✅توصیف زیبای پیامبر خوبیها از زبان امیرالمومنین علیهالسلام
⬅️پس به پيامبر پاكيزه و پاكت اقتدا كن كه راه و رسم او الگويى است براى الگو طلبان و مايه فخر و بزرگى است براى كسى كه خواهان بزرگوارى باشد و محبوبترين بنده نزد خدا كسى است كه از پيامبرش پيروى كند و گام بر جايگاه قدم او نهد.
⬅️پيامبر از دنيا چندان نخورد كه دهان را پر كند و به دنيا با گوشه چشم نگريست، دو پهلويش از تمام مردم فرو رفتهتر و شكمش از همه خالىتر بود، دنيا را به او نشان دادند اما نپذيرفت و چون دانست خدا چيزى را دشمن مىدارد آن را دشمن داشت و چيزى را كه خدا خوار شمرده، آن را خوار انگاشت و چيزى را كه خدا كوچک شمرده كوچک و ناچيز مىدانست.
⬅️اگر در ما نباشد جز آن كه آنچه را خدا و پيامبرش دشمن مىدارند، دوست بداريم، يا آنچه را خدا و پيامبرش كوچک شمارند، بزرگ بداريم، براى نشان دادن دشمنى ما با خدا و سر پيچى از فرمانهاى او كافى بود!
⬅️و همانا پيامبر «كه درود خدا بر او باد» بر روى زمين مىنشست و غذا مىخورد و چون برده، ساده مىنشست و با دست خود كفش خود را وصله مىزد و جامه خود را با دست خود مىدوخت و بر الاغ برهنه مىنشست و ديگرى را پشت سر خويش سوار مىكرد.
⬅️پردهاى بر در خانه او آويخته بود كه نقش و تصويرها در آن بود، به يكى از همسرانش فرمود، اين پرده را از برابر چشمان من دور كن كه هر گاه نگاهم به آن مىافتد به ياد دنيا و زينتهاى آن مىافتم.
⬅️پيامبر با دل از دنيا روى گرداند و يادش را از جان خود ريشه كن كرد و همواره دوست داشت تا جاذبههاى دنيا از ديدگانش پنهان ماند و از آن لباس زيبايى تهيّه نكند و آن را قرارگاه دائمى خود نداند و اميد ماندن در دنيا نداشته باشد.
⬅️پس ياد دنيا را از جان خويش بيرون كرد و دل از دنيا بر كند و چشم از دنيا پوشاند و چنين است كسى كه چيزى را دشمن دارد، خوش ندارد به آن بنگرد، يا نام آن نزد او بر زبان آورده شود. ⬅️در زندگانى رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله و سلّم براى تو نشانههايى است كه تو را به زشتىها و عيبهاى دنيا راهنمايى كند.
📚 نهجالبلاغه، خطبه ۱۶۰
🗣وای که چقدر این زیباییها، در جامعه ما غریب است.
خداوندا، ما را پیرو حقیقی پیامبر مهربانت قرار بده.
🌐#معارف_اعتقادی 🔻 https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 هیچکس رو مثل پیامبر(ص) اذیت نکردند...
🔻مظلومیتهای بزرگ اهلبیت(ع) جلوهای از مظلومیتهای پیامبر(ص) عزیز ما بود
🌐#معارف_اعتقادی 🔻 https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
@fori_sarasariمداحی_آنلاین_سلام_من_به_مدینه_به_آستان_رفیعش_حاج_منصور_ارضی.mp3
زمان:
حجم:
1.18M
سلام من به مدینه به آستان رفیعش
به مسجد نبوی به لاله های بقیعش
#حاجمنصورارضی
#شهادت_پیامبر_اکرم
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari
25.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 اهداف پیامبر از تشکیل نظام اسلامی
📹 نماهنگی از بیانات حضرت آیتالله خامنهای در سال ۱۳۶۷ به مناسبت ۲۸ صفر، رحلت پیامبر(ص)
🌐#معارف_اعتقادی 🔻 https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
@fori_sarasariبنی فاطمه-دلم گرفته (3).mp3
زمان:
حجم:
14.58M
▪️دلم برای امام بی حرم گرفته
▪️دل تموم عاشقا رو غم گرفته
🌐#معارف_اعتقادی 🔻 https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
Haaj Nader Javadi4_5972102680208738981.mp3
زمان:
حجم:
5.47M
ای قلبی یاره زینبیم
اقبالی قاره زینبیم
ئولدی حسن باش قاره وی
باغلا دوباره زینبیم
سسله حسین قارداشیمی
آغوشه آلسون باشیمی
🌐#معارف_اعتقادی 🔻 https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
❓آیا پیامبر (ص) وفات کرده اند یا به شهادت رسیده اند؟
◀️پیامبر اکرم (ص) وفات کرده اند یا در اثر زهر به شهادت رسیده اند؟ اگر شهید شده اند آیا قاتل ایشان معلوم است؟ آیا روایتی که می گوید پیامبر (ص) به دست دو تن از زنان خود (یعنی عایشه و حفصه ) مسموم شده اند دارای سند قوی است؟
❗️این نظریه که پیامبر اکرم (ص) در اثر مسمومیت به شهادت رسیده باشند با شواهد متعدد تاریخی قابل تقویت است. اما هویت قاتلان ایشان روشن نبوده و نیست و بر اساس یک روایت ضعیف یا تحلیل ها و حدس ها نمی توان نظر قاطعی ابراز کرد.
◀️روایتی که می گوید 2 تن از همسران پیامبر (ص) به ایشان زهر نوشانده اند تنها در تفسیر عیاشی با سندی منقطع و ضعیف آمده است(تفسیر العیاشی، ص200، روایت شماره 152). نسخه ای که از این تفسیر بر جای مانده ، یک نسخه ناقص است که اسانید روایاتش تلخیص شده اند و معمولا در سند هر یک از روایاتش هویت 3 الی 4 واسطه که بین مؤلف و معصوم(ع) قرار داشته اند نامعلوم است. به گفته نجاشی(رجال شناس بزرگ شیعه) ، مؤلف تفسیر عیاشی گرچه خودش راستگو بوده ولی بسیار از افراد ضعیف نقل می کرد: « كان يروي عن الضعفاء كثيرا » ( رجال النجاشي ، ص٣٥٠).
▪بنابراین وقتی هویت 3 یا 4 تن واسطه های میان عیاشی تا معصوم(ع) مشخص نیستند نمی توانیم سند این روایت را صحیح یا موثق بنامیم و حجت شرعی برای «نسبت دادنِ قاطعانه این روایت به معصومان(ع)» نداریم.
از طرفی روایتی که در تفسیر عیاشی آمده تنها یک روایت است و در موضوع مهمی همچون « هویت قاتل رسول الله ص » نمی توان به آن اکتفا کرد.این موضوع برای شیعه مهم بوده و قاعدتا اگر معصومان(ع) احادیثی در این مورد فرموده بودند باید با روایات و اسانید متعدد نقل می شد نه اینکه تنها با یک سند منقطع و ضعیف نقل شود. بر فرض اگر کسانی چنین توجیه کنند که اهل بیت(ع) به دلایلی از بیان مکرر و علنی این موضوع خودداری کرده اند ، باید به آنان گفت: پس ما نیز مأمور به «گمانه زنی» نیستیم.
ازسوی دیگر ، مضمون یا مشابه این گزارش در آثار بر جای مانده از کلینی ، صدوق ، شیخ مفید ، سید مرتضی و شیخ طوسی دیده نمی شود حال آنکه اگر یک گزارش مشهور بود مخصوصا باید در ابواب التاریخ در کتاب الکافی کلینی نقل می شد. البته بعدها کتاب های روایی قرن 11 و 12 یعنی تفسیر الصافی ، بحارالانوار ، تفسیر البرهان و تفسیر نورالثقلین همین یک روایت را از تفسیر عیاشی اخذ و مجددا نقل کرده اند که این نیز دلیل کافی بر صحت سند یا متن آن روایت نخواهد بود زیرا مؤلفان این آثار تقریبا هر روایتی که یقین به جعلی بودنش نداشتند نقل می کرده اند.
⚠️در هر حال ، اعتقاد به «دست داشتن دو تن از همسران پیامبر(ص) در مسموم کردن آن حضرت» یک دیدگاه مشهور و مورد تأیید و تأکید عموم علمای شیعه نبوده است. تنها سخنی که می توانیم با « احتمال قوی » بیان کنیم اینست که « پیامبر اکرم(ص) در اثر مسموم شدن به شهادت رسیده اند » اما اسناد و مدارک کافی برای تعیین هویت عاملان و طراحان پشت پرده این توطئه نداریم.
🌐#معارف_اعتقادی 🔻 https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
11.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ شبهه
پیامبر بیش از ۱۰۰ جنگ راه انداخته!
آیا این جنگ طلبی و آتش افروزی نیست؟!
🎤پاسخ استاد محمدی
#شهادت_پیامبر_اکرم
🌐#معارف_اعتقادی 🔻 https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
🌼بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ🌼
✍ حضرت لقمان عليه السلام: برادرت را نشناسى، مگر زمانى كه به او نياز پيدا كنى
📚ميزان الحكمه ج6 ص209
🌐#معارف_اعتقادی 🔻 https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b