🔆مضرات مشروبات الکلی و اشاره به نقش اسلام در مقابله با آن به نقل از یورونیوز(خبرگزاری رسمی اتحادیه اروپا):
✅"طبق گفته سازمان جهانی بهداشت، هیچ سطح ایمن و غیرمضری برای نوشیدن الکل وجود ندارد و کمترین میزان ورود الکل به خون سلامت بشر را به خطر می اندازد و می توان گفت که تنها ننوشیدن الکل راه جلوگیری از اثرات مخرب آن است.
✅سازمان جهانی بهداشت می گوید دلیل اصلی ۳۰ درصد از مرگ و میرهای ناشی از تصادفات جاده ای و یا غرق شدن و همچنین ۳۹ درصد از مرگ های ناشی از جراحات عمدی و قتل و خودکشی نوشیدن الکل است.
✅نوشیدن الکل همچنین پیامدهای روانی و اجتماعی زیادی از جمله خشونت های خیابانی و ارتباطات ناایمن جنسی دارد.
✅بارها شنیده ایم که شهروندان اروپایی زیاد مشروب می نوشند و آمارهای سازمان بهداشت جهانی در سال ۲۰۲۱ می دهند که این موضوع حقیقت دارد؛ شهروندان در قاره سبز بیش از هر نقطه دیگر در جهان الکل مصرف می کنند.
✅10 کشور اول که کمترین مصرف الکل را در منطقه «اروپایی سازمان بهداشت جهانی» دارند عبارتند از: تاجیکستان (۰.۹ لیتر)، آذربایجان (۱ لیتر)، ترکیه (۱.۸ لیتر)، ازبکستان (۲.۶لیتر)، ترکمنستان (۳.۱ لیتر)، اسرائیل (۴.۴ لیتر)، ارمنستان (۴.۷ لیتر) ، قزاقستان (۵ لیتر)، آلبانی (۶.۸ لیتر) و مقدونیه شمالی (۶.۴ لیتر).
شایان ذکر است که اکثر کشورهای این لیست به جز مقدونیه شمالی، ارمنستان و اسرائیل دارای اکثریت مسلمان هستند که مصرف مشروبات الکلی مطابق با دین آنها حرام است."
📡https://parsi.euronews.com/next/2023/01/31/which-country-drinks-the-most-alcohol-in-europe
🌺🌺🌺
موشی در خانه صاحب مزرعه تله موش ديد
به مرغ و گوسفند و گاو خبر داد.
همه گفتند:تله موش مشکل توست به ما ربطی ندارد.
ماری در تله افتاد
و زن مزرعه دار را گزيد
از مرغ برايش سوپ درست کردند.
گوسفند را برای عيادت کنندگان سر بريدند
گاو را برای مراسم ترحيم کشتند، و در اين مدت موش از سوراخ ديوار نگاه میکرد و به مشکلی که به ديگران ربط نداشت فکر میکرد!
کلیله و دمنه🍃
#داستانک
#آگاهی
#مشکل
#معارف_اعتقادی👇🌹
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
🔷 یکی از اوصافی که برای خدا به کار برده میشود، «احد» است. معادل احد در فارسى کلمه «یکتا» است.
🔸 این ویژگى براى خداوند که در سوره توحید بیان شده[1]، براى توجه دادن انسان به این حقیقت است که خداوند قابلمقایسه با هیچ موجود دیگرى نیست و هیچگونه ترکیب و کثرتى در ذات او وجود ندارد.
🔸 البته درک این ویژگى و فهم عمیق بساطت و وحدت خالص خداوند براى اذهان عادى بشر بسیار دشوار است. ازاینرو پیامبران الهی کوشیدهاند که بشر، خداوند را با این وحدت و بساطت بشناسد؛ اما اغلب انسانها به چنین شناختى دست نیافتند.[2]
🔹بسیط بودن خداوند بدین معناست که برای او هیچ کثرتی قابل تصور نیست و او هیچ جزئی ندارد؛ چراکه هر موجودی که جزء داشته باشد، به اجزای خود نیازمند است، درحالیکه خداوند متعال، کامل مطلق، غنی بالذات بوده و هیچ نیازی برای او فرض نمیشود.
📗پینوشت:
[1]. توحید: 1؛ «قُلْ هُوَ الله أَحَدٌ».
[2]. علامه مصباح یزدی، محمدتقی، به سوی تو، تدوین و نگارش کریم سبحانی، قم، انتشارات مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، ص338.
#معارف_اعتقادی👇🌹
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b