🔴فاصله طبقاتی به اموات رسید! سنگ قبر ۲۲۰ میلیونی درکرمان !
🔸این قافله به کجا میرود!!!!
🌾@ejtomaeeosku
هدایت شده از 🌷عکسنوشته شهدا 🌷
💌 #کلام_شهید | #شهید_همت
🔻«...برای حفظ حیثیت جمهوری اسلامی و بنا بر فرامین حضرتِ امام، ما حق نداریم سستی به خرج دهیم. اگر ما ذرّهای از خودمان سستی نشان بدهیم، این در حکم ضربهای است بر ولایت امر، و کفران نعمت تلقّی می شود.
ذرّهای سهلانگاری از جانب ما، در حکم خیانت به امام و #انقلاب_اسلامی است و باعث میشود تا تن به ذلّت بدهیم و تا ابد نتوانیم سرمان را بلند کنیم!...»
#شهید_حاج_ابراهیم_همت 🌷
نشر با ذکر #صلوات🌹
🌹 @AXNEVESHTESHOHADA
#اختصاصی_عکسنوشته_شهدا
هدایت شده از روشنگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ناکارامدی #سند۲۰۳۰ برای جلوگیری از تجاوز به #کودکان
▫️کدوم آموزش میتونه بچه ها رو از تجاوز نجات بده؟
▫️آمار وحشتناک #تجاوز به کودکان در #آمریکا☝️
🔺بخشی از مستند #ایکسونامی
🔗 خرید مستند: cinemamarket.ir/p/a207
🆘 @Roshangari_ir
🔻 Instagram.com/roshangari
⭕️آرایش زن در اجتماع
🔶آرایش در برابر نامحرمان از نگاه دین ممنوع بوده و مورد نکوهش قرار گرفته است. خداوند متعال به زنان مؤمن دستور میدهد: «زینت و آرایش خود را آشکار نکنند جز آن مقدارى که آشکار است (صورت و دستها تا مچ) مگر براى شوهران و دیگر محارم». و در ادامه به زنان مؤمن سفارش میکند: «هنگام راه رفتن پاهایشان را به زمین نکوبند تا زینت مخفى آنان [که همان خلخال پا است] آشکار نشود و یا صداى آن شنیده نشود و موجب جلب توجه نامحرمان نگردد».[نور،۳۱] آسیبها و پیامدهاى منفى و گاهى غیرقابل جبران به واسطه حضور تحریک کننده زنان در بین نامحرمان دامنگیر فرد، خانواده و جامعه میگردد و در اینجا به گوشه اى از این آسیب ها اشاره مى نماییم:
1⃣«پیامدهاى فردى»:
🔻به طور طبیعى آرایش چهره به نوعى توجه و نگاه نامحرمان را به خود جلب مى کند، بدیهى است که این کار زمینه برخى از تحریکات را براى طمع ورزى ایجاد مى نماید، در حالى که حفظ شخصیت زن و کرامت انسانى او مى طلبد که با وقار لازم از منزل بیرون شود و از هر چیزى که توجه و رغبت دیگران را به او جلب میکند پرهیز نماید.[۱] بنابراین خود زنان آرایش کرده، اولین کسانى هستند که در #معرض_آسیب قرار مى گیرند. از سویى شخصیت زن به خاطر حضور آرایش کرده او در جامعه، او را تا حد یک عروسک، یا یک کالاى بى ارزش به سقوط میکشاند و ارزشهاى والاى انسانى او به کلى بدست فراموشى سپرده مى شود، و تنها بعنوان وسیله اى براى کامیابی هاى جسمى مورد توجه قرار مى گیرد.[۲]
2⃣«پیامدهاى خانوادگى»:
🔻بنیان خانواده، مقدس ترین پیوند اجتماعى است. براى ثبات این بنیان، #عفت و #حجاب مهم ترین عامل به شمار مى آید. اگر زنان آرایش ها و خودنمایى ها را به بیرون منزل بکشانند، و مورد نگاه هاى هوس آلود نامحرمان قرار بگیرند، ناخواسته عامل پیامدهاى منفى خواهند شد که در اینجا به برخى از آنها اشاره مى شود:
💠سستى نظام خانواده و تأخیر در ازدواج:
🔹حضور دختران آرایش کرده در جامعه موجب تنوع طلبى پسران در انتخاب همسرشان مى شود و در آرزوى رسیدن به دخترى که همه زیبایى ها را داشته باشد، ازدواج را به تأخیر مى اندازند. برخى دختران تصور مى نمایند اگر آرایش کرده در جامعه رفت و آمد کنند، زمینه ازدواج آنها بیش تر فراهم مى گردد؛ اما واقعیت آمارها خلاف آن را اثبات نموده است؛ زیرا بیش از این که مورد «توجه» باشند «طعمه هجوم نگاه هاى سمّى» هستند و شرایط ازدواج آنان سخت تر مى شود.
💠کاهش جذابیت همسران و افزایش طلاق:
🔹اگر مردان به راحتى و به آسانى در تمام صحنه هاى اجتماعى به زنان آرایش کرده و متنوع دسترسى داشته باشند، ضمانتى براى پایدارى محبت و دلبستگى آنان به همسرانشان نخواهد بود؛ زیرا تحریک هوى و هوس آنان را از زن خود دلسرد مى کند و در کانون گرم خانواده اختلاف و اختلال پیش خواهد آمد. این است که وقتى زن بزک کرده و بدحجاب در جامعه ظاهر مى شود، چشم ها، به سوى او نشانه مى روند و چه بسا فریفته و فریب خورده شده و سرانجام به جدایى از همسر منجر شود.
پی نوشتها
[۱] براى آگاهى بیش تر ر.ک: نظام حقوقى زن در اسلام، مرتضى مطهرى
[۲] برگزیده تفسیر نمونه، ج۳، ص۲۹۲
منبع: وبسایت پرسمان
🌾 @ejtomaeeosku
⭕️ اثر زیان بار #گناه
🔶 #گناه موضوعی است که در زندگی مومن آژیر خطری است که مدام باید نسبت به آن متوجه باشد و هیچگونه غفلتی از این موضوع نباید صورت پذیرد که اگر لحظه ای غافل شود، دچار مشکلات متعددی میگردد. #گناه همچون کاردی است در دست انسان خواب آلود، و در حال فرود آمدن بر تکه گوشتی که با اندک غفلت و خواب آلودگی انسان بر گوشت فرود می آید.
💠 #محروم_شدن_از_روزی
🔷یکی دیگر از آثار زیانبار گناه، محروم شدن از روزی است؛ چنانچه روایتی از امام صادق علیه السلام است که مى فرمایند: «إنّ الذّنب یحرم العبد الرّزق»؛[۱] «همانا گناه، بنده را از روزى محروم مى سازد».
پی نوشت
[۱] الکافی، ج ۲، ص ۲۷۱
منبع: وبسایت راسخون
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
🌾 @ejtomaeeosku