🔰 این عکس روز قدس در شهر کراچی است که چند نکته خیلی مهم دارد:
1⃣ ایران تنها کشور در منطقه است که تصویر رهبرانش در دست مردم دیگر کشورها میچرخد و این تصاویر را قاب شده بر دیوار خانه آنها هم میشود مشاهده کرد.
2⃣ این عکس همزمان با سفر شهباز شریف نخست وزیر دولت کودتایی پاکستان به جده منتشر میشود که پیامهای خاص خود را دارد. مردم شهر کراچی تصویر «شیخ نمر باقر النمر» روحانی شهید منطقه الاحساء توسط دستگاه ظالم آل سعود را بر دست حمل میکنند.
🔺 این تصویری از آینده مبارک مقاومت است و نشان از تعلق داشتن مقاومت به همه مردم منطقه دارد و اینکه هر که زیر این پرچم بیاید نجات پیدا میکند. سعودیها میلیاردها دلار در پاکستان هزینه کردند تا جای خود را بین مردم این کشور باز کنند و اما امروز اتفاق دیگری روی داده است.
📎 اخبار سوریه
💠 @Cen_Mostazafin
📷 شهید ثاقب حيدر كربلا –عضو لشکر زینبیون–,، از زبان مادرش
🔹 مادر سه دختر و دو پسر هستم. عاقبت بهخيري بچهها براي من و پدرشان خيلي مهم بود. زماني كه ثاقب را باردارشدم، همسرم بسيار به من سفارش ميكرد كه حواست به لقمهاي كه ميخوري باشد، به حلال بودنش اطمينان پيدا كن، در مجلس غيبت و تهمت ننشين و بدگويي كسي را نكن. تا زمان به دنيا آمدنش من مراقب بودم. دعا و اعمال مستحب زيادي را انجام ميدادم.
🔸 وقتي هم كه ثاقب به دنيا آمد، پدرش از من خواست تا آنجا كه ميتوانم به حسينيه بروم و نوزادم را در حسينيه شير بدهم. ميگفت حضور در حسينيه از لحاظ ايماني و معنوي به فرزندمان كمك خواهد كرد. امروز كه مادر شهيد شدهام متوجه سفارشهاي همسرم در مورد تربيت ثاقب شدهام. خدا را شاكرم كه همه آن ملاحظات و مراقبتها اينگونه ثمر داد. به ياد دارم وقتي ثاقب كودك بود هر روز عصر همه دوستانش را جمع ميكرد و دسته عزاداري ابا عبدالله(ع) به راه ميانداخت و براي بچهها مداحي ميكرد.
💠 @Kashmir_Merke
🔺 تصاویری زیبا از نماز عید فطر در هند
▪️ای کاش این تجمعات در مساجد بزرگ هند به همین رفتارها تمام نشود و پس از نماز، مسلمانان بنشینند، گفتگو کنند، تشکیلات راه بیندازند؛ آن عده قلیلی که در قرآن گفته شده میتواند بر کثیر غلبه کند، کسانیاند که متشکل هستند.
💠 @Kashmir_Merke
▫️واسکو دوگاما، استعمارگران اروپایی، هندوهای افراطی و مسلمانان هند
✍ لینک توییت
📎 منبع
💠 @Kashmir_Merke
اخبات
مؤمن تشکیلاتی.mp3
4.64M
🔺 پادکست زیبا راجعبه اهمیت تشکیلات با صحبتهای استاد پناهیان
درمورد اهمیت تجمل مومنین دیگر برای امام زمان و ظهور
زمان: ۱۰ دقیقه
در راستای اهمیت پرداختن به تشکیلات در هند
💠 @Kashmir_Merke
🔺 چند جمله جالب از مواضع اخیر عمرانخان
💬 نقشه و توطئه ساقط کردن دولت من یکسال پیش کشیده شده بود.
من دشمن آمریکا و حتی هند نیستم اما نمیخواهم با منافع مردم کشورم بازی کنم.
💬 دولت من همانطور ساقط شد که آمریکاییها دولت #دکتر_مصدق را در ایران ساقط کردند.
من تنها نخست وزیر تاریخ این کشورم که پس از ساقط شدنش در خیابانها شیرینی پخش نشد بلکه مردم به خیابانها آمده و اعتراض کردند.
به زودی مهیای یک اعتراض بزرگ در اسلام آباد میشویم.
💠 @Kashmir_Merke
امروز که محمدباقراُف، رهبر شیعیان تاجیکستان ترور شد، دوباره یاد منطقه #بدخشان افتادم که ایشون و شیعیان تاجیکستان اونجا زندگی میکنن و مثل دیگر مناطق شیعی، منطقه مرزیه.
هم به چین وصله، هم افغانستان، هم پاکستان و تاجیکستان!
منابع معدنی غنی هم با اتصال به رشتهکوه پامیر و هندوکش داره.
ما با شیعیان اسماعیلیه وحدت داریم.
ولی شبکه «آقاخان» که به غرب وابستهس، اینجاها سرمایهگذاری میکنه برا سکولارشدن شیعیان اسماعیلیه.
احسان صفرزاده تو کتاب «ماوراءمرز» میگه با یکی از مدیراشون بحثم شد و گفتم شما برای فلسطین و.. موضع نمیگیرد؟ گفت نه، عوضش خیریه داریم برا کمک به فقرا!
سالروز افتتاح دارالعلوم دیوبندی
روز روشن شدن آتشی که افغانستان را سوزاند
صدو پنجاوپنج سال پیش مثل امروز یعنی دهم جوزای ۱۲۴۶خورشیدی که با ۳۱ می ۱۸۶۷میلادی برابری میکرد، مولانا «محمدقاسم نانوتوی» و رفقایش در روستای به نام «دیوبند» از توابع شهر «سهارنپور» در ۱۵۰ کیلومتری شمالشرقی دهلینو، دور هم جمع شدند و «دارالعلوم دیوبند» را تأسیس کردند.
این که انگیزه آنان از افتتاح این دارالعلوم چه بود، کاری نداریم ولی همینقدر میدانیم که آنچه امروز در افغانستان میگذرد، اساس آن ۱۵۵ سال پیش در روستای دیوبند گذاشته شد. روزی که دارالعلوم دیوبند آغاز به کار کرد، افغانستان به دلیل خانهجنگی بین فرزندان امیردوست محمدخان، با مشکلات متعددی روبرو بود اما یک مشکل را که مادر مشکلات است، نداشت.
این مشکل افراطگرایی دینی است که اکنون افغانستان با آن دچار شده است و ریشه در مکتب دیوبندی دارد. مکتبی که دیدگاهها و ایدههای خشن، خُشک، تُند و جزماندیشش از بدو تأسیس تاکنون، خونِ صدها هزار انسان بیگناه را در سراسر جهان به خصوص در هند، پاکستان و افغانستان به زمین ریخته است.
ماجرای گرفتاری افغانستان و بلکه منطقه در شعلههای آتش مکتب دیوبندی از آنجا آغاز شد که ۴۰ روز از جدایی پاکستان از هند میگذشت.
تاریخ، ۲۳ سپتامبر سال ۱۹۴۷میلادی برابر ۳۱ سنبله ۱۳۲۶خورشیدی را نشان میداد که مولانا «عبدالحق» از شاگردان مکتب دیوبندی با حمایت ژنرالهای پاکستانی، «دارالعلوم حقانیه» شعبه پاکستانی مکتب دیوبندی را در منطقه «اکوره ختگ» در ایالت «خیبر پشتونخوا» پاکستان افتتاح کرد.
دارالعلوم حقانیه از آن زمان تاکنون، تا جایی که محل آموزش علوم دینی باشد، همواره عقبه فکری ارتش پاکستان در جنگهای نیابتی این کشور مانند منازعه کشمیر و سپس جنگهای افغانستان بوده است. در واقع، کمتر جنگی در تاریخ معاصر در کشورهای اسلامی رخ داده که در آن ردپای از شاگردان مدرسه دارالعلوم حقانیه دیده نشود. با توجه به محتوا و روش آموزش در این حوزه و همچنین سوابق طالبان آن، به مدرسه دارالعلوم حقانی، لقب دانشگاه جنگ و جهاد دادهاند.
به همین خاطر «شبکه حقانی» که شاخه نظامی دارالعلوم حقانیه است، به عنوان یکی از خطرناکترین و با تجربهترین گروههای شبهنظامی در جهان شناخته میشود. طبق گفته سراجالدین حقانی رهبر فعلی این شبکه، تنها وی ۱۰۵۰ عامل انتحاری را در جنگ دو دهه اخیر در افغانستان به کار گرفت. رابطه شبکه حقانی با دارالعلوم حقانیه چنان آشکار و علنی است که «جلالالدین حقانی» از فرماندهان سابق جهادی و بنیانگذار شبکه حقانی، پسوند خود را از مدرسه حقانی گرفته و در حال حاضر نیز بسیاری از اعضای طالبان با داشتن پسوند حقانی، به رابطه با دارالعلوم حقانی افتخار میکنند.
طبق اعتراف اخیر مولانا «یوسفشاه» سخنگوی مدرسه دارالعلوم حقانیه، در حال حاضر حداقل هشت عضو کابینه طالبان از اعضای مدرسه حقانیه هستند؛ همان مدرسهای که شعبه پاکستانی مکتب دیوبندی است.
خلاصه کلام این که امروز، سالروز روشن شدن آتشی در منطقه دیوبند است که بعداً به مناطق قبایلی پاکستان کشیده شد و سرانجام شعلههای آن دامان افغانستان را هم فراگرفت و این کشور را سوزاند و هستونیست ملتش را به باد داد.
مرادی، سهشنبه ۱۴۰۱/۳/۱۰
📎 جبهه مقاومت اسلامی افغانستان