فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معنای #امتحان در بیان عجیب #شهید_سلیمانی
(از لشکر #ده_ها_هزار نفری، فقط #چند_نفر ماند!!!)
@ejtehadjame
عطاءالله مهاجرانی وزیر ارشاد دولت اصلاحات در رشته توئیتی به اظهارات اخیر آقای امجد واکنش نشان داده و با ذکر خاطرهای از وی پرداخته و به نظرات اخیر او انتقاد کرده است.
مهاجرانی در توئیت خود نوشته:
«در آستانه ماه رجب سال گذشته که باخبر شدم، آیت الله امجد به فرانسه مىآیند. با ایشان صحبت کردم، که یک دهه فرانسه بروم و هر روز با ایشان روزى ٤ تا ٥ ساعت رسالة الولایة علامه طباطبایى را بخوانم و براى جوانان کتابى در شرح و تفسیر رساله بنویسم. ممکن نشد.
پیشنهاد کردم ایشان در این فرصت ویژه روزگار کرونا، کتابى در تفسیر قرآن مجید و در تبیین "غرر آیات" بنویسند. به دوستان تهران هم گفتم منابع لازم را براى ایشان ارسال کنند. ممکن نشد. ناگاه ایشان با سخنانى بسیار تند و ساختارشکن همه ما را بهت زده کردند.
آیتالله خامنهاى رمز اقتدار و عزت ملى و سربلندى ملت و نظام جمهورى اسلامى ایراناند. مىتوان خیرخواهانه از بسیارى از امور اجرائى و قضایى و مجلس و سپاه انتقاد کرد. اما ساختارشکنى و انکار انقلاب و نظام امر دیگرى است. به تعبیر امیرمؤمنان: لقد صرت جسرًا لمن حارب الله و رسوله.
ربنا لا تکلنا الى انفسنا طرفة عین ابدا لا اقل من ذالک و لا اکثر. و لله الحمد حمد الشاکرین.»
بسمه تعالی:
کانال #مکتب_شهید_سلیمانی🌹 و یاران شهیدش👇
https://eitaa.com/joinchat/214630435C94afd95600
🗓سالروز رحلت فقیه عالیقدر
🏳آیةالله سیدمحمودشاهرودی
💠رهبرانقلاب
‼️با تأسف و اندوه خبر درگذشت فقیه عالیقدر و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیةالله سیدمحمود هاشمی شاهرودی را دریافت کردم. این ضایعهی اسفبار که پس از حدود یک سال بیماری سخت و دردناک واقع شده است، مایه تألّم همهی کسانی است که به مقام علمی و خدمات باارزش ایشان به نظام اسلامی و نیز به مجموعههای فقهی و اصولی و حقوقی حوزههای علمیّه آشنا میباشند. ایشان استادی بزرگ در حوزه علمیه قم و کارگزاری باوفا در مهمترین تشکیلات نظام جمهوری اسلامی، عضو مؤثری در شورای نگهبان و رئیس موفّقی در مجمع تشخیص مصلحت بودند و آثار و برکات علمی بسیاری از خود بر جای نهادند. ایشان همچنین برادر سه شهید و از یاران و شاگردان و همراهان شهید نامآور و بزرگوار سید محمدباقر صدر بود. ٩۷/۱۰/۴
‼️لازم است به نوبهی خودم ابراز تأسّف بکنم از فقدان دو عالم و فقیه باارزش و حقیقتاً ملّا، مرحوم آقای شاهرودی و مرحوم آقای مؤمن؛حقیقتاً هر دو استوانههایی بودند برای حوزهی علمیّهی قم، مفید بودند، ملّا بودند؛ ملّاهایی که در خدمت اهداف انقلاب حرکت میکردند واقعاً، و برای ما، برای حوزه، فقدان این عزیزان ضایعه بود. چراکه به معنای واقعی کلمه در خدمت آن چیزی که احساس میکردند برای کشور و برای انقلاب لازم است قرار داشتند؛ بدون هیچ چشمداشتی. انشاءالله فقهای جوان ما تلاششان، دقتشان، کارشان در زمینه مسائل فقه اسلام را هر چه میتوانند قویتر کنند، دقیقتر کنند، کارها دنبالگیرتر انجام بگیرد؛ وجود ملّاهای قوی و بهروز و آگاه از مسائل کشور لازم است. ۹۷/۱۲/۲۳
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻کتاب هایی که اشک استاد رحیم پورازغدی را در می آورد...
*سکولازیم موقعی پیش می آید که حکم شرعی معلوم نیست.
🆔 @ejtehadjame
یک خاطره جالب از دوران کودکی سید محمد حسین طباطبایی(حافظ قرآن):
میخواهم خاطرهای را نقل کنم که مرتبط با بحثمان هم باشد. به خاطر دارم که یکی دو سال بعد از برنامههایی که در مکه و ایام حج در سال ۱۳۷۶ داشتیم، آنجا برای خانواده وزیر کشور عربستان هم برنامه اجرا کردیم و بعد هم برگشتیم. خوب این اجرای برنامه ما، بین خانواده سلطنتی عربستان خیلی پیچیده بود و بین خانوادههای خودشان نقل میشد که مثلا این بچه آمده و برنامه اجرا کرد و این طور قرآن میخواند و... به این صورت افراد دیگر و خانواده سایر مقامات عربستان هم مطلع شده بودند. به هر حال دو سال بعد از آن تهران، پیش سفیر آن زمان ایران در عربستان بودیم، ایشان میگفت که یکی از مقامات عربستان، پسر امیر عبدالله، معروف به امیر ترکی، با چند نفر هیئت همراه آمدند کاخ نیاوران و گفتند: «میخواهیم با آقای طباطبایی هم یک دیداری داشته باشیم». البته به صورت رسمی نیامده بودند، ما رفتیم آنجا و تقریبا ساعتهای نه و نیم، ده شب بود، نشستیم و ایشان کمی صحبت کرد و بالاخره گفت که ما وصف شما را که آمدید در کاخ سلطنتی و آنجا برنامههایی را داشتید شنیدیم. حالا آمدهایم خودمان از نزدیک ببینیم. به او گفتند که ایشان حافظ قرآن هستند از هر جای قرآن که دوست دارید، میتوانید سؤال کنید. امیر به مبل لم داده بود؛ البته با یک تکبر خاصی و گفت: «نه، من سؤال حفظ از ایشان ندارم». گفتند: «چه سؤالی از ایشان دارید؟» گفت: «برای من شعر بخوان». گفتند: «ایشان معروف نیست که شعر حفظ کرده باشند. ایشان حافظ قرآن هستند». اصرار کردند که نه شعر بخواند، حالا به لطف خداوند؛ چون زبان عربی را کار میکردیم، بسیاری از شعرهای عربی را که در مدح اهلبیت علیهم السلام بود و بعضی از اشعاری که خود اهلبیت علیهم السلام سرودند، اینها را حفظ کرده بودیم. خدا لطف کرد بین تمامی اشعاری که حفظ کرده بودم، یک شعر خیلی مناسب را انتخاب کردم، همان شعر معروف امام هادی علیهالسلام را که در مجلس متوکل، خوانده بودند، در وصف پادشاهان که بالاخره آخر و عاقبت تمام خوشیهایی که اینها داشتند چه میشود؛ خیلی با جزئیات آنجا گفته میشود که خیلی جالب است. شعر نزدیک یک صفحه است و من هم همهاش را حفظ بودم و خیلی شمرده شمرده از ابتدای آن شروع کردم به خواندن و نگفتم که شعر از کیست و برای چه کسی خوانده است. شروع کردم به خواندن خیلی شمرده شمرده و با همان شیوهای که خودم در زمان بچگی داشتم، خیلی احساسی میخواندم، بعد دیدم که یواش یواش وقتی به وسطهای شعر رسیدم، هر چه بیشتر میگذرد، این شخص خودش را بیشتر جمع و جور میکند، اول خیلی متکبرانه نشسته بود؛ اما از اواسط شعر به بعد خودش را جمع کرد، دیدم چشمانش سرخ شده، خیلی متأثر شده تا رسیدم به آخر شعر، دیدم اشک توی چشمانش جمع شده در واقع همه را تطبیق داده بود به خودش؛ بعد هم خیلی تشکر و تقدیر کردند.
@ejtehadjame
howzeh.dat.apk.apk
5.87M
#نرم_افزار
#حوزه_دات؛ اپلیکیشنی کاربردی ویژه طلاب و روحانیون گرامی (برادران و خواهران).
@ejtehadjame
org.fetyan.sharh.apk
13.88M
#نرم_افزار
#شرح»؛ شبکه #روابط_حدیثی
با «شرح» علل، موانع و آثار عناوین مدنظر خود را در احادیث جستجو کنید…
@ejtehadjame