آقایون خانوما برید بگیرید بخوابید.بقیه ی بحث باشه برای فردا
اونایی هم که فردا امتحان دارن خیلی امید نداشته باشن....شهریور ماه باز باید بیاین مدرسه
تا امیدی دیگر بدرووود👋
بازم ممنون که وقت گذاشتین و عرائض مارو خوندین🤝
یاعلی
•محبوب من
جای تو خالی است
هرچه که گردویش را اضافه کردم
هرچه که کشمشش را
هرچه که ادویه اش را بیشتر کردم
اما
باز جای خالی ات را برای من پر نکرد
کاش تو بودی
من به همان پیاز تنهای گوشه ی صفحه دلخوش بودم.
•محبوب من...
@ein_ta
•محبوب من
میخوام برنج درست کنم,هرچی میگردم روغن مایع رو نمیبینم.کجا گذاشتیش؟!
#ناشناس
+درست کردن برنج چه ربطی به روغن داره؟!
_جدی میفرمایید؟!پس اینی که خانوما قبل از دم گذاشتن میریزن رو برنج تا برنجشون خشک نشه رو از کجا آوردیم ما؟!
#ناشناس
+تو شیشه ی رب گوجه
_نه اونجا نیست.ماتو شیشه رب گوجه هامون آبلیمو میریزم
#ناشناس
+الان اومدم تو کانال.دارم پیامای محبوب من هارو میخونم.خوشم میاد وسط این بحث چارتا نکته ی جالبم میگین.
_یادمه چند وقت پیش یکی از مسجدی هامون میگفت حاج آقا کانالت به کانال آخوندا نمیخوره.بیا مسایل سیاسی و فرهنگی رو بگوچیکا شعر و اینجور چیزا داری؟
بهش گفتم هروقت تو رفتی ساندویچی ،بهت یه نون با یه خیارشور با یه گوجه با ربع کیلو کاهو با دوتا همبردادن منم همینکارو میکنم.ساندویچ فروشه میدونه باید همه اینارو خودش پیچ کنه و با دیزاین خاص خودش بده دست مشتری،اونوقت من ندونم که هر حرفی رو باید خوشکلش کنم بعد بگم؟!
به نظر حقیر تاثیر کلامی که به صورت غیر مستقیم به مخاطب داده بشه بیشتر از کلامیه که به صورت مستقیم و چکشی به مخاطب ارایه بشه هستش.بنده وسط چارتا شوخیو یا به قول خودم چرت و پرت گویی هام دو تا حرف میزنم ...ب نظرم اینجوری بیشتر به جون مخاطب میشینه.
-عِــینْطاٰء-
#ناشناس +الان اومدم تو کانال.دارم پیامای محبوب من هارو میخونم.خوشم میاد وسط این بحث چارتا نکته ی جال
#ناشناس
+دقت کردین چند وقته مثالاتون همش در مورد غذاس.مثل مثال ساندویچ 😐
_گشنمه..میفمی.گشنمه گشنه😅
#ناشناس
+اره درسته مثلا من الان یاد گرفتم که یکم دست از لجبازی بردارم و برم ناز خانومم که قهره باهامو بکشم 😫
_آفرین...این خوبه.🫵