#جوان_عزیز_اسمان_منتظر_توست
🔸دو گروهی که خداوند در ماه #رجـب چشـم انتظار آنهاست
🔸مرحوم آقاي #دولابي به نقل از آيتالله انصاري همداني(اعلی اللّه مقامهما الشّریف) آن #عارف بزرگوار، فرمودند:
🔸خداي متعال از اوّل ماه رجب چشم انتظار #دو گروه است.
◀️ يكي #جوانها. عشق خدا جوانهاست.
🔸علاقه عجيبي به #جوان دارد.
🔸براي همين #بهشتش را پر از #جوان ميكند.
🔸حداكثر سن در جنّتالمأوي 35 است، نه 40 و همه به حالت شباب هستند.
🔸خدا اينقدر دوست دارد. چشم انتظار است جوان بيايد تا در ماه #رجب بگويد «أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ رَبِّي وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ» #پروردگار عالم ميگويد:
🔸 جوان من! خوش آمدي.
🔸آيتالله انصاري همداني(اعلي اللّه مقامه الشّریف) فرموده بودند:
🔸 پروردگار عالم در ماه #رجب به #جوانها عجيب نگاه ميكند.
🔸اگر #جواني تا پانزدهم هنوز نيامده، دائم نگاه ميكند، يك شبي او را مجلسي ميبرد، جايي ميكشاند و او را در دام تقوي مياندازد. ميگويد: بنده من! تو را برگرداندم، خودت نيامدي، تو را كشاندم.
🔸لذا يك گروه که #خدا چشم انتظار آنهاست، همين #جوانها هستند؛ منتها، تهمتزننده را قبول نميكند ولو از اين گروه، إلّا حلاليّت بطلبد.
◀️دومين گروه که #ذوالجلال و #الاكرام در ماه رجب چشم انتظار آنهاست، آن كسي است كه لحظات #آخر عمرش رسیده است، چه جوان چه پير. يك طوري در ماه رجب ميخواهد او را پاك كند.
#آیت_الله_انصاری_همدانی_ره
#مرحوم_دولابی_ره
@elalla
♨️ #دستورالعمل درباره #ماه_ولايت
🎤علامه حسن زاده آملی
🔸شهر مبارك #ولايت به شما روى آورده، ان شاءالله، از #رجبيون بوده باشيد.
🔸كسانى كه مى خواهند مقامات ليالى قدر و شهرالله را ادراك كنند، از ابتداى شهر #ولايت، كه #ماه_رجب است، خودشان را آماده مى كنند، بعد از شهر #ولايت، شهر رسول الله است و بعد از آن شهرالله است،غرض از اول #ماه_رجب، رجبيون اهل #ولايت، كسانى كه مى خواهند ادراك شهرالله كنند، خودشان را مواظب و مراقبند كه عمده آن است كه اين حقايق در آدم تحقق يابد.
🔸اينها كه مى خوانيم عرفان نظرى است. خواندن درس طب چيزى است، اما عملى اش چيز ديگر است. آن دانستن فرمول و قواعد و فراگرفتن حرفى است، و اجرا كردن در مقام عمل حرفى است ديگر. عرفان عملى ورزيده شدن و ورزش كردن و پياده كردن در متن ذات خود، و چشيدن و يافتن است، غير از عرفان نظرى كه آگاهى به مفاهيم اسماء و عبارات بوده و دانايى مفهومى است و غير از آن دارايى حقيقى است.
🔸خداوند، إن شاءالله، شما را مؤيد بدارد، جانى پيدا كنيد كه اگر كتاب و اصطلاح و الفاظ را كنار بگذاريد زبان حال شما اين بوده باشد:
🔹من آنچه خواندم همه از ياد من برفت
🔹الا حديث دوست كه تكرار مى كنم
🔸يك وجود قرآنى و يك انسان الهى شويد و بچشيد و بياييد و برسيد كه:
🔹ايام خوش آن بود كه با دوست به سر شد
🔹باقى همه بى حاصلى و بى خبرى بود
🔸اگر چنانچه اين كتابها و درس و بحث آدم را براى ابدش درست نسازد اين تلاشها بى فايده است. تأمل در ابد بفرماييد ابد، يعنى هستيم كه هستيم. داريم خودمان را در اين مقطع زمان و در اين نشأه، كه مزرعه است، براى ابد مى سازيم: «اقرء و ارق». خداوند، إن شاءالله، سر شما را به اسرار ولايت نورانى بفرمايد و ما هم در اين دعاى خير با شما شريك بوده باشيم.
📒شرح فارسی اسفار اربعه
🌿علامه حسن زاده ی آملی
@elalla
▪️تأثیر نفوس بر یکدیگر
▫️علّامه حسینی طهرانی(ره):
💠در تعالیم اسلام بسیار وارد است که انسان خوب است با نیکان صحبت داشته باشد و از انس و دلبستگی با اشرار خودداری کند.
💠حتّی مجالستِ یک جلسه در انسان مؤثّر است، خواه به سکوت بگذرد و خواه به مذاکره؛
💠چون تأثیر ارواح در یکدیگر محتاج به مذاکره نیست؛ دو روحی که با یکدیگر انس و ملایمت دارند هر یک به روی دیگری اثر می گذارد.
✍«امام شناسی» ج ۱ ص ۱۸۰
🌋 @elalla
#استقبال_از_ماه_رجب
♥️امام كاظم (ع) فـــرمودند:
#رجب ماه بزرگى است كه خداوند [پاداش] نيكى ها را در آن #دوچندان و #گناهان را پاك مى كند؛ هر كس #يك روز از ماه رجب را روزه بدارد، #آتش دوزخ مسیر يك ساله از او دور شود و هر كس سه روز، روزه بدارد #بهشت برای او #واجب شود.
📚من لا يحضره الفقيه،
ج2،
ص: 92
@elalla
استاد فاطمي نيا:
توضيحاتي پيرامون"ليلة الرغائب":
اولين شب جمعه ماه رجب(امشب) را ليلة الرغائب گويند.
رغائب جمع رغيبه است.
"رغيبه" به معناي چيزي است كه مورد رغبت وميل ميباشد و هم چنين به معناي بخشش فراوان است.
بنا بر معناي اول ، "ليلة الرغائب" شبي است كه ميل و توجه به عبادت در آن بسيار است و بندگان خدا در اين شب گرايش زيادي به رفتن به در خانه خدا و ارتباط و انس با او دارند.
بنابراين جمع بندي كه ميشود كرد اين است كه خداوند در اين شب عنايت خاصي به بندگان خود دارد و خوب است كه انسان از خدا بخواهد هر آنچه كه بندگان صالح و ارواح طيبه در اين شب به آن رغبت دارند ، به ما هم عنايت كند.
@elalla
از امام علی (ع)پرسیدند واجب و واجبتر چیست؟
نزدیك و نزدیكتر كدامند؟ عجیب و عجیبتر چیست؟ سخت و سخت تر چیست؟ فرمود : واجب اطاعت از الله و واجبتر از آن ترك گناه است. نزدیك قیامت و نزدیكتر از آن مرگ است. عجیب دنیا وعجیبتر ازآن محبت دنیاست.
@elalla
هدایت شده از ا نجفی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎊 پیشاپیش
🌸حلول ماه مبارک رجب
🎊و میلاد حضرت
🌸امام محمد باقر علیه السلام
💐بر همه دوستان مبارک باد
@elalla
🍄 ﷽ 🍄
سلوک معنوی
🌙 رجب
🔹ماهِ رجب شهرالله است ، و برای بسیاری از سالکانِ راهِ خدا در ماهِ رجب فتحِِ باب میشود .
🔹ماهی که اولیاءِ خدا انتظارش را میکشیدند . آغازِ سالِ اولیای الهی از ماهِ رجب است .
🔹مرحوم میرزای قمی ، مفاتیح را از اعمالِ ماهِ رجب شروع کرده است .
@elalla