eitaa logo
رسانه عماد | EMAD.IR
2.8هزار دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
1.1هزار ویدیو
46 فایل
⏳شبکه رسانه ای و محتوایی عماد ➕بستری برای تولیدات رسانه جبهه انقلاب اسلامی 📲محتوای پایگاه در شبکه های اجتماعی www.aparat.com/HAJ_EMAD.IR اپارات🔸 https://virasty.com/khalilimoghdm🔸
مشاهده در ایتا
دانلود
✍️22ژوییه 1914 درگذشت جرجی زیدان است که در تاریخ تمدن اسلام آثار متنوعی در 52 سال عمر خود به جای گذاشت او لبنانی و لی دل بسته امپراطوری عثمانی بود در کتاب تاریخ ادبیات عرب مدعی شد که شیعیان، آثار مکتوب قابل توجّهی در تاریخ عرضه نکرده‌اند و نقش مؤثّری در پیشرفت علوم اسلامی نداشته‌اند. سه دوست جوان که از دانش آموختگان حوزه علمیه نجف و تربیت یافته فرهنگ شیعه بودند و عمیقاً جریان فرهنگی شیعه را می‌شناختند و این ادعا را خلاف واقع می‌دانستند، با یکدیگر هم پیمان شدند که هر کدام به گونه‌ای به آن پاسخ دهند و زیدان را متوجه خطای تاریخی بزرگش بنمایند. یکی از آن سه تن، علامه شیخ محمدحسین کاشف‌الغطا (درگذشته ۱۳۷۳ قمری) بود که به نقد روش تحقیق این کتاب پرداخت و خطاهای متعدّد آن را برشمرد و حاصل کار خود را به صورت کتابی به نام النقود و الردود (نقدها و پاسخ‌ها) منتشر ساخت. دومین دوست، علامه سید حسن صدر بود که کتابی با نام تاسیس الشیعة الکرام لعلوم الاسلام (بنیانگذاری علوم اسلامی به دست شیعه) منتشر شد و محقّقان را متوجّه جنبه‌های ناگفته تاریخ علوم اسلامی نمود. امّا سومین دوست که علامه شیخ آقابزرگ تهرانی بود که با کوششی زیاد، کتابخانه‌های سراسر کشورهای اسلامی را کاوید و از میان کتاب‌های آن‌ها نزدیک به شصت هزار کتاب شیعی را شناسایی کرد و بدین ترتیب، توانست (کتاب‌شناسی بزرگ شیعه) را از آغاز تاریخ اسلام تا عصر خویش تدوین کند. این کتاب‌شناسی که نگاهی به هزار و سیصد سال فعالیت علمی شیعه دارد، طی حدود سی جلد و با عنوان الذریعة الی تصانیف الشیعة (راهنمای آثار مکتوب شیعه), پاسخ مشروحی بود به ادّعای جرجی زیدان. بعدها این اثر، منشأ تحقیقات تازه‌ای در باب مکتوبات شیعه گشت و آثار فراموش‌شده را بازشناساند.
✍با پیام قاطع و غیورانه امام خامنه ای دفاع از ساحت قرآن کریم اوج گرفت و انزوای دولت سوئد و وحشت و پشیمانی فرد متجاسر جدی شد.
✍سید محمد مهدی موسوی
32.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 " حضرت اباعبدالله الحسین (صلوات الله علیه) " ⭐️ ╭┈────𖦹 🌱 پایگاه محتوایی رسانه عماد ╰─┈➤↯ https://eitaa.com/HAJEMAD_IR
▪️به‌خاطر چهارتا فحش و بلاک که از طرف دوست و آشناست می‌ترسید از عقایدتون صحبت کنید؟! پس چرا دیگه به کوفی‌ها خرده می‌گیرید؟ لشکر یزید که ترسناک‌تر بود! 🌴🏴🌴🏴🌴🏴🌴 ⭐️ ╭┈────𖦹 🌱 پایگاه محتوایی رسانه عماد ╰─┈➤↯ https://eitaa.com/HAJEMAD_IR
هدایت شده از صراط کربلا ۴۰/۴
پویش "به عشق حسین" پویش "به عشق حسین " ازامروز راه‌اندازی شده وتادهم محرم ادامه دارد 👇 تصاویرعزاداری امسال وسال های گذشته خودرابرای ماارسال کنید 👇 به عکس های برگزیده جوایز نقدی اهداخواهدشد.
✍️5محرم عبور "حضرت موسى علیه‌السلام" و بنی‌اسرائیل از دریا
نصرالله: موساد در پس حوادث سوئد ایستاده است دبیرکل حزب‌الله لبنان: 🔹اقدام عراق مهمترین اقدام رسمی در بین کشورها بود و کاردار خود را از سوئد فراخواند. 🔹در صورتی که سوئد به این رویکرد خود ادامه دهد، در شرع اسلامی به عنوان کشوری محارب اسلام و مسلمین دسته‌بندی خواهد شد. 🔹ارزیابی‌‌هایی وجود دارند که نشان می‌دهند موساد در پس حوادث سوئد ایستاده است. 🔹ما در برابر جریانی قرار داریم که ادامه پیدا خواهد کرد و ما نیازمند مواضع قدرتمندانه مردمی و رسمی هستیم.
16.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕مداحی دیشب سیدرضانریمانی خطاب به اهانت به قرآن کریم 🎤
12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹 نوحه خوانی حاج در پاسخ به هتک حرمت قرآن کریم
هدایت شده از معراج هدایت
توجه 🌼🌼🌼🌼🌼🌼 توجه ارسال آیات مسابقه حفظ موضوعی مرحله نیمه‌نهایی 👇🏻👇🏻👇🏻