هر موفقیتی، با ارزش نیست...
#معارف_اعتقادی👇🌹
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
🔰 چرا زنان ایرانی، نباید مانند زن غربی آزادی داشته باشند؟
⭕️ در ابتدای باید سوال کرد که چه کسی گفته است زنان در ایران آزادی ندارند؟ بلکه دستاوردهای ایران در حوزه زنان نشان دهنده فراهم شدن زمینه های پیشرفت همه جانبه زنان است.
اما اگر منظور از آزادی زنان در غرب، آزادی در پوشش و روابط و آن چیزهایی است که در فمینیسم تبلیغ می شود، باید گفت:
♨️ اولا نه تنها در غرب آزادی برای زنان وجود ندارد؛ بلکه #دیکتاتوری_رسانهای و سبک زندگی تحمیل شده غربی توسط رسانه ها آنها را #مجبور می کند که آنگونه باشند و گرنه مورد پذیرش واقع نمی شوند.
ثانیا مشکلاتی که برای زنان از ناحیه همین آزادی و #فمینیسم به وجود آمده است به وضوح نشان می دهد که در غرب آزادی زن معنا ندارد.
🔴 برخی از واقعیتهای زن در غرب:
👈 رشد سریعتر میزان خودکشی در زنان، نسبتبه مردان در آمریکا: در میان سالهای 2000 تا 2016، با وجود اینکه آمار خودکشی در مردان نیز با میزان 21 درصد درحال افزایش بود، افزایش این آمار برای بانوان نزدیک به 50 درصد بود.
👈 گزارشی به نام «پارادوکس #خوشبختی زنان» که توسط دفتر ملی تحقیقات اقتصادی منتشر شد، می گوید علیرغم بهبود شاخص های کمی سلامت، طی ۳۵ سال گذشته در آمریکا، شادی کلی ذهنی در میان زنان هم به طور مطلق و هم به طور نسبی نسبت به شادی مردان کاهش یافته است.
👈 پس از یک قرن آزادی زنان، وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا گزارش میدهد که از هر 5 زن آمریکایی بیش از ۱ نفر، در طول زندگی خود به بیماری روانی مبتلا میشوند و دو برابر بیشتر از مردان در معرض افسردگی قرار دارند.
👈 مصرف بیرویه الکل در میان زنان آمریکایی بین سالهای ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۳ بیش از دو برابر شده است.
👈 موارد سندرم الکل جنینی در نوزادان تازه متولد شده از سال ۱۹۹۶ تا ۲۰۱۸ دو و نیم برابر شده است.
⭕️ بلایی که فمینیسم بر سر زنان غربی آورد این بود که به اسم آزادی و برابری زنان برخی از حقوق آنها را حذف کرد. به عنوان مثال حجم ساعات کاری یا شرایط خاصی که به نفع زنان در برخی کشورها وضع شده بود به ضرر زنان تغییر کرد. طبق برخی قوانین اجبار نیروی کار زن به برداشتن و جابجایی بار بیش از یک وزن معین ممنوع بود اما به اسم برابری زن و مرد این امتیازات زنان لغو شد.
💢 تشویق زنان به کسب #شغل و استقلال مالی، پروژهای بود که توسط #موج_اول_فمینیسم ترویج شد. با ترویج ضرورت کسب شغل توسط زنان، اشتغال اولویت بالاتری نسبت به ازدواج پیدا کرد که در سال ۲۰۲۰، ۷۰ درصد طلاقها توسط زن صورت گرفته است. که در میان زنان تحصیلکرده #دانشگاه، تعداد کسانی که دادخواست طلاق را آغاز میکنند به 90 درصد میرسد؛ چرا که آنها در معرض تبلیغات فمینیستی بسیار بیشتری از طریق برنامههای مطالعات زنان و جنسیت هستند.
ظلم مهمی که یکی از نتایج اصلی این موج از فمینیسم بود، تحمیل بار اقتصادی زندگی بر دوش زنان بود:
👈 اکنون سرپرست اقتصادی نیمی از خانوادههای آمریکایی زنان هستند. یعنی فارغ از بحث شاغل بودن زنان، نیمی از خانوادهها مسئولیت تامین مالی آنها با زن هست.
#شبهه
#فمینیسم
#معارف_اعتقادی👇🌹
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
1340- Children Marriage.pdf
333.9K
پاسخی مختصر به ادعای نادرست «کودکهمسری» خواندن ازدواج حضرت زهراء (س)
این یادداشت در چهار محور اصلی و با تکیه بیشتر بر محور چهارم نگاشته شده است:
🔺1- نکات و عناوین کلّی در مورد عناصر مهم دخیل در ازدواج
🔺2- نکات و عناوین اصلی مرتبط با ماجرای ازدواج حضرت زهراء (س)
🔺3- رواج و مشروع بودن مقوله موسوم به «کودکهمسری» در فرهنگ ایران باستان و آیین زرتشتی بلکه تشویق به آن
🔺4- «کودکهمسری» در غرب؛ مطالبی ناگفته و ناشنیده که هر انسانی باید بداند!
در پاورقیهای این یادداشت به مطالب بسیار مهمی اشاره شده است.
#معارف_اعتقادی👇🌹
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
خلاصه امربه معروف و نهی از منکر به زبان تصویر
👌👌همین روش در تمام منکرات چه در حیطه مسئولین، چه اجتماع و چه فرد جوابگو است.
#امر_به_معروف
#ولایت_فقیه
#معارف_اعتقادی👇🌹
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
rajab 1444 Final.pdf
328.6K
🌀 جدول مراقبهی رجبیه
📝 اعمال و اذکار ماه رجب
📿 اعمال آورده شده در جدول مراقبه، مخصوص کل ماه است که برای آسانی انجام آن و دائم الذکر بودن، به تعداد روزهای ماه تقسیم گردیده است؛ با انجام اعمال و اذکار هر روز، خانهی مربوط را علامت بزنید.
♨️ مطابق توان و ظرفیت خود اذکار را انتخاب کنید و لازم نیست همهی اعمال را انجام دهید.
✅ به جهت تأکید اساتید اخلاق از جمله استاد ایوبی (از شاگردان مرحوم سعادتپرور)، دعاهای روزانه ماه رجب نیز به جدول مراقبه امسال اضافه شده است که منتشر میگردد.
📚 منابع:
1️⃣ اقبال الاعمال
2️⃣ مفاتیح الجنان
#نشر_حداکثری
#مراقبه_رجب
#رجب
#معارف_اعتقادی👇🌹
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
دعای ماه رجب ✨
ای خدایی که به آنکه گداییکند، عطا میکنی
ای خدایی که به آنکه گدایی نکند، عطا میکنی
و حتی به آنکه تورا نمیشناسد، با مهربانی و دلسوزی ، لطف و بخشش میکنی!
#معارف_اعتقادی👇🌹
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
سؤال❓❓❓
این ادعا که کامپیوتر فکر میکند یا تنها کامپیوتر میاندیشد، چه تأثیری در برخی از باورهای دینی دارد؟ و آیا تعارضی با مضمون متون دینی پیدا میکند؟
پاسخ
#قسمت_اول
📌 در هوش مصنوعی، دو ادعای مهم به چشم میخورد: برخی ادعا میکنند که کامپیوتر به معنای حقیقی کلمه میاندیشد (فرضیه دستگاه نمادها). برخی دیگر هم ادعا میکنند تنها کامپیوتر میتواند بیندیشد، (فرضیه قوی دستگاه نمادها). متون دینی هم در پارهای از موارد بر اندیشیدن و تعقل تکیه میکنند. آیا اندیشیدن به معنای واحدی در دو مورد به کار میرود؟ و آیا دین و متون دینی میتواند تفاوتهایی میان انسان و کامپیوتر را نشان دهد؟ نگارنده تلاش میکند پاسخهایی برای این پرسشها بیابد و با توجه به متون دینی تفاوتهایی میان آنها را روش سازد.
نخست باید مقصود متخصصان هوش مصنوعی را از اصطلاح “هوش” Intelligence روشن سازیم؛ چرا که نگاه آنان نسبت به مقوله هوش و مفاهیم مرتبط مانند عقل، ذهن و غیره کاملاً متفاوت است. امروزه در میان دانشهای موجود، اصطلاح هوش در روان¬شناسی بسیار کاربرد دارد. و روان¬شناسان از بهرههوشی افراد و امور مرتبط با آن بحث میکنند. ولی در هوش مصنوعی این اصطلاح کاربردی کاملاً متفاوت دارد. (Desouza, ۲۰۰۲:۲۷)
◀️در هوش مصنوعی برای شروع کار، تعریفی عملی از هوش ارائه میشود. معمولاً فلاسفه به تعاریف مفهومی بیشتر رغبت دارند و دوست دارند مفهوم هوش و عقل و غیره را روشن سازند. اما بنا به دلایلی، متخصصان هوش مصنوعی تعریف عملی را برگزیدهاند. یک دلیل این گزینش به این نکته بر میگردد که نزاعهای مفهومی؛ یا نزاع برای تعریف مفاهیم فایدهٔ چندانی ندارد و غالباً بینتیجه پایان مییابد. اگر بخواهیم با تعریف مفاهیم “هوش” و “تفکر” رابطهٔ آنها را بیابیم و ببینیم آیا هوش همان تفکر است یا نه، بیشتر در نزاعی لفظی درگیر خواهیم شد. زیرا، بیتردید دو واژهٔ مذکور از لحاظ مفهومی تفاوت دارند و یک چیز را نمیرسانند و ادعای آنان، تساوی مفهومی این دو واژه نیست. بلکه، چنانکه بعداً توضیح خواهیم داد، به نظر آنان این دو اصطلاح یک حقیقت قابل اندازهگیری را نشان میدهند.
آلن تورینگ (Alan Turing)، یکی از پیشگامان بحث هوش مصنوعی، به خاطر اهداف عملی که در هوش مصنوعی دنبال میشود، ملاکی نسبتاً مقبول برای همگان را برای تعیین هوش پیشنهاد داده است. انگیزه و دلیل طرح این ملاک، چنانکه در بالا اشاره کردیم، اجتناب از نزاعهای لفظی و مباحث فلسفی بینتیجه بوده است. تورینگ پیبرده بود که با پرداختن به مباحث رایج فلسفی دربار? این واژه، نمیتواند ارتباطی میان کارکرد ماشینها و ذهن بشر را بیابد. از ا?ن رو او پیشنهاد کرد که ما باید مسایل لفظی و مفهومی در این مورد را کنار بگذاریم و آزمون سادهای را در این زمینه مطرح کنیم و سپس، خود ماشینها را به نحو عینی و ملموس بررسی کنیم. همچنین، او پیشبینی کرد که تا سال ۲۰۰۰، دستگاههای کامپیوتر از این آزمون سربلند بیرون خواهند آمد و تعاریف مخالف بیمعنا جلوه خواهند کرد.
◀️آزمون تورینگ بر پایهٔ یک بازی استوار شده است که “بازی تقلید” (imitation game) نام دارد. در این بازی سه فرد ناآشنا هستند که دو نفر از آنان که شاهد هستند جنسیت مخالف دارند و نفر سوم پرسشگر است. پرسشگر تلاش میکند تا جنسیت دو شاهد را صرفاً از راه طرح پرسشهایی تعیین کند یکی از دو شاهد، که مرد است، تلاش میکند تا جنسیتاش را مخفی بدارد، ولی شاهد دیگر که یک زن است، صادقانه به پرسشها پاسخ میدهد. اگر پرسشگر به پاسخ درست دست بیابد شاهد زن موفق شده است و اگر به پاسخ درست دست نیابد، شاهد مرد پیروز شده است. برای اینکه، پرسشگر به هیچ سرنخ دیگری، مانند صدا، چهره و غیره، دسترسی نداشته باشد، پرسشها و پاسخها از طریق دستگاه دور چاپگر مبادله میشوند. نظر تورینگ این است که اگر اکنون به جای شاهد مرد یک کامپیوتر جایگزین سازیم و ببینیم که این دستگاه میتواند پرسشگر ماهر را فریب دهد، در این صورت از آزمون سربلند بیرون آمده است. (Haugeland, ۱۹۸۵:۶)
◀️چرا چنین آزمون عجیب و غریبی، آزمون هوش میشود؟ درحقیقت، استفاده از دستگاه دور چاپگر و تصویر مردی که میخواهد فریب دهد و غیره، همه صحنهآرایی برای آزمون است. اصل و اساس آزمون گفتگو است. آیا کامپیوتر میتواند مانند یک شخص صحبت کند؟ یا نه، تفاوتهایی هم وجود دارد؟
#ادامه_دارد
#معارف_اعتقادی👇🌹
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
#قسمت_دوم
#هوش_مصنوعی
● بررسی آزمون
◀️مشکل اصلی آزمونهای از این قبیل در این نکته نهفته است که هوش میتواند درجات مختلفی داشته باشد. آدمیان درجات متفاوتی از هوش دارند که میتوانیم آنها را اندازهگیری نماییم. اما خود این فرض هم که کامپیوتر چنین هوشی دارد جای تردید است. در مورد کامپیوتر تنها میتوانیم بگوییم که میتواند براساس برنامهریزی خاص دقیقاً عمل کند. به عبارت دیگر، آنها صرفاً براساس برنامهریزی پیش میروند. امّا آیا واقعاً فکر میکنند؟ متخصصان هوش مصنوعی، مانند تورینگ، در پاسخ مفهوم “فکر” یا “هوش” را بهگونهای تعریف میکنند که ماشین را هم دربر میگیرد. امّا آنها درواقع به جای حل مسأله، پیشفرض نادرستی وارد مسأله میکنند که به مصادره به مطلوب میانجامد.
#معارف_اعتقادی👇🌹
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
#موسسه_کلامی_احیاء باهمکاری سازمان تبلیغات شهرستان اسدآباد برگزار میکند:
دوره آموزشی مبلغان با موضوع
آشنایی با ادیان و فرق (مسیحیت تبشیری، اهلحق)
❇️ با حضوراساتید گرانقدر حجتالاسلام علی رسولی و استاد محسن منصوری
🔺زمان: دوشنبه ۳ بهمن ماه ساعت ۹ صبح
🔺مکان : شهرستان اسدآباد، سالن اجتماعات حوزه علمیه برادران.
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
دل شیدا یا بیان شیوا.pdf
197.8K
📝 یادداشتی پیرامون نامه اخیر دکتر مدرسی طباطبایی درباره نظریه علمای ابرار
به قلم استاد مصطفی سلیمانیان
عضو هسته علمی #موسسه_کلامی_احیاء
#معارف_اعتقادی👇🌹
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
داستانک
♦️کشاورزي يک مزرعه ی بزرگ گندم داشت. زمين حاصلخيزی که گندم آن زبانزد خاص و عام بود.
هنگام برداشت محصول بود. شبی از شبها روباهی وارد گندمزار شد و بخش کوچکی از مزرعه را لگدمال کرد و به پيرمرد کمی ضرر زد.
پيرمرد کينه ی روباه را به دل گرفت. بعد از چند روز روباه را به دام انداخت و تصميم گرفت از حيوان انتقام بگيرد. مقداری پوشال را به روغن آغشته کرده، به دم روباه بست و آتش زد.
روباه شعله ور در مزرعه به اينطرف و آن طرف می دويد و کشاورز بخت برگشته هم به دنبالش.
در اين تعقيب و گريز، گندمزار به خاکستر تبديل شد...
وقتي کينه به دل گرفته و در پی انتقام هستيم، بايد بدانيم آتش اين انتقام، دامن خودمان را هم خواهد گرفت!
هنر است ببخشيم و بگذريم..
به امیـــد فردایی بهتـــر
#کینه
#بخشش
#معارف_اعتقادی👇🌹
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
👹 چهرهاى به نام «كینیاز دالگوركى» از شاهزاده های روسى كه در زمان قاجاریه در ایران زندگى مىكرد از طرف دولت پادشاهى تزارى مأموریت داشت تا دست به ساختن فرقههاى مذهبى بزند و از این طریق بین مردم اختلاف بیفكند و از قدرت و صولت اسلام و روحانیت در میان مردم بكاهد. او پس از ورود به ایران به ظاهر مسلمان شد و در سلك طلبگى در آمد و به تحصیل علوم دینى پرداخت. وى سالها در حوزههاى علمیه ایران و پس از آن در عراق، در درسهاى بزرگان و علماى متعددى شركت كرد و در علوم دینى به مراتب و درجات بالایى دست یافت.
🔥از جمله اساتیدى كه دالگوركى در درس وى شركت مىكرد سید كاظم رشتى بود. در همین درس بود كه او مهره مناسبى را براى اهداف خویش پیدا كرد و با او طرح دوستى ریخت و بسیار گرم گرفت و روابط بسیار نزدیكى برقرار كرد. این فرد یكى از شاگردان سید كاظم رشتى به نام «سید علىمحمد شیرازى» بود كه بعدها به «سید علىمحمد باب» شهرت یافت. دالگوركى او را مهره بسیار مناسبى براى مقاصد خود تشخیص داد و بیش از همه خود را به او نزدیك كرد. سید علىمحمد اهل قلیان بود و او از این فرصت استفاده مىكرد و گاهى بر آتش قلیان مقدارى حشیش مىگذاشت و نتیجتاً حالت نشئگى به وى دست مىداد. دالگوركى در عالم نشئگى مطالبى را به سید القا مىكرد. كمكم به سید علىمحمد گفت كه شما نماینده امام زمان(علیه السلام)هستید و من به شما و مقام بسیار والایتان واقفم و ایمان دارم! در اثر این القائات و تحت تأثیر مواد مخدر كمكم خود سید علىمحمد هم این مطلب باورش شد و در همان عوالم نشئگى و حالت نیمه مستى حرف هایى زد و ادعاهایى مطرح كرد و سرانجامِ كارها و داستان او به پایه گذارى فرقه «بابیت» و «بهائیت »منجر شد.
🌙 سید علىمحمد شیرازى تحصیلات مقدماتى خود را در مكتبخانه و نزد استادى به نام شیخ عابد گذراند و چون در همان ابتداى كودكى پدرش را از دست داده بود به همراه دایى خود به بوشهر رفت و در آنجا مدتى به كار تجارت مشغول بود. وى در كنار تجارت به تحصیل علوم عربى پرداخت، ولى اعتناى زیادى به علوم متداول آن زمان نداشت و بیشتر به خواندن دعا و اذكار و ریاضتهاى صوفیانه اهتمام داشت. او در هواى گرم تابستان بوشهر ساعتها بالاى پشتبام زیر آفتاب مىایستاد و به خواندن برخى دعاها و اوراد مشغول مىشد. طبق نظر برخى نویسندگان، همین كار او موجب برخى اختلالات فكرى در وى شده بود. وى بعداً به كربلا رفت و حدود دو سال در درس سید كاظم رشتى كه در آن زمان رئیس طایفه شیخیه بود شركت كرد. آشنایى او با كینیاز دالگوركى مربوط به همین زمان است. سید علىمحمد شیرازى پس از این دو سال و تحت تأثیر القائات كینیاز دالگوركى ادعاهایى را مطرح ساخت.
☀️ به علت اختلافاتى كه در سخنان و تعبیرهاى او وجود دارد ادعاهایش تا حدودى در پرده ابهام باقى مانده، ولى با ملاحظه كتابها و نوشتههایش مىتوان فهمید كه او حداقل پنج بار ادعاى خود را تغییر داده است. ابتدا ادعاى «ذِكریّت» مىكرد، كه به سید ذكر مشهور شد. بعد ادعاى «بابیت» داشت و ادعا مىكرد كه با امام زمان(علیه السلام) رابطه دارد و باب آن حضرت است و مردم مىتوانند از طریق او با امامزمان(علیه السلام) كه در پس پرده غیبت است ارتباط برقرار كنند. سپس پا را فراتر گذاشت و ادعاى «مهدویت» كرد و گفت اصلا من خود امام زمان هستم. اما ادعاهاى او در این حد نماند و پس از ادعاى مهدویت، مدعى «پیامبرى» و آوردن شریعت و كتاب آسمانى جدید شد. ادعاى پنجم او نیز چنان كه از برخى كلمات وى استفاده مىشود، «الوهیت» و «خدایى» بوده است!
🏛 شروع ادعاهاى او از سال 1260ق (1844م) بود و شش سال بعد و پس از فراز و نشیبها و آشوبها و غائلههایى كه این ادعاها به همراه داشت، سید علىمحمد شیرازى در شعبان 1266ق به دستور امیركبیر، وزیر ناصرالدین شاه قاجار (كه در آن موقع حاكم تبریز بود) در تبریز تیرباران شد.
🕹 آرى ریشه و اساس پیدایش دم و دستگاه و تشكیلات «بهائىگرى» به یك شاهزاده جاسوس تزار روس باز مىگردد كه اصلا به قصد فرقه سازى و اختراع مذهب و پاشیدن تخم تفرقه در میان مسلمانان وارد ایران شده بود.
منبع: در جست و جوی عرفان اسلامی، مرحوم آیت الله مصباح
#معارف_اعتقادی👇🌹
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
بهائیت، فساد، جاذبه های جنسی
🔵تشکیلات بهائی در جهت جذب افراد مخصوصا جوانان به بهائیت از ترفندهاوشگردهای مختلفی از جمله جاذبه های جنسی استفاده میکنندکه این خود سبب ترویج فسادوبی حیایی وتغییرسبک زندگی در سرزمین های اسلامی میشود.
به عنوان نمونه:
⬅️تشکیلات بهائیت پس از استقرار نیروهای آمریکا در عراق تحرکات مشکوکی را برای ترویج این آیین خرافی در این کشور آغاز کردند گفته میشود این نیروها در این نیروها یک محفل ملی در بغداد و چهار محفل ملی دیگر در شهرهای بصره موصل را اندازی کردند بنا بر طرح یکی از رهبران ارشد این فرقه قرار است نیروهای اعزامی با استفاده از ابزارهایی چون جاذبه های جنسی اقدام به جمعآوری طرفدار برای فرقه خود کنند.
جریان شناسی ص 142
#معارف_اعتقادی👇🌹
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پندانـــــــه
آن كس كه تفكر ندارد به نجات نزديکتر است،
تا كسى كه تفكراتش را به انحراف كشيدهاند.
📚 استاد صفائی حائری
#معارف_اعتقادی👇🌹
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b