهاند که که آن سالها، دائماً تحت تعقیب مأموران امنیتی رژیم طاغوت بودند. مرور این چند سطر کمک میکند تا اهمیت موضوع مطالعه و کتاب را نزد ایشان بهتر درک کنیم. میفرمایند: «مطلبی که من لازم میدانم امروز عرض بکنم این است. مقدمهی تمام آرزوهای عالم، مقدمهی تمام رشدها، پیشرفتها، انقلابهای عالم یک اندازه روشنبینی عمومی است در سطح تمام طبقات. یک روشنبینی لازم است. آقایان! تا ما سر را در گریبان خودمان فرو بردهایم، جز منزل و زن و بچهمان از جایی خبر نداریم، خیلی زیاد باشد جز پول بازار از جایی اطلاع نداریم. تا وضع اینجور است، هیچ گونه امید اصلاحی، امید پیشرفتی، امید کمالی در اجتماع ما نیست. باید یک قدری آگاه شد، باید یک قدری روشن شد، باید از افکار دیگران یک قدری مایه گرفت. باید یک قدری مشق دیگران را خواند. یک قدری از منابع دینی خودمان باید مطلع شد و این مطلب ایجاب میکند حرفی را که من در بیشتر منبرها و در بیشتر مجالس و بیشتر کسانی که طرف شدن با آنها در طول ایامی که تبلیغ میکردم گفتم این است آقایان سعی کنید خودتان را، فرزندانتان را با کتاب خواندن انس دهید. این مسئله خیلی مهم است، از بلاهای بزرگ اجتماع ما یکی این است که دست مردم به طرف کتاب دراز نمیشود. اصلاً بلد نیستند کتاب خواندن را. از من میپرسد آقا ما میخواهیم کتاب بخوانیم چه کار کنیم که کتاب یادمان بماند؟ مطلب در ذهنمان باقی بماند. اصلاً مثل اینکه یک آمادگی برای کتاب خواندن نیست. اصلاً بلد نیستند کتاب خواندن را. و این بسیار خطاست. خیلی گناه بزرگی است.»
🔺 رهبر انقلاب بعد از این، اشاره میکنند به شمارگان کتابها؛ یعنی در همان سال ۴۸ هم میگویند چرا شمارگان کتابها در حد همین هزار و دو هزار بیشتر نیست و طلب میکنند از مخاطبینشان، از مردمشان، از انقلابیون که خودتان را، فرزندانتان را با کتاب خواندن انس بدهید. لذا از نظر رهبر انقلاب، توجه به مطالعه و کتاب خواندن برای افزایش درک عمومی، برای افزایش بصیرت عمومی که مقدمهای باشد برای تحول در اجتماع، برای انقلاب اجتماعی، برای دگرگونی در جامعه است و این سخنان از رهبر انقلاب در سال ۱۳۴۸، نشان میدهد که از سالهای دور تا امروز، ایشان همچنان بر مسئلهی مطالعه، انس با کتاب و کتابخوانی توجه دارند و این مسئله در نظر ایشان اهمیت درجهی اول دارد.
🎙 راوی: آقای علیرضا مختارپور؛ معاون نشر موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی
------------
@eheiat
#روز_کارگر
🔸 مشت کارگران بر دهن دشمن
🔻 رهبرانقلاب در دیدار کارگران: دشمن از اوّلِ انقلاب تا امروز بر روی همهی نقاطی که ممکن است کشور را به هرج و مرج بکشد تکیه کرده، از جمله بر روی مسئلهی کار و کارگر، ولی در همهی این موارد، کارگران کشور توی دهن دشمن زدهاند. جامعهی کارگری جزو وفادارترین جوامع به انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی بوده و هست. ۹۸/۲/۴
💠هیات رزمندگان شهر بهارستان
@eheiat
📌مناجات شعبانیه از مناجات هایى است که اگر انسان دنبالش برود و فکر در او بکند، انسان را به یک جایى می رساند. امام خمینی (ره)
🔰 اعلام_مراسم | قرائت مناجات شعبانیه
🎤 با نوای گرم برادر ابراهیمی
📆جمعه ۱۳ الی یکشنبه ۱۵ اردیبهشت(سه شب)
⏰ بعد از نماز مغرب وعشا
📍محله۶مسجد فاطمیه
🔻هیات رزمندگان شهر بهارستان
@eheiat
🍃💫🍃💫🍃💫
🚩 سفارشات امام رضا علیه السلام در روزهای پایانی شعبان و استقبال از ماه مبارک رمضان:
۱. زیاد دعا کردن َ (أَکْثِرْ مِنَ الدُّعَاءِ).
۲. زیاد استغفار کردن (وَ الِاسْتِغْفَارِ).
۳. زیاد #تلاوت_قرآن کردن (فَاسْتَقْبِلِ الشَّهْرَ بِالْقُرْآن ).
۴. توبه از گناهان (وَ تُبْ إِلَى اللَّهِ مِنْ ذُنُوبِکَ).
۵. ادای تمام امانت هایی که به گردن انسان است (َ لَا تَدَعَنَّ أَمَانَةً فِی عُنُقِکَ إِلَّا أَدَّیْتَهَا)
۶. بیرون ریختن تمام #کینه هایی که از مومنین در قلب انسان وجود دارد (وَ لَا فِی قَلْبِکَ حِقْداً عَلَى مُؤْمِنٍ إِلَّا نَزَعْتَه )
۷. ریشه کن کردن گناهان از دل (وَ لَا ذَنْباً أَنْتَ مُرْتَکِبُهُ إِلَّا قَلَعْتَ عَنْهُ)
۸. تقوای الهی پیشه کردن (وَ اتَّقِ اللَّهَ)
۹. توکل بر خدا در امور پنهان و آشکار (وَ تَوَکَّلْ عَلَیْهِ فِی سِرِّ أَمْرِکَ وَ عَلَانِیَتِهِ)
۱۰. زیاد خواندن این دعا:
اللَّهُمَّ إِنْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنَا فِیمَا مَضَى مِنْ شَعْبَانَ فَاغْفِرْ لَنَا فِیمَا بَقِیَ مِنْهُ.
📚 بحارالانوار ج۹۴
〰〰〰〰〰〰〰〰
@ eheiat
🔹همراهان عزیز
به مناسب فرا رسیدن ماه مبارک رمضان که ملقب به بهار قرآن است و لزوم پرداختن به این بزرگترین کتاب آسمانی بشر ؛ تصمیم گرفتیم از آغاز ماه مبارک رمضان تفسیر صوتی قرآن را که توسط استاد قرائتی انجام شده به همراه فایل پی دی اف تفسیر نور استاد قرائتی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم ویژگی بارز این تفسیر که به تفسیر قطره ای و آیه به آیه قرآن معروف است سادگی فهم ، نکته ای و کوتاه بودن آن است روش تفسیر به این صورت است که هر آیه توسط قاری قرائت میشود، و سپس حجت الاسلام قرائتی به تفسیر آن میپردازند.به دلیل حجم بسیار بالای این مجموعه ما فایل ها را بصورت سوره به سوره قرار میدهیم.
🔹 #هر_روز_یک_سوره
🔹 #تفسیر_صوتی_قرآن
🔹 #استاد_قرائتی
🔹 #همراه_فایل_pdf_تفسیر_نور
🔹 #بهمراه_یک_استیکر_قرآنی
🔹 #از_آغاز_ماه_رمضان
@eheiat
💠 دستورالعمل برای ایام اخر #ماه_شعبان
🌹استاد #فاطمی_نيا: این ایام باقی مانده از ماه شعبان را خیلی غنیمت بشمارید؛ این روزها بسیار حساس است و باید قدر بدانیم ، سعی کنیم با آمادگی کامل وارد ماه رمضان، ماه مهمانی خدا، شویم! در این ایام باقی مانده خیلی چیزها میتوان کسب کرد!
▪️کسی درماه شعبان از #امام_رضا (علیه السلام) تقاضای دستورالعملي را کرد که در ماه شعبان انجام دهد.
حضرت به آن شخص میفرمایند: در ماه شعبان به خدا عرضه دار و بگو: اَللّهُمَّ اِنْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنا فیما مَضى مِنْ شَعْبانَ فَاغْفِرْ لَنا فیما بَقِىَ مِنْهُ
«خدایا اگر در این روزهای گذشته از شعبان مرا نیامرزیده ای ، در روزهای باقیمانده از آن بیامرز»
------------
@eheiat
☘#ورقی_از_کتاب☘
قرآن در آيه ۱۷ سوره رعد ، حق و باطل را به صورت مثلی بسيار جالب و پرمعنی بيان داشته است میفرماید : أَنْزَلَ مِنَ السَّمَاءِ مَاءً فَسَالَتْ أَوْدِيَةٌ بِقَدَرِهَا فَاحْتَمَلَ السَّيْلُ زَبَدًا رَابِيًا ۚ .......... «خداوند از آسمان آبی فرو فرستاد ، يعنی آب صاف و پر بركتی ، در اثر ريزش اين باران بر كوهها و بلنديها ، سيلی در واديها و رودخانه ها به اندازه ظرفيتشان به راه افتاد، پس اين سيل ، كفی را روی خود حمل كرد همانگونه كه وقتی فلزی را روی آتش میگدازند تا از آن زيور يا وسيله ای بسازند چنين كفی در سطح آن آشكار میشود ، مواد اصلی ته نشين شده و مواد زائد و بدرد نخور روی آن را میگيرد.اين چنين خدا برای حق و باطل مثل میزند .
این همان معنایی است که از آیه استفاده میشود که باطل از حق تغذیه میکند، خودش نیرو ندارد. از آن نیرو میگیرد. آب اگر وجود نداشت کف دو قدم هم نمیتوانست برود. این که میبینید باطل حرکتی دارد از اینجاست که بر دوش حق سوار میشود.ببینید قرآن چگونه باطل را پوچ و بی ارزش نشان می دهد!
#نبرد_حق_و_باطل
#شهید_مطهری
@eheiat