📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢
🌹با سلام و وقت بخیر خدمت شما دانشجویان گرامی🌹
🔸همانگونه که مستحضرید تشکل های دانشجویی👈 جهت پیگیری مطالبات شما، اقدامات و نامه نگاری های مختلفی انجام دادند که گزارش آن در ویدئو های قبلی(به وقت آرمانخواهی و مطالبه گری) به اطلاع شما دوستان عزیز رسانده شد.
👈حال چندی است که متاسفانه شنیده می شود که برخی از مسئولین محترم می فرمایند که این موارد و مطالبه گری ها از جانب تعدادی از مسئولین تشکل هاست(و *نه* مشکلات و مطالبات عموم دانشجویان).
🔸فلذا جهت شفاف سازی و روشن شدن حقیقت به نظر شما دوستان گرامی مراجعه نمودیم
تا مشخصا با شرکت در نظرسنجی و بیان نظرتان موضوع را روشن بفرمائید.
✳️ @elmi_shiraz
👇👇👇
دانشجوی گرامی با توجه به مطالبات انجام گرفته
و اقدامات اغلب مسئولین محترم و مدیران ارشد دانشگاه تا به این لحظه،
از عملکرد کلی ایشان رضایت دارید؟
https://EitaaBot.ir/poll/thnsw
#نظرسنجی
✳️ @elmi_shiraz
4_5918278472177811952.apk
16.54M
❇️نرم افزار هوشمند نورمگز
♦️کاربر با اتصال به سرویس نورمگز می تواند مقاله مورد نیاز خود را جستجو نماید و با استفاده از گوشی همراه خود نسبت به مطالعه آن اقدام نماید.
♦️این نرمافزار با بهرهگیری از گنجینهی غنی منابع پایگاه مجلات تخصصی نور (بیش از 2000 عنوان نشریه) در جهت بهبود فضای مطالعه و پژوهش، در اختیار علاقهمندان قرارگرفته است.
┏━━━🔸🔷🔸━━━┓
@pejooheshyar
┗━━━🔸🔷🔸━━━┛
#معرفی_نرم_افزار
✳️ @elmi_shiraz
🌷 ولادت حضرت امام هادی(ع)مبارک باد
🌸دهيدمژده كه جان جهان رسيدازراه
🌸كريم ِدست وَدل بازمان رسيدازراه
🌸دوباره موسم شاديِ شيعيان آمد
🌸پدر بزرگ امام زمان رسيد از راه
✳️ @elmi_shiraz
✳معرفی کتاب
معراج السعاده کتابی در اخلاق اسلامی از ملا احمد فاضل نراقی است. این کتاب خلاصه و ترجمهٔ فارسی کتاب عربی جامع السعادات از ملا مهدی نراقی پدر نویسنده است. چنان که محمد حسن قزوینی نیز همین جامع السعادات را به عربی خلاصه نموده و نام آن را کشف الغطاء عن وجوه مراسم الاهتداء نام نهاده است. معراج السعاده جهت فهم مردم عادی ساده نویسی شده و مطالب زیادی نیز بر آن افزوده شده است.
ملا احمد نراقی در سال (1185 ه .ق) در شهر نراق از توابع شهرستانِ کاشان دیده به جهان گشود. وى مقدمات و بیشترِ دروسِ متوسط و عالى را در محضر پدرِ دانشمندش مرحوم ملاّ مهدى نراقى تحصیل نمود. سال (1205 ه . ق) که بیست بهار از عمرش مىگذشت، همراه پدرش به شهر علم و حکمت، نجف اشرف هجرت کرد و در آنجا مدّتى از حوزه درسى عالم بزرگوار وحید بهبهانى بهره برد؛ اما پس از اندکى در همین سال استادِ کلّ وحید بهبهانى به رحمت ایزدى پیوست و او همراه پدر خود به زادگاهش نراق بازگشت. تنها چهار سال از رحلت استادش گذشته بود که ملاّ احمد در سال (1209 ه . ق) پدرش ملاّ مهدى را هم از دست داد؛ پدر اندیشمندى که وى بیشتر اندوختههاى علمىِ خود را از او به ارث برده بود.
https://www.ghbook.ir/index.php?option=com_dbook&task=viewbook&book_id=198&lang=fa
#معرفی_کتاب
✳@elmi_shiraz
🖥 ترفند ویندوز 🖥
🔰 اگر داخل نرم افزار ورد کلید های ترکیبی
Ctrl+Shift+G
رو بزنید یک پنجره باز میشه که توی اون، تعداد کلمات، تعداد خطوط، تعداد کاراکتر ها با فاصله یا بی فاصله، تعداد پاراگراف ها و تعداد صفحات نمایش داده می شود.
#ترفند
✳️@elmi_shiraz
هدایت شده از هیئت الرسول (ص) دانشکده علوم قرآنی شیراز
🌟جشن مجازے عید سعید غدیر🌟
🎥 سخنران: حجت الاسلام علی سرلک
🎙 مولودیخوان: کربلایی محمدصادق محمدیان
🕰 زمان: چهارشنبه ۶مرداد، ساعت ۲۲
🖇لینک ورود:
🌐 http://www.skyroom.online/ch/basij-shu/otagh2
#منتظرتان_هستیم🌹
📌 هیأت الرسول دانشکده علوم قرآنی شیراز
💠@heyatorrasoul💠
✴️تجربه نگاشت (۱)
1⃣کارگاه تجربه
این نوشتارها نتیجۀ تجربه است وحتی مطالبی که گردآوری از دیگران است نیز بیان دیگری از تجربه های نگارنده است.
گردآوری و #اقتباس از دیگران در کار علمی پسندیده است، نه نکوهیده. اما فراتر از آن بیان #یافته_هایی است که نگارنده خود در خلال کارهایش به آن رسیده و به دیگران انتقال می دهد. تفاوت میان این دو گروه نوشتار بر اهل معنا پوشیده نیست.
مطالب گردآوری شده را بطور پراکنده از جاهای دیگر می توان یافت، ولی نویافته های یک نگارنده در منبعی دیگر به دست نمی آید.
شاعران بارها به این نکته افتخار کرده اند که در شعرشان از کسی اقتباس نکرده اند. مثلا #نظامی_گنجوی می گوید:
عاریتِ کس نپذیرفته ام / آنچه دلم گفت بگو گفته ام.
باری، هدف از این جملات اینکه تمام آنچه در این سلسله یادداشتها آمده – بجز آنچه منبع آن قید شده – یافته های این بندۀ ناتوان است که بدون هیچ ادّعایی، فقط برای عرض شاگردی پیش اساتید و همدردان خودم عرضه می دارم. سخنان منقول نیز با نویافته ها در آمیخته، به گونه ای که خواننده ای که مطالب پیشین را دیده، با نکته ای تازه در آنها روبرو می شود.
*این سلسله یادداشت ادامه دارد.
#تجربه_نگاشت
#عبدالحسین_طالعی
@elmi_shiraz
11.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨من کنت مولا فهذا علی مولا ✨
علی در عرش بالا بی نظیر است
علی بر عالم و آدم امیر است
به عشق نام مولایم نوشتم
چه عیدی بهتر از عید غدیر است؟
✨عید ولایت بر تمام دوستداران حضرت علی (ع) مبارک ✨
@elmi_shiraz
🔴 شبهه
مواردی که حضرت علی علیه السلام کارگزاران و عاملان خود را توبیخ کرده و یا به انان اعتراضی نموده است را نوشته و انگاه با روش تحلیل محتوا توضیح دهید که تکرار شدت توبیخ و اعتراض های ان حضرت به ترتیب حول چه موضوعات و مسایلی می چرخیده است؟🤔
1. تخلف و فساد در میان کارگزاران و عاملان حکومتی امری طبیعی است . مهم مقابله و مخالفت و برخورد با تخلف کارگزاران متخلف است.
2. علی ع در نهج البلاغه در خطبه ها و نامه های متعدد در باره حکمرانی اسلامی و شرایط کارگزاری کارگزاران حکومت اسلامی و شرایط کارگزاران و حاکمان و والیان و استانداران و نحوه برخورد با کارگزاران خاطی را بیان می کند .
3. در حکومت کوتاه امام علی ع درکمتر از پنج سال ، برخی از کارگزاران حکومت گرفتار خطا و فساد شدند و حتی به اردو گاه معاویه پناهده شدند که مورد توبیخ امام علی ع واقع شدند .
توضیح بیشتر :
🔸در همه حکومت ها ظلم و فساد وجود داشته و دارد . هیچ جامعه انسانی بی ظلم و بی فساد نبوده و نیست چون انسانها دارای خواسته های متعدد و متضاد و دارای اختیار و آزادی هم هستند . فرق حکومت حضرت علی و دیگر امامان با حکومتهای طاغوتی در این است که جهت گیری حکومت انسانهای درست ، الهی است و جهت گیری حکومت انسانهای نادرست ، غیر الهی است .هرچیزی که گزارش آن به امام می رسید سریعا عکس العمل نشان می دادند و اقدامات تنبیهی برای فرد متخلف در نظر می گرفتند. گزارشی مبنی بر سکوت حضرت در برابر متخلفین در تاریخ ندیدیم .
برخورد امیرالمومنین علی(علیه السلام) با کارگزاران متخلف:
یکى از ویژگیهاى حکومت امام علی ع برخورد شدید با متخلفان حکومتی است.
در سیره حکومتی علی علیه السلام ، تخلفات مدیران و کارگزاران هر نظام ، از آفات آن به حساب می آید که همانند یک دمل چرکین از درون، حکومت را به تباهی و سقوط می کشاند که باید آن را سریعا جراحی کرد و از بین برد تا جامعه و حکومت بتوانند به سلامت ادامه حیات دهند و پیشرفت کنند.
🔸یکی از موارد قابل تامل در سیره حکومتی امیر مومنان علی (علیه السلام) برخورد ایشان با کارگزاران متخلف است. زیرا همان گونه که رسول خدا(ص) در باره اش فرموده اند: او در اجراى حکم خدا سخت گیر است و اهل مسامحه و سازش نیست.
( علامه مجلسى ،بحار الانوار،تهران،اسلامیه،ج 21،ص385)
🔸در عهدنامه مالک اشتر نسبت به کارگزاران خائن چنین دستور می دهند:«...اگر یکی از آنان دست به خیانت زد و گزارش بازرسان تو هم آن خیانت را تأیید کردند، به همین مقدار گواهی قناعت کرده، او را با تازیانه کیفر کن، و آنچه را که از اموال در اختیار دارد از او باز پس گیر، سپس او را خوار دار و خیانت کار بشمار و قلاده بدنامی به گردنش بیفکن.»
( نهج البلاغه، مترجم: محمد دشتی،قم،موسسه فرهنگی تحقیقاتی امیرالمومنین(ع)،نامه 53).
🔸هنگامى که امیر مومنان علی علیه السلام از خیانت ابن هَرمَه(مأمور بازار اهواز) اطلاع پیدا کرد، به رفاعه(حاکم اهواز) نوشت: وقتى که نامه ام به دستت رسید، فورا ابن هرمه را از مسئولیت بازار عزل کن ، به خاطر حقوق مردم ، او را زندانى کن و همه را از این کار با خبر نما تا اگر شکایتى دارند، بگویند. این حکم را به همه کارمندان زیر دستت ، گزارش کن تا نظر مرا بدانند. در این کار، نسبت به ابن هرمه نباید غفلت و کوتاه شود و الاّ نزد خدا هلاک خواهى شد و من هم به بدترین وجه تو را از کار برکنار مى کنم ، و تو را به خدا پناه مى دهم از این که در این کار، کوتاهى کنى .
اى رفاعه ! روزهاى جمعه ، او را از زندان خارج کن و سى و پنج تازیانه بر او بزن و او را در بازار بگردان ، پس اگر کسى از او شکایتى با شاهد آورد، او و شاهدش را قسم بده ، آن وقت ، حق او را از مال ابن هرمه بپرداز، سپس دست بسته و با خوارى او را به زندان برگردان و برپایش زنجیر بزن ، فقط هنگام نماز زنجیر را از پایش در آور و اگر براى او خوردنى و نوشیدنى و یا پوشیدنى آوردند، مانع نشو و به کسى هم اجازه که بر او داخل شود و راه مخاصمه و طریق نجات را به او بیاموزد و اگر به تو گزارش رسید که کسى در زندان چیزى به او یاد داده که مسلمانى از آن ضرر مى بیند آن کس را مى زنى و زندانى مى کنى تا توبه کند و از عمل خود پشیمان شود.
اى رفاعه ! همه زندانیان را براى تفریح به حیاط زندان بیاور غیر از ابن هرمه را، مگر آن که براى جانش ، بیمناک باشى که در این صورت او را با زندانیان دیگر به صحن زندان مى آورى ، اگر قدرت بدنى دارد هر سى روز، سى و پنج شلاّق بر بدنش مى زنى و قضیه را براى من بنویس و نام جانشین او را هم گزارش کن و حقوقش را قطع کن. (قاضی نعمان،دعائم الإسلام،تحقیق: آصف بن علی أصغر فیضی،قاهره، دار المعارف ،چاپ دوم،صص532-533).
#شبهه
@elmi_shiraz
✨صلوات خاصه امام موسی کاظم علیه السلام:
اللهمّ صلّ عَلی الأمین المؤتمن موسی بن جعفر البر الوفیّ الطّاهر الزَّکی النور المنیر المُجتهِد المُحتسب الصّابِر عَلی الأذی فیکَ؛ اللّهمُ و کما بلّغ عن آبائه ما استودعَ من أمرک و نهیک و حَمل علی المَحَجّة و کابَدَ اهل العزة و الشدة فیما کان یلقی من جهال قومه رب فصل علیه افضل و اکمل ما صلیت علی احد ممن اطاعک و نصح لعبادک انک غفور رحیم.
🌸🌹🍃 ولادت باسعادت، امام موسی کاظم (ع) مبارک باد.
@elmi_shiraz