eitaa logo
رسانه عماد | EMAD.IR
2.8هزار دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
1.6هزار ویدیو
53 فایل
📍شبکه رسانه ای و اطلاع رسانی عماد eemad.ir
مشاهده در ایتا
دانلود
✍️ خانم ها همواره از لحظه خروج از منزل تا لحظه بازگشت با خاطر داشتن در حال ثواب بودند. چند سالی است که به واسطه هجمه دشمن این ثواب، به تبدیل شده است. هر سال، در محرم و صفر یک عملی ثواب بود و امروز به واسطه خار چشم دشمن بودن میشود جهاد. یعنی "جهاد پوشیدن لباس مشکی"
✍امشب نفرات برتر بارگذاری می شوند.به هرکدام ازاین عزیزان یک کارت هدیه ۵۰هزارتومانی اهدامی شود.
✍قرعه کشی روزهفتم مردادماه می باشد.
10.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍"دیدی چه خوب برات جنگیدم بابا؟...🥺💔" ⭐️ ╭┈────𖦹 🌱 پایگاه محتوایی رسانه عماد ╰─┈➤↯ https://eitaa.com/HAJEMAD_IR
1.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حجت الاسلام کاشانی: تمثیل عینی قرآن امیرالمومنین(ع) است، آتش زدن قرآن یعنی آتش زدن امیرالمومنین(ع) و حضرت زهرا(س) ⭐️ ╭┈────𖦹 🌱 پایگاه محتوایی رسانه عماد ╰─┈➤↯ https://eitaa.com/HAJEMAD_IR
✍️22ژوییه 1914 درگذشت جرجی زیدان است که در تاریخ تمدن اسلام آثار متنوعی در 52 سال عمر خود به جای گذاشت او لبنانی و لی دل بسته امپراطوری عثمانی بود در کتاب تاریخ ادبیات عرب مدعی شد که شیعیان، آثار مکتوب قابل توجّهی در تاریخ عرضه نکرده‌اند و نقش مؤثّری در پیشرفت علوم اسلامی نداشته‌اند. سه دوست جوان که از دانش آموختگان حوزه علمیه نجف و تربیت یافته فرهنگ شیعه بودند و عمیقاً جریان فرهنگی شیعه را می‌شناختند و این ادعا را خلاف واقع می‌دانستند، با یکدیگر هم پیمان شدند که هر کدام به گونه‌ای به آن پاسخ دهند و زیدان را متوجه خطای تاریخی بزرگش بنمایند. یکی از آن سه تن، علامه شیخ محمدحسین کاشف‌الغطا (درگذشته ۱۳۷۳ قمری) بود که به نقد روش تحقیق این کتاب پرداخت و خطاهای متعدّد آن را برشمرد و حاصل کار خود را به صورت کتابی به نام النقود و الردود (نقدها و پاسخ‌ها) منتشر ساخت. دومین دوست، علامه سید حسن صدر بود که کتابی با نام تاسیس الشیعة الکرام لعلوم الاسلام (بنیانگذاری علوم اسلامی به دست شیعه) منتشر شد و محقّقان را متوجّه جنبه‌های ناگفته تاریخ علوم اسلامی نمود. امّا سومین دوست که علامه شیخ آقابزرگ تهرانی بود که با کوششی زیاد، کتابخانه‌های سراسر کشورهای اسلامی را کاوید و از میان کتاب‌های آن‌ها نزدیک به شصت هزار کتاب شیعی را شناسایی کرد و بدین ترتیب، توانست (کتاب‌شناسی بزرگ شیعه) را از آغاز تاریخ اسلام تا عصر خویش تدوین کند. این کتاب‌شناسی که نگاهی به هزار و سیصد سال فعالیت علمی شیعه دارد، طی حدود سی جلد و با عنوان الذریعة الی تصانیف الشیعة (راهنمای آثار مکتوب شیعه), پاسخ مشروحی بود به ادّعای جرجی زیدان. بعدها این اثر، منشأ تحقیقات تازه‌ای در باب مکتوبات شیعه گشت و آثار فراموش‌شده را بازشناساند.
✍با پیام قاطع و غیورانه امام خامنه ای دفاع از ساحت قرآن کریم اوج گرفت و انزوای دولت سوئد و وحشت و پشیمانی فرد متجاسر جدی شد.
✍سید محمد مهدی موسوی
32.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 " حضرت اباعبدالله الحسین (صلوات الله علیه) " ⭐️ ╭┈────𖦹 🌱 پایگاه محتوایی رسانه عماد ╰─┈➤↯ https://eitaa.com/HAJEMAD_IR
▪️به‌خاطر چهارتا فحش و بلاک که از طرف دوست و آشناست می‌ترسید از عقایدتون صحبت کنید؟! پس چرا دیگه به کوفی‌ها خرده می‌گیرید؟ لشکر یزید که ترسناک‌تر بود! 🌴🏴🌴🏴🌴🏴🌴 ⭐️ ╭┈────𖦹 🌱 پایگاه محتوایی رسانه عماد ╰─┈➤↯ https://eitaa.com/HAJEMAD_IR
هدایت شده از صراط کربلا ۴۰/۴
پویش "به عشق حسین" پویش "به عشق حسین " ازامروز راه‌اندازی شده وتادهم محرم ادامه دارد 👇 تصاویرعزاداری امسال وسال های گذشته خودرابرای ماارسال کنید 👇 به عکس های برگزیده جوایز نقدی اهداخواهدشد.