لینک ورود به کرسی ترویجی "تساهل و تاثیر آن بر ساختار اداری مسلمانان و شکل گیری تمدن اسلامی"
http:dte.bz/historyconf
بخش اعظم ثروتی که امروز در کشور انگلیس جمع شده، متعلق به مردم دیگر نقاط جهان است. انگلیسی ها طی قرون گذشته با غارت اموال کشورهای ضعیف تر از راه فریب و ریاکاری، با اموال نامشروع، کشوری ثروتمند به لحاظ مادی درست کرده اند. اما در این سرزمین روح انسانیت مرده است و مردم آن به خصوصیاتی نظیر اشتیاق ذاتی به سرقت و دغلکاری معروف شده اند. آمار وحشتناک دزدی از فروشگاهها و مراکز خرید نشان می دهد که میل به دزدی با توجه به انتقال ویژگی های اجداد از طریق ژن به نسلهای بعدی، در میان مردم این کشور نهادینه شده است.
شاید بهتر باشد ماهیت درونی انگلیسی ها را از زبان هنری لابوچر، نماینده مجلس عوام انگلستان که جان اسکانلون در کتاب نفیس "همین است حقیقت امور خارجی" به آن اشاره کرده است بشنویم:
"ما بدون استثناء، بزرگترین راهزنان و غارتگرانی هستیم که تاکنون روی کره زمین زیسته اند. ما به این دلیل هم که دورو و ریاکار هستیم، از مردم دیگر نقاط دنیا بدتر هستیم. ما اموال و دارایی ها را چپاول می کنیم و همیشه وانمود می کنیم که این کار را به نفع مردم جهان انجام می دهیم" (کتاب چند مقاله تاریخی اثر فریدون آدمیت، صفحه ۶۵)
هدایت شده از مُستَبین
🍎 نوروز و اهلبیت
✅ در تاریخ ایران پس از اسلام، پیوسته درباره جایگاه #نوروز در اسلام و نزد امامان شیعه بحث و گفتگو وجود داشته و بر فقه شیعه نیز سایه افکنده است. چنانکه استحباب غسل و روزه از آثار آن است.
⛔️ به جز یک روایت که امام #کاظم(ع) را در ظاهر مخالف این رسوم نشان میدهد و البته منبع و شرایط صدور آن قابل بررسی است، خبر دیگری از مقابله ائمه با این رسم ایرانیان سراغ نداریم.
🥣 #امیرمومنان از عیدی دادن ایرانیان استقبال کرد و مضمونی مشابه این فرمود که هر روزتان (یا هر روزمان) نوروز باد!
@Mostabin
❇️ اصراری بر اسلامی کردن این آداب باستانی نیست اما در #عهدنامه مالک اشتر به عنوان یک سند مهم از سوی امیرمؤمنان چنین توصیه شده است:
👈 با آداب و رسوم مردم که اشکالی در آن نیست و با آن الفت گرفتهاند، مقابله نکن.
🌸 آغاز سال ۱۴۰۳ که با ایام پربرکت ماه ضیافت الهی مصادف شده است، بر همراهان گرامی مبارک باد. 🌹
#مستبین
در ایتا
https://eitaa.com/Mostabin
در تلگرام
https://t.me/AlMostabin
هدایت شده از مُستَبین
حلم حسنی
⛔️ در بین مؤمنان کم نیستند کسانی که صبر و تحملشان اندک است و در برابر ناملایمات اجتماعی یا رفتارهای ضد دین یا آنچه آنان بیدینی تصور میکنند بنا به ضربالمثل معروف از کوره در میروند و مخالف خود را به باد لعن و ناسزا میگیرند.
🪓 شکی نیست که نتیجه این برخوردها معکوس خواهد بود و چه بسا سبب مظلومنمایی طرف مقابل شود.
@Mostabin
❗️امام حسن #مجتبی(ع) در دورهای زندگی میکرد که بنیامیه حتی در مقابل آنحضرت و گاه در خطبه جمعه به پدرش #امیرمؤمنان و اولین مسلمان، اهانت میکردند ولی ایشان آن را با بدی و ناسزا پاسخ نمیداد.
🟦 حلم و بردباری اهلبیت زبانزد است و داستان مرد شامی که از امام #حسن(ع) بدگویی کرد و ایشان با اخلاقی نیکو به او واکنش نشان داد، مشهور.
#مستبین
در ایتا
https://eitaa.com/Mostabin
در تلگرام
https://t.me/AlMostabin
پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت علیهم السلام در اسفندماه سال 1397 اقدام به برگزاری همایش بین المللی با عنوان «امام علی علیه السلام الگوی عدالت و معنویت برای جهان امروز» نمود. مجموعه مقالات منتخب این همایش در چهار جلد به انتشار رسیده و در دسترس علاقه مندان قرار گرفت.
مجموعه مقالات با موضوع "امام علی علیه السلام و حکمرانی عادلانه" به بررسی مباحث حوزه عدالت محوری در حکومت امیرالمؤمنین علیه السلام می پردازد. این موضوع به لحاظ اینکه الگوگیری از شیوه حکومت حضرت اهمیت زیادی در حکمرانی در دنیای کنونی دارد، جایگاه ویژه ای در همایش داشته است.
"امام علی علیه السلام و حقوق انسانی" عنوان دیگر مجموعه مقالات همایش است که با ارائه یازده مقاله به بررسی موضوع حقوق انسانی که به متعالی ترین شکل در حکومت امیرالمؤمنین علیه السلام دیده شد و هم اکنون می تواند الگوی مناسبی برای حقوق بشر در جوامع مختلف انسانی باشد.