2.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻پس از حمله موشکی حزب الله، ستونهای دود از کریات شمونه به هوا برخاسته است/#غرب_آسیا
@emad_rezvan
🔻ایندیپندنت: ایران علیرغم حملات گسترده آمریکا و اسرائیل، همچنان دشمنی سرسخت باقی مانده است
◽️ایران با اتخاذ راهبرد جنگ فرسایشی و سهمیهبندی تسلیحات، همچنان قادر است ضربات دردناکی وارد کند.
◽️کارشناسان هشدار میدهند که ذخایر موشکهای پدافندی آمریکا و اسرائیل در حال اتمام است/#غرب_آسیا
@emad_rezvan
🔻انهدام یک فروند پهپاد LUCAS با آتش نیروی پدافند هوایی ارتش در غرب کشور
◽️روابط عمومی ارتش: ساعت ۱۲:۴۰ امروز، یک فروند پهپاد «لوکاس» دشمن متجاوز آمریکایی- صهیونی با رهگیری و شلیک موفق سامانه نیروی پدافند هوایی ارتش، در غرب کشور، مورد اصابت قرار گرفت و منهدم شد.
◽️با احتساب این یک فروند، تعداد پهپادهای منهدم شده توسط شبکه یکپارچه قرارگاه مشترک پدافند هوایی کشور به ۱۵۰ فروند رسید/#غرب_آسیا
@emad_rezvan
🔻انهدام پهپاد آمریکایی ـ صهیونی در آسمان استان مرکزی
◽️معاون امنیتی استانداری مرکزی: یک پهپاد آمریکایی صهیونیستی بر فراز آسمان استان توسط سیستم پدافند یکپارچه کشور مورد هدف قرار گرفت/#غرب_آسیا
@emad_rezvan
🔻فعالیت سامانه های هایمارس آمریکایی از خاک کویت به ایران/#غرب_آسیا
@emad_rezvan
🔻هدف قرار گرفتن 200 خلبان در پایگاه الخرج | خبری که جدی گرفته نشد!
◽️دفعات مختلف با سوالاتی نظیر اینکه چرا حملات موشکی و پهپادی ما سبب کاهش توان هوایی دشمن نشده و هر روز شاهد بمباران اهداف در ایران هستیممواجه شده ام،هم از طرف مخاطبان عزیز و هم در سکوهای دیگر،بارها و بارها گفته شده پایگاه های هوایی صرفا با حملات موشکی غیرفعال نخواهند شد،خصوصا در این وضعیت که حجم حملات کفاف کثرت اهداف را ندارد.
◽️ در مرحله بعد سوال دیگر مطرح می شود که چرا تمرکز حملات معطوف یک پایگاه هوایی نمی شود؟ که باید گفت در صورت اجرای چنین طرحی دشمن اقدام به پراکندگی تجهیزات کرده و عملا اقدامات ما بی تاثیر می شود و ضمناً باید اشاره کرد که توازن در ضربه به ارکان دشمن نیز باید حفظ شود.
◽️ با چنین وضعیتی تنها راه برای مقابله با حملات هوایی دشمن با توجّه به پراکندگی تجهیزات (خصوصا جنگنده ها ) نابودی تجهیزات نبوده بلکه هدف قرار دادن خلبان ها و مراکز فرماندهی هوایی می باشد؛فرماندهان نیروهای مسلح نیز با درک مسائل فوق از جنگ دوازده روزه بدنبال حذف خلبانان متجاوز بودند که کشته شدن 30 خلبان رژيم در جنگ پیشین نمونه ای مبرن از اجرای راهبرد مد نظر می باشد.
◽️ همچنين با هدف قرار دادن تجمع خلبانان مجروحیت و کشته شدن آنها از نظر عملیاتی یک معنا را می دهد که آن حذف موفق اوپراتور می باشد!در روز گذشته نیز طی موج 88 وقتی گفته شده 200 خلبان کشته یا مجروح شده يعنی 100 الی 120 هواگرد دشمن آمریکایی فی الحال آهن پاره ای بیش نیستند/#غرب_آسیا
✍️قیام
@emad_rezvan